• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی 200 تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
گوشی تو رنج قیمت حدودا 200 تومان چی پیشنهاد میشه؟ یه مدل موتورولا هست که اسم مدلش یادم نیست, اما خیلی نازکه و قیمتش هم فکر کنم 160-180 باشه. به نظر شما اون چطوره؟
اگه مدل دیگه ای به نظرتون بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اونی که می گید v3 هستش، من مشکیش رو گرفتم 160 ، گوشی شدیداً توپی هستش
موتورولا lال70 هم توی همون رنج هستش، 170 تومن، همون امکانات ولی تاشو نیستش، عوضش مموری کارد می خوره
موتورولا v3i هم خیلی خوبه، 200-210 ممکنه بتونید پیدا کنید (کم شده واسه همین اونایی که دارن بیشتر ازین می دن اکثراً)
البته این موتورولاها، بیشتر به خاطر استایل و زیباییشون توصیه می شن، در همین حدود قیمت، sony ericsson w300 هم هستش که هم خیلی قشنگه و اسپرتی به نظر من رنگ مشکیش، هم یه mp3 player خیلی عالیه ، مموری هم می خوره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Motorola L7
Nokia 6131
Nokia 6125 که البته ضعیفتره
اگر هم میخوای برنامه بخوره:
Nokia 6681

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون دوستان
اون گوشی که دیدم فکر کنم همون L7 بود و تاشو هم نبود.
انگار بهترین انتخاب L7 هست. البته واسه من کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری اونقدرها مهم نیست. اما میخوام Mp3 Player هم باشه و بتونم برنامه های مختلف روش نصب کنم. از نظر کیفیت دوربین و کیفیت پخش MP3 گوشی L7 چطوره؟
داریوش جان منظور شما از برنامه خوردن فکر کنم سیمبین باشه. آیا با وجود برنامه های جاوا بازم نیاز به سیمبین هست؟
ضمنا خیلی ببخشید که اول این تاپیک رو باز کردم و بعد رفتم سراغ تاپیکهای دیگه و از بابت تکراری بودن عذر میخوام.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون سونی اریکسون عزیز. با توجه به اینکه قیمت W300 نسبت به L7 بالاتره چه برتریهایی نسبت بهش داره؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کیفیت صدای L7 زیاد تعریفی نداره. برنامه هم جاوا میشه روش نصب کرد.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
کیفیت صدای L7 زیاد تعریفی نداره. برنامه هم جاوا میشه روش نصب کرد.

منظور شما کیفیت اسپیکر هست یا Mp3 Player؟ اگه اسپیکر باشه که اصلا برام مهم نیست. اگه هم MP3Player باشه باز فکر نمیکنم ارزشش رو داشته باشه فقط به خاطر کیفیت Mp3 اونقدر بیشتر هزینه کنم که W300 بگیرم.
ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون دوستان
اون گوشی که دیدم فکر کنم همون L7 بود و تاشو هم نبود.
انگار بهترین انتخاب L7 هست. البته واسه من کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری اونقدرها مهم نیست. اما میخوام Mp3 Player هم باشه و بتونم برنامه های مختلف روش نصب کنم. از نظر کیفیت دوربین و کیفیت پخش MP3 گوشی L7 چطوره؟
داریوش جان منظور شما از برنامه خوردن فکر کنم سیمبین باشه. آیا با وجود برنامه های جاوا بازم نیاز به سیمبین هست؟
ضمنا خیلی ببخشید که اول این تاپیک رو باز کردم و بعد رفتم سراغ تاپیکهای دیگه و از بابت تکراری بودن عذر میخوام.

چیزی که در L7 برای من جالبه سخت افزار قوی گوشیه بر عکس خیلی از گوشیها که تا حافظه شون پر میشه کند میشن و هنگ میکنند. این گوشی تا مموری یک گیگ ساپورت میکنه . همینطور بدنه مقاوم و طراحی خوبی داره که تا مدتها گوشی با نو اش فرقی نمیکنه و گوشی باکلاسی هم هست تا w300 که بیشتر یک گوشی تین اجریه.
در مورد سیمبین و جاوا بستگی به شما داره دوستان سونی اریکسونی که به گفته خودشون برنامه های جاوا ارضاشون میکنه و مشکلی هم حس نمیکنند. اما ما سیمبینی ها اصلا گوشی جاوا رو به عنوان گوشی برنامه خور قبول نداریم. تقریبا تمام برنامه های جاوا روی سیمبین اجرا میشه ولی کسی که گوشی سیمبینی داره حتی رو به بازی جاوا هم نمیاره چه برسه به اینکه بتونه گوشی جاوا رو تحمل کنه مخصوصا با اون موزیکهای سردرد آورشون. من تنها برنامه جاوایی که روی گوشیم هست نقشه تهرانه. به هر حال اگر تا الان دنبال سیمبین نبودی فکر نمیکنم گوشی جاوا ناراحتت کنه ولی من شخصا دیگه نمیتونم گوشی جاوا دست بگیرم, یکسری هم میتونی به تاپیک برنامه های سیمبین همین پیتی بزنی ببینی برنامه هاش به کارت میاد یا نه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست من، تو این قیمت، و حتی تو قیمت های بالاتر، من پیشنهاد می کنم یه گوشی جاوای خوب بگیری و باهاش حال کنی، کلی هم برنامه های خوب خوب می خوره، بعد "ما" ویندوز موبایلی ها هم اصلاً گوشی سیمبین رو گوشی حساب نمی کنیم
21.gif

درضمن دوست من، ال7 مگه 170 نیست قیمتش؟ خوب w300 فک می کنم 195 باشه، یه ست هدفون کریتیو بخواید بگیرید باید اندازه ی همین اختلاف قیمت پول بدید که
162.gif
من شخصاً فکر می کنم این اختلاف قیمت ارزشش رو داره. درضمن مموری همراه w300 هم 256 هست ولی L7 ، 128
کلاً l7 همچین باکلاس تره و w300 امکاناتش بیشتره
درضمن تی ایجر به شخصی می گن که بین 13 تا 20 سال سن داشته باشه، من یکی که خیلی (آقایون) 30-40 ساله رو دیدم که با تیپ w300 مشکی یا حتی w800 حال کنن، سلیقه سلیقه است، یکی خوشش می یاد یکی بدش می یاد، چرا هی طبقه بندی می کنی عزیز دل؟! بعدم w300 ممکنه هر جوونی خوشش بیاد، ولی کجا تینیجریه؟!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعد "ما" ویندوز موبایلی ها هم اصلاً گوشی سیمبین رو گوشی حساب نمی کنیم
21.gif

:D :D :D موافقم باهات دربست.... به جز البته سری UIQ

درضمن تی ایجر به شخصی می گن که بین 13 تا 20 سال سن داشته باشه، من یکی که خیلی (آقایون) 30-40 ساله رو دیدم که با تیپ w300 مشکی یا حتی w800 حال کنن، سلیقه سلیقه است، یکی خوشش می یاد یکی بدش می یاد، چرا هی طبقه بندی می کنی عزیز دل؟! بعدم w300 ممکنه هر جوونی خوشش بیاد، ولی کجا تینیجریه؟

یه موضوع واقعی رو مطرح کردی....:happy: :D

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ال 7 موتورولا
acigar.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من، تو این قیمت، و حتی تو قیمت های بالاتر، من پیشنهاد می کنم یه گوشی جاوای خوب بگیری و باهاش حال کنی، کلی هم برنامه های خوب خوب می خوره، بعد "ما" ویندوز موبایلی ها هم اصلاً گوشی سیمبین رو گوشی حساب نمی کنیم

بعد که آف تاپیک جواب میدیم .. میگن چرا؟ فرهاد جان نمیدونم چه علاقه ای داری مرتبا تو هر پستت یه جمله ای بگی که بحث راه بندازه .. واقعا نمیدونم چه مشکلی دارید؟ داداشه من پی پی سی داری مبارکت باشه (قبلا هم که گفتم بهت) ولی با این اظهار نظر و استدلالت احتمالا اون گوشی جاوایی که قبل این گوشیت دستت میگرفتی اسباب بازی هم نبوده .. خیلی تند میری دوست عزیز :)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون دوستان
پس با این حساب W300 میگیرم.
بابت راهنماییهاتون تشکر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1: نظر من رو میخوای فقط 25 تومان ناقابل روی 200.000 داشته باشی میتونی K750 بگيری که تنها مشکلش قديمی بودند [ البته کلی گفتم چرا که تاريخ توليد L7 و K750 دقيقا يکی هست و البته 6681 که دوستان پيشنهاد کردند هم در تاريخ همين 2 عرضه شده ]
هست ولی در عوض يه دوربين 2 مگاپيکسل داره که N73 که 3.2 هست رو میخوره ! اسپيکر داره در حد W800 و قوی ، صفحه نمايش با کيفيت ، 64 مگ مموری کارت همراه و 38 مگ مموری داخلی و برنامه هم نقشه های تهران و شهر های ديگه هست ، ديکشنری فارسی-انگليسی و انگليسی-فارسی و کلی ديکشنری ديگه هست ، بازی جاوا هم 1200 ، 1300 تا فقط من سراغ دارم که 3D هم توشون هست
sonyericsson-k750.gif

2: اگر هم روی همون 200.000 نظر داری که W300 خيلی خوبه فقط مشکلش اینه که دوربينش ضييفه که البته اگر L7 بگيری از اون هم بدتر هست !!
sonyericsson-w300.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعد که آف تاپیک جواب میدیم .. میگن چرا؟ فرهاد جان نمیدونم چه علاقه ای داری مرتبا تو هر پستت یه جمله ای بگی که بحث راه بندازه .. واقعا نمیدونم چه مشکلی دارید؟ داداشه من پی پی سی داری مبارکت باشه (قبلا هم که گفتم بهت) ولی با این اظهار نظر و استدلالت احتمالا اون گوشی جاوایی که قبل این گوشیت دستت میگرفتی اسباب بازی هم نبوده .. خیلی تند میری دوست عزیز :)

علیرضا جان چرا راه دور می ری عزیز؟! من مشکل دارم و آف تاپیک می رم؟ پست بالایی منم یه نگاهی می نداختی;)

در مورد سیمبین و جاوا بستگی به شما داره دوستان سونی اریکسونی که به گفته خودشون برنامه های جاوا ارضاشون میکنه و مشکلی هم حس نمیکنند. اما ما سیمبینی ها اصلا گوشی جاوا رو به عنوان گوشی برنامه خور قبول نداریم. تقریبا تمام برنامه های جاوا روی سیمبین اجرا میشه ولی کسی که گوشی سیمبینی داره حتی رو به بازی جاوا هم نمیاره چه برسه به اینکه بتونه گوشی جاوا رو تحمل کنه مخصوصا با اون موزیکهای سردرد آورشون. من تنها برنامه جاوایی که روی گوشیم هست نقشه تهرانه. به هر حال اگر تا الان دنبال سیمبین نبودی فکر نمیکنم گوشی جاوا ناراحتت کنه ولی من شخصا دیگه نمیتونم گوشی جاوا دست بگیرم, یکسری هم میتونی به تاپیک برنامه های سیمبین همین پیتی بزنی ببینی برنامه هاش به کارت میاد یا نه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زیاد بهم ربطی نداره ---> جاوا و سیمبین با سیمبین و ویندوز موبایل //

پ . ن : پست رو طولانی نزدم که اگه حذف شد دلم نسوزه دستمو خسته کردم و چن خط نوشتم بعد حذف شد:p

athar

Registered User
لایک‌ها
8
w300 گرفتم. از راهنمایی همه دوستان ممنون
راستی فرق w300 با w300i چیه؟ یا همه ی w300 ها i هستن؟
ضمنا با گارانتی اصلی 208 گرفتم. تا چه حد کردن تو پاچم؟!! :lol:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
w300 گرفتم. از راهنمایی همه دوستان ممنون
راستی فرق w300 با w300i چیه؟ یا همه ی w300 ها i هستن؟
ضمنا با گارانتی اصلی 208 گرفتم. تا چه حد کردن تو پاچم؟!! :lol:

گارانتی اصلی اصلی اگر باشه که هيچی تو پاچت نکردن :د !!
اون i يعنی International و در واقع فرقی نيست مثلا اگر C باشه يعنی China و معمولا روی کيپد هم چينی نوشته !!
مبارکه!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ولی معمولا فرق دارن
حالا اریکسونو نمیدونم ولی مثلا خواهرم V3 داره من V3i از زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن
حالا که خریدی این تاپیکو دیدم وگرنه شدیدا توصیه میکردم V3i بگیری
به هر حال مبارکت باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا