alireza_juve
کاربر تازه وارد
به نقل از barbie :وانت که هیچی اگه کامیون هم بخاطرش بگیرم بازم ارزش داره
<ایموشن پسری که در حال دست زدن برای دختریه که روی انتخابش بسیار ثابت قدم و محکمه> :happy:
منم 500 تومن پول بي زبون رو ريخته بودم دور ،خودمو دلداري ميدادم تا روحيم خراب نشه :D :D :D
بعد حالا شما مطمئني ان 90 گرفتي ؟؟؟؟6600 نگرفتي ؟؟؟ جدا مي گم ... جدا از شوخي ... آخه اول بحث گفتي ان 92 گرفتي كه !!!:p
به نقل از behnam_wk8 :به نقل از barbie :وانت که هیچی اگه کامیون هم بخاطرش بگیرم بازم ارزش داره
منم 500 تومن پول بي زبون رو ريخته بودم دور ،خودمو دلداري ميدادم تا روحيم خراب نشه :D :D :D[/QUOTE]
درست نمیگی .. ان 90 هرچند گوشی ای نیست که اگر الان 500 تومن داشته باشم انتخاب اولم باشه برای خرید ولی در مقام مقایسه مشخصاتی همچون کیفیت عکس و فیلم و بعضی موارد خیلی از گوشیای همرده خودش بهتره ...
به نقل از alireza_juve :به نقل از behnam_wk8 :درست نمیگی .. ان 90 هرچند گوشی ای نیست که اگر الان 500 تومن داشته باشم انتخاب اولم باشه برای خرید ولی در مقام مقایسه مشخصاتی همچون کیفیت عکس و فیلم و بعضی موارد خیلی از گوشیای همرده خودش بهتره ...
اه شما چرا ديگه ... تمام امكانات مولتيومدياش رو با حتي كا 750 مقايسه كن ،بعد بگو .. عكساش كه هنوز تو gsmarena هست كه ... افتضاح در ماكرو و كلا عكاسي ...
يه نگاه به ماكرو هايي كه با W900 (س) گرفتم نگاه كن (در تاپيك آخرين عكس ... ) ... دلت مياد از اين نعمت ماكرو محروم بشي با خريد اين گوشي ؟؟؟
به نقل از behnam_wk8 :به نقل از alireza_juve :اه شما چرا ديگه ... تمام امكانات مولتيومدياش رو با حتي كا 750 مقايسه كن ،بعد بگو .. عكساش كه هنوز تو gsmarena هست كه ... افتضاح در ماكرو و كلا عكاسي ...
يه نگاه به ماكرو هايي كه با W900 (س) گرفتم نگاه كن (در تاپيك آخرين عكس ... ) ... دلت مياد از اين نعمت ماكرو محروم بشي با خريد اين گوشي ؟؟؟
من گفتم همرده .. یعنی اسمارت فون همرده .. در مورد کیفیت عکس مقایسه ای برای این گوشی با گوشیایی که گفتی باهات موافقم و اون مقایسه رو هم تو سایت دیده بودم که هیچ بحثی توش نیست ... // ضمنا هرچند من اهل ماکرو نیستم ولی اون عکسی که از پروانه گرفتی بودی واقعا قشنگ و باحال بود ..
به نقل از alireza_juve :به نقل از behnam_wk8 :من گفتم همرده .. یعنی اسمارت فون همرده .. در مورد کیفیت عکس مقایسه ای برای این گوشی با گوشیایی که گفتی باهات موافقم و اون مقایسه رو هم تو سایت دیده بودم که هیچ بحثی توش نیست ... // ضمنا هرچند من اهل ماکرو نیستم ولی اون عکسی که از پروانه گرفتی بودی واقعا قشنگ و باحال بود ..
خواهش مي كنم ... زنبوررم ديدي ؟؟؟ خيلي ماكرو گرفتم .. صفحه قبلشم هست
مبارک باشهبه نقل از barbie :بذا خوب نیگاش کنم به به عجب گوشیییییه
به نقل از behnam_wk8 :به نقل از alireza_juve :خواهش مي كنم ... زنبوررم ديدي ؟؟؟ خيلي ماكرو گرفتم .. صفحه قبلشم هست
اره زنبورم دیده بودم .. اون عکسی هم که از نمای اریا شهر؟ گرفتی هم جالب بود خیلی .. کلا اون تاپیک رو دنبال میکنم همیشه // ولی وقتی بحث اسمارت فون هست ان 90 کلاس بالاتری از مولتی مدیا رو مخصوصا توی عکس و فیلم ارائه داده ..
من که بدون مشورت نگرفتم آخهبه نقل از farshad_1983 :مبارک باشه
ولی با یه مقدار مشورت و استفاده از نظرات دیگران شاید الان راضی تر از حالا بودی و شکلات بیشتری هم میخوردی
حتی اگه باز هم این گوشی رو میگرفتی اونوقت هم حداقلش اینه که با مشاوره خریدی
بازم مبارکت باشه
خوب من از رو صحبتاتون فکر کردم مشورت نکردینبه نقل از barbie :من که بدون مشورت نگرفتم آخه
به نقل از alireza_juve :به نقل از behnam_wk8 :اره زنبورم دیده بودم .. اون عکسی هم که از نمای اریا شهر؟ گرفتی هم جالب بود خیلی .. کلا اون تاپیک رو دنبال میکنم همیشه // ولی وقتی بحث اسمارت فون هست ان 90 کلاس بالاتری از مولتی مدیا رو مخصوصا توی عکس و فیلم ارائه داده ..
شهرك غرب ... جغرايات بد نيستا عليرضا ...
به نقل از barbie :میدونم شاید اگر گرون ترین گوشی هارو هم حتی بگیریم بالاخره دسه یه آدم اینجوری هس اما خوب این دیگه بهم پیشنهاد شد از لحاظ های مختلف منم دیدم پیدا کردن یه گوشی تک کار سختیه
یه سری گوشی هایی رهم که دیدم ریسک بود به قول دوستان نوکیا هم که کیفیتش معلومه
منم دیگه به تک بودن فک نمیکنم