• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی برای موسیقی و عکاسی تا سقف 300 تومن

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه زود جواب دادین
1- این دو گوشی کدومارو ندارن ؟ ( از اون لیست که قبلا گفتم )
2- دبلیو 900 و 800 با هم چه فرقی دارن که با هم 220.000 اختلاف قیمت دارن
3- قیمت هرکدوم چنده ؟
ممنون

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A.S.A :
ببینید دوستان مثل اینکه داریم از بحث اصلی که راهنمایی من هست منحرف میشیم
قرار بود امروز برم 3250 بگیرم ولی میترسم پشیمون شم ببخشید ها اینقدر اذیتتون میکنم شرمنده :blush:
من دوباره نیازامو میگم ببینید 3250 یا دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا یه مدل دیگه (هرچی شما فکر میکنید ) بدردم میخوره ؟( من فقط 350.000 پول دارم ولی اگه واقعا دبلیو 900 ارزش داره و پشیمونم نمیکنه حاضرم 450.000 به خاطرش خرج کنم چون واقعا از همون اولی که اومد شیفته ی طراحیش شدم )
نیازام :
بگذریم ببینید من یه MP3 Player 1Gig و یه دوربین 8 Megapixel دارم میخوام یه گوشی بگیرم که وقی این دوتا همرام نیستن گوشیم نه در حد اونا ولی در حد راضی کننده ای کار اونا رو برام انجام بده ( چون من تو کار موسیقی هستم و روزی حدودا 3-4 ساعت موسیقی باید گوش بدم در ضمن عکاسی حرفه ای هم میکنم ) هم چنین بدم نمیاد گوشیم سیمبین باشه در ضمن بدم میاد گوشی هنگ کنه یا سرعتش پایین باشه من این برنامه ها رو واقعا احتیاج دارم بهم بگید اگه گوشی جاوا بگیرم کدوما رو از دست میدم :
1- دیکشنری ( که برای جاوا هم هست )
2- نقشه شهر ( که برای جاوا هم هست )
3- برنامه ای برای کار روی عکس
4- یه برنامه که بتونم باهاش فایل های txt/ word /... در کل هر نوع فرمتی برای نوشته ها رو ( هرچی بود طوری نیست ) بخونم
5- منشی(ولی اگر هم نبود اصلا برام مهم نیست )
6- فلایت مد فوق الاده برام مهمه ( البته میدونم که این برنامه نیست )
7- بر نامه ای برای تنظیم اکولایزر برای موسیقی
8- تم زیاد داشته باشه و براش تم های جدید مثلا تو اینترنت زیاد باشه
9-یه برنامه که بتونم بر فایل ها مدیریت کنم در حدی که بفهمم تو گوشی چی به چیه ( چقدر از حافظه پره و چند تا فایل مثلا موسیقی دارم و حجمشون چقدره در همین حد
10- بازی های باهال و زیاد و با گرافیک
11- یه برنامه که باهاش بتونم یه متن - کتاب - قرآن - ... روبتونم بریزم روگوشی و بتونم با گوشی بخونمشون
12- یه آرشیو که بتونم اس ام اس هارو برای همیشه توش نگه دارم ( مثلا بشه باهاش یه فالدر درست کرد و اس ام اس ها رو ریخت توش
13- یه برنامه که باهاش بتونم مکالمه ها یا مثلا یک قسمت از یه برنامه ی رادیویی رو ضبط کنم
ببینید با خریدن گوشی جاوا کدوماشو از دست میدم
کلام آخر دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا 3250 ؟
یک دنیا ممنون

بزار باهات رو راست باشم :
چيزايي كه تو ميخواي اكثرا هر سه گوشي هم دارند من خودم هم چون به موسيقي علاقه مند هستم همه اون گوشي ها رو هم داشتم و تجربه همشون هم دارم اين دبليو 900 بد نيست 2 گيگ هم رم ميخوره تو اگه رو نوكيا تعصب نداري (مثل ما) تا 500 تومان هم ميتوني خرج كني همون دبليو 900 رو بگير چون چند سال هم ميخواي نگهش داري با ريختن موزيكهاي روز و.. توش خسته نميشي .
البته 3250 هم خوبي هاي زيادي داره مثلا سيمبين و اسپيكر قوي وگوشي هست كه اونم اگه بخواي چند سال نگهش داري بخاطر سيمبينش خسته نميشي ولي من خودم 1 ماه بيشتر نگهش نداشتم .

البته انتخاب و تصميم اصلي بر عهده خودته ولي اگه بين دبليو 900 و 3250 موندي بايد بگم مزيت 3250 سيمبينش هست .
اگه نه انتخاب بين دبليو 800 و 3250 است اصلا فكر نكن فقط 3250
در ضمن 3250 تا 1 و دبليو 900 تا 2 گيگ رم ساپرت ميكنه .
قابل توجه طرفداران سوني بعدا نگين اينا يطرفه هستند !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1. برادر fuhnen یعنی چی می گی اصلاً فکر نکن آدمی زاده دوست داره فکر کنه خوب چیکارش داری:D
من موقعی که w800 رو گرفتم 3250 سی تومن گرون تر بود که واسم مشکلی نبود فراهم کردنش، نه تعصبی نه چیزی، دیدم w800 خیلی بهتره! به نظر من آدم یه چیز باکیفیت رو بگیره که یه حوضه ی کوچکتری رو فرا می گیره بهتر از اینه که یه چیزی رو بگیره که 100 جور کار ازش بر می یاد ولی هیچ کدوم در سطح عالی نیست!

2.A.S.A عزیز اون برنامه یی که گفتی فایل های word و txt و اینا... word که من ندیدم واسه جاوا ولی خود w800 و w900 فایل های تکست رو باز می کنن
میوزیک پلیرشون هم بهت اجازه می ده خیلی عالی همه فایل ها و فولدر ها و آرتیست ها و اینارو در کنترل خودت داشته باشی!;)
بعدم w900 خداست!!! می گم به شخصه اگه قرار بود همچین پولی بدم می زاشتم بیشتر شه یه پاکت پی سی می خریدم ولی باتوجه به چیزایی که شما گفتین به هزینه ی اضافیش فکر می کنم بیارزه. کیفیت گرافیک و ویدئوش فوق العادست. بعدم اگه عکاسی حرفه یی می کنی توی همراه ها به جز se هیچ گوشی یی راضیت نمی کنه!;)
آها راستی اون برنامه که گفتی sms هارو واسه همیشه توش نگه داری...توی کامپیوترت می تونی این کارو بکنی با برنامه my phone explorer!;)
واسه ضبط مکالمه ها و برنامه های رادیویی هم se ها روخودشون این قابلیت رو دارن پیش فرض

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با توجه به توقعات شما,w800 رو پیشنهاد میکنم.به هزار و سه دلیل:
1.قیمت در رنج شماست
2.پخش عالی
3.دوربین خوب
فکر کنم همین سه تا کافی باشه.
دبلیو900 هم که معلومه.همون800 بهینه شده میباشد.
خوب بیشین و روش فکر کن
:p :p :p
موفق باشید

A.S.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که حسابی عاشق دبلیو 900 شدم ولی پول ندارم پدر بی پولی بسوزه ...
دبلیو 800 میخوام به خاطر دوربین و موزیک
3250 میخام برای موزیک وسیمبین
خودم میگم 3250
حالا نظرشما چیه ؟
ممنون

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
1. برادر fuhnen یعنی چی می گی اصلاً فکر نکن آدمی زاده دوست داره فکر کنه خوب چیکارش داری:D
من موقعی که w800 رو گرفتم 3250 سی تومن گرون تر بود که واسم مشکلی نبود فراهم کردنش، نه تعصبی نه چیزی، دیدم w800 خیلی بهتره! به نظر من آدم یه چیز باکیفیت رو بگیره که یه حوضه ی کوچکتری رو فرا می گیره بهتر از اینه که یه چیزی رو بگیره که 100 جور کار ازش بر می یاد ولی هیچ کدوم در سطح عالی نیست!

2.A.S.A عزیز اون برنامه یی که گفتی فایل های word و txt و اینا... word که من ندیدم واسه جاوا ولی خود w800 و w900 فایل های تکست رو باز می کنن
میوزیک پلیرشون هم بهت اجازه می ده خیلی عالی همه فایل ها و فولدر ها و آرتیست ها و اینارو در کنترل خودت داشته باشی!;)
بعدم w900 خداست!!! می گم به شخصه اگه قرار بود همچین پولی بدم می زاشتم بیشتر شه یه پاکت پی سی می خریدم ولی باتوجه به چیزایی که شما گفتین به هزینه ی اضافیش فکر می کنم بیارزه. کیفیت گرافیک و ویدئوش فوق العادست. بعدم اگه عکاسی حرفه یی می کنی توی همراه ها به جز se هیچ گوشی یی راضیت نمی کنه!;)
آها راستی اون برنامه که گفتی sms هارو واسه همیشه توش نگه داری...توی کامپیوترت می تونی این کارو بکنی با برنامه my phone explorer!;)
واسه ضبط مکالمه ها و برنامه های رادیویی هم se ها روخودشون این قابلیت رو دارن پیش فرض

در كل 3250 هم خيلي چيزا داره كه با بعضياش اصلا كار نكردم !
ولي اگه سيمبين براي اين دوستمون مهم نيست و حافظه مهمتره من دبليو 900 رو پيشنهاد ميدم .
دبليو 800 هم كه تقريبا در همون وضعيت با قيمت كمتر !

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A.S.A :
خودم میگم 3250
حالا نظرشما چیه ؟
ممنون

دوست عزيز اگه دبليو 900 نميتونيد بگيريد 3250 بگيريد . شما دبليو 800 رو بخاطر دوربينش ميخواي . درسته دبليو 800 دوربين خوبي داره ولي آيا دوربينش خيلي حرفه اي ؟ مسلما نه دورببينش 2 مگا هست دوربين 3250 هم 2 مگا ولي با كيفيت كمتر از دبليو 800 كه زياد هم نيست . اگه اون كيفيت كمتر براتون مهم نيست 3250 رو بگيريد .
ولي توجه داشته باشيد مهترين چيزي كه دبليو 800 روش اتكا داره دوربينشه ولي 3250 از امكانات ديگري نيز بهره مند است .:cool:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته دبلیو 800 غیر از دوربین برترهای دیگه هم داره.از جمله اون کیفیت بهتر صدا و سرعت بالاتر و اصطلاحا کند نبودن.البته کیفیت بهتر صدارو من نمیگم سایت gsmarena میگه.و همینطور از 3250 جمع و جور تر و خوشدست تره.
برتریهای 3250 هم بلندتر بودن صدای اسپیکر و سیمبینشه.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كند نبودن !! گوشي رو وقتي رمش رو پر ميكردي 5 ثانيه طول ميكشيد بره تو منو !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دبلیو 800
292.gif
من خودم کی 750 دارم تا خرخره پره آخ نمیگه
183.gif

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من الان یه 128 دارم که پرش کردم قبلش هم یه 512 بود که با اونم آخ نگفت.البته اگه مموری تقلبی باشه این موضوع پیش میاد تجربه دارم!که حتی وقتی خالی بود از 5 ثانیه هم بیشتر طول میکشه!
پ.ن:مموری 512 الان داخل دوربینه!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله ولي تا اون جايي كه من تجربه كردم وقتي مموريش از يه حدي بيشتر پر ميشه هنگ ميكنه !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
بله ولي تا اون جايي كه من تجربه كردم وقتي مموريش از يه حدي بيشتر پر ميشه هنگ ميكنه !

باید فرم ویر گوشتونو آپدیت میکردین. مال من هم تا خرخره پره! ولی تازه که پرش کردم سرعتش شده مثل موقعی که رمش 64 بود!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از A.S.A :
خودم میگم 3250
حالا نظرشما چیه ؟
ممنون

راستش اگر من میخواستم 450 پول بدم خوب N71 میگرفتم.
البته باز هم به نظرم N72 میتونه انتخاب بهتری باشه. ولی برای گوش دادن موزیک 3250 خیلی هم خوبه معلومه که n91 نمیشه ولی در سطح قیمتش انتخاب عالی محسوب میشه.
اگر تنها چیزی که توی گوشی برای شما مهمه موزیک است و عکس w900 بهترین انتخاب شماست. w800 هم نگیرید مگر اینکه بخواهید زود ردش کنید گوشی نیست که عمری باشه اگر هم خواستی بگیری سعی کن حداقل چینی نباشه ولی w900 گوشی خوش ساختیه کیفیت موزیک عالیه عکسهاش هم خیلی خوبه ولی هیچوقت این توهم به وجود نیاد که کار دوربین دیجیتال رو میکنه ! خیر
اما 3250 یک گوشی سیمبینه و این چیزی نیست که به راحتی ازش گذشت. من با 6681 و عوض کردن هدفن و برنامه موزیک به کیفیت صدای w900 رسیدم. البته ولوم صدای w900 کمی بیشتر بود که اون هم در حالت گوش خراش بود که ارزش نداشت کیفیت پخش فیلم با برنامه اسمارت موی در حد یک ویدیو پلیر میرسه چیزی که توی گوشیهای جاوا هنوز ممکن نشده .
یک گوشی سیمبین رو وقتی از جعبه در میاری هیچ چیزی نداره نه pdf میخونه نه word نه منشی تلفنی داره نه موزیک پلیرش عالی(البته به جز ان91) شما خودتون باید این قابلیتها رو اضافه کنید. گوشی پتانسیل بهتر شدن مطابق خواست شما رو داره در حالیکه یک گوشی جاوا از وقتی از جعبه در میاد تا زمان مرگش امکانات و کیفیتش تقریبا تغییری نمیکنه . روی این اصل میتونید 3250 رو رها کنید تا امکاناتش در همون حد اولیه بمونه ولی میتونید با برنامه تقویتش کنید که از w900 هم بهتر میشه. ریوو ها هم فقط گوشی سیمبین رو بدون نصب هیچ برنامه ای میسنجند (وای به روزی که روی یک سایت تبلیغاتی هم باشند)
در مجموع با خرید 3250 نسبت به w900 فقط کیفیت دوربین کمی پایین میاد ولی از نظر من از نظر موزیک چیزی از دست نمیدید. مخصوصا اگر بروید دنبال برنامه موزیک پلیر بهتر و هدفن بهتری باشید. فقط موضوع اینه که هنوز برنامه های 3250 زیاد نشده این تنها نکته ایه که ممکنه برای خرید 3250 در کسی تردید بوجود بیاره و گر نه با توجه به قیمتش در مقابل w900 گران و w800 چینی گوشی مناسبتریه.

اگر فقط به موزیک و عکس فکر میکنی و اهل اینکه برنامه گیر بیاری و گوشیت رو آپ دیت کنی یا بری یک هد فن خوب بخری نیستی w900 بگیر اگر جنس بدنه برات مهم نیست و خوب نگهداریش میکنی w800 ولی اگر جز این دو فاکتور چیز دیگه ای برات مهمه 3250 یادیگر گوشیهای سیمبینی خیلی بهترند فقط چون اهل موزیک هستی گوشی ای باید بگیری که جای فیش هدفن رو داشته باشه اما باید با سیمبین بیشتر آشنا بشی و از برنامه های سیمبین سعی کنی که استفاده کنی و گرنه انگار که گوشیت جاواست!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
البته من بازم تکرار میکنم برام برند هم مهم نیست.بحث جاوا و سیمبین سلیقه ایه نمیتونین سیمبین رو یک مزیت بحساب بیارین چون کسی که نمیخواد پول اضافه داده.دبلیو 900 گوشییه که دوربین و موزیک رو در عالیترین سطح ممکن داره.و واسه کسی که به مولتی مدیا علاقه داره بسیار عالیه.سیمبین برای کسی که نیاز داره یه مزیته اما مه برای همه.بازم گفتم اما متاسفاه دائم تکرار میشه که سیمبین مزیته.بله هست اما دوباره برای 100 مید بارنه برای همه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط یادت باشه که یه هدفون واقعاً خوب و حرفه یی، مثل این earbud هایی که با se ها می یان، اصلش حداقا برات 30 تومن آب می خوره!
بعدم اگه w800 گرفتی حتماً یه دونه ازین قاب شیشه ای ها بنداز نوی نوی نگرش می داره
w800 ساخت مالزی هم هست که الان تو بازار فکر می کنم بیشتر شده از چینیش.
کلاً بسته به نظر خودته دیگه عزیز جان!
ولی حتماً یه تست بزن و با هردو گوشی یه بار یه آهنگ رو گوش بده! ;)
درضمن w800 من الان تاخرخره پر هست مموریش ولی سرعتش هیچ مشکلی ندازه

بالا