• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي در حدود 400

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اساتيد من آخر به نتيجه مناسب نرسيدم ! آخه اين گوشيهاي كه شما معرفي مكنيد همه بالاي 600 هستش و من يك گوشي ميخوام تو رنج 400 يا يكم بالاتر .
فقط يك گوشي E900 تا حالا بهم معرفي شده . كه از همينجا از X_Farhad متشكرم .
حالا به نظر شما من سري N نوكيا بگيرم (N70) و يا سري W سوني اريكسون( W900) و يا E900
لطفا مزايا و معايب اونها رو با هم مقايسه كنيد .
همنطور كه گفتم من برنامه و MP3 PLAYER برام خيلي مهمه و دوربين هم خب يكي از گزينه هاي بعديم هست .
لطفا راهنمايي كنيد .

N70 به نظر من بهتره. اگر بتونید برای زیاد شدن برنامه های سیمبین 9 هم صبر کنید 3250 یا N71 گوشیهای خوبی هستند.
مشکلی که با پاکت پیسی ها خواهید داشت احتمالا آنتن دهی و کیفیت مکالمه نامناسب خوش دست نبودن گوشی هنگ کردن بیشتر و سختی تعمیراتش خواهد بود اکثرا هم دوربین خوبی ندارند.

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد من E900 با یک هدفون 30-40 تومنی می شه خدای برنامه و mp3;)

ممنون از راهنماييتون .
اگه ممكنه نام و مارك هدفون رو بگيد .
الان دقيقا E900 چنده ؟
رم چي بگيرم ؟ چند گيگ ؟ چه ماركي ؟
اگه خواستم E900 بگيرم برم از علاالدين بگيرم يا جاي ديگه ؟

از دوستان كسي ديگه پيشنهاد ديگه اي نداره ؟

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
N70 به نظر من بهتره. اگر بتونید برای زیاد شدن برنامه های سیمبین 9 هم صبر کنید 3250 یا N71 گوشیهای خوبی هستند.
مشکلی که با پاکت پیسی ها خواهید داشت احتمالا آنتن دهی و کیفیت مکالمه نامناسب خوش دست نبودن گوشی هنگ کردن بیشتر و سختی تعمیراتش خواهد بود اکثرا هم دوربین خوبی ندارند.

صبر كه نميشه كرد !
به نظر شما پاكت پي سي ها مشكلات جدي برام ايجاد ميكنن ؟
n70 گوشي خوبيه با قيمت مناسب . با اينكه ميدونم شما طرفدار نوكيا هستيد ولي بازم نظرتون برام خيلي مهمه , ميخوام بدونم تفاوت mp3 player سوني اريكسون w900 با نوكيا N70 چقدره ؟
و يه سوال ديگه اينكه به نظر شما اگه خواستم نوكيا بگيرم n70 گزينه خوبيه يا پول بيشتري بدم و يكي ديگر از گوشيهاي سري N نوكيا رو بخرم ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم واسه قضاوت در مورد آنتن دهی و کیفیت مکالمه و... پاکت پی سی، یه سر برید توی پخش پاکت پی سی همین فروم، از باقی بچه ها سوال کنید، کسایی که خودشون قبلاً لااقل یه دونه ppc داشتن خیلی بهتر می تونن در این زمینه نظر بدن!
درضمن موبایل هایی که ویندوزموبایل5 دارن خیلی کمتر از n70 و هم خانواده هاش هنگ می کنن!
در مورد کیفیت دوربین هم می شه به qteck s200 یا همون imate jamin اشاره کرد که در رده ی 2مگاپیکسلی ها یکی از بهترین دوربین هارو داره و بعضی جاها حتی از k750 بهتر عمل کرده!، از n70 هم به مراتب کوچیکترو خوش دست تره به نظرم!;)

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم واسه قضاوت در مورد آنتن دهی و کیفیت مکالمه و... پاکت پی سی، یه سر برید توی پخش پاکت پی سی همین فروم، از باقی بچه ها سوال کنید، کسایی که خودشون قبلاً لااقل یه دونه ppc داشتن خیلی بهتر می تونن در این زمینه نظر بدن!
درضمن موبایل هایی که ویندوزموبایل5 دارن خیلی کمتر از n70 و هم خانواده هاش هنگ می کنن!
در مورد کیفیت دوربین هم می شه به qteck s200 یا همون imate jamin اشاره کرد که در رده ی 2مگاپیکسلی ها یکی از بهترین دوربین هارو داره و بعضی جاها حتی از k750 بهتر عمل کرده!، از n70 هم به مراتب کوچیکترو خوش دست تره به نظرم!;)

در مورد كيفيت مكالمه كه زياد تعريف نميكنن ولي آنتن دهي رو نميدونم بايد يكي كمك كنه !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد كيفيت مكالمه كه زياد تعريف نميكنن ولي آنتن دهي رو نميدونم بايد يكي كمك كنه !

والا منظور دقیقتون از کیفیت رو نمی دونم، دو تا از دوستای نزدیک ppc دارن، یکی hp ipaq 6315 و یکی o2 atom ، هیچ کدوم از چیزی شاکی نبودن ولی یه مساله ی جالبی در مورد جفتشون هست اینکه طرف مقابلتون صدای خودشو با اکو می شنوه:happy: هم atom و هم ipaq 6315 که زمین تا کهکشون باهم فرق دارن این مورد رو داشتن، نمی دونم چرا!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر شما پاكت پي سي ها مشكلات جدي برام ايجاد ميكنن ؟

ببینید مشکلی که ایجاد نمیکنن....الان پاکت پی سی ها خیلی واقعا سرتر هستن نسبت به گوشی های سیمبین اونم از نوع سری 60....

خیلی خیلی برنامه هاشون بیشتره....بازیهاشون بیشتره....

در مورد هنگ کردن هم بهتتون قول میدم هنگ انها از خانواده سری N خیلی خیلی کمتره....ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه با سیمبین نیست....

n70 گوشي خوبيه با قيمت مناسب . با اينكه ميدونم شما طرفدار نوكيا هستيد ولي بازم نظرتون برام خيلي مهمه , ميخوام بدونم تفاوت mp3 player سوني اريكسون w900 با نوكيا N70 چقدره ؟

تفاوت زیاده چون هندزفری هاشون فرقشون از زمین تا اسمونه....یادم نمیره هر موقع هندزفری این رفیقم که ان 70 داشت میزاشتم تو گوشم بعد 5 دقیقه گوشم درد میگرفت/ خیلی هندزفری ناجوری داره....اصلا خیلی بد طراحی شده در حالیکه هندزفری w900 عالیه....دقیقا توی گوش جا میگیره و هیچ مشکلی نداره

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
والا منظور دقیقتون از کیفیت رو نمی دونم، دو تا از دوستای نزدیک ppc دارن، یکی hp ipaq 6315 و یکی o2 atom ، هیچ کدوم از چیزی شاکی نبودن ولی یه مساله ی جالبی در مورد جفتشون هست اینکه طرف مقابلتون صدای خودشو با اکو می شنوه:happy: هم atom و هم ipaq 6315 که زمین تا کهکشون باهم فرق دارن این مورد رو داشتن، نمی دونم چرا!

من از king_dani در خواست كردم كه به اين تاپيك بيان و نظرشون رو بگن .
من چون دوستام هيچكدوم پاكت پي سي نداشتن فقط از روي شنيدهام ميگم !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببینید مشکلی که ایجاد نمیکنن....الان پاکت پی سی ها خیلی واقعا سرتر هستن نسبت به گوشی های سیمبین اونم از نوع سری 60....

خیلی خیلی برنامه هاشون بیشتره....بازیهاشون بیشتره....

در مورد هنگ کردن هم بهتتون قول میدم هنگ انها از خانواده سری N خیلی خیلی کمتره....ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه با سیمبین نیست....

تفاوت زیاده چون هندزفری هاشون فرقشون از زمین تا اسمونه....یادم نمیره هر موقع هندزفری این رفیقم که ان 70 داشت میزاشتم تو گوشم بعد 5 دقیقه گوشم درد میگرفت/ خیلی هندزفری ناجوری داره....اصلا خیلی بد طراحی شده در حالیکه هندزفری w900 عالیه....دقیقا توی گوش جا میگیره و هیچ مشکلی نداره

اره آقا شما درست میگی .. سری ان چپ و راست هنگ میکنه .. سیمبین قابل مقایسه با ویندوز موبایل نیست البته کیه که ندونه جاوا از هر دو اینا سرتره! .. گوش من هم احتمالا مشکل داره که گوشی هندزفری گوشیم اذیتش نمیکنه .. هرچی شما میگی درسته .. مخصوصن نظراتت در مورد نوکیا و مشکلاتش ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان من دقیقاً نمی دونم الان شما چه حسی دارید ولی وقتی برادر ارزشی داریوش عزیز دل هی چپ و راست می گه se آنتن نمی ده و برنامه بدرد بخور نمی خوره و این آخرا هم که ظاهراً پی بردن شرکت در حال ورشکستگیه!!! من یه احساسی بهم دست می ده نسبتاً مشابه اینی که شما تحت تاثیرش این پست رو دادین!... درضمن هدفون سری w ، نموره ای حرفه ای تره ها!:rolleyes:

ولی یه چیزی، سیمبین و جاوا و ویندوز موبایل در مواردی قابل مقایسه با هم هستن، ولی چیزی که مشخصه اینه که دستگاه هایی که ویندوز موبایل دارن سخت افزار قوی تری دارن، و اصولاً ویندوز موبایل او اس سیمبین رو درسته قورت می ده!! روی ویندوزموبایل حتی خیلی راحت می شه با emulator های مختلف انواع os هارو شبیه سازی کرد!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علیرضا جان من دقیقاً نمی دونم الان شما چه حسی دارید ولی وقتی برادر ارزشی داریوش عزیز دل هی چپ و راست می گه se آنتن نمی ده و برنامه بدرد بخور نمی خوره و این آخرا هم که ظاهراً پی بردن شرکت در حال ورشکستگیه!!! من یه احساسی بهم دست می ده نسبتاً مشابه اینی که شما تحت تاثیرش این پست رو دادین!...

ولی یه چیزی، سیمبین و جاوا و ویندوز موبایل در مواردی قابل مقایسه با هم هستن، ولی چیزی که مشخصه اینه که دستگاه هایی که ویندوز موبایل دارن سخت افزار قوی تری دارن، و اصولاً ویندوز موبایل او اس سیمبین رو درسته قورت می ده!! روی ویندوزموبایل حتی خیلی راحت می شه با emulator های مختلف انواع os هارو شبیه سازی کرد!

من حسی ندارم! مگه فیلم هندیه که حس پیدا کنم پست بزنم؟! حرف اینه که معلوم نیس این رفقا که مرتبا اشاره میشه بهشون چرا مشکل دارش نصیب دوستان شما میشه؟! یادم نمیره جناب نویزی هم همچین رفقایی داشتن که گوشیشون با خوردن زمین پرش انتن پیدا میکرد و کلا هرچی مشکل شناخته و ناشناخته بود برای اونا و گوشی نوکیاشون پیش میومد!! و ایشون مرتبا میومدن و ما رو مستفیذ میکردن! حالا هم یه رفیق نوکیایی دیگه پیدا شده که انواع و اقسام مشکلات رو یدک میکشه با گوشیش نوکیاش! اگه اینطور باشه که دوستان شما میگن من باید برم اشکال گوشی و بدن! خودمو پیدا کنم که همچین مسایلی که مطرح میشه رو ندارم .. چه بازی ایه؟ هی میاین میگین گوشیای اسمارت نوکیا هنگ میکنن؟! شما همین الان با پی سی خودت که پشتش نشستی چنتا برنامه سنگین مثله کد یا فتوشاپ و نورتن ران کنی سرعت وحشتناک میاد پایین و هنگ هم ممکنه بکنه! چطور میشه که بحث موبایل که میشه هی اصرار دارین حرفتون رو به کرسی بشونین! پستای مخالف عقیدتون رو بی خودی میدونین ولی هر بی ربط . با ربطی که خودتون تو پستاتون مینویسین رو منطقی میدونین!؟ جالبه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا جون چیزی که عوض داره گله نداره....

وقتی میاین دم به ساعت هی تعریف و تمجید بی خودی از انتن دهی نوکیا میکنین و بقیه برندها رو هم پایین تر میدونین در صورتیکه اصلا هم اینجوری نیست و به جرات میگم سامسونگ و سونی اریکسون رو که من خودم داشتم اصلا همچین داستانی ندارن و خیلی هم خوب انتن میدن خب پس توقع همچین حرفهایی هم داشته باشید....

هنگ کردن سری ان هم یک واقعیت هست میخواین قبول کنین میخواین نکنین...اون به خودتون مربوطه ولی وظیفه من گفتن حقایق هست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعد هم لازم نیست یه خودکار دستتون بگیرین هی غلط های ملت رو بگیرین/....

هرکی هر جور دوست داره پست میزنه خواننده هم خودش نتیجه میگیره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعد هم لازم نیست یه خودکار دستتون بگیرین هی غلط های ملت رو بگیرین/....

هرکی هر جور دوست داره پست میزنه خواننده هم خودش نتیجه میگیره

کدوم غلط گیری؟ اگه غلط یابی باشه که شما خودت حداقل در مورد من یه چنباری رو بدهکار هستی!! // ضمنا از نوشته های شما بیشتر به نظر میاد خودت میگی خودت هم نتیجش رو میگیری! همین حرفت در مورد هنگ سری ان هم از نتیجه گیریت ناشی میشه! منکه به همچین نتیجه ای نرسیدم چون گوشیم هنگ نکرده تاحالا! شما هم اه چیزی دیدی یا تجربه ای از هنگ گوشیای نوکیا داری لطفا کلی مطرحش نکن سعی کن به همون رفیقت محدودش کنی چون بالاخره یکی دیگه هم مثه من هست که گوشیش هم مدل رفیق شما باشه و همچین مشکلی نداشته باشه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا جون چیزی که عوض داره گله نداره....

وقتی میاین دم به ساعت هی تعریف و تمجید بی خودی از انتن دهی نوکیا میکنین و بقیه برندها رو هم پایین تر میدونین در صورتیکه اصلا هم اینجوری نیست و به جرات میگم سامسونگ و سونی اریکسون رو که من خودم داشتم اصلا همچین داستانی ندارن و خیلی هم خوب انتن میدن خب پس توقع همچین حرفهایی هم داشته باشید....

هنگ کردن سری ان هم یک واقعیت هست میخواین قبول کنین میخواین نکنین...اون به خودتون مربوطه ولی وظیفه من گفتن حقایق هست

شما هم قبول نکن که انتن دهی سونی با نوکیا برابر نیست! اینم حقیقتیه که من میگم! همچین حال میکنم با سیستم استدلال کردنت ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کدوم غلط گیری؟ اگه غلط یابی باشه که شما خودت حداقل در مورد من یه چنباری رو بدهکار هستی!! // ضمنا از نوشته های شما بیشتر به نظر میاد خودت میگی خودت هم نتیجش رو میگیری! همین حرفت در مورد هنگ سری ان هم از نتیجه گیریت ناشی میشه! منکه به همچین نتیجه ای نرسیدم چون گوشیم هنگ نکرده تاحالا! شما هم اه چیزی دیدی یا تجربه ای از هنگ گوشیای نوکیا داری لطفا کلی مطرحش نکن سعی کن به همون رفیقت محدودش کنی چون بالاخره یکی دیگه هم مثه من هست که گوشیش هم مدل رفیق شما باشه و همچین مشکلی نداشته باشه!

شما هم اگه جایی دیدی یه K750 انتن نمیداد ولی 6680 میداد به همهشون تعمیم نده لطفا چون یکی پیدا میشه که همچین گوشیهایی رو دستش گرفته باشه و یه مدت داشته باشه و همچین مشکلات عجیب و غریبی رو با انتن دهی نداشته باشه که مثل اب خوردن مطرح میشه....

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله برداشتن یه موضوع من دراوردی رو کردن پیراهن عثمان هرکی حرف میزنه میان جلو انتن دهی فلانه و بیصاره ....ول کنید بابا این حرفها رو....هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنید....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما هم اگه جایی دیدی یه K750 انتن نمیداد ولی 6680 میداد به همهشون تعمیم نده لطفا چون یکی پیدا میشه که همچین گوشیهایی رو دستش گرفته باشه و یه مدت داشته باشه و همچین مشکلات عجیب و غریبی رو با انتن دهی نداشته باشه که مثل اب خوردن مطرح میشه....

مثکه خدارو شکر نگاه هم نمیکنی به زننده پست! طرف حساب تو داریوش نیست! که داری کا 750 و رو با 6680 مقایسه میکنی .. من یادم نمیاد در مورد 6680 چیزی رو گفته باشم که حالا تعمیمش بدم .. من به طور کلی با سابقه ای که از سامسونگ دارم و موردی که در مورد ال جی دیدم و همینطور نظر چن نفری که هم گوشی سونی داشتن هم نوکیا یه حرف کلی میزنم .. جایی نگفتم سونی انتن نمیده .. الان دیگه عهد بوق نیست ولی اینکه برابر بدونم انتن دهی رو نه قبول ندارم .. شما میتونی قبول نکنی سونی اریکسون عزیز :) من باهات دعوایی ندارم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من حسی ندارم! مگه فیلم هندیه که حس پیدا کنم پست بزنم؟! حرف اینه که معلوم نیس این رفقا که مرتبا اشاره میشه بهشون چرا مشکل دارش نصیب دوستان شما میشه؟! یادم نمیره جناب نویزی هم همچین رفقایی داشتن که گوشیشون با خوردن زمین پرش انتن پیدا میکرد و کلا هرچی مشکل شناخته و ناشناخته بود برای اونا و گوشی نوکیاشون پیش میومد!! و ایشون مرتبا میومدن و ما رو مستفیذ میکردن! حالا هم یه رفیق نوکیایی دیگه پیدا شده که انواع و اقسام مشکلات رو یدک میکشه با گوشیش نوکیاش! اگه اینطور باشه که دوستان شما میگن من باید برم اشکال گوشی و بدن! خودمو پیدا کنم که همچین مسایلی که مطرح میشه رو ندارم .. چه بازی ایه؟ هی میاین میگین گوشیای اسمارت نوکیا هنگ میکنن؟! شما همین الان با پی سی خودت که پشتش نشستی چنتا برنامه سنگین مثله کد یا فتوشاپ و نورتن ران کنی سرعت وحشتناک میاد پایین و هنگ هم ممکنه بکنه! چطور میشه که بحث موبایل که میشه هی اصرار دارین حرفتون رو به کرسی بشونین! پستای مخالف عقیدتون رو بی خودی میدونین ولی هر بی ربط . با ربطی که خودتون تو پستاتون مینویسین رو منطقی میدونین!؟ جالبه!

نه علیرضا جان فیلم هندی نیست، ولی اگه یه بابای دیگه ای بود می گفت بوی سورزش می یاد، اصلاً به ما چه:happy:
بعدم حرفای Sony Ericsson تایید می شه، آقایون طرفدار نوکیا سعی دارن با هر دلیل بی پشتوانه ای شده به همه بقبولونن که نوکیا توی آنتن دهی خداست، نوکیا 15 ساله داره گوشی می ده، نوکیا 15مین شرکت بزرگ دنیائه، بعدش موتورولا و سامسونگه، سونی اریکسون در حال سقوطه، آنتن دهیش خرابه، فقط مال سوسولاست، فقط به لطف امکانات مولتی مدیای سونی داره زندگی می کنه، نصف گوشی های پرفروش هر سال هم که مال se هست همش از روی شانس و اقبالشه و بزودی که اینا کم فروش بشن se می ره می میره!...
تا وقتی پستای اونجوری باشه، پستای اینجوری هم هست
بعدم من توی یه تاپیک دیگه گفتم، se الان 5ساله داره گوشی می ده تحت این برند، پس اگه اریکسون و سونی قبل این 5سال جداگانه توی مدل های خودشون گندی زده بودن، دیگه بعد این 5اسل اون گندهارو se نمی زنه، گوشی هاش از دونه ی اول نسبتاً بی نقص در می یاد! در صورتی که نوکیا 15 ساله داره گوشی تولید می کنه، پس به مراتب بیشتر گوشی هایی الان دست مردم هست با نام این شرکت روشون، که مشکل آنتن دهی و غیره و ذلک داشته باشن! بعدم نوکیا به خاطر سرمایه بیشتری که داره، تعداد بیشتری گوشی هرسال معرفی می کنه، پس فروشش بیشتر می مونه، ولی امکان افت کیفیت هم می ره بالا! شخصاً، سر کلاس گوشی 2600دوستم از دستم در رفت اصابت کرد به پایه ی صندلی، مرد!!! ولی خوب بازم به شخصه شاهد بودم که p910 دوستم بعد کمش 2 سال استفاده ی واقعاً ناجوان مردانه بود که جون داد! ولی خوب ازین نتیجه می گیریم که همه گوشی های نوکیا بدن ؟ نه! همه گوشی های se خوبن؟ بازم نه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والله برداشتن یه موضوع من دراوردی رو کردن پیراهن عثمان هرکی حرف میزنه میان جلو انتن دهی فلانه و بیصاره ....ول کنید بابا این حرفها رو....هنوز تو عهد دقیانوس سیر میکنید....

دقیقا عین همین موضوع در مورد هنگ کرئنه که تو هر تاپیک و بحث بی ربط و باربطی مطرحش میکنید .. اقای عزیز! همکار من میگه در 10 ماه که 6630 داشته یک بار هم هنگ نکرده .. اون یکی که 3230 داره ( و به قول شما ها خوب در نیومده) با 256 مگ رم در طول شیش ماه فقط یه بار هنگ داشته .. 7610 دوستم هم نزدیک به یک سال به گفته خودش هنگ نداشته .. ان 70 خودم هم در طول سه ماهی که گرفتم یه بار هم هنگ نکرده .. چندین مورد دیگه هم مشابه این هست.. شما پس چرا موضوع رو تعمیم میدی؟ اگه یکی بلد نیست درست از گوشیش استفاده کنه یا چنتا برنامه و بازی رو با هم ران میکنه یا گوشیشو ویروسی میکنه که هنگ کنه دلیل نمیشه شما بیاین اینجا هی بگین هنگ میکنه هنگ میکنه! اینم یه موضوع نخ نما شده هست دوست من

بالا