سلام
من تاپيك N70 نديدم پس سوالم رو همينجا مي پرسم.
يكي از دوستام زنگ زده و ميگه كه گوشي n70 خريدم و ميخوام فيلم هايي رو كه روي vcd دارم بريزم روي گوشي. چطور بايد تبديلش كرد؟
حالا ميخواستم خواهش كنم اگه جواب هر كدوم از سوال هاي زير رو مي دونيد، پاسخ بديد:
1- اگه نرم افزاري سراغ داريد كه خودتون تست كرديد و از عملكرد مطلوب اون مطمئن هستيد معرفي كنيد. (براي تبديل فيلم هايvcd به فرمت قابل پخش با n70)
2- گوشي هاي n70 فيلم ها رو با چه پسوندي پخش مي كنند؟
3- از بين نرم افزارهاي موجود در سي دي خود گوشي يا سي دي King 2007 هيچ كدوم هست كه اين تبديل رو انجام بده؟ اگه نيست لينك دانلود نرم افزار خوبي رو سراغ داريد؟
با تشكر فراوان
====================================================================================
1- من یه نرم افزار قبلا ( اوایل که زوق داشتم) استفاده میکردم به اسم Im3glog
یه برنامه دیگه به نام WinAVI MP4 Converterd هست که نمیدونم به درد میخوره یا نه !!:f34r:
2- احتمال 99% mp4 (ولی دقیق نمیدونم)
3_تو سی دی خود گوشی چیزه به درد بخوری نیست ! منم کینگ ندارم ولی حتما توش یه چیزایی هست !!
البته اگه برنامه های پی اس پی برای تبدیل ویدئو هم گیر بیاری بد نیست کارتو راه میندازه !!!
اما در مورد لینک چیزی ندیرم ! ولی به سایت gallery.mobile9.com هم سر بزنی بد نیست بهتره تو قسمته سافتوارد مخصوص سری60 بری !!!
===========================================================
البته میتونی از همین سایت برنامه مخصوص DIvx رو دانلود کنی و فیلم ها رو هم به Divx تبدیل کنید تا بتونی با او برنامه پخش کنی !!
=================================================================
من خودم زیاد این کارو نمیکردم // حالشو نداشتم////// این تمامه راهنمایی های من بود شاید به درد بخوره !!
================================================================
ولی بهترین کار اینه که Divx رو دانلود کنی و فیلم رو هم با یهرط ببینی !!!
موفق باشی:blink: