• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی های سری N نوکیا

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
آره فكر كنم اكثرش نصب بشه ;)
تو جون بخواه لينك نرم افزارو 3 سوت برات ميفرستم :)

من مخلصتم به علی قسم:rolleyes: له نکن مارو دیگه .. حتما و قطعا! بسیار مزاحمت خواهم شد .. کلی سوال دارم که راسته کار خودته:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
برنامه جام جهاني فوتبال رو يادت نره نصب كن ;)
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=685828&postcount=108

خيلي برنامه رديفيه :)

3 سوت قبل هرچی یه سوالی دارم .. من رم نگرفتم گفتم بیام یه مشورتی کنم بعد بگیرم .. نظرت راجبش چیه ؟ یه 1 گیگ بگیرم خوبه؟ سرعت رو نمیاره پایین؟ امروز یکی از همکارا میگفت 40 تومنه . همین مارک نوکیا رو بگیرم یا نه؟؟ در این زمینه بگو و اینکه چه لوازم دیگه ای رو عوض کنم بهتره .. مثلا هندزفری .. //

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
3 سوت قبل هرچی یه سوالی دارم .. من رم نگرفتم گفتم بیام یه مشورتی کنم بعد بگیرم .. نظرت راجبش چیه ؟ یه 1 گیگ بگیرم خوبه؟ سرعت رو نمیاره پایین؟ امروز یکی از همکارا میگفت 40 تومنه . همین مارک نوکیا رو بگیرم یا نه؟؟ در این زمینه بگو و اینکه چه لوازم دیگه ای رو عوض کنم بهتره .. مثلا هندزفری .. //

كار خوبي كردي فعلا هيچي نمي خواد بگيري :) 64 مگ براي شروع و تمرين خوبه ;)
من كه ديدي 512 تا درجا انداختم توش بخاطر اين بود كه برنامه سفر داشتم و لازم بود يعني بعد از سفر كه برگشتم نزديك 400 مگ اون پر شده بود از عكس و كليپ :lol:
ولي فعلا هيچي نخر با اين مموري هم تمرين كن و كار كن و مطمئن باش قيمت اين چيزا پائين مياد كه بالا نمي ره ;)
در مورد مارك ميگن ترانسند و كينگستون ( اصل ) و ميكروسيم ( باس بالا) چيزاي رديفيه .
در مورد مارك نوكيا فكر نمي كنم چيز مناسبي باشه سواي اينكه به احتمال زياد يه جنس ريمارك و جعليه ( قيافش كه اينطوري نشون ميداد ) .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :
در مورد مارك نوكيا فكر نمي كنم چيز مناسبي باشه سواي اينكه به احتمال زياد يه جنس ريمارك و جعليه ( قيافش كه اينطوري نشون ميداد ) .

نه مارک خود نوکیا مموری های خوبین....یکی از بچه ها داره و خیلی هم راضیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

مبارک باشه. ان 72 قسمت نشد ولی اینهم هم گوشی خوبیه

رم هم نوکیا ننداز فقط اسمش نوکیاست. من my flash گرفتم تا الان که خوب بوده
به نظر من اگر با کسی سر موزیک کل کل نداری هندز فری رو هم عوض نکن فقط برنامه پخش موزیک رو عوض کن کافیه برای استفاده شخصی همون کافیه . قضیه مثل سیستم ماشینه طرف یک سیستم خفن میبنده که اگر کسی کل انداخت کم نیاره و گرنه خودش هم آهنگ رو بلند گوش نمیده! به نظرم کیفیت صدا خوبه بلندی و باسش هم برای گوش کردن خود آدم خوبه زیاد هم هست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
مبارک باشه. ان 72 قسمت نشد ولی اینهم هم گوشی خوبیه

رم هم نوکیا ننداز فقط اسمش نوکیاست. من my flash گرفتم تا الان که خوب بوده
به نظر من اگر با کسی سر موزیک کل کل نداری هندز فری رو هم عوض نکن فقط برنامه پخش موزیک رو عوض کن کافیه برای استفاده شخصی همون کافیه . قضیه مثل سیستم ماشینه طرف یک سیستم خفن میبنده که اگر کسی کل انداخت کم نیاره و گرنه خودش هم آهنگ رو بلند گوش نمیده! به نظرم کیفیت صدا خوبه بلندی و باسش هم برای گوش کردن خود آدم خوبه زیاد هم هست

مرسی داریوش جان:) اره ان 72 قسمت نشد ولی خب تقریبا همونی که خواستم شد البته نه با قیمتی که انتظار داشتم ولی دیگه اینجا ایرانه و از امروز به فردات رو هیچ رقمه نمیتونی حدس بزنی ... فعلا وقت نشده سر و کله بزنم باهاش .. این اخر هفته ای ببینم چقد پیش میرم تو قلب حادثه! راستی برنامه موزیک رو همون پاور امی پی تری که تو بخش نرم افزار 6630 گفتی بذارم؟ یا چیز دیگه؟ .. در مورد رم هم یارو اتصالاتیه میگفت رم 512 نوکیا 21 تومن .. حالا یه مقدار صبر میکنم بعد ببینم چی گیرم میاد ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
علي رضا خان! مباركت باشه!
راستش من اسفند ماه كه رفتم گوشي بخرم تا سقف 400 تومن پيش بيني كرده بودم، از قبل تصميمم رو واسه ي W800 گرفته بودم، اما وقتي شنيدم نميشه روي اين گوشي نرم افزار ديكشنري ريخت (البته مي دونستم كه تحت جاواس و بانصب نرم افزار ميونه اي نداره! اما خب فكر مي كردم ديكشنري تحت جاوا وجود داشته باشه) فروشنده به من گفت بايد نرم افزار معمولي ديكشنري رو بدي به يه برنامه نويس تا اونو تبديل به جاوا بكنه!! شايدم اگه بگردي تو اينترنت پيدا بشه (منم كه اصولا حوصله ي اينجور كارها رو ندارم!) اين بود كه براي حدود 5 دقيقه نظرم عوض شد و رفتم كه N70 بخرم (اون روز با گارانتي ايراتل 420 تومن پيدا كردم) اما باز هم بي خيال شدم و بيشتر براي اينكه سوني اريكسون رو امتحان كرده باشم همون W800 رو خريدم!
الان تقريبا به اين نتيجه رسيدم كه نوكيا اپشن هاي بهتري در مجموع براي من داره و به احتمال زياد بايد سراغ نوكيا برم. (البته فعلا يكي دو تا از comming soon هاي SE رو هم مد نظر دارم...) تا ببينيم در آينده چي پيش مياد.
باز هم مبارك باشه! ;)
Good Lock :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
مرسی داریوش جان:) اره ان 72 قسمت نشد ولی خب تقریبا همونی که خواستم شد البته نه با قیمتی که انتظار داشتم ولی دیگه اینجا ایرانه و از امروز به فردات رو هیچ رقمه نمیتونی حدس بزنی ... فعلا وقت نشده سر و کله بزنم باهاش .. این اخر هفته ای ببینم چقد پیش میرم تو قلب حادثه! راستی برنامه موزیک رو همون پاور امی پی تری که تو بخش نرم افزار 6630 گفتی بذارم؟ یا چیز دیگه؟ .. در مورد رم هم یارو اتصالاتیه میگفت رم 512 نوکیا 21 تومن .. حالا یه مقدار صبر میکنم بعد ببینم چی گیرم میاد ...

powerm3 بهترین کیفیت رو داره اما فقط بعضی وقتها همه فایلهای روی گوشی رو نمیشناسه ولی در کل اگر از برنامه های جدید پخش استفاده کنی معمولا کیفیتهاشون خیلی خوب شده . محدودیتی هم نیست میتونی هر چند تا برنامه خواستی نصب کنی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
علي رضا خان! مباركت باشه!
راستش من اسفند ماه كه رفتم گوشي بخرم تا سقف 400 تومن پيش بيني كرده بودم، از قبل تصميمم رو واسه ي W800 گرفته بودم، اما وقتي شنيدم نميشه روي اين گوشي نرم افزار ديكشنري ريخت (البته مي دونستم كه تحت جاواس و بانصب نرم افزار ميونه اي نداره! اما خب فكر مي كردم ديكشنري تحت جاوا وجود داشته باشه) فروشنده به من گفت بايد نرم افزار معمولي ديكشنري رو بدي به يه برنامه نويس تا اونو تبديل به جاوا بكنه!! شايدم اگه بگردي تو اينترنت پيدا بشه (منم كه اصولا حوصله ي اينجور كارها رو ندارم!) اين بود كه براي حدود 5 دقيقه نظرم عوض شد و رفتم كه N70 بخرم (اون روز با گارانتي ايراتل 420 تومن پيدا كردم) اما باز هم بي خيال شدم و بيشتر براي اينكه سوني اريكسون رو امتحان كرده باشم همون W800 رو خريدم!
الان تقريبا به اين نتيجه رسيدم كه نوكيا اپشن هاي بهتري در مجموع براي من داره و به احتمال زياد بايد سراغ نوكيا برم. (البته فعلا يكي دو تا از comming soon هاي SE رو هم مد نظر دارم...) تا ببينيم در آينده چي پيش مياد.
باز هم مبارك باشه! ;)
Good Lock :)

ممنون جناب موری:) خب برای من ان 70 بهترین انتخاب نبود ب بهترین امکانات نبود ولی با توجه به جیبم و اینکه دیگه حوصله صبر کردن تو این بازار بی حساب رو نداشتم دیگه به همین راضی شدم البته به نظرم خیلی خوشدسته و ردیفه .. یه اسمارت فون که بزرگ نیس و تو دست به خوبی فیت میشه و امکانات مولتی مدیا رو هم در حد خوب نه عالی داره که برای من کفایت میکنه .. تا ببینیم پرفورمنسش چجوری از اب در بیاد:)
امیدوارم شما هم نهایتا به نتیجه نوکیا برسی:D
باز هم ممنون;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب فعلا که این گوشی جای لازم خودش رو تو دل اینجانب شدیدا باز کرده:D فقط یه مساله هست که چندان جالب نیس اونم همون صدای نویز خیلی ضعیفه که در حالت عادی میاد که البته اینطور که دوستان گفتن مربوط به ولتاژ بالای ال سی دی هست .. به جز اونکه ظاهرا کاریش نمیشه کرد همه چی عالی و جیگره:p ببینم نرا افزاری نیومده این نویزه رو هم از بین ببریم؟:D

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم مراتب تبريكات خودم رو به برادر عليرضا اعلام ميدارم ;)

مثل سیستم ماشینه طرف یک سیستم خفن میبنده که اگر کسی کل انداخت کم نیاره و گرنه خودش هم آهنگ رو بلند گوش نمیده! به نظرم کیفیت صدا خوبه بلندی و باسش هم برای گوش کردن خود آدم خوبه زیاد هم هست

اره همينه. اخه من قرار بود گوشي دور و بر 350 تومن بخرم يهو پشيمون شدم و دو هفته پيش اينا رفتم چهارراه عباسي واسه ماشين يه هد يونيت و يه جفت باند خريدم كه در مجموع شد 200 تومن. ولي بايد ببيني چه آدمهايي ميان اونجا ! يارو مياد ماشينش رو ميذاره ميگه تا سه مليون برام سيستم ببند ! اصلا هم نميدونه چي ميخواد چون پول داره واسش مهم نيست. اما من چقدر رفتم تو اينترنت گشتم تا اين هديونيت و باند رو خريدم !

من سوار ماشينايي شدم كه يارو ولووم رو روي 20 كه ميذاشت موهاي تنت سيخ ميشد. گلوت ميخاريد. حالت تهوع بهت دست ميداد ! :blink:

لعنت به اين مردم كه همه چيشون رو واسه اينكه چشم بقيه رو در بيارن ميخرن ;)

.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
خب فعلا که این گوشی جای لازم خودش رو تو دل اینجانب شدیدا باز کرده:D فقط یه مساله هست که چندان جالب نیس اونم همون صدای نویز خیلی ضعیفه که در حالت عادی میاد که البته اینطور که دوستان گفتن مربوط به ولتاژ بالای ال سی دی هست .. به جز اونکه ظاهرا کاریش نمیشه کرد همه چی عالی و جیگره:p ببینم نرا افزاری نیومده این نویزه رو هم از بین ببریم؟:D

سلام . من هم بهت تبریک میگم:rolleyes: به نظر من از N72 هم بهتره:cool:
راستی گوشیت ساخت کجا هست؟ و این مدل رو دیگه کجا تولید میکنه؟
جریان نویز چیه؟ همه اینجورین؟ یکی از دوستام میخواد بخره . باطریش چطوره؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
سلام . من هم بهت تبریک میگم:rolleyes: به نظر من از N72 هم بهتره:cool:
راستی گوشیت ساخت کجا هست؟ و این مدل رو دیگه کجا تولید میکنه؟
جریان نویز چیه؟ همه اینجورین؟ یکی از دوستام میخواد بخره . باطریش چطوره؟

ممنون جناب نویزی:) .. حالا که خریدمش امیدوارم از ان 72 هم بهتر باشه که بعدا نگم حیف شد!!:p

گوشیم با کمال خوشحالی (واقعا حال کردم!) فنلاندی هست هم رو جعبش زده هم داخل گوشی جای باتری .. راستش نمیدونم شاید مجارستانیش هم باشه اینو تحقیق کن ... نویز خب جریانش اینه که تو حالت معمول(که صحبت نمیکنی) وقتی میچسبونش به گوشت یه صدای خفیف و بسیار ضعیف میاد که این مساله توی تاپیک مشابهی در مورد موتورولا وی تری مطرح شد و دوستان قریب به اتفاق میگفتن بخاطر ال سی دی یا به عبارتی ولتاژ بالای اونه و تو اکثر گوشیا هست وو اینو امروز زنگ زدم اتصالات هم یارو گفت اکثر گوشیا این صدای نویز خفیف رو دارن و مشکلی نیست .. البته باید دقت کنی تا بشنویش ولی خب بهر حال مساله خوشایندی نیس دیگه .. // باتریش هم فعلا نمیتونم بگم چون تازه دیشب از شارژ در اوردم ولی فک کنم یعنی امیدوارم در حد باتریهای نوکیا خوب باشه;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :
من هم مراتب تبريكات خودم رو به برادر عليرضا اعلام ميدارم ;)

اره همينه. اخه من قرار بود گوشي دور و بر 350 تومن بخرم يهو پشيمون شدم و دو هفته پيش اينا رفتم چهارراه عباسي واسه ماشين يه هد يونيت و يه جفت باند خريدم كه در مجموع شد 200 تومن. ولي بايد ببيني چه آدمهايي ميان اونجا ! يارو مياد ماشينش رو ميذاره ميگه تا سه مليون برام سيستم ببند ! اصلا هم نميدونه چي ميخواد چون پول داره واسش مهم نيست. اما من چقدر رفتم تو اينترنت گشتم تا اين هديونيت و باند رو خريدم !

من سوار ماشينايي شدم كه يارو ولووم رو روي 20 كه ميذاشت موهاي تنت سيخ ميشد. گلوت ميخاريد. حالت تهوع بهت دست ميداد ! :blink:

لعنت به اين مردم كه همه چيشون رو واسه اينكه چشم بقيه رو در بيارن ميخرن ;)

.

مخلصم سامان جان .. مرسی:) // اره دیگه منم همینطور .. له کردم خودمو از بس رفتم راجبه گوشیا خوندم و گشتم! البته خب خوشحالم اخرش تو همون مایه های جیبم تونستم یه انتخابی کنم که حداقل حالیم بود به چی دارم انقد پول میدم .. فقط هم تو ایران عزیز همچین سیستمی هست که پول مفت اجازه میده یه عده هر کاری دوست دارن بکنن و به تبع اون فروشنده ها هم فک کنن میتونن به همه همینجوری بچپونن .. کلا مثالو خوب اومدی:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
ممنون جناب نویزی:) .. حالا که خریدمش امیدوارم از ان 72 هم بهتر باشه که بعدا نگم حیف شد!!:p

گوشیم با کمال خوشحالی (واقعا حال کردم!) فنلاندی هست هم رو جعبش زده هم داخل گوشی جای باتری .. راستش نمیدونم شاید مجارستانیش هم باشه اینو تحقیق کن ... نویز خب جریانش اینه که تو حالت معمول(که صحبت نمیکنی) وقتی میچسبونش به گوشت یه صدای خفیف و بسیار ضعیف میاد که این مساله توی تاپیک مشابهی در مورد موتورولا وی تری مطرح شد و دوستان قریب به اتفاق میگفتن بخاطر ال سی دی یا به عبارتی ولتاژ بالای اونه و تو اکثر گوشیا هست وو اینو امروز زنگ زدم اتصالات هم یارو گفت اکثر گوشیا این صدای نویز خفیف رو دارن و مشکلی نیست .. البته باید دقت کنی تا بشنویش ولی خب بهر حال مساله خوشایندی نیس دیگه .. // باتریش هم فعلا نمیتونم بگم چون تازه دیشب از شارژ در اوردم ولی فک کنم یعنی امیدوارم در حد باتریهای نوکیا خوب باشه;)

مال ای سی دی هم نیست مال لامپشه که صفحه رو روشن میکنه وقتی صفحه نورش میره نباید صدا بده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
مال ای سی دی هم نیست مال لامپشه که صفحه رو روشن میکنه وقتی صفحه نورش میره نباید صدا بده

درست میگی داریوش الان امتحان کردم نور که رفت صدا هم قطع شد .. ولی چیز جالبی نیستا راهی نداره بشه قطعش کرد؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عادت میکنی به صداش. دیگه نمیشنوی. فکر میکنم تمام ال سی دی های tft همینطوری باشند
ولی صداش اونقدری نیست که اذیت کنه با یک موبایل دیگه چک کن اگر صداش زیادتره شاید گوشی ایراد داره .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
عادت میکنی به صداش. دیگه نمیشنوی. فکر میکنم تمام ال سی دی های tft همینطوری باشند
ولی صداش اونقدری نیست که اذیت کنه با یک موبایل دیگه چک کن اگر صداش زیادتره شاید گوشی ایراد داره .

الان که دقت کردم 3230 دادش من هم اینطوریه . خیلی صداش کمه مهم نیست .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

نه اذیت نمیکنه .. خیلی ضعیفه همون دقت زیاد میخواد تا بشنوی .. اصلن هرچی نویزه و صدای خفیفه فدای سره همون made in finland:D ..

بالا