• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های سری N نوکیا

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
بيا ... اينم بحث سري ان نوكيا ... يه كسيم جواب ان 73 اون بنده خدا رو نداد ... فقط توهين به ديگران مي كنند بعضي ها ... رقص عربي و ... :hmm: يكي هم مياد وسط ميگه اينجا چه باحال شده ...:hmm: واقعا متاسفم ...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mo_ra1379 :
سلام .
بچه ها نظرتون در باره گوشی های سری n نوکیا چیه ؟ حالا علاوه بر قیمت بالاشون که خیلی فضاییه امکاناتشون چطوره ؟ کسی داره .. اگه آره حتما نظرش رو بگه ...
راستی تو تالار گفتمان آیتالار چنتا عکس ازش گذاشتم حتما ببینید البته گوشی سری n93 هست که حتما ببیید

http://www.italar.com/talar/viewtopic.php?t=9

واقعا امکاناتش عالیه ....

:wacko: :cool:
:f34r: :f34r: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته امکانات بالایی دارن اما نه به اندازه قیتشنون مثلا ان90 اصلا نمیارزه در مقابل گوشیهای جدیدی که داره میاد گوشیهای خیلی خوبین اگه پولدار باشین و بخواین گوشی شیک و البته سنگین و گنده داشته باشین که تو چشم بزنه به قول Xplod eye catching باشه!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قیمت توی مقایسه معلوم میشه باید دید سری ان رو با چه گوشیهایی مقایسه میکنید! وقتی گوشی هم کلاسش وجود نداره ادعای گران بودنش هم بی معناست. ضمن اینکه همیشه گوشی روز اول ارزون نمیاد توی بازار.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
قیمت توی مقایسه معلوم میشه باید دید سری ان رو با چه گوشیهایی مقایسه میکنید! وقتی گوشی هم کلاسش وجود نداره ادعای گران بودنش هم بی معناست. ضمن اینکه همیشه گوشی روز اول ارزون نمیاد توی بازار.

حدود قیمت ورود ان 73 به بازار رو داری؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
قیمتهای تو تخصص 3سوته .
:cool:

:lol: سه سوت که فعلا به شدت مشغول چارلیشه ولی با این امکانات فقط 500 تومن میره به حساب دوربین و 3G اون! احتمال میدم حول و حوش 700 تا 800 باشه ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
:lol: سه سوت که فعلا به شدت مشغول چارلیشه ولی با این امکانات فقط 500 تومن میره به حساب دوربین و 3G اون! احتمال میدم حول و حوش 700 تا 800 باشه ..

با قوانین جدید احتمالا یک میلیون تومن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هم اکنون که در این روز خجسته با شما صحبت میکنم عطر حضور ملکوتی ان 70 عزیز در جوار تختم در حالیکه به شارژ میباشد در فضا پیچیده است:D و چه زیباست و جیگر! بچه شارژَ بشه تا بعد خدمت برسیم :p

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
هم اکنون که در این روز خجسته با شما صحبت میکنم عطر حضور ملکوتی ان 70 عزیز در جوار تختم در حالیکه به شارژ میباشد در فضا پیچیده است:D و چه زیباست و جیگر! بچه شارژَ بشه تا بعد خدمت برسیم :p

مباركه عليرضا ... چند خريدي ؟؟؟‌ بازار ميگن به هم ريخته كه ؟؟؟
من ولي زنگ زدم قيمت دبليو 900 گرفتم گفت 485 ...
فرقي نكرده كه !!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
مباركه عليرضا ... چند خريدي ؟؟؟‌ بازار ميگن به هم ريخته كه ؟؟؟
من ولي زنگ زدم قيمت دبليو 900 گرفتم گفت 485 ...
فرقي نكرده كه !!!

مخلصیم داداش .. 370 خریدم اتصالات .. یارو میگفت (راست و دروغشو نمیدونم!) مغازه های جمهوری حدود 20 تومن گذاشتن رو گوشیاشون .. بعدم میگفت دیروز فروشش چند برابر شده از بس ملت بخاطر این خبره ریختن .. منکه صب رفته بودم بخرم همون ساعت 9 سه تا گوشی فروخت ! .. حالا نمیدونم البته قیمت ان 70 لیستش رو نشون داد تو این یک هفته تغییری نکرده بود منم دیگه صبر نکردم و خریدم! حالا ارزون بشه و گرون دیگه زدیم تو گوشش رفت:D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
مخلصیم داداش .. 370 خریدم اتصالات .. یارو میگفت (راست و دروغشو نمیدونم!) مغازه های جمهوری حدود 20 تومن گذاشتن رو گوشیاشون .. بعدم میگفت دیروز فروشش چند برابر شده از بس ملت بخاطر این خبره ریختن .. منکه صب رفته بودم بخرم همون ساعت 9 سه تا گوشی فروخت ! .. حالا نمیدونم البته قیمت ان 70 لیستش رو نشون داد تو این یک هفته تغییری نکرده بود منم دیگه صبر نکردم و خریدم! حالا ارزون بشه و گرون دیگه زدیم تو گوشش رفت:D

من فردار دارم ميرم علاءالدين ... يه ال 6 مي خوام براي كسي بگيرم ... جوياي حال بازار ميشم ....
ديگه امضاتم عوض شده ديگه ... ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
من فردار دارم ميرم علاءالدين ... يه ال 6 مي خوام براي كسي بگيرم ... جوياي حال بازار ميشم ....
ديگه امضاتم عوض شده ديگه ... ;)

خلاصه که قسمت نبود ما این ان 70 رو با نهایت افتش(همون حدود 330 -340) بگیریم! اشکال نداره اینم از محسنات زندگی تو ایرانه عزیزه;) ولی خب راضیم .. ببینیم این بچه با ما راه میاد یه دو سالی یا نه:cool: .. برای امضا هم حالا فعلا این باشه تا یه عکسی در خور نام ان 70 گیر بیارم

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :

مباركه به سلامتي :)
انشاءالله خيرشو ببيني ..... بنويس ببينم چيكارست اين ان 70 ....:D
راستي يه سري برنامه تو مموريش داره منجمله ضد ويروس اونارو هم نصب كن ;)
ولي واقعا مباركه خيلي خوشحال شدم :rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
مباركه به سلامتي :)
انشاءالله خيرشو ببيني ..... بنويس ببينم چيكارست اين ان 70 ....:D
راستي يه سري برنامه تو مموريش داره منجمله ضد ويروس اونارو هم نصب كن ;)
ولي واقعا مباركه خيلي خوشحال شدم :rolleyes:

مخلص داش 3سوته گل:) اقا دیگه میشم پای ثابت قسمت نرم افزارت! به محض اینکه این بچه توپولیو از شارژ در بیارم وارد فاز نصب برنامه میشم .. چشم برم ببینم چیا داره همرو نصب میکنم .. ببینم 3 سوت بنامه های چارلی که تو قسمت نرم افزار گذاشتی همش رو ان 70 هم قابل اجراس؟ میخوام همرو دانلود کنم!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

مبارکه:lol::lol:

مگه از جمهوری نگرفتی؟؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
خلاصه که قسمت نبود ما این ان 70 رو با نهایت افتش(همون حدود 330 -340) بگیریم! اشکال نداره اینم از محسنات زندگی تو ایرانه عزیزه;) ولی خب راضیم .. ببینیم این بچه با ما راه میاد یه دو سالی یا نه:cool: .. برای امضا هم حالا فعلا این باشه تا یه عکسی در خور نام ان 70 گیر بیارم

2 سالللللللللللللللللللللللل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:blink: :blink: :blink:
من سه 4 ماه يه بار گوشي عوض مي كنم !!!
طاقت نميارم من ...
3310
SX1
K700
imate-jam
7710
W800
W900
اين بود تاريخچه تعويض گوشي هاي من :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :

چون خيلي دوست دارم يه تم تقديم ميكنم به تو دوست عزيز اين تم باحال يادگاري از من داشته باش البته رو گوشي من نصب نميشه مال گوشي هاي لول بالا مثل ان 70 هستش ولي چيز رديفيه ;)

20060430042428.jpg
20060430042428-1.jpg
20060430042428-2.jpg

اينم لينك دانلودش :
دانلود

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
مبارکه:lol::lol:

مگه از جمهوری نگرفتی؟؟

مرسی...:) نه بابا کو وقت؟! همینم به دلیل مسایل شغلی و عجله بسیار از مرکزی اتصالات گرفتم! اونم به این دلیل که ایراتل بسته بود:p

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
مخلص داش 3سوته گل:) اقا دیگه میشم پای ثابت قسمت نرم افزارت! به محض اینکه این بچه توپولیو از شارژ در بیارم وارد فاز نصب برنامه میشم .. چشم برم ببینم چیا داره همرو نصب میکنم .. ببینم 3 سوت بنامه های چارلی که تو قسمت نرم افزار گذاشتی همش رو ان 70 هم قابل اجراس؟ میخوام همرو دانلود کنم!!

آره فكر كنم اكثرش نصب بشه ;)
تو جون بخواه لينك نرم افزارو 3 سوت برات ميفرستم :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
چون خيلي دوست دارم يه تم تقديم ميكنم به تو دوست عزيز اين تم باحال يادگاري از من داشته باش البته رو گوشي من نصب نميشه مال گوشي هاي لول بالا مثل ان 70 هستش ولي چيز رديفيه ;)

20060430042428.jpg
20060430042428-1.jpg
20060430042428-2.jpg

اينم لينك دانلودش :
دانلود

مرسی دوست خوبم < ایموشن رزمنده ای که همسنگرش رو به شدت بغل کرده >:) اولین هدیه به این بچه یه روزه حتما خوشحالش میکنه:p .. مرسی ریفیق:blush:

بالا