behnam_wk8
Registered User
بيا ... اينم بحث سري ان نوكيا ... يه كسيم جواب ان 73 اون بنده خدا رو نداد ... فقط توهين به ديگران مي كنند بعضي ها ... رقص عربي و ... :hmm: يكي هم مياد وسط ميگه اينجا چه باحال شده ...:hmm: واقعا متاسفم ...
:f34r: :f34r: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از mo_ra1379 :سلام .
بچه ها نظرتون در باره گوشی های سری n نوکیا چیه ؟ حالا علاوه بر قیمت بالاشون که خیلی فضاییه امکاناتشون چطوره ؟ کسی داره .. اگه آره حتما نظرش رو بگه ...
راستی تو تالار گفتمان آیتالار چنتا عکس ازش گذاشتم حتما ببینید البته گوشی سری n93 هست که حتما ببیید
http://www.italar.com/talar/viewtopic.php?t=9
واقعا امکاناتش عالیه ....
:wacko:
به نقل از DariushAgah :قیمت توی مقایسه معلوم میشه باید دید سری ان رو با چه گوشیهایی مقایسه میکنید! وقتی گوشی هم کلاسش وجود نداره ادعای گران بودنش هم بی معناست. ضمن اینکه همیشه گوشی روز اول ارزون نمیاد توی بازار.
به نقل از alireza_juve :حدود قیمت ورود ان 73 به بازار رو داری؟
به نقل از DariushAgah :قیمتهای تو تخصص 3سوته .
به نقل از alireza_juve ::lol: سه سوت که فعلا به شدت مشغول چارلیشه ولی با این امکانات فقط 500 تومن میره به حساب دوربین و 3G اون! احتمال میدم حول و حوش 700 تا 800 باشه ..
به نقل از alireza_juve :هم اکنون که در این روز خجسته با شما صحبت میکنم عطر حضور ملکوتی ان 70 عزیز در جوار تختم در حالیکه به شارژ میباشد در فضا پیچیده است و چه زیباست و جیگر! بچه شارژَ بشه تا بعد خدمت برسیم
به نقل از behnam_wk8 :مباركه عليرضا ... چند خريدي ؟؟؟ بازار ميگن به هم ريخته كه ؟؟؟
من ولي زنگ زدم قيمت دبليو 900 گرفتم گفت 485 ...
فرقي نكرده كه !!!
به نقل از alireza_juve :مخلصیم داداش .. 370 خریدم اتصالات .. یارو میگفت (راست و دروغشو نمیدونم!) مغازه های جمهوری حدود 20 تومن گذاشتن رو گوشیاشون .. بعدم میگفت دیروز فروشش چند برابر شده از بس ملت بخاطر این خبره ریختن .. منکه صب رفته بودم بخرم همون ساعت 9 سه تا گوشی فروخت ! .. حالا نمیدونم البته قیمت ان 70 لیستش رو نشون داد تو این یک هفته تغییری نکرده بود منم دیگه صبر نکردم و خریدم! حالا ارزون بشه و گرون دیگه زدیم تو گوشش رفت
به نقل از behnam_wk8 :من فردار دارم ميرم علاءالدين ... يه ال 6 مي خوام براي كسي بگيرم ... جوياي حال بازار ميشم ....
ديگه امضاتم عوض شده ديگه ...
به نقل از alireza_juve :هم اکنون که در این روز خجسته با شما صحبت میکنم عطر حضور ملکوتی ان 70 عزیز در جوار تختم در حالیکه به شارژ میباشد در فضا پیچیده است و چه زیباست و جیگر! بچه شارژَ بشه تا بعد خدمت برسیم
به نقل از 3soot :مباركه به سلامتي
انشاءالله خيرشو ببيني ..... بنويس ببينم چيكارست اين ان 70 ....
راستي يه سري برنامه تو مموريش داره منجمله ضد ويروس اونارو هم نصب كن
ولي واقعا مباركه خيلي خوشحال شدم
به نقل از alireza_juve :مخلصیم داداش .. 370 خریدم اتصالات .. یارو میگفت (راست و دروغشو نمیدونم!) مغازه های جمهوری حدود 20 تومن گذاشتن رو گوشیاشون .. بعدم میگفت دیروز فروشش چند برابر شده از بس ملت بخاطر این خبره ریختن .. منکه صب رفته بودم بخرم همون ساعت 9 سه تا گوشی فروخت ! .. حالا نمیدونم البته قیمت ان 70 لیستش رو نشون داد تو این یک هفته تغییری نکرده بود منم دیگه صبر نکردم و خریدم! حالا ارزون بشه و گرون دیگه زدیم تو گوشش رفت
به نقل از alireza_juve :خلاصه که قسمت نبود ما این ان 70 رو با نهایت افتش(همون حدود 330 -340) بگیریم! اشکال نداره اینم از محسنات زندگی تو ایرانه عزیزه ولی خب راضیم .. ببینیم این بچه با ما راه میاد یه دو سالی یا نه .. برای امضا هم حالا فعلا این باشه تا یه عکسی در خور نام ان 70 گیر بیارم
به نقل از alireza_juve :خلاصه که قسمت نبود ما این ان 70 رو با نهایت افتش(همون حدود 330 -340) بگیریم! اشکال نداره اینم از محسنات زندگی تو ایرانه عزیزه ولی خب راضیم .. ببینیم این بچه با ما راه میاد یه دو سالی یا نه .. برای امضا هم حالا فعلا این باشه تا یه عکسی در خور نام ان 70 گیر بیارم
به نقل از Sony Ericsson!! :مبارکه:lol::lol:
مگه از جمهوری نگرفتی؟؟
به نقل از alireza_juve :مخلص داش 3سوته گل اقا دیگه میشم پای ثابت قسمت نرم افزارت! به محض اینکه این بچه توپولیو از شارژ در بیارم وارد فاز نصب برنامه میشم .. چشم برم ببینم چیا داره همرو نصب میکنم .. ببینم 3 سوت بنامه های چارلی که تو قسمت نرم افزار گذاشتی همش رو ان 70 هم قابل اجراس؟ میخوام همرو دانلود کنم!!
به نقل از 3soot :چون خيلي دوست دارم يه تم تقديم ميكنم به تو دوست عزيز اين تم باحال يادگاري از من داشته باش البته رو گوشي من نصب نميشه مال گوشي هاي لول بالا مثل ان 70 هستش ولي چيز رديفيه
اينم لينك دانلودش :
دانلود