• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های سری N نوکیا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
تو بی کانتینیود! صب کن داداش! بالاخره از این جماعت شما هم گوشی دیگه ای خواهد خرید! منتظر باش :p همین رفیقتون سونی اریکسون که در حال حاضر به گفته خودش یه کا 700 سوپر خز داره هم گوشیش رو عوض میکنه!!! ;) مسخره کن!! که نوبت ما هم میرسه برادر:D

مثلا من P990 میگیرم میخوای بیای بگی پاره آجره ....خوب بگو مهم نیست...من کار خودم رو میکنم...هرکی هم هر حرفی میخواد بزنه :p ...داداش با گوشی بزرگ حال میکنم ....شما هم ناراحتی از گوشی بزرگ میتونی یه 2600 بگیری قال رو بکنی:p :p

اصلا برای من یکی که حرف مردم یه قرون هم نمیارزه...شما بگو K700 خز شده مهم نیست...من دارم استفاده ام رو میکنم...

بگو P990 فلانه...بازم مهم نیست....مهم کارایی گوشی هست که همین P990 هرچی نوکیا هست رو میزاره تو جیبش....

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
مثلا من P990 میگیرم میخوای بیای بگی پاره آجره ....خوب بگو مهم نیست...من کار خودم رو میکنم...هرکی هم هر حرفی میخواد بزنه :p ...داداش با گوشی بزرگ حال میکنم ....شما هم ناراحتی از گوشی بزرگ میتونی یه 2600 بگیری قال رو بکنی:p :p

اصلا برای من یکی که حرف مردم یه قرون هم نمیارزه...شما بگو K700 خز شده مهم نیست...من دارم استفاده ام رو میکنم...

بگو P990 فلانه...بازم مهم نیست....مهم کارایی گوشی هست که همین P990 هرچی نوکیا هست رو میزاره تو جیبش....

تكبير ...................

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از barbie :
اشتباه از من بود خوب بود قبل از مسخره کردن میگفتید بهم

ناراحت نباشید این جماعت سوتی اریکسونی کاری و حرفی جز تمسخر ندارند. تا حالا دیدید به یک گوشی نگاه انتقادی داشته باشند؟ فقط مسخره بازی. طرف میگه ان 90 دست هر نه نه قمری هست! حرف از این مضحک تر نمیشد زد اون بابا یا نمیدونه نه نه قمر کیه یا ان 90 از نزدیک ندیده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

داداش فک میکنی تو جزو اون مردم نیستی نه؟ یا مثلا بگی ان 90 دست هر ننه قمریه اونیکه خریدش دو زار واسه تمسخرت ارزش قائل میشه؟؟ اتفاقا تمامی تیکه پرونیا و متلک های شما هم مهم نیست چون ذره ای کسی رو که میخواد نوکیا بخره یا خریده رو ناراحت و دلسرد نمیکنه فقط به خوبی ثابت میکنه چه نظر بلندی نسبت به انتخابای خلاف عقیده خودتون دارین .. نظرات گهر بار شما هم قطعا مهم نیست دوست عزیز .. بهتره یکم از خودت شروع کنی بعد برسی به بقیه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
ناراحت نباشید این جماعت سوتی اریکسونی کاری و حرفی جز تمسخر ندارند. تا حالا دیدید به یک گوشی نگاه انتقادی داشته باشند؟ فقط مسخره بازی. طرف میگه ان 90 دست هر نه نه قمری هست! حرف از این مضحک تر نمیشد زد اون بابا یا نمیدونه نه نه قمر کیه یا ان 90 از نزدیک ندیده

اره دقیقا .. همین الان اگه حرف پی 910 بشه واژه ننه قمر واسشون تعریف نشده میشه .. اینا جز مسخره کردن روش دیگه ای در برخورد با نوکیا ندارن ..

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داداش فک میکنی تو جزو اون مردم نیستی نه؟ یا مثلا بگی ان 90 دست هر ننه قمریه اونیکه خریدش دو زار واسه تمسخرت ارزش قائل میشه؟؟ اتفاقا تمامی تیکه پرونیا و متلک های شما هم مهم نیست چون ذره ای کسی رو که میخواد نوکیا بخره یا خریده رو ناراحت و دلسرد نمیکنه فقط به خوبی ثابت میکنه چه نظر بلندی نسبت به انتخابای خلاف عقیده خودتون دارین .. نظرات گهر بار شما هم قطعا مهم نیست دوست عزیز .. بهتره یکم از خودت شروع کنی بعد برسی به بقیه ..

سر پاساژ علاءالدين وايستي اين حرفهاي مظلومانه رو روي يه تيكه مقوا بنويسي ،‌ باور كن كه همه اونايي كه اومدند سوني اريكسون بخرند ،‌نوكيا مي خرند ... :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
سر پاساژ علاءالدين وايستي اين حرفهاي مظلومانه رو روي يه تيكه مقوا بنويسي ،‌ باور كن كه همه اونايي كه اومدند سوني اريكسون بخرند ،‌نوكيا مي خرند ... :D

برادر چرا بین .. و شقیقه لینک برقرار میکنی؟! چه ربطی داشت؟! مظلومانه دیگه چیه مومن؟ اتفاقا شما هستید که میکشید خودتونو تا با تیکه پرونی و دادن القاب کوچه بازاری و اینا ملت رو از خرید نوکیا منصرف کنید وگرنه نوکیا نیازی نداره به اینکارا .. داره به اندازه کل تاریخ اریکسون خدانیامرز میفروشه .. نیازی هم به پلاکارد نویسی نداره شما لطفن اینکارا رو بکن بلکه تو جدول فروش حداقل یکمی به ال جی نزدیک بشه برند محبوبت ..:D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
برادر چرا بین .. و شقیقه لینک برقرار میکنی؟! چه ربطی داشت؟! مظلومانه دیگه چیه مومن؟ اتفاقا شما هستید که میکشید خودتونو تا با تیکه پرونی و دادن القاب کوچه بازاری و اینا ملت رو از خرید نوکیا منصرف کنید وگرنه نوکیا نیازی نداره به اینکارا .. داره به اندازه کل تاریخ اریکسون خدانیامرز میفروشه .. نیازی هم به پلاکارد نویسی نداره شما لطفن اینکارا رو بکن بلکه تو جدول فروش حداقل یکمی به ال جی نزدیک بشه برند محبوبت ..:D

ok ... شما كي وقتت آزاده براي بنده كلاس خصوصي عوام فريبي بزاريد ؟‌:D

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعد از این همه دیدن مدلهای مختلف و اینکه گوشی تک باشه رفتی یه N90 گرفتی؟

خب عزیز من این که دست هر ننه قمری هست حداقل تا حالا خودم 20 نفر رو دیدم داشتن

من اینقد وسواس داشتم چون خودم نمیخواسم این گوشی رو بخرم
قابل توجه اونای که
که فک میکنن ما اینو گفتیم که پز بیایم نه عزیز من ما مثه شما بچه مایه دارها نیسیم
مسلما وقتی هم کسی یه کاری رو میکنه دیگه راه برگشتی نداره
همیشه هم وقتی زیادی وسواس به خرج بدی بر عکس میشه همه چی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از barbie :
مسلما وقتی هم کسی یه کاری رو میکنه دیگه راه برگشتی نداره
همیشه هم وقتی زیادی وسواس به خرج بدی بر عکس میشه همه چی

قابل توجه طرفدارهای نوکیا:

هنوز نخریده ساز پشیمونی رو داره کوک میکنه...اینم آخر و عاقبت گوش ندادن به حرف ....حتما ما یه چیزی میدونیم که میگیم سونی عزیزم:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

هنوز نخریده ساز پشیمونی رو داره کوک میکنه...اینم آخر و عاقبت گوش ندادن به حرف ....حتما ما یه چیزی میدونیم که میگیم سونی عزیزم:D

اره شما همه چیو میدونی .. از جمله متخصص پیدا کردن گوشیایی هستی که دست هر ننه قمری پیدا میشن .. :cool: کاش پیشنهاد پی 910 رو زودتر میدادی!! قبل اینکه تو دام بیفتن

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

نه آقای محترم خیلی هم راضیم از همه چیش آنتن دهیش امکناتش دوربینش
من همیشه نوکیا داشتم همیشم راضی بودم
اصلا چرا دعوا میکنین همتون خوبینD:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:lol: :lol: پستت جای ادیت اساسی داره اقای سونی .. پشیمونی هم تو خواب میبینی ایشالا! اومدی بل بگیری حواست نبود هوا رو جای بل نگیری ..

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی جناب داریوش خان ممنون
241.gif
241.gif
241.gif
241.gif
241.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب راضی باش هم از انتن هم از دوربین هم ....خوش باش

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
alireza alirezaa alirezaa
289.gif
289.gif
289.gif
289.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اره شما همه چیو میدونی .. از جمله متخصص پیدا کردن گوشیایی هستی که دست هر ننه قمری پیدا میشن .. :cool: کاش پیشنهاد پی 910 رو زودتر میدادی!! قبل اینکه تو دام بیفتن

با دبليو 900 مقايسش كن ... نه با پي 910 .. .اون وقت به اين نتيجه ميرسي .;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از barbie :
نه آقای محترم خیلی هم راضیم از همه چیش آنتن دهیش امکناتش دوربینش
من همیشه نوکیا داشتم همیشم راضی بودم
اصلا چرا دعوا میکنین همتون خوبینD:

شما فقط يه مشكلي داريد ;) آقايون براي حمل و نقل اين گوشي مشكل اساسي دارند ... شما كه بايد يه وانت بگيريد تا براتون بيارتش ...
;)

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
شما فقط يه مشكلي داريد ;) آقايون براي حمل و نقل اين گوشي مشكل اساسي دارند ... شما كه بايد يه وانت بگيريد تا براتون بيارتش ...
;)
وانت که هیچی اگه کامیون هم بخاطرش بگیرم بازم ارزش داره
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif
244.gif