• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی برای موسیقی و عکاسی تا سقف 300 تومن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
3250 مبارک باشه ایشالله ببخشید من نتونستم کمکی کنم چون از 3250 هیچی نمیدونم به هر حال اگه من بودم ور نمداشتم چون به نظر من low class هستش تا اونجایی که من شنیدوم سخت افزار قویی هم نداره .اما در باقی موارد من چیزی نمیدونم که بتونم بگم.به هر حال به نظر من اگه شما پول داشتی دبلیو 900 بهترین انتخاب براتون بود.
به هر حال مبارک باشه!

لو کلاس دیگه چه برنامه ایه؟! این عبارتا مثکه ابداعی ذهن دوستان در مورد گوشیای نوکیاست! منبعش رو ذکر کنید لطفا!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا شما نگا کن نوشتم به نظر من.low class از نظر قیافه نگفتم از نظر پرفرمنس!اینم تاییدیه gsmarena:Lower speed compared with common mobile phones
http://www.gsmarena.com/nokia_3250-review-75.php
کلمات ابداعی چیه عزیز من!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
ای بابا شما نگا کن نوشتم به نظر من.low class از نظر قیافه نگفتم از نظر پرفرمنس!اینم تاییدیه gsmarena:Lower speed compared with common mobile phones
http://www.gsmarena.com/nokia_3250-review-75.php
کلمات ابداعی چیه عزیز من!

عزیز من! لور اسپید! چه ربطی به عبارت لو کلاس داره! دو پهلو صحبت میکنید بعد توجیهش میکنید!:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
:hmm: :hmm: :hmm:
اولاً که کاملاً حرف درستیه! کیفیت موزیک w900 خیلی بالاتر از 3250 هستش! هم توی همه ی review ها نوشتن هم تجربه ی شخصی دارم. یه بارم یه review گزاشتم واسه ی این موضوع. حتی با هدست جداگانه هم کیفیتش پیشرفت چندانی نکرده بود. شما هم که کارت تکذیب کردنه:hmm:

بعدم مگه خود شما دوستان نبودین که می گفتیم کیفیت فیلمبرداری هم مهمه؟
کیفیت فیمبرداری w900 غوغاست
میفیت vcd با 30 فریم در ثانیه
توی 3250 ازین چیزا خبری نیست

کیفیت بلندگوی w900 به مراتب از 3250 بهتره
می گی نه؟ به جفتش گوش بده.

برنامه های جاوای فوق العاده بدردبخوری هم اومده
شما به چی می گی بدردبخور؟

گفته بودم که دوربین w900 بهتره. حرفی هم نیست
ولی صدای بلندگوی 3250 قویتره . w900 کیفیتش خوبه ولی اینکه چیز خاصی باشه نه خیر نیست

کیفیت موزیک w900 بهتر نیست فقط هدستش بهتره که کلا خیلی قیمت بکگذاری روش 10 تومنه که قابل تعویضه
اگر لینک منظورتون اون سایت روسی mobile-reviw است! این سایت تبلیغاتیه و همیشه نوکیا رو کوبیده و سونی اریکسون رو بالا برده برای همین مطمئنا شما خوشتون میاد ولی سایتهای تبلیغاتی رو بنده بی ارزش میدونم میخواهید منم از سایتهایی مثل nokia planet براتون مثالهایی بیارم که سونی اریکسون له شده باشه! ولی هدف این نیست
3250 گوشی سیمبینی که تا یکسال دیگه حداقل با تمامی گوشیهای خوب بازار برابری خواهد کرد ولی گوشیهای جاوا روز به روز قدیمیتر میشن . حتی اگر فرمت موسیقی جدیدی بیاد نمیتونند بخوانند

باز انتخاب با خود ایشونه ولی توصیه من اینه که با شرایطشون 3250 بهتره مخصوصا که از نظر قیمتی بسیار به صرفه تره . هر چند w900 گوشی خوبیه ولی باید فقط به موزیک و عکس فکر کنید همین

راستی اون جمله برنامه های جاوای بدید بخور منظورتون چه برنامه هاییه!؟ بازی منچ و مارپله!؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه عزیز
دیکشنری هست. اذان و قرآن و اینا هست.چیزایی که مورد نیاز هستش اومده.
البته گوشی های se مثل گوشی های نوکیا نیستند که مثلا موزیک پلیرشون انقد افتضاح باشه که حتما لازم باشه با چهار تا برنامه ی سیمممممممممبین:happy: بریزید تا کیفیت صدا یخورده بهتر شه! توی gsmarena هم بخونید یه مورد از Cons گوشی رو نوشته weird media player!;)

درضمن شما یه کار کنید. این جمله رو سنجاق کنید به امضاتون:::
mobile-review ،این سایت تبلیغاتیه و همیشه نوکیا رو کوبیده و سونی اریکسون رو بالا برده
خط فکریتون رو خوب روشن می کنه!;)

البته بعدشم اگه چند تا دیگه از نظرهای جالبتون رو اضافه کنید خیلی جالب می شه، مثل: سایت Gsmarena ، تعداد زیادی از staffش طرفدار سونی اریکسون هستند:happy:

در مورد چراش هم زیاد خودتونو اذیت نکنید!!:f34r:

البته اینا قبلاً صحبتش شده و شما نمی تونید دوباره درموردش صحبت کنید:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
نه عزیز
البته گوشی های se مثل گوشی های نوکیا نیستند که مثلا موزیک پلیرشون انقد افتضاح باشه که حتما لازم باشه با چهار تا برنامه ی سیمممممممممبین:happy: بریزید تا کیفیت صدا یخورده بهتر شه! توی gsmarena هم بخونید یه مورد از Cons گوشی رو نوشته weird media player!;)

البته بعدشم اگه چند تا دیگه از نظرهای جالبتون رو اضافه کنید خیلی جالب می شه، مثل: سایت Gsmarena ، تعداد زیادی از staffش طرفدار سونی اریکسون هستند:happy:

اذان و قران؟ دیکشنری اش فارسیه؟ روی همه گوشیهای جاوا کار کرده؟
خوب پس دیگه همه چیز برای جاوا اومده؟! منشی تلفنی چی؟!

حالا شما چه مسخره کنید چه نکنید سایت mobile-review معتبر نمیشه. هر چند میدونم چقدر با اون مقالات یکجانبه اش حال میکنید ولی حقیقت رو بیان نمیکنه
.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
نه عزیز

اتفاقا همین چن موردی که گفتی نشون میده چقد اشنایی داری با برنامه های بدرد بخور ..
ماشین حساب مهندسی که بدرد نمیخوه؟ برنامه اسمارت گارد که همه گوشیتو میتونی باهاش کنترل کنی که بدرد نمیخوره؟ هندی سیف که میتونه فایلای شخصیتو با پسورد و کاملا جدا داشته باشی که بدرد نمیخوره؟ منشی تلفنی که اصلا کاربرد نداره؟ اس ام اس تایمر چطور؟ زیپ من؟ اپمن؟ اسمارت مووی؟ و خیلی برنامه های دیگه که همشون هم کاربردی و بدرد بخور هستند .. اگر شما چون به موزیک علاقه زیادی دارید بدرد بخوری اینارو تشخیص نمیدید خواهشن بدرد بخور بودن رو منحصر به دیکشنری که معلوم نیس فارسیش هم اومده باشه و اذان و قران نکنید!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
روی معتبر بودن اون سایت شک نکنید!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
اتفاقا همین چن موردی که گفتی نشون میده چقد اشنایی داری با برنامه های بدرد بخور ..
ماشین حساب مهندسی که بدرد نمیخوه؟ برنامه اسمارت گارد که همه گوشیتو میتونی باهاش کنترل کنی که بدرد نمیخوره؟ هندی سیف که میتونه فایلای شخصیتو با پسورد و کاملا جدا داشته باشی که بدرد نمیخوره؟ منشی تلفنی که اصلا کاربرد نداره؟ اس ام اس تایمر چطور؟ زیپ من؟ اپمن؟ اسمارت مووی؟ و خیلی برنامه های دیگه که همشون هم کاربردی و بدرد بخور هستند .. اگر شما چون به موزیک علاقه زیادی دارید بدرد بخوری اینارو تشخیص نمیدید خواهشن بدرد بخور بودن رو منحصر به دیکشنری که معلوم نیس فارسیش هم اومده باشه و اذان و قران نکنید!

چه عجب بابا!!! چندبار اینور و اونور گفتم برنامه های کاربردی خوب سیمبین رو معرفی کنید کسی محل نداد
علیرضا جان من جلوتر توی همین تاپیک گفتم که اگه دنبال برنامه ی خاصی هستید، یا مثلاً می خواین pdf نگاه کنید و این چیزا سیمبین بگیرید
مساله اینجاست که خیلیا به خیلی ازین برنامه هایی که گفتید نیاز پیدا نمی کنن.
دیکشنری که من دارم انگلیس هستش ولی دیکشنری واقعاً توپی هست ، منم زبانم درسطحی هست که دیکشنری فارسی نیاز نداشته باشم، پس کار منو راه می ندازه! ماشین حساب تخصصی هم روی گوشی یکی از دوستان دیدم، یعنی جاواش اومده!
فرمت فایل هارو هم خیلی راحت وسریع می شه روی کامپیوترتغییر داد، ولی سخت افزار رو نمی شه عوض کرد!
من کی گفتم بدردنخور اصلاً؟:lol:
من روی هیچ برندی تعصب ندارم، به خیلی از دوستا(خارج فروم!) هم که سوال کردم بسته به نیازو تیپشون نوکیا پیشنهاد کردم، ولی اینکه واسه ی جاوا برنامه ی بدردبخور پیدا نمی شه و گوشی های جاوا خسته کننده هستن، خیلی درست نیست!;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درضمن جناب داریوش خان! شما اگه تونستی یک دلیل موجه واسه من بیاری که اون سایت معتبر نیست! من گوشیمو می ندازم زیر تریلی!!
کم مقاله داره که توش از گوشی های نوکیا تعریف کرده؟
فقط چون چندجا توی مقایسه ها نوکیاها کم آوردن شد طرفدار سونی اریکسون؟
بابا ایول;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
چه عجب بابا!!! چندبار اینور و اونور گفتم برنامه های کاربردی خوب سیمبین رو معرفی کنید کسی محل نداد
علیرضا جان من جلوتر توی همین تاپیک گفتم که اگه دنبال برنامه ی خاصی هستید، یا مثلاً می خواین pdf نگاه کنید و این چیزا سیمبین بگیرید
مساله اینجاست که خیلیا به خیلی ازین برنامه هایی که گفتید نیاز پیدا نمی کنن.
دیکشنری که من دارم انگلیس هستش ولی دیکشنری واقعاً توپی هست ، منم زبانم درسطحی هست که دیکشنری فارسی نیاز نداشته باشم، پس کار منو راه می ندازه! ماشین حساب تخصصی هم روی گوشی یکی از دوستان دیدم، یعنی جاواش اومده!
فرمت فایل هارو هم خیلی راحت وسریع می شه روی کامپیوترتغییر داد، ولی سخت افزار رو نمی شه عوض کرد!
من کی گفتم بدردنخور اصلاً؟:lol:
من روی هیچ برندی تعصب ندارم، به خیلی از دوستا(خارج فروم!) هم که سوال کردم بسته به نیازو تیپشون نوکیا پیشنهاد کردم، ولی اینکه واسه ی جاوا برنامه ی بدردبخور پیدا نمی شه و گوشی های جاوا خسته کننده هستن، خیلی درست نیست!;)

فرهاد جان وقتی شما سیمبین رو در حد کاربرد اذان و قران و دیکشنری بدردبخور معرفی میکنی جوابشم این میشه .. چرا فک میکنی خیلیا نیاز پیدا نمیکنن .. ببین مثه این میمونه بگی اکثر کسایی که پی سی دارن فقط فیلم نیگا میکنن باهاش و حداکثر با یه ورد پروژه اخر ترمو انجام میدن و اهنگ گوش میدن و اینجور سرگرمیا .. من نمیخام مقایسه کنم چون اصلن سیمبین قابل مقایسه نیست با یه پی سی ولی این یه قابلیته .. یعنی شما میتونی فقط از منشیش استفاده کنی یا از 100 تا برنامه جور واجور .. دلیل نمیشه که بگی خیلیا اینجورین یا اونجورین .. ضمن اینکه دست شما بازه اگه فردا یه برنامه ای اومد که امروز نیاز بهش نداشتی ولی بعد دیدی احتیاج داری این امکان رو بهت میده که قابل نصب باشه برات ..

این نظر شخصیه منه و شاید در مورد تو یا هر کس دیگه ای فرق کنه ولی عکاسی یا حتی گوش دادن طولانی به موزیک خسته کننده تر از نصب برنامه های متنوعیه که هر کدوم یه جور کارتو راه میندازن .. ضمن اینکه خیلی بهتره که شما عکس و موسیقی رو در حد قابل قبول داشته باشی سیمبین رو هم داشته باشی .. در هر صورتی که حساب کنی بهتره .. چون همون قابلیت های عکس و موسیقی هم با سیمبین تا حد قابل توجهی قابل ارتقا هستند ..

ولی در هرحال این بحث جاوا و سیمبین خیلی کهنه هست و بستگی به سلیقه شخصی هم داره و اگه برای تو یا هر کسی جذابیت نداشته باشه هم قابل احترامه ولی اینکه بخوایم قابلیت هاشو اینجوری نشون بدیم برای کسی که شاید علاقه داشته باشه گمره کنندس ...همین:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
درضمن جناب داریوش خان! شما اگه تونستی یک دلیل موجه واسه من بیاری که اون سایت معتبر نیست! من گوشیمو می ندازم زیر تریلی!!
بابا ایول;)

گوشیتو زیر تریلی رفته نرفته اش فرقی نداره!

شما هر وقت توانستی بدون لودگی بحث کنی جوابتو میدم. متاسفانه شما و چند نفر مثل شما با لودگی و جواب حرف رو با مصحکه دادن سطح فروم رو آوردید پایین . دلیلی هم برای جدی گرفتنتون وجود نداره متاسفانه.
در مورد اون سایت بارها با کسانیکه از شما متعصبترند بحث کردم.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
عزیز من! لور اسپید! چه ربطی به عبارت لو کلاس داره! دو پهلو صحبت میکنید بعد توجیهش میکنید!:cool:
عزیز من کلاس مگه فقط پرستیژه!من کجا دو پهلو صحبت کردم؟لو کلاسه یعنی در کلاس پایینی قرار داره خوب من چی بگم دیگه!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
راستی در مورد قدیمی شدن جاوا هم بگم قرار نیست همه سیمبین بخوان کسی که میگخ من نیازم موسیقی هست چه نیازی به برنامه های کار بردی سیمبین داره.البته جاوا هم برنامه داره اما نه به متنوعی سیمبین. من خودم میخوام ام600 که یه گوشی سیمبینه بخرم چون نیاز دارم اما همه نیاز ندارن.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
فرهاد جان وقتی شما سیمبین رو در حد کاربرد اذان و قران و دیکشنری بدردبخور معرفی میکنی جوابشم این میشه .. چرا فک میکنی خیلیا نیاز پیدا نمیکنن .. ببین مثه این میمونه بگی اکثر کسایی که پی سی دارن فقط فیلم نیگا میکنن باهاش و حداکثر با یه ورد پروژه اخر ترمو انجام میدن و اهنگ گوش میدن و اینجور سرگرمیا .. من نمیخام مقایسه کنم چون اصلن سیمبین قابل مقایسه نیست با یه پی سی ولی این یه قابلیته .. یعنی شما میتونی فقط از منشیش استفاده کنی یا از 100 تا برنامه جور واجور .. دلیل نمیشه که بگی خیلیا اینجورین یا اونجورین .. ضمن اینکه دست شما بازه اگه فردا یه برنامه ای اومد که امروز نیاز بهش نداشتی ولی بعد دیدی احتیاج داری این امکان رو بهت میده که قابل نصب باشه برات ..

این نظر شخصیه منه و شاید در مورد تو یا هر کس دیگه ای فرق کنه ولی عکاسی یا حتی گوش دادن طولانی به موزیک خسته کننده تر از نصب برنامه های متنوعیه که هر کدوم یه جور کارتو راه میندازن .. ضمن اینکه خیلی بهتره که شما عکس و موسیقی رو در حد قابل قبول داشته باشی سیمبین رو هم داشته باشی .. در هر صورتی که حساب کنی بهتره .. چون همون قابلیت های عکس و موسیقی هم با سیمبین تا حد قابل توجهی قابل ارتقا هستند ..

ولی در هرحال این بحث جاوا و سیمبین خیلی کهنه هست و بستگی به سلیقه شخصی هم داره و اگه برای تو یا هر کسی جذابیت نداشته باشه هم قابل احترامه ولی اینکه بخوایم قابلیت هاشو اینجوری نشون بدیم برای کسی که شاید علاقه داشته باشه گمره کنندس ...همین:)

علیرضا جان اولاً من جاوا رو در اون حد معرفی کردم. اونم حدی بود که به استفاده ی خودم مختص کرده بودم.
درکارایی بالای سیمبین بحثی نیست.
راستش من منشی لازمم نمیشه اصلاً و ابداً ولی اینکه چرا se روی گوشی هاش منشی نمیزاره خوب بده! جای بسی بحثم داره!
بعدم عکاسی طولانی مدت چیه مرد حسابی؟!;)
ولی موزیک، خیلی حسابش فرق داره، من گفتم 3-4 ماه که کامپیوترو جمع کرده بودم هر وقت خسته می شدم اینو وصل می کردم به اسپیکر و راحت آهنگ گوش می کردم تا دوروزم کم نمی آورد! بیرون هم که آدم باشه کم حال نمی ده که نیم ساعت یه ساعتی که توی راه رفت و برگشتی از هر جور سروصدایی خلاص شی و یه نمه آهنگ گوش بدی! من حتی 3-4 تا اپیزودهای desperate housewives رو تبدیل کردم و توی راه نگاه می کردم، با اینکه bitrate تصویر خیلی پایین و نتیجتاً تصویر مشکل داشت، ولی بازم خیلی حال می داد! واسه همینه که فکر می کنم w950 از n91 خیلی سرتره چون علائه بر همه ی قابلیت هاش کیفیت ویدئوش حتی از ipod video هم بالاتره ظاهراً!
خوب طبیعیه که واسه یکی مث من کلی برنامه ریختن فرق چندانی ایجاد نمی کنه!! همینکه اگه یه جا گیر کردی یه کلمه رو بزنی توی دیک یا یه کتاب صوتی رو گوش بدی یا یه صفحه ی html شده یا txt روبخونم واسم کافیه
بحثم کاملاً سلیقه ایه همونطور که گفتی;)
ولی من مطمئنم اگه بخوام گوشی رو ارتقا بدم می زارم پولم خوب زیاد شه، یه دونه Pocket pc مثل o2 atom یا یه چیز مشابه می گیرم شده باشه دست دوم! :cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
گوشیتو زیر تریلی رفته نرفته اش فرقی نداره!

شما هر وقت توانستی بدون لودگی بحث کنی جوابتو میدم. متاسفانه شما و چند نفر مثل شما با لودگی و جواب حرف رو با مصحکه دادن سطح فروم رو آوردید پایین . دلیلی هم برای جدی گرفتنتون وجود نداره متاسفانه.
در مورد اون سایت بارها با کسانیکه از شما متعصبترند بحث کردم.

خوب شما که با جواب های فرا منطقیت سطح فروم رو به طرز قابل توجهی بالابردی و همه رو حیران و سرگردان کردی ازین گستره ی وسع فهم و شعورت

توی کدوم قسمت این پست لودگی پیدا می کنی؟:

بابا ایول

ولی مشخصه که واسش جوابی پیدا نمی کنی!!
ببین اگه حرف آدما واقعیتی پشتشون باشه
همیشه یه جواب ساده واسه ادعاهای مخالفین عقایدشون دارن
شما دلیل و برهان که توی راه و روشت انگار پیدا نمی شه. لااقل یه لینک بده ببینیم حرفای جدی شما کجاست؟ الیته اگه وقتش رو دارید!;)

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوستان مثل اینکه داریم از بحث اصلی که راهنمایی من هست منحرف میشیم
قرار بود امروز برم 3250 بگیرم ولی میترسم پشیمون شم ببخشید ها اینقدر اذیتتون میکنم شرمنده :blush:
من دوباره نیازامو میگم ببینید 3250 یا دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا یه مدل دیگه (هرچی شما فکر میکنید ) بدردم میخوره ؟( من فقط 350.000 پول دارم ولی اگه واقعا دبلیو 900 ارزش داره و پشیمونم نمیکنه حاضرم 450.000 به خاطرش خرج کنم چون واقعا از همون اولی که اومد شیفته ی طراحیش شدم )
نیازام :
بگذریم ببینید من یه MP3 Player 1Gig و یه دوربین 8 Megapixel دارم میخوام یه گوشی بگیرم که وقی این دوتا همرام نیستن گوشیم نه در حد اونا ولی در حد راضی کننده ای کار اونا رو برام انجام بده ( چون من تو کار موسیقی هستم و روزی حدودا 3-4 ساعت موسیقی باید گوش بدم در ضمن عکاسی حرفه ای هم میکنم ) هم چنین بدم نمیاد گوشیم سیمبین باشه در ضمن بدم میاد گوشی هنگ کنه یا سرعتش پایین باشه من این برنامه ها رو واقعا احتیاج دارم بهم بگید اگه گوشی جاوا بگیرم کدوما رو از دست میدم :
1- دیکشنری ( که برای جاوا هم هست )
2- نقشه شهر ( که برای جاوا هم هست )
3- برنامه ای برای کار روی عکس
4- یه برنامه که بتونم باهاش فایل های txt/ word /... در کل هر نوع فرمتی برای نوشته ها رو ( هرچی بود طوری نیست ) بخونم
5- منشی(ولی اگر هم نبود اصلا برام مهم نیست )
6- فلایت مد فوق الاده برام مهمه ( البته میدونم که این برنامه نیست )
7- بر نامه ای برای تنظیم اکولایزر برای موسیقی
8- تم زیاد داشته باشه و براش تم های جدید مثلا تو اینترنت زیاد باشه
9-یه برنامه که بتونم بر فایل ها مدیریت کنم در حدی که بفهمم تو گوشی چی به چیه ( چقدر از حافظه پره و چند تا فایل مثلا موسیقی دارم و حجمشون چقدره در همین حد
10- بازی های باهال و زیاد و با گرافیک
11- یه برنامه که باهاش بتونم یه متن - کتاب - قرآن - ... روبتونم بریزم روگوشی و بتونم با گوشی بخونمشون
12- یه آرشیو که بتونم اس ام اس هارو برای همیشه توش نگه دارم ( مثلا بشه باهاش یه فالدر درست کرد و اس ام اس ها رو ریخت توش
13- یه برنامه که باهاش بتونم مکالمه ها یا مثلا یک قسمت از یه برنامه ی رادیویی رو ضبط کنم
ببینید با خریدن گوشی جاوا کدوماشو از دست میدم
کلام آخر دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا 3250 ؟
یک دنیا ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از A.S.A :
قرار بود امروز برم 3250 بگیرم ولی میترسم پشیمون شم ببخشید ها اینقدر اذیتتون میکنم شرمنده :blush:
من دوباره نیازامو میگم ببینید 3250 یا دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا یه مدل دیگه (هرچی شما فکر میکنید ) بدردم میخوره ؟( من فقط 350.000 پول دارم ولی اگه واقعا دبلیو 900 ارزش داره و پشیمونم نمیکنه حاضرم 450.000 به خاطرش خرج کنم چون واقعا از همون اولی که اومد شیفته ی طراحیش شدم )
نیازام :
بگذریم ببینید من یه MP3 Player 1Gig و یه دوربین 8 Megapixel دارم میخوام یه گوشی بگیرم که وقی این دوتا همرام نیستن گوشیم نه در حد اونا ولی در حد راضی کننده ای کار اونا رو برام انجام بده ( چون من تو کار موسیقی هستم و روزی حدودا 3-4 ساعت موسیقی باید گوش بدم در ضمن عکاسی حرفه ای هم میکنم ) هم چنین بدم نمیاد گوشیم سیمبین باشه در ضمن بدم میاد گوشی هنگ کنه یا سرعتش پایین باشه من این برنامه ها رو واقعا احتیاج دارم بهم بگید اگه گوشی جاوا بگیرم کدوما رو از دست میدم :
4- یه برنامه که بتونم باهاش فایل های txt/ word /... در کل هر نوع فرمتی برای نوشته ها رو ( هرچی بود طوری نیست ) بخونم
9-یه برنامه که بتونم بر فایل ها مدیریت کنم در حدی که بفهمم تو گوشی چی به چیه ( چقدر از حافظه پره و چند تا فایل مثلا موسیقی دارم و حجمشون چقدره در همین حد
11- یه برنامه که باهاش بتونم یه متن - کتاب - قرآن - ... روبتونم بریزم روگوشی و بتونم با گوشی بخونمشون
12- یه آرشیو که بتونم اس ام اس هارو برای همیشه توش نگه دارم ( مثلا بشه باهاش یه فالدر درست کرد و اس ام اس ها رو ریخت توش
13- یه برنامه که باهاش بتونم مکالمه ها یا مثلا یک قسمت از یه برنامه ی رادیویی رو ضبط کنم
یک دنیا ممنون

به نظرم براتون w800 یا w900 مناسبتره...چیزایی که گفتین رو تقریبا کامل و در حد عالی هردو دارن....بسته به پولتون یکی اش رو میتونید بگیرید

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از A.S.A :
نیازام :
یک دنیا ممنون
بذارین تک تک بگم:
1-دبلیو 900
2-دبلیو 900
3-3250
4-3250یا شاید هم دبلیو 900 چون دبلیو 900 هم بعضی از فرمتا رو ساپورت میکنه.
5-3250
6-دبلیو 900
7-دبلیو 900 با اکوالایزر های جالبش مثل Mega Bass
8-همشون!
9-همشون!
10-انحصارا دبلیو 900 با گرافیک فوق العاده خیره کننده اش!
11-برنامه قران که واسه جاوا هم هست بقیه رو نمیدونم!
12-!
13-گوشیهای سونی همشون دارن برای سیمبین هم برنامش فکر کنم باشه.
کلام آخر من دبلیو 900 .در ضمن گفتین که نمیخواین گوشی کند باشه که متاسفانه 3250 گوشی کندیه.

بالا