• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی برای موسیقی و عکاسی تا سقف 300 تومن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب اول جواب دوستمون رو بدم : ببینید با این بودجه و امکاناتی که بیشتر مدنظرتون هست از سونی طبیعتا انتخابای بیشتری دارین .. همین کا 750 که اشاره شد و دبلیو 700 که نمیدونم کی میاد . و چن مورد دیگه.. خب کلا با توجه به اولویت شما که گفتین فقط موسیقی و عکاسی به نسبت با قیمت کمتری میتونین از سونی انتخاب کنین . از نوکیا توی این رنج قیمت 3250 بیشتر مدنظره که یه موزیک فون هست در واقع و نمیدونم به چه علت دوستان میگن کیفیت گندیده! موسیقی داره!!! حتما از روی تحقیق بوده این حرفشون! در مورد دوربینش که 2 هست البته در مقایسه کیفیت با 2مگاپیکسلیا تو مواردی کم میاره و کلا این گوشی به موسیقیش معروفه نه به دوربین .. البته حسن بزرگش سیمبین بودنش هست که البته ایشون نگفتن که سیمبین براشون مهم هست یا نه .. ولی به هر حال نقطه قو بسیار بزرگی برای 3250 هست ( که به زودی با زیاد شدن برنام ها برای سیمبین 9 مشخص تر میشه) .. کلا با توجه به سلیقه و دیزاین ایشون به نظر من این انتخابا براشون بهتره ..

و اما : جناب دد چتر عزیز به نظر میاد اگر بنا به بن کردن باشه کسایی هستن که با توجه به سابقه طولانی رجیستر ایدیشون کاری جز مسخره کردن و تیکه پرونی و توهین ندارن و اتفاقا در زمره دوستان شما هستن! و از این نظر شایستگی بیشتری دارند. پس لطف کنین اول یه سوزن به خودتون بزنید بعد یه جوالدوز به دیگران!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A.S.A :
سلام
ممنون از پاسخ هاتون
من الان انتظاراتم رو میگم شاید بهتر بشه نتیجه گیری کرد .

1- کیفیت عالی پخش موزیک هم از گوسی و هم از هندز فری

2- دوربین که البته به ترتیب حتما اتو فکوس و ماکرو داشته باشه ( البته اگه بقیه ی انتظارات رو بر آورده کنه حاضرم از ماکرو بگذرم )

3- رادیو خوب

4- طرح گوشی و خز نبودن برام فوق العاده مهمه

5- آنتن دهی مناسب ( در حدی که اکثر موارد در دسترس باشم )

6- داشتن حالت flight mode یا airplane mode

7- لوزم جانبیش تو بازار مناسب باشه

8- سقف قیمت : 350.000 تومن

9- سیمبین ( ولی اگر اون 8 مورد رو داره ولی سیمبین نداره اصلا مهم نیست معرفی کنید )

من خواسته هام رو به ترتیب گفتم فقط لطفا خواهش میکنم با هم دعوا نکنید آخه برای شما چه فرقی می کنه که من چی بخرم ؟

لطفا گوشی ای رو که معرفی میکنید بیشتر اون موارد گفته شده رو داشته باشه

واقعا کمک بزرگی به من میکنید
ممنون :blush:

من به ترتیب اولویتات برای هر شماره اولویت گوشیایی که به نظرم بهتره برات رو میگم هر چند که اون اولویت قیمت فک کنم از همه چی مهمتره چون تعیین کننده اصلی همونه . در هر حال :

1-از سونی کا 750 و دبلیو 810 ( البته فک کنم بیشتر از 350 باشه نمیدونم دقیق) .. و از نوکیا 3250 و 6270 و 6280

2-از سونی تمام 2 مگا پیکسلیا .. تو نوکیا برای این رنج قیمت گوشی اتوفکوس دار و همینطور ماکرو نداریم تا جایی که من میدونم .

3- اکثرشون دارن

4- از نوکیا 3250 و ان70 و 6270 و 6280 ... از سونی دبلیو 810 و خب به نظرم کا750 یه مقداری خز هست دیگه ( البته این قضیه خز بودن یا نبودن کاملا شخصیه و بستگی به خودتون داره)

5-این یه بحث تکراریه ولی من میگم نوکیا بهتر انتن میده البته سونی هم بد نیس انتنش ولی نظر من روی نوکیاست .. باز هم بستگی به خودتون داره

6- فکر میکنم 3250 فلایت مد رو داشته باشه .. در مورد سونی نمیدونم

7- هر دو برند نوکیا و سونی ساپرت خوبی دارند البته نوکیا نمایندگیای بیشتری داره ولی با وجود یه جایی مثه جمهوری و علاء الدین مشکلی نیس از این نظر ..

8- حدود این قیمت . هم انتخاباتون مشخصه و قبلا اشاره شده

9- 3250 و ان 70

امیدوارم در نهایت از انتخابی که میکنید راضی باشید:)

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
flight mode فکر کنم همون پروفایل offline باشه که همه نوکیا ها دارن!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سری واکمن SE هم همشون دارن

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
پیشنهادم w800 ه که خودمم دارم
266.gif

منم برای دوربین و mp3 ش گرفتم که mp3 ش توپه
stereo[1].gif
مخصوصا in-ear ی که همراهشه
music2[1].gif

همه چیش خوبه فقط برای video زیاد چنگی به دل نمیزنه
no[1].gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با توجه به 4 اولویت اولتون W900 پیشنهاد منه .
اگر از اولویت 4 (طراحی و ... ) و همینطور الویت پنجم آنتن دهی بگذرید k750 & W800 هم میتونند گزینه خوبی باشند
اگر از دوربین عالی بگذرید N70 N72 3250 انتخابهای خوبی هستند
نوکیا N71 البته گرونتره ولی همه مشخصاتی که میخواهید داره منهای ماکرو در دوربین ولی دوربینش از بهترینهای دو مگاپیکسلیه
از گوشیهای غیر سیمبین نوکیا هم میشه به 6280 و 6270 اشاره کرد که گوشیهای مناسبی هستند

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :
طرفداران نوکیا:لطف کنید نیاین شعار بدین چرا کاری میکنین تمام فرومها به دعوا کشیده بشه.مشتری باید بخره یعنی چی طرفداران نوکیا بیاین به راه راست هدایت کنین.من جای xplod بودم یه چند نفری رو بن میکردم.بیاین گوشی معرفی کنین نه این که شعار بدین.
پ.ن:البته یادم رفت بگم جناب داریوش یا علیرضای عزییا 3 سوت مرحوم و... باقی دوستان که محترم هستم من با شما ها نبودم بلکه خدکت دوستانی که تازه رسیدن عرض کردم.اگه کمی تند گفتم ببخشید چون یه صلح نسبی در گرفته و من تحمل ندارم دوباره شاهد دعوا باشم البته جهت رفع سودتفاهم!گفته باشم دلیل اینکه من نوکیا معرفی نکردم این بود که تو این رنج نمیشناسم نه اون نیمچه تعصب!.ممنون
و شما دوست عزیز دبلیو 900 رو داریوش خان گفتم منم موافقم اما مایه میخواد!

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من به جای اینکه راهنمایی بشم بدتر گیج شدم
من 3250 رو انتخاب کردم
به خاطر موزیک و سیمبین و دوربین 2 مگا پیکسلی و خز نبودن و آنتن دهیش و دیزاینش
انتخاب عاقلانه ای هست ؟
لطفا بیشتر گیجم نکنید فقط اگه اشتباه می کنم منو با مدرک راهنمایی کنید
پیشاپیش ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از A.S.A :
من 3250 رو انتخاب کردم
انتخاب عاقلانه ای هست ؟
پیشاپیش ممنون

تنها مشکلی که داره برنامه هاش کمه فعلا ولی کم کم زیاد میشه. این گوشی مخصوص موزیکه و صدای عالی داره چه از بلند گو و چه از هد ست در عین حال سیمبین هم هست

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از A.S.A :
من 3250 رو انتخاب کردم
انتخاب عاقلانه ای هست ؟
پیشاپیش ممنون

خوبه;)

فقط ببین الان خیلی ها گوشی واکمن دارن، با گوشی یه نفر 2 دقیقه به یه آهنگ کیفیت بالا گوش بده، بعد با 3250 گوش بده! یه مقدار تفاوت رو احساس می کنی. البته من روی کیفیت زیادی حساسم، یه چیز باحال که دستم اومد راضی به پایین تر نمی شم!:f34r: :happy:

درضمن کی گفته آنتن دهی w800 و k750 بده؟!:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درضمن در مورد رنگ w800، من خودم واسه همین یه خورده دودل بودم، بعدم که خریدم شب اول همش چپ چپ به گوشیم نگاه می کردم!!! ولی بعد دو روز واااقعاً خوشم اومد از ترکیب رنگش!:)
هضم رنگ شیری واسه بعضیا یه خورده سخته ولی کم کم می ره پایین وقتیم رفت دیگه در نمی یاد!:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A.S.A :
من 3250 رو انتخاب کردم
انتخاب عاقلانه ای هست ؟
پیشاپیش ممنون

انتخاب خوبی کردی .. فاکتورهای خز نبودن و انتن و دیزاین رو که کاملا براورده میکنه . اسمش هم که موزیک فون هست و توی پخش موسیقی و کیفیت صدا هم خوبه و هدست خوبی هم همراهشه .. سیمبین هم هست البته همونطور که داریوش گفت باید کمی صبر کنی برنامه هاش زیاد بشه هرچند که الان هم برنامه براش هست ولی زیاد نیس .. فقط میمونه دوربین که در مقایسه 2مگاپیکسلیا توی مواردی کم میاره از جمله همون ماکرو و اتوفکوس و همینطور فلاش که نداره .. ولی به نظرم به قیمتش هم کاملا میارزه و قیمت خیلی مناسبی داره ..

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیگه کم کم میخواستم 3250 رو بگیرم و الان میخواستم از شما سوالاتی درمورد اینکه از کجا بگیرم و هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم بپرسم ولی...:wacko:
یه موضوع ذهن من رو مغشوش کرده : اگه 3250 بگیرم چی به دست میارم ؟ چه محاسن و برتری هایی نسبت به دبلیو 900 داره ( صرف نظر از قیمت )
و برعکس اگه دبلیو 900 بگیرم ...

خلاسه این موضوع که دبلیو 900 تو عکاسی و موزیک که دوتا فاکتور مهم برای من هست به طور قابل ملاحضه ای از 3250 سرتره و موضوع دیگه اینکه 3250 تو موزیک در سطح خوبیه و تو عکاسی در حد قابل قبولی هست و در ضمن سیمبین ورژن 9 داره ذهن من رو به طور کامل تعطیل کرده .:wacko:
من میخوام وقتی که یه گوشی دارم اونو دست هر تازه به دوران رسیده ای نبینم و از همه مهمتر : از گوشی خسته نشم ( دلمو نزنه ) و 2-3 سالی نگهش دارم و یه طراحی خاص و توجه جلب کن داشته باشه در ضمن در باره ی برنامه هایی که روی دبلیو 900 هست و میشه روش نسب کرد توضیح بدین ( من خودم رو گوشی مامانم که جاوا هست دیکشنری و نقشه شهرمونو ریختم ) .

التماسا بدون تعصب این بنده ی حقیر رو کمک کنید که دارم دیوونه میشم و بدتر گیجم نکنید . :blush:
امیدوارم این آخرین پست من باشه در باره ی انتخاب گوشی و بعد از خوندن جواباتون بریم سراغ پرسیدن شرایط خرید .:)
به امید آن روز ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از A.S.A :
من دیگه کم کم میخواستم 3250 رو بگیرم و الان میخواستم از شما سوالاتی درمورد اینکه از کجا بگیرم و هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم بپرسم ولی...:wacko:
یه موضوع ذهن من رو مغشوش کرده : اگه 3250 بگیرم چی به دست میارم ؟ چه محاسن و برتری هایی نسبت به دبلیو 900 داره ( صرف نظر از قیمت )
و برعکس اگه دبلیو 900 بگیرم ...

خلاسه این موضوع که دبلیو 900 تو عکاسی و موزیک که دوتا فاکتور مهم برای من هست به طور قابل ملاحضه ای از 3250 سرتره و موضوع دیگه اینکه 3250 تو موزیک در سطح خوبیه و تو عکاسی در حد قابل قبولی هست و در ضمن سیمبین ورژن 9 داره ذهن من رو به طور کامل تعطیل کرده .:wacko:
من میخوام وقتی که یه گوشی دارم اونو دست هر تازه به دوران رسیده ای نبینم و از همه مهمتر : از گوشی خسته نشم ( دلمو نزنه ) و 2-3 سالی نگهش دارم و یه طراحی خاص و توجه جلب کن داشته باشه در ضمن در باره ی برنامه هایی که روی دبلیو 900 هست و میشه روش نسب کرد توضیح بدین ( من خودم رو گوشی مامانم که جاوا هست دیکشنری و نقشه شهرمونو ریختم ) .

التماسا بدون تعصب این بنده ی حقیر رو کمک کنید که دارم دیوونه میشم و بدتر گیجم نکنید . :blush:
امیدوارم این آخرین پست من باشه در باره ی انتخاب گوشی و بعد از خوندن جواباتون بریم سراغ پرسیدن شرایط خرید .:)
به امید آن روز ;)

گوشی جاوا گوشی ای نیست که چند سال نگهش دارید خسته میشید.
اما چیزی که نسبت به w900 بدست می آورید . سیمبین 9.1 است که آینده برنامه های موبایل با این سیستم عامل خواهند بود. w900 تقریبا برنامه خاصی براش موجود نیست و تعداد برنامه هاش و نوع اونها چندان جالب نیست.
چیزی که با خریدن 3250 نسبت به w900 از دست میدید فقط یکمقدار کیفیت بهتر دوربینه. کیفیت صدای 3250 در حد بهترین گوشیهای موزیک محسوب میشه که حتی میتونید برید و از هدستهای مخصوص MP3 های معروف هم روش استفاده کنید تا کیفیت صدا بهتر هم بشه. فقط و فقط اگر به عکس خیلی حساسی از 3250 برو به طرف w900 . البته الان دوربینهای دومگاپیکسلی دارند از بوئرس خارج میشوند پس زیاد این دوربینهای 2 مگا پیکسلی موبایل فکرتون رو مشغول نکنه. این حرف هم که w900 توی موزیک از 3250 سرتره حرف اشتباهیه.

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون خیالمو راحت کردید پس پیش به سوی 3250
خیلی خوب دوستان
1- قیمت دقیقش چنده ؟
2- من میخوام از دبی با گارانتی بین المللی بخرم یکی از اقوام اونجاست پس از لحاظ ساپورت شدن مشکل ندارم بااین حال ای کار خوبیه ؟ ( تو دبی بدون گارانتی هست 298.000 خوبه ؟)
3- وقی بخرمش دقیقا تو جعبش چیه ؟
4- براش تو بازار قاب هست ؟
5- سونی اریکسونا یه کد دارن ( چپ و ستاره و ...) برای چک کردن گوشیای نوکیا هیچ کدی هست ؟
6- در آخر اگر نکته ای در هنگام خرید هست بگید ممنون میشم
پیش به سوی 3250

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A.S.A :
خیلی ممنون خیالمو راحت کردید پس پیش به سوی 3250
خیلی خوب دوستان
1- قیمت دقیقش چنده ؟
2- من میخوام از دبی با گارانتی بین المللی بخرم یکی از اقوام اونجاست پس از لحاظ ساپورت شدن مشکل ندارم بااین حال ای کار خوبیه ؟ ( تو دبی بدون گارانتی هست 298.000 خوبه ؟)
3- وقی بخرمش دقیقا تو جعبش چیه ؟
4- براش تو بازار قاب هست ؟
5- سونی اریکسونا یه کد دارن ( چپ و ستاره و ...) برای چک کردن گوشیای نوکیا هیچ کدی هست ؟
6- در آخر اگر نکته ای در هنگام خرید هست بگید ممنون میشم
پیش به سوی 3250

بسيار انتخاب خوبي كرديد . موبايلي كه انتخاب كرديد چيزيه كه حالا حالا ها ازش خسته نميشيد .
اگه ميخواهيد 2 3 سال نگهش داريد با گارانتي بخريد (البته اين نظر شخصي منه )
براش متاسفانه تو بازار قاب نيست ولي رنگ مشكي و صورتي هم داره .
براي برنامه هاش هم نگران نباشيد تا چند وقت ديگه زياد ميشه .
در آخر حرفي كه براي گفتن ميمونه : مبارك باشه !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
3250 مبارک باشه ایشالله ببخشید من نتونستم کمکی کنم چون از 3250 هیچی نمیدونم به هر حال اگه من بودم ور نمداشتم چون به نظر من low class هستش تا اونجایی که من شنیدوم سخت افزار قویی هم نداره .اما در باقی موارد من چیزی نمیدونم که بتونم بگم.به هر حال به نظر من اگه شما پول داشتی دبلیو 900 بهترین انتخاب براتون بود.
به هر حال مبارک باشه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
گوشی جاوا گوشی ای نیست که چند سال نگهش دارید خسته میشید.
اما چیزی که نسبت به w900 بدست می آورید . سیمبین 9.1 است که آینده برنامه های موبایل با این سیستم عامل خواهند بود. w900 تقریبا برنامه خاصی براش موجود نیست و تعداد برنامه هاش و نوع اونها چندان جالب نیست.
چیزی که با خریدن 3250 نسبت به w900 از دست میدید فقط یکمقدار کیفیت بهتر دوربینه. کیفیت صدای 3250 در حد بهترین گوشیهای موزیک محسوب میشه که حتی میتونید برید و از هدستهای مخصوص MP3 های معروف هم روش استفاده کنید تا کیفیت صدا بهتر هم بشه. فقط و فقط اگر به عکس خیلی حساسی از 3250 برو به طرف w900 . البته الان دوربینهای دومگاپیکسلی دارند از بوئرس خارج میشوند پس زیاد این دوربینهای 2 مگا پیکسلی موبایل فکرتون رو مشغول نکنه. این حرف هم که w900 توی موزیک از 3250 سرتره حرف اشتباهیه.

:hmm: :hmm: :hmm:
اولاً که کاملاً حرف درستیه! کیفیت موزیک w900 خیلی بالاتر از 3250 هستش! هم توی همه ی review ها نوشتن هم تجربه ی شخصی دارم. یه بارم یه review گزاشتم واسه ی این موضوع. حتی با هدست جداگانه هم کیفیتش پیشرفت چندانی نکرده بود. شما هم که کارت تکذیب کردنه:hmm:

بعدم مگه خود شما دوستان نبودین که می گفتیم کیفیت فیلمبرداری هم مهمه؟
کیفیت فیمبرداری w900 غوغاست
میفیت vcd با 30 فریم در ثانیه
توی 3250 ازین چیزا خبری نیست

کیفیت بلندگوی w900 به مراتب از 3250 بهتره
می گی نه؟ به جفتش گوش بده.

برنامه های جاوای فوق العاده بدردبخوری هم اومده
شما به چی می گی بدردبخور؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
:hmm: :hmm: :hmm:
اولاً که کاملاً حرف درستیه! کیفیت موزیک w900 خیلی بالاتر از 3250 هستش! هم توی همه ی review ها نوشتن هم تجربه ی شخصی دارم. یه بارم یه review گزاشتم واسه ی این موضوع. حتی با هدست جداگانه هم کیفیتش پیشرفت چندانی نکرده بود. شما هم که کارت تکذیب کردنه:hmm:

بعدم مگه خود شما دوستان نبودین که می گفتیم کیفیت فیلمبرداری هم مهمه؟
کیفیت فیمبرداری w900 غوغاست
میفیت vcd با 30 فریم در ثانیه
توی 3250 ازین چیزا خبری نیست

کیفیت بلندگوی w900 به مراتب از 3250 بهتره
می گی نه؟ به جفتش گوش بده.

برنامه های جاوای فوق العاده بدردبخوری هم اومده
شما به چی می گی بدردبخور؟

اجازه بدین دوستمون 3250 رو بگیرن . بعدا فرصت مقایسه زیادی دارند.

بالا