به نقل از A.S.A :ببینید دوستان مثل اینکه داریم از بحث اصلی که راهنمایی من هست منحرف میشیم
قرار بود امروز برم 3250 بگیرم ولی میترسم پشیمون شم ببخشید ها اینقدر اذیتتون میکنم شرمنده :blush:
من دوباره نیازامو میگم ببینید 3250 یا دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا یه مدل دیگه (هرچی شما فکر میکنید ) بدردم میخوره ؟( من فقط 350.000 پول دارم ولی اگه واقعا دبلیو 900 ارزش داره و پشیمونم نمیکنه حاضرم 450.000 به خاطرش خرج کنم چون واقعا از همون اولی که اومد شیفته ی طراحیش شدم )
نیازام :
بگذریم ببینید من یه MP3 Player 1Gig و یه دوربین 8 Megapixel دارم میخوام یه گوشی بگیرم که وقی این دوتا همرام نیستن گوشیم نه در حد اونا ولی در حد راضی کننده ای کار اونا رو برام انجام بده ( چون من تو کار موسیقی هستم و روزی حدودا 3-4 ساعت موسیقی باید گوش بدم در ضمن عکاسی حرفه ای هم میکنم ) هم چنین بدم نمیاد گوشیم سیمبین باشه در ضمن بدم میاد گوشی هنگ کنه یا سرعتش پایین باشه من این برنامه ها رو واقعا احتیاج دارم بهم بگید اگه گوشی جاوا بگیرم کدوما رو از دست میدم :
1- دیکشنری ( که برای جاوا هم هست )
2- نقشه شهر ( که برای جاوا هم هست )
3- برنامه ای برای کار روی عکس
4- یه برنامه که بتونم باهاش فایل های txt/ word /... در کل هر نوع فرمتی برای نوشته ها رو ( هرچی بود طوری نیست ) بخونم
5- منشی(ولی اگر هم نبود اصلا برام مهم نیست )
6- فلایت مد فوق الاده برام مهمه ( البته میدونم که این برنامه نیست )
7- بر نامه ای برای تنظیم اکولایزر برای موسیقی
8- تم زیاد داشته باشه و براش تم های جدید مثلا تو اینترنت زیاد باشه
9-یه برنامه که بتونم بر فایل ها مدیریت کنم در حدی که بفهمم تو گوشی چی به چیه ( چقدر از حافظه پره و چند تا فایل مثلا موسیقی دارم و حجمشون چقدره در همین حد
10- بازی های باهال و زیاد و با گرافیک
11- یه برنامه که باهاش بتونم یه متن - کتاب - قرآن - ... روبتونم بریزم روگوشی و بتونم با گوشی بخونمشون
12- یه آرشیو که بتونم اس ام اس هارو برای همیشه توش نگه دارم ( مثلا بشه باهاش یه فالدر درست کرد و اس ام اس ها رو ریخت توش
13- یه برنامه که باهاش بتونم مکالمه ها یا مثلا یک قسمت از یه برنامه ی رادیویی رو ضبط کنم
ببینید با خریدن گوشی جاوا کدوماشو از دست میدم
کلام آخر دبلیو 800 یا دبلیو 900 یا 3250 ؟
یک دنیا ممنون
به نقل از X_Farhad :1. برادر fuhnen یعنی چی می گی اصلاً فکر نکن آدمی زاده دوست داره فکر کنه خوب چیکارش داری
من موقعی که w800 رو گرفتم 3250 سی تومن گرون تر بود که واسم مشکلی نبود فراهم کردنش، نه تعصبی نه چیزی، دیدم w800 خیلی بهتره! به نظر من آدم یه چیز باکیفیت رو بگیره که یه حوضه ی کوچکتری رو فرا می گیره بهتر از اینه که یه چیزی رو بگیره که 100 جور کار ازش بر می یاد ولی هیچ کدوم در سطح عالی نیست!
2.A.S.A عزیز اون برنامه یی که گفتی فایل های word و txt و اینا... word که من ندیدم واسه جاوا ولی خود w800 و w900 فایل های تکست رو باز می کنن
میوزیک پلیرشون هم بهت اجازه می ده خیلی عالی همه فایل ها و فولدر ها و آرتیست ها و اینارو در کنترل خودت داشته باشی!
بعدم w900 خداست!!! می گم به شخصه اگه قرار بود همچین پولی بدم می زاشتم بیشتر شه یه پاکت پی سی می خریدم ولی باتوجه به چیزایی که شما گفتین به هزینه ی اضافیش فکر می کنم بیارزه. کیفیت گرافیک و ویدئوش فوق العادست. بعدم اگه عکاسی حرفه یی می کنی توی همراه ها به جز se هیچ گوشی یی راضیت نمی کنه!
آها راستی اون برنامه که گفتی sms هارو واسه همیشه توش نگه داری...توی کامپیوترت می تونی این کارو بکنی با برنامه my phone explorer!
واسه ضبط مکالمه ها و برنامه های رادیویی هم se ها روخودشون این قابلیت رو دارن پیش فرض
به نقل از A.S.A :من که حسابی عاشق دبلیو 900 شدم ولی پول ندارم پدر بی پولی بسوزه ...
دبلیو 800 میخوام به خاطر دوربین و موزیک
3250 میخام برای موزیک وسیمبین
خودم میگم 3250
حالا نظرشما چیه ؟
ممنون
به نقل از fuhnen :بله ولي تا اون جايي كه من تجربه كردم وقتي مموريش از يه حدي بيشتر پر ميشه هنگ ميكنه !
به نقل از A.S.A :من که حسابی عاشق دبلیو 900 شدم ولی پول ندارم پدر بی پولی بسوزه ...
دبلیو 800 میخوام به خاطر دوربین و موزیک
3250 میخام برای موزیک وسیمبین
خودم میگم 3250
حالا نظرشما چیه ؟
ممنون