• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های سری N نوکیا

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
امروز من پشت ويترين يه مغازه يه قاب سفيد شيري رنگ روي اين گوشي ديدم كه به نظرم اونو از ايني كه هست زيباتر كرده بود.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
امروز من پشت ويترين يه مغازه يه قاب سفيد شيري رنگ روي اين گوشي ديدم كه به نظرم اونو از ايني كه هست زيباتر كرده بود.

احتمالا شما رنگ دوم این گوشی رو دیدید .. که شیری و سفیدرنگه البته پنل پشت گوشی قهوه ای تیره هست(به قول خودشون بادمجونی) .. من چون با فرمت مشکی حال میکنم نقره ای-مشکیش رو گرفتم که پنل پشت مشکیه .. :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
احتمالا شما رنگ دوم این گوشی رو دیدید .. که شیری و سفیدرنگه البته پنل پشت گوشی قهوه ای تیره هست(به قول خودشون بادمجونی) .. من چون با فرمت مشکی حال میکنم نقره ای-مشکیش رو گرفتم که پنل پشت مشکیه .. :cool:

نقره اي اون خيلي با كلاس تره و زيباتر :) چيز تميزيه
در مورد نويز وي تري منم داشت چيز مهمي نيست بي خيال شو :)
در مورد باتري چون تازه گرفتي هي چيز ميز روش نصب و پاك ميكني و ........ 1 ساعته خالي ميكنه :lol: :lol: :lol: شوخي ;)

چيزي كه در آينده بايد به فكر خريد باشي اينه :
1 رم ( از همين الان از كساني كه ان 70 دارن و روش رم ظرفيت بالا نصب كردن جوياي مدل و ... شو )
2 بلوتوث ( سعي كن اكثر نرم افزارهارو عادت كني با بلوتوث نصب كني از زدن كابل به گوشي به طور مداوم خودداري كن بهرحال برخورد فيزيكي پروسه استهلاك رو تسريع ميكنه )
3 رم ريدر ( براي انتقال زياد فايلها و مديريت و يه موقع اگه خواستي رمتو فرمت كني واقعا بهش نياز پيدا ميكني )
موفق باشيد:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
نقره اي اون خيلي با كلاس تره و زيباتر :) چيز تميزيه
در مورد نويز وي تري منم داشت چيز مهمي نيست بي خيال شو :)
در مورد باتري چون تازه گرفتي هي چيز ميز روش نصب و پاك ميكني و ........ 1 ساعته خالي ميكنه :lol: :lol: :lol: شوخي ;)

چيزي كه در آينده بايد به فكر خريد باشي اينه :
1 رم ( از همين الان از كساني كه ان 70 دارن و روش رم ظرفيت بالا نصب كردن جوياي مدل و ... شو )
2 بلوتوث ( سعي كن اكثر نرم افزارهارو عادت كني با بلوتوث نصب كني از زدن كابل به گوشي به طور مداوم خودداري كن بهرحال برخورد فيزيكي پروسه استهلاك رو تسريع ميكنه )
3 رم ريدر ( براي انتقال زياد فايلها و مديريت و يه موقع اگه خواستي رمتو فرمت كني واقعا بهش نياز پيدا ميكني )
موفق باشيد:)

اره خداییش چیز ردیفیه نقره ای - مشکیش .. :cool:

3سوت جان ممنون از راهنمایی های خوبت که همیشه مناسب و به مثابه نور هدایتی در دل شب تاریک میباشند ;) :)
ببینم رم ریدر و بلوتوث چنده حدودا ؟ // و یه چیز دیگه .. این آنتی ویروسه سیمانتک که روی مموری ان 70 هست که trial هست و نمیدونم چقد بعد نیاز به رجیستر و آپدیت داره .. این چجوریاس؟ کرک شدس هست یا یه انتی ویروس دیگه نصب کنم بهتره ... ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اره خداییش چیز ردیفیه نقره ای - مشکیش .. :cool:

3سوت جان ممنون از راهنمایی های خوبت که همیشه مناسب و به مثابه نور هدایتی در دل شب تاریک میباشند ;) :)
ببینم رم ریدر و بلوتوث چنده حدودا ؟ // و یه چیز دیگه .. این آنتی ویروسه سیمانتک که روی مموری ان 70 هست که trial هست و نمیدونم چقد بعد نیاز به رجیستر و آپدیت داره .. این چجوریاس؟ کرک شدس هست یا یه انتی ویروس دیگه نصب کنم بهتره ... ؟

بلوتوث الان شده حدود 10 تومن مارك بيلوروتون كه چيز خوبيه رم ريدر اگه چند كارت خورشو بگيري حدود 8 تا 10 تومن مارك ميكروسيم و اگه تك كارتيشو بگيري كه جمع و جورتره حدود 4 تومن ;) رم هم شنيدم جديدا قيمتش كلي اومده پائين :blink: اگه صبر كني با قيمت خيلي خوب ميتوني بگيري .
اون ضد ويروس كه رو گوشيت هست چيز خوبيه و فكر كنم تا يكسال ساپورت بشه ;)
اگه هم نشه تا دلت بخواد تو اين مملكت ضد ويروس مفتي پيدا ميشه نگران اين قضيه نباش ديدي پريد بگو برات يكي بفرستم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
بلوتوث الان شده حدود 10 تومن مارك بيلوروتون كه چيز خوبيه رم ريدر اگه چند كارت خورشو بگيري حدود 8 تا 10 تومن مارك ميكروسيم و اگه تك كارتيشو بگيري كه جمع و جورتره حدود 4 تومن ;) رم هم شنيدم جديدا قيمتش كلي اومده پائين :blink: اگه صبر كني با قيمت خيلي خوب ميتوني بگيري .
اون ضد ويروس كه رو گوشيت هست چيز خوبيه و فكر كنم تا يكسال ساپورت بشه ;)
اگه هم نشه تا دلت بخواد تو اين مملكت ضد ويروس مفتي پيدا ميشه نگران اين قضيه نباش ديدي پريد بگو برات يكي بفرستم

اها حتما یادم میمونه با اولین خرید این سه قلم رو بگیرم(رم+بلوتوث+رم ریدر) تک کارتشو بگیرم؟ تو خودت داری؟ // بازم ممنون که در این سنگر ما رو تنها نمیذاری و همواره با ژ3 با خشاب پر امر ساپورت میکنی :D مخلصم:)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اها حتما یادم میمونه با اولین خرید این سه قلم رو بگیرم(رم+بلوتوث+رم ریدر) تک کارتشو بگیرم؟ تو خودت داری؟ // بازم ممنون که در این سنگر ما رو تنها نمیذاری و همواره با ژ3 با خشاب پر امر ساپورت میکنی :D مخلصم:)

من خودم تك كارتشو دارم چون راحت رم ميخوره توش بعد وصل ميشه به يو اس بي .... كوچيكه و كم جا ميگيره تقريبا اندازه بلوتوثه كمي پهن تر .
البته بعضي ها دوربين ديجيتال و اين حرف ها رو دارن براي همين ميرن چند كارتشو ميگيرن تا بتونند اونارو هم ساپورت كنند ;)
من كوچيك بچه ها و دوستان عزيزي مثل شما هستم
راستي برو تو بخش چارلي نرم افزار FExplorer1.15 تو صفحه آخر گذاشتم نصب كن براي ديدن قسمتهاي مختلف گوشي و مديريت فايل ها خيلي بدرد ميخوره من كه گوشيمو ( چارلي ) خريدم اولين نرم افزار كه نصب كردم ( قبل از ضد ويروس :) ) اين بود .

راستي ميدوني اسم گوشيت يا بهتر بگم Development Name گوشيت Rolf هست
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43541

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
من خودم تك كارتشو دارم چون راحت رم ميخوره توش بعد وصل ميشه به يو اس بي .... كوچيكه و كم جا ميگيره تقريبا اندازه بلوتوثه كمي پهن تر .
البته بعضي ها دوربين ديجيتال و اين حرف ها رو دارن براي همين ميرن چند كارتشو ميگيرن تا بتونند اونارو هم ساپورت كنند ;)
من كوچيك بچه ها و دوستان عزيزي مثل شما هستم
راستي برو تو بخش چارلي نرم افزار FExplorer1.15 تو صفحه آخر گذاشتم نصب كن براي ديدن قسمتهاي مختلف گوشي و مديريت فايل ها خيلي بدرد ميخوره من كه گوشيمو ( چارلي ) خريدم اولين نرم افزار كه نصب كردم ( قبل از ضد ويروس :) ) اين بود .

راستي ميدوني اسم گوشيت يا بهتر بگم Development Name گوشيت Rolf هست
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43541

اره به شدت پیگیر بخش نرم افزارتم .. مرسی 3سوت جان :) از دوستان میپرسم ولی تو هم اگه راجبه قضیه رم به نتیجه نهایی رسیدی بگو که برم بگیرم همچین میخوام یه 1 گیگ بگیرم تو شیکمشو پر نرم افزارو اهنگ و بازی و کوفت و زهر مار:p کنم!
ا؟ ایول اسم باحالیه .. رولف:D یه چیزی تو مایه های اسمای پلیسی و همچین خفن مفنه!:cool: :p

بازم مرسی از راهنماییهای توپت:rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب من بالاخره پس از خرید ان 70 برای اولین بار فرصت کردم بیام و عملیات نصب رو شروع کنم ... ببینم این پیغام که ابتدای نصب pc suite داد مبنی بر اینکه سرویس پک 1 رو حتما باید داشته باشم (و من رو ایکس پی نفتیم ندارم!) خیلی مهمه؟؟ // و یه مساله ای جریان اینترنال مموری ان 70 چیه؟ منکه تو قسمت مموریش رفتم بیشتر از مجموع 22 مگ(مجموع فری و غیر فری!) یافت نکردم! پس قضیه 35 مگ که تو مشخصاتش هست چیه؟! اینو واسه ما توضیح بدین بی زحمت:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
// و یه مساله ای جریان اینترنال مموری ان 70 چیه؟ منکه تو قسمت مموریش رفتم بیشتر از مجموع 22 مگ(مجموع فری و غیر فری!) یافت نکردم! پس قضیه 35 مگ که تو مشخصاتش هست چیه؟! اینو واسه ما توضیح بدین بی زحمت:)

جریان کلاهبرداری نوکیا تو اعلام درست مموری داخلی هست:p ....35 مگ با برنامه هایی هست که توسط کاربر عادی نمیشه پاک بشن...صحیحش همون 22 مگ هست بقیه اش هم نمیشه کاری بکنی که اضافه بشه....نهایت همون 22 مگ رو داری

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
جریان کلاهبرداری نوکیا تو اعلام درست مموری داخلی هست:p ....35 مگ با برنامه هایی هست که توسط کاربر عادی نمیشه پاک بشن...صحیحش همون 22 مگ هست بقیه اش هم نمیشه کاری بکنی که اضافه بشه....نهایت همون 22 مگ رو داری

مثلا چه برنامه هایی؟ البته من کاتالوگ اصلی ان 70 رو موقعی که تازه اومده بود گرفته بودم امروز که نگاهش کردم توی اون هم زده بود حداکثر 22 مگ .. پس این حرفت چجوری در مورد گوشیایی مثه 6680 که از اول 8 مگ اینا اینترنال رم دارن صدق میکنه؟ مگه چه برنامه هایی دیفالت روی اینترنال ان 70 هست که روی اونا نیست ..اگه اینجوری باشه که میگی پس 6680 باید 2 مگ مثلا رم واقعی داخلی داشته باشه که!! منظورتو درست نگرفتم ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
مثلا چه برنامه هایی؟ البته من کاتالوگ اصلی ان 70 رو موقعی که تازه اومده بود گرفته بودم امروز که نگاهش کردم توی اون هم زده بود حداکثر 22 مگ .. پس این حرفت چجوری در مورد گوشیایی مثه 6680 که از اول 8 مگ اینا اینترنال رم دارن صدق میکنه؟ مگه چه برنامه هایی دیفالت روی اینترنال ان 70 هست که روی اونا نیست ..اگه اینجوری باشه که میگی پس 6680 باید 2 مگ مثلا رم واقعی داخلی داشته باشه که!! منظورتو درست نگرفتم ..

باید ببینی تو سایت نوکیا مشخصات رو چی زده . برای 6681 که 8 مگ حافظه نوشته بود . 8 مگ حافظه خالی بود. خودش یک رم 2 مگی هم داشت که رو هم میشد 10 مگ . اون برنامه های پاک نشدنی رو هم جدا گذاشته بود

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
باید ببینی تو سایت نوکیا مشخصات رو چی زده . برای 6681 که 8 مگ حافظه نوشته بود . 8 مگ حافظه خالی بود. خودش یک رم 2 مگی هم داشت که رو هم میشد 10 مگ . اون برنامه های پاک نشدنی رو هم جدا گذاشته بود

اره داریوش تو سایت نوکیا هم دقیقا مطابق کاتالوگی که دیدم زده 22 مگ! حالا این سایتا از کجاشون در اوردن 35 مگ رو معلوم نیست ..! (حتی موبایل برن و جی اس مارنا هم زدن 35 مگ!!!) /// این جناب سونی هم که فقط دنبال سوژه هست انگ بزنه به نوکیا!!!:wacko: اگرم منظور برنامه های اضافه هست روی کارت 64 مگیش هست ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
اره داریوش تو سایت نوکیا هم دقیقا مطابق کاتالوگی که دیدم زده 22 مگ! حالا این سایتا از کجاشون در اوردن 35 مگ رو معلوم نیست ..! (حتی موبایل برن و جی اس مارنا هم زدن 35 مگ!!!) /// این جناب سونی هم که فقط دنبال سوژه هست انگ بزنه به نوکیا!!!:wacko: اگرم منظور برنامه های اضافه هست روی کارت 64 مگیش هست ..

ای بابا من هر حرفی میزنم میچسبونی به سونی و....

بابا حقیقت هم آدم میگه باز توش حرف در میاد...خوبه حالا خودت گفتی که توی موبایل برن و چی اس ام ارنا هم زده 35 مگ :lol:

یه مموری داخلی 64 مگ دارن ان 70 از این مقدار حدود 22 مگش آزاده برای یوزر....مقداری اش رو فایلهای سیستم برمیداره که اصلا هیچی...بقیه اش میشه حدود 22-35=13 مگ که شامل اون 4 تا تم خود گوشی بازیهای دیفالت گوشی و ...میشه که تو پست قبل هم گفتم یه کاربر عادی نمیتونه پاکش کنه و مموری رو زیاد بکنه...همون 22 مگ رو بگیر و صلوات بفرست

کلا ولی کار درستی نیست....سونی همیشه اون مقداری که میگه برای مموری داخلی همون رو میده ...برای کا 750 گفت 38 مگ مموری داخلی و واقعا هم همین طور بود ولی نوکیا:wacko: :wacko:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
ای بابا من هر حرفی میزنم میچسبونی به سونی و....

بابا حقیقت هم آدم میگه باز توش حرف در میاد...خوبه حالا خودت گفتی که توی موبایل برن و چی اس ام ارنا هم زده 35 مگ :lol:

یه مموری داخلی 64 مگ دارن ان 70 از این مقدار حدود 22 مگش آزاده برای یوزر....مقداری اش رو فایلهای سیستم برمیداره که اصلا هیچی...بقیه اش میشه حدود 22-35=13 مگ که شامل اون 4 تا تم خود گوشی بازیهای دیفالت گوشی و ...میشه که تو پست قبل هم گفتم یه کاربر عادی نمیتونه پاکش کنه و مموری رو زیاد بکنه...همون 22 مگ رو بگیر و صلوات بفرست

کلا ولی کار درستی نیست....سونی همیشه اون مقداری که میگه برای مموری داخلی همون رو میده ...برای کا 750 گفت 38 مگ مموری داخلی و واقعا هم همین طور بود ولی نوکیا:wacko: :wacko:

سونی جان دارم از زور خواب دارم به شهادت میرسم! بگمو برم : اول اینکه جواب سوال اولمو ندادی که گفتم سرویس پک 1 رو ندارم با pcsuite مشکل ایجاد نمیشه؟ و همینطور عملکرد کابل یو اس بی؟ .. // در مورد حرفت اصلن قبول ندارم .. اون 64 مگ که کارت حافظه هست و روش یه سری برنامه از جمله انتی ویروس ریخته شده .. اینترنال مموریش که به غلط تو سایتهای جی اس و موبایل برن 35 مگ خورده 22 مگ هست که من که هنوز هیچی روش نریختم نشون میده اون 20 مگ رو فری داره و واسه ات اشغالایی که روش نصبه 2 مگ حدودا فضا رو گرفته .. نوکیا به نظرم هیچ حرف اشتباهی نزده تو سایتش هم به وضوح گفته که 22 مگ داخلیه( که هست) و 64 مگ کارت خارجی (که اون هست) اون اطلاعات سایتها هم چرته!! چون خودشون اشاره کردن 35 مگ داخلی + 64 مگ کارت که اشتباه محضه .. // ولی در مورد مثلا ان 72 خود سایت نوکیا اشاره کرده با اینکه تا 20 مگ حافظه داخلی داره ولی یه نوت زیرش داده و اشاره کرده این 20 مگ قابل دسترسی نیست(حالت داینامیک) به همون علتی که شما اشاره کردی و گفته در عمل فضای کمتری از 20 مگ موجود میشه برای استفاده (نگفته جقد) ولی مخفی کاری هم نکرده ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
سونی جان دارم از زور خواب دارم به شهادت میرسم! بگمو برم : اول اینکه جواب سوال اولمو ندادی که گفتم سرویس پک 1 رو ندارم با pcsuite مشکل ایجاد نمیشه؟ و همینطور عملکرد کابل یو اس بی؟ .. // در مورد حرفت اصلن قبول ندارم .. اون 64 مگ که کارت حافظه هست و روش یه سری برنامه از جمله انتی ویروس ریخته شده .. اینترنال مموریش که به غلط تو سایتهای جی اس و موبایل برن 35 مگ خورده 22 مگ هست که من که هنوز هیچی روش نریختم نشون میده اون 20 مگ رو فری داره و واسه ات اشغالایی که روش نصبه 2 مگ حدودا فضا رو گرفته .. نوکیا به نظرم هیچ حرف اشتباهی نزده تو سایتش هم به وضوح گفته که 22 مگ داخلیه( که هست) و 64 مگ کارت خارجی (که اون هست) اون اطلاعات سایتها هم چرته!! چون خودشون اشاره کردن 35 مگ داخلی + 64 مگ کارت که اشتباه محضه .. // ولی در مورد مثلا ان 72 خود سایت نوکیا اشاره کرده با اینکه تا 20 مگ حافظه داخلی داره ولی یه نوت زیرش داده و اشاره کرده این 20 مگ قابل دسترسی نیست(حالت داینامیک) به همون علتی که شما اشاره کردی و گفته در عمل فضای کمتری از 20 مگ موجود میشه برای استفاده (نگفته جقد) ولی مخفی کاری هم نکرده ..

اون 64 مگی که من گفتم با اون 64 مگ مموری کارت فرق داره:) ....مموری کارت که خب بحثش جدا هست و سر جاش

ولی یه 64 مگ مموری داخلی داره که از این مقدار 22 مگش به کاربر میرسه و الباقی رو خود سیستم برمیداره و کاریش هم نمیتونی بکنی...منظور من اینه....البته این مقدار رو (64 مگ مموری داخلی کلی رو منظورمه) هیچ موقع تو خود نوکیا اعلام نمیکنه بلکه فقط اشاره میکنه به 22 مگ مموری داخلی همین....این که من الان میدونم مموری داخلی ان 70 در واقع 64 مگ هست ( که 22 تاش به شما میرسه) نتیجه مطالعه تو فرومهای جداگانه از نوکیا میباشد... :cool: :cool: متوجه منظورم هستی....

در مورد pc suit من برای رفیقم که ان 70 داشت ریختم اون سرویس پک 2 نداشت xp اش و اتفاقا cd گوشی گیر داده بود به سرویس پک 2:blink: و کار نکرد...خلاصه ویندوز رو عوض کرد و با سرویس پک 2 ریخت و بعدش کار کرد:lol: حالا نمیدونم چرا به شما سر سرویس پک 1 گیر داده؟؟:wacko:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب .. چی بهتر از این پست که این تاپیک رو از خاک خوردن در بیاره:

نوکیا ان 70 به عنوان بهترین گوشی سرگرمی دنیا انتخاب شد:D :cool: (توی همایش سالانه گوشیهای اسمارت ممفیس )

این هم لینک خبر که بعضیا نیان بگن لینک کو! :

http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1060255

ایول!:cool:

پ.ن: با تشکر از دوست عزیز حامد در سیس سنتر که این خبر رو اونجا دیدم

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
خب .. چی بهتر از این پست که این تاپیک رو از خاک خوردن در بیاره:

نوکیا ان 70 به عنوان بهترین گوشی سرگرمی دنیا انتخاب شد:D :cool: (توی همایش سالانه گوشیهای اسمارت ممفیس )

این هم لینک خبر که بعضیا نیان بگن لینک کو! :

http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1060255

ایول!:cool:

پ.ن: با تشکر از دوست عزیز حامد در سیس سنتر که این خبر رو اونجا دیدم

الجی دوم و موتورولا هم سوم شدند

The Mobile Entertainment Handset Award
Winner: Nokia - 'N70'

Shortlisted:
LG Mobile - 'U880'
Motorola - 'RAZR V3x'

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از DariushAgah :
الجی دوم و موتورولا هم سوم شدند

The Mobile Entertainment Handset Award
Winner: Nokia - 'N70'

Shortlisted:
LG Mobile - 'U880'
Motorola - 'RAZR V3x'
دمشون گرم.

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
کسی قیمت دقیق N73 فنلاندی با گارانتی ایراتل رو داره ؟

بالا