• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی 200 تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سونی اریکسونیها خودشون هم اهل سیمبین نبودند اون سری \P هم زیاد کاربر نداشت تو ایران اون موقع مقایسه بین 6600 و k700 بود. ضمن اینکه مثلا یکی میگفت گوشی سیمبینی میخواهم با بودجه محدود که 6630 مثلا به بوده اش نمیخورد ولی در مورد 6600 به گفتن عبارت خز! تحلیل دوستان بسنده میشد! خوب همون دوستان حالا بیایند خزهای جدید رو تحویل بگیرند! W800 و K750 بدم خدمتتون؟

راستش متوجه نمیشم منظورتون از اینکه کاربرد نداشت چيه !!؟ راستش اون موقع هم ما زنده بوديم !! و خودمون 4 سال پيش P800 هم داشتيم و کاربردش رو هم میدونستيم!!
در مورد خز بودن هم اعتقاد خاصی ندارم ولي اگر K750 و W800 رو مثال میزنيد میتونم 6600 ، 3230 ، 6630 ، 7610 ، 7710 , 6230 , 6681 , 2600 , 11xx و ،، رو مثال بزنم فاکتور بدم خدمتتون !؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نيازی به جرات نيست ، هر ادمی میتونه با يک سرچ ساده سايتهای زيادی پيدا کنه برای نمونه عکسهای این دوتا و خودش نتيجه گيری کنه !!
فکر میکنم هروقت اون پست من رو خوندين کاملتر متوجه میشين! اشاره به 320،000 ناقابل هست و اینکه آيا واقعا تفاوتی اشکار بين عکسهای K750 و N73 وجود داره !؟ [ نمونه عکس هم قرار دادم ]
اطمينان داشته باشيد که صفحه نمايش S700 نيز بهتر از N73 هست و خيلی راحت میتونيد از نزديک مقايسه کنيد که زيره نوره افتاب چجوری چشمتون از حدقه در میاد !
بحث سيمبين و جاوا هم که بحثی کهنه هست ولی چندتا برنامه نقاشی و چهارتا ديکشنری يکسان [ که معادلش برای جاوا هم هست ] ارزش از دست دادن حافظه بالا و کندی رو داره !؟ واقعا داره !؟

بحث قیمت با بحث کیفیت فرق میکنه. شما نمیتونی بگی شتاب زانتیا از آردی کمتره چون مثلا 10 میلیون پول بیشتر ارزش 5 ثانیه شتاب کمتر رو نداره!
بحث کیفیت دوربین باشه k750 نمیتونه با گوشی که از نظر دوربین در سطح بالاتریه یعنی از بهترینهای 3 مگاپیکسلی مقایسه بشه.ولی بحث قیمت جداست میتونی بگی اگر کسی دنبال دوربینه فقط k750 به صرفه تره! لطفا دیگه ادعای برتری آردی به زانتیا و K750 بر N73 نکنید , دوستان شما در K800 اش موندند شما صحبت از K750 میکنی. به نظرم دیگه خیلی داره مقایسه ها بیربطط و بی معنا میشه حالا همون مقایسه گوشی اسمارت با جاوا به اندازه کافی بیمعنا بود این مقایسه های جانبدارانه دیگه نور علی نور شده
ضمنا نیازی نیست در مورد کیفیت صفحه نمایش رو به افسانه بیارید! کیفیت صفحه های ننمایش با رزولوشن و تعداد رنگ مکاملا مشخصه و S700 فکر میکنم TFT نیست که قدیمیتره و فقط هم توی آفتاب یکمی بهتر جواب میده ولی کلا صفحه قدیمیتر و تارتره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش متوجه نمیشم منظورتون از اینکه کاربرد نداشت چيه !!؟ راستش اون موقع هم ما زنده بوديم !! و خودمون 4 سال پيش P800 هم داشتيم و کاربردش رو هم میدونستيم!!
در مورد خز بودن هم اعتقاد خاصی ندارم ولي اگر K750 و W800 رو مثال میزنيد میتونم 6600 ، 3230 ، 6630 ، 7610 ، 7710 , 6230 , 6681 , 2600 , 11xx و ،، رو مثال بزنم فاکتور بدم خدمتتون !؟

کاربرد نه جانم! کاربر (user)
بیشتر همون k700 داشتند و بقیه هم در حسرت k750 بودند.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کاربرد نه جانم! کاربر (user)
بیشتر همون k700 داشتند و بقیه هم در حسرت k750 بودند.

P800 کاربران کمی هم نداشته ، زياد بودند در همين فروم هم تعدادی بودند
اتفاقا شما در جريان بازار نبودی گويا ، چون خودم يادم هست ، کسانی که K700 داشتند دقيقا حسرت S700 رو میخوردند نه K750 !
و به عبارتی اکثرا S700 میگرفتند و فاصله کمی که K750 وارد شد ديگه کسی بودجه رو هدر نداد و تا امروز شد که شما میگی W800 خز هست !!
در مورد دوربين هم نياز به بازی با ارقام نيست !! عکسهای نمونه هست [ بار 4262 ! ] حالا اگر فاکتور اونهارو خواستين بدم خدمتتون !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
P800 کاربران کمی هم نداشته ، زياد بودند در همين فروم هم تعدادی بودند
اتفاقا شما در جريان بازار نبودی گويا ، چون خودم يادم هست ، کسانی که K700 داشتند دقيقا حسرت S700 رو میخوردند نه K750 !
و به عبارتی اکثرا S700 میگرفتند و فاصله کمی که K750 وارد شد ديگه کسی بودجه رو هدر نداد و تا امروز شد که شما میگی W800 خز هست !!
در مورد دوربين هم نياز به بازی با ارقام نيست !! عکسهای نمونه هست [ بار 4262 ! ] حالا اگر فاکتور اونهارو خواستين بدم خدمتتون !

حالا دیگه کاری به گذشته ندارم! ولی شما انگار جدی جدی باورت شده K750 دوربینش بهتر از N73 است!"؟ خداوکیلی ما رو دست انداختی یا خودتو!؟ جدی کسی هست که فکر کنه عکس K750 بهتر از N73 در میاد!؟؟!؟!:eek:
خدایا توبه!:blink:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بزرگنمايی !؟ علت !؟ این وضعش نيست که يکی يک بحثی [ به خياله خودش کل کل! ] شروع کنه و بعدش بگه به اونجاش کار ندارم و به اینجاش کار دارم و این حرفها !!
این اسمش میشه : بچه بازی ! که توی اکثر تاپيکها هم اتفاق میوفته هرچند میدونم شما هنوز نمونه عکسهای K750 و N73 رو با هم مقايسه نکردی ، اینکار رو بکن و نتيجه رو به ما بگو!
شما يک بار ديگه از اول پست های من رو به ترتيب بخون و اخر سر به اون جمله که بزرگش کردی میرسی !
تمام !
فوتبال <>

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی Gsmarena توی مقایسه دوربین N73 با D900 و K800 به وضوح مشخصه که دوربین هیچ گوشی ای رقیب دوربین N73 نیست ... حالا شما اومدی K750 رو با N73 مقایسه می کنی ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
توی Gsmarena توی مقایسه دوربین N73 با D900 و K800 به وضوح مشخصه که دوربین هیچ گوشی ای رقیب دوربین N73 نیست ... حالا شما اومدی K750 رو با N73 مقایسه می کنی ؟

منم دلیل حرف ایشون رو درک نمیکنم. K800 که نسل جدیدتر K750 رو باز مقایسه میکرد یک چیزی! در دیزی بازه ....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
وای!!! چه توهمی!!! من میگما! از این نوکیا بعید نیست 1.3 مگا پیکسل معمولی رو جای 3.2 مگاپیکسل اوتوفوکوس غالب کرده باشه به ملت!
این حرفها قدیمی شده! خوب شد این سونی اریکسون k750 و زد وگرنه چیکار می کردید؟ میگن n90 میگن k750 بهتره! میگن n80 میگن k750 بهتره! میگن n93!!! میگن k750 بهتره! فردا n95 هم بیاد می گن k750 بهتره!
دوربینش که قطعا از n73 ضعیف تر است! n73 رو با k800 مقایسه می کنند نه با k750! حالا شما یه عکس این جوری پیدا کردی دلیل نمی شه که!
صدای n73 استریو هست و بالای گوشی 2 بلندگو هست و کیفیت صداش 3 بعدیه! اونوقت میگین k750!
صفحه ی باکیفیت k750 هم یه صفحه ی کوچیک 176*220 است!!! n73 یه صفحه ی 240*320 که یکی و نصفیه k750 هست، داره!
اگه k750 مموری داخلیش 38 مگه، n73 مموریش 42 مگه! کارت همراه n73 هم به احتمال زیاد 128 یا 256 هستش!
در مورد برنامه هم که بحث بکلی بی فایده است! برنامه ی جاوا هم پز دادن ندارد چون گوشی های سیمبین هم اجرا می کنن به علاوه کلی برنامه ی دیگه که برای گوشی های جاوا نیست!
و این که n73 یه اسمارت فون جدید هست و k750 گوشی قدیمی و جاوا هست و قابل مقایسه نیستن!
میدونم که این دوستمون گوشی 200 تومنی می خواد و n73 به کارش نمی آد ولی دلیل نمی شه که به n73 توهین کنین!

میگم شما که این همه ادعانی نوکیا میکنید چرا نمیرید قبلش یکم در مورد برند محبوبتون تحقیق کنید بعد نظرهای چپ و راست صادر کنید؟

اون از سوتی قبلی در مورد هندزفری N73 که دادین...

اینم 2 تا جدیدتر:

صدای n73 استریو هست و بالای گوشی 2 بلندگو هست و کیفیت صداش 3 بعدیه! اونوقت میگین k750!

2 تا اسپیکر داره ولی یکی اش بالا هست یکی پایین گوشی....همون جایی که مموری کارت هم بهش میخوره...یکم بهتر به عکسهای گوشی نگاه کنید....

کارت همراه n73 هم به احتمال زیاد 128 یا 256 هستش!

:D :D اصلا مموری کارت تو جعبه N73 نیست....جدا باید بخری....:D :D

خیلی خدایی ضایع هست ها....ادم کلی ادعای نوکیا بکنه بعد اینطوری چپ و راست سوتی های وحشتناک بده....

قبلا هم بهتون گفتم.....اطلاعات غلط به ملت ندین....یکم مطالعه براتون توصیه میشه...دکتر تجویز کرده:D

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدم این سوتی ها رو بده ، ولی دوربین K750 رو با N73 مقایسه نکنه ............... !!!!!!!!!!!!:D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اول از همه بگم که اگر دقت کرده باشين من هيچ وقت در بحث های بيهوده شرکت نکردم و این تاپيک رو هم ديده باشيد سعی کردم به دوستمون کمک کنم و شما میتونی پست های من تو این تاپيک رو ببينی که مشخص هستند !
حالا قسمت قسمت بخوام بهت جواب داده باشم به این طريق هست که :

اینکه میگی چرا K750 رو پتک کردن و تو سرمون میزنن خب دليل واضحی داره !! حتما خوب هست که این کار رو میکنند !! اما موضوع اینه که شايد شما فقط K750 رو ديده باشی تاحالا , در صورتی که K750 فقط يک نماينده کوچک از سوی سونی اريکسون هست که معمولا برای مثال دوربين 2 مگاپيکسل زده میشه درحالی که اینها همگی در حد K750 و بعضی بهتر عمل میکنند :
W850 , W830 , Z610 , K618 , W710 , Z710 , W700 , V630 , P990 , W900 , W810 , W800 , D750

همه میدونن تفاوت K800 زمين تا اسمون هست و ديگه سايتی نيست که نمونه عکس این 2 رو نداشته باشه و میتونيد بگردين و ببينين !
در مورد صدا اگر به GsmArena مراجعه کردين این اشتباه رو نکنين !! بالای 40 مدل تو اون سايت مرفی شدند با این قابليت و این درحالی هست که Stereo Speaker اصلا به مفهوم صدای بلند نيست و شما خيلی راحت میتونی k750 و N73 رو باهم از این نظر هم مقايسه کنی !!

در مورد کيفيت صفحه نمايش هم واضح هست که بزرگی به کيفيت ربطی نداره و کيفيت صفحه نمايش K750 رو خود شما هم میدونی که نمیشه با N73 مقايسه کرد
در مورد 4 مگ مموری داخلی بيشتر واقعا شرمنده هستم که انقدر مورد نياز بوده !! در مورد مموری کارت همراه هم احتمالی در کار نيست و K750 64 مگ کارت همراه داره!
بحث جاوا و سيمبين هم که يک بحث قديمی هست ولی اگر يکی بخواد پز سيمبين رو بده اونوقت يکی ديگه پز ويندوز مبايل رو میده !! در نتيجه هيچ برتری خاصی غير از کند شدن دستگاه به همراه نداره این سيمبين !! که این رو همه میدونن
لطفا پست های من رو تو این تاپيک بخونين تا متوجه بشين که اشاره ای به گوشی بيربطی نکردم و فقط دوستمون رو راهنمايی کردم !

اما حالا براتون يک مقايسه بين K750 و N73 میکنم هرچند که از اکثرا این 2 رو قابل مقايسه نمیدونن !!

خب ما 2 تا گوشی دارم يکی 220.000 قيمت داره [ K750 ] و يکی بالای 540 [ N73 ] که البته اگر پيدا بشه !!
خب اولين نکته ای که پيداست تفاوت 320.000 تومانی این 2 گوشی هست
حالا ما داريم پول چه چيزی رو میديم يا بهتر بگم برای چی داريم 320،000 بيشتر میديم !؟
خب صبر کن يکمی فکر کنم ، اهان ! خب ما :

1: يه صفحه نمايش بزرگتر ولی بيکيفيت تر داريم
2: 4 مگ مموری داخلی بيشتر داريم
3: میتونيم بگيم گوشيمون جديده
4: دوربين 3.2 داريم که در حد همون 2 مگاپيکسل K750 عمل میکنه
5: يه سيستم عملی داريم که بايد زمين و زمان رو بگرديم تا براش برنامه پيدا بشه

خب حالا به نظرتون 320.000 ارزش این 5 مورد رو داره !؟ من که فکر نمیکنم!
تازه این درحالی هست که از وزن کم ، صفحه نمايش با کيفيت ، سرعت بالا ، باتری قوی K750 رد بشيم !!
بياين و کمی بيشتر فکر کنيم !!
من دشمن نوکيا نيستم ، خودم گوشيهای زيادی از این برند رو مصرف کردم تا آخر عمر هم میگم 7710 تا به امروز اولين و اخرين گوشی بوده از سوی نوکيا که به دل من نشسته چون حداقل منو هاش نقطه نقطه نيستن !!

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد! اما کسی که خودش رو زده به خواب رو نه!
در بیشتر مقایسه ها، n73 و k800 رو با هم مقایسه کرده اند که بیشتر مواقع این دوتا رو با هم برابر دونسته اند و می تونید این جا رو هم مطالعه کنید!
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73-cam-en.shtml
در آخر نوشته :
But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.
پس میبینید که n73 با k800 تقریبا یرابر است و شاید هم بهتر! البته برتری به دلیل ایمکانات بیشتر این گوشی هست!
اگه شما قبول دارید که k800 از k750 بهتر هست!!! پس حرف شما درسته!!!
در مورد صدا هم واقعا حرف شما درست نیست! من 3250 رو با k750 دوستم مقایسه کردم و صداش خیلی کمتر بوده! ولی فکر نکنم n73 هم این جوری صدای ضعیفی داشته باشه!
در مورد کیفیت صفحه هم باید بدانید که مثب عکس نیست! هر صفحه ای رزولوشن بالا تری دارد کیفیت بالا تری دارد!تقریبا n73 یک و نیم برابر k750 است!
در مورد ویندوز موبایل هم قبول دارم سیستم عامل بهتریه از سیمبین! و هر دو تا شون سیستم عامل خفنین و سرعت رو هم پایین نمی آرن!در صورتی که جاوا اصلا چیزی به حساب نمیاد!نتیجه گیری تون هم جالب هست! چون بحث جاوا و سیمبین قدیمی است، پس سیمبین هیچ فایده ای جز پایین آوردن سرعت ندارد!

جواب این امکانات اضافه!!!
1:قبلا گفتم!
2:من نگفتم مزیته، ولی گفتم این که k750 مموریش 38 مگه پز نداره!
3:این هم حرفیه!ولی خداییش قدیمی شده دیگه k750! این گوشی تنها گوشی صفحه رنگیی هست که من دست افغانی دیدم!
4:دوربین رو هم گفتم! به قول آقای حسام سوتی بالاتر از مقایسه ی دوربین k750 و n73 وجود نداره!!!
5:در جواب باید بگم که برید گوگل و سرچ کنید سیمبین!!!

آقای سونی اریکسون!!! شما فکر نکردید چطور نوکیا میتونه روی گوشی به این خفنی مموری کارد نذاره؟ اینی که شما میگید و به احتمال زیاد از gsmarena دیدید برای آمریکا هست! اگه یه کم مطالعه!!! داشته باشید می فهمید که کقدار مموری به کشور بستگی داره! مثلا 3250 من 128 روش بود ولی توی اروپا 256 روش می ذارن!
این جای بلند گو ها رو هم درست گفتید! من اشتباه کردم! چون از بالا به نظرم 2 بلندگو میومد! من معذرت می خوام!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آدم این سوتی ها رو بده ، ولی دوربین K750 رو با N73 مقایسه نکنه ............... !!!!!!!!!!!!:D

آماتور بودن تا چه حد !! ادم سوتی که بده هيچی جدا ! نتونه صفحه 3 و 4 این تاپيک رو تحليل کنه !! لطفا يک مرتبه ديگه شما بخون پست هارو متوجه میشی ، دوباره میگم نيازی با بازی با ارقام نيست عزيزم خيلی راحت تر از این حرف ها هست ! اصلا نمیخواد سايتهای ناشناس بری ، GsmArena.Com رو که میشناسی !؟ برو اونجا نمونه عکس هردو هست يه نگاهی بنداز توضيحات صفحه قبل رو هم بخون و برای خودت تحليلی بکن !!
294.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد! اما کسی که خودش رو زده به خواب رو نه!
در بیشتر مقایسه ها، n73 و k800 رو با هم مقایسه کرده اند که بیشتر مواقع این دوتا رو با هم برابر دونسته اند و می تونید این جا رو هم مطالعه کنید!
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73-cam-en.shtml
در آخر نوشته :
But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.
پس میبینید که n73 با k800 تقریبا یرابر است و شاید هم بهتر! البته برتری به دلیل ایمکانات بیشتر این گوشی هست!
اگه شما قبول دارید که k800 از k750 بهتر هست!!! پس حرف شما درسته!!!
در مورد صدا هم واقعا حرف شما درست نیست! من 3250 رو با k750 دوستم مقایسه کردم و صداش خیلی کمتر بوده! ولی فکر نکنم n73 هم این جوری صدای ضعیفی داشته باشه!
در مورد کیفیت صفحه هم باید بدانید که مثب عکس نیست! هر صفحه ای رزولوشن بالا تری دارد کیفیت بالا تری دارد!تقریبا n73 یک و نیم برابر k750 است!
در مورد ویندوز موبایل هم قبول دارم سیستم عامل بهتریه از سیمبین! و هر دو تا شون سیستم عامل خفنین و سرعت رو هم پایین نمی آرن!در صورتی که جاوا اصلا چیزی به حساب نمیاد!نتیجه گیری تون هم جالب هست! چون بحث جاوا و سیمبین قدیمی است، پس سیمبین هیچ فایده ای جز پایین آوردن سرعت ندارد!

جواب این امکانات اضافه!!!
1:قبلا گفتم!
2:من نگفتم مزیته، ولی گفتم این که k750 مموریش 38 مگه پز نداره!
3:این هم حرفیه!ولی خداییش قدیمی شده دیگه k750! این گوشی تنها گوشی صفحه رنگیی هست که من دست افغانی دیدم!
4:دوربین رو هم گفتم! به قول آقای حسام سوتی بالاتر از مقایسه ی دوربین k750 و n73 وجود نداره!!!
5:در جواب باید بگم که برید گوگل و سرچ کنید سیمبین!!!

آقای سونی اریکسون!!! شما فکر نکردید چطور نوکیا میتونه روی گوشی به این خفنی مموری کارد نذاره؟ اینی که شما میگید و به احتمال زیاد از gsmarena دیدید برای آمریکا هست! اگه یه کم مطالعه!!! داشته باشید می فهمید که کقدار مموری به کشور بستگی داره! مثلا 3250 من 128 روش بود ولی توی اروپا 256 روش می ذارن!
این جای بلند گو ها رو هم درست گفتید! من اشتباه کردم! چون از بالا به نظرم 2 بلندگو میومد! من معذرت می خوام!!!

به شما هم بايد جواب تکراری بدم !! اول اگر میشه صفحه قبل رو کامل بخون و شرايط مخلتف رو در نظر داشته باشه [ خودم شرايط K750 و N73 رو نوشتم ] اونوقت همون سايتی که اشاره کردی يا يک جای ديگه برو عکسهای هر 2 رو ببين و برای خودت نتيجه گيری کن !!
عزيزم نمیدونم شما کی 3250 گرفتی ولی مطمعا باش من خيلی قبل از شما 3250 رو تهيه کردم و فاکتور خريد هم دارم و کاملا هم بررسی کردم و از اون دسته افرادی نيستم که از گوشی استفاده نکرده باشم و نظر بيربط بدم
K750 رو هم داشتم و میتونم این 2 رو مقايسه کنم ، 3250 فقط يک چيز داره !! همه هم میدونن اونم صدای بلند [ کيفيت به شدت و وحشتناک پايين ] يعنی به طوری که مثلا يه اهنگ رپ که بايد تگ بيس پايين داشته باشه طوری اجرا میشه که فکر میکنی لايو هست ! الان دمه دست W900 هم دارم اتفاقا و میتونم با 3250 هم مقايسه کنم من وقتی W900 رو اکولايز میکنم هم از 3250 کمی کمتر هست صداش ولی فکر میکنم ديگه هر بچه 13 ، 14 ساله هم که 3250 رو دستش بگيره میفهمه که چه گندی زده نوکيا يعنی من حاظرم Sl45 بگيرم همراه مموری کارت ولی ديگه تجربه 3250 رو نداشته باشم چون سردرد میگيری از بيکيفت بودن
sarcastic_hand.gif

از نظر برنامه هم که کاملا مشخص هست وضعش و حرفی ندارم برای گفتن !!
اما دوربينش منو کشته !! اقا من رو کشته دوربين این 3250 !!
sarcastic_hand.gif
اصلا فلش به جهنم !! به جهنم که ساعت 5 به بعد ديگه نمیتونی عکس بگيری !! جالبيش اینه که ميچرخونی اون پايين رو اونوقت دستت میوفته جلو لنزش و عکس هم مثل ادم نمیتونی بگيری !! لطفا برای من حرف از 3250 نزن عزيزم !!
دوباره میگم حتما يه S700 تهيه کن با صفحه N73 مقايسه کن خودت متوجه تفاوت کيفيت میشی !! چه برسه به K750
من بيشتر از 10 ، 11 مدل از گوشيهای نسبتا جديد و جديد نوکيا رو داشتم و هيچ کدوم نبودن که افت سرعت نداشته باشن ، يعنی میخوای بگي برنامه نقاشی ارزش این همه منتظر موندن رو داره !
مثلا N70 که يک گوشی کامل از سوی خيلی ها به حساب میاد رو هم بخوای مثال بزنی به طور کامل تعطيله !! يعنی حتی اگر هيچی تو مموری نباشه وقتی ایکون گالری رو میخوای باز کنی 5 ،6 ثانيه بايد صبر کنی !!
sarcastic_hand.gif

برای من مثال های بيربط نزنيد !! من از اونايی نيستم که فقط يک برند مصرف کنم !

پيرامون جوابی که به سونی اريکسون هم دادی بايد بگم مموری نوکيا ارزشی نداره که بخواد 1 گيگ باشه يا 64 !! چون خودت هم میدونی میتونی مموری 1 گيگ رو 10 تومان هم پيدا کنی !! کيفيت مشخص هست اصلا تو بگو 1 گيگ تو پک هست فرقی نداره !! 15 تومان هم قيمتش نيست !! هرچند تو پکش اصلا مموری نيست [ ایران ]
sarcastic_hand.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من کلهم این تاپیک رو نمیخونم ولی همین 2صفحه اخر رو خوندم اصلا نمیگیرم :
.

در مورد ادعاهایی که دوسنتان میکنند یه چند تا دلیل بیارید یا 2-3 تا لینک بدید..:

مثال با لینک لطف میکنی؟؟ مثلا 6600 رو موقع عرضه با چه میزان مموری تو هر کشور میدن..؟؟

آره معمولا فرق دارن. من یه زمانی SL45 داشتم و فلشش 128 بود. اما SL45i فلش 256 داشت.

اطهر منظورت مموری فابریکه؟؟؟ همه سری SL45 همون 32 مگ رو دیفالت دارن..

دوستان وارد و متخصص سمبین هم لطف میکنن بگن 4 تا برنامه کاربردی توش کدوماست...2 تا عمل خارق العاده از این سمبین نشون بدین من از گمراهی در بیام..

در مورد حافظه هم الان MS هم قیمته SD هستش ولی سرعتش تو قیمت برابر بیشتر و مصرفشم کمتر..پس اصلا بحث مموری دیفالت و سر 20-30 مگ چونه زدن معنی داره؟؟؟

W700 الان 220 تومنه...حافظه روش هم نتونسته گرونترش کنه....انقدرا واسه شرکت سازنده هزینه بر نیست...

خلاصه سر 4 تا دونه گوشی تا حالا ندیدم یه جا اینقدر تو سر هم بزنن./....هر کی هر چی عشقش میکشه بخره..( منم میرم عشقمو میخرم..حیف که کارخونش تعطیل شده..:دی)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا دم شما گرم که انقد مایه داری که 10 11 تا گوشی جدید نوکیا رو داشتی و وقت کافی هم داشتی که همشون رو به طور کامل تحلیل کنی و به این نتایج حیرت اور برسی .. برای تحلیل یه گوشی در طول زمان فک کنم حداقل یه 3 ماهی معمولا یوزرای معمولی کار میکنن پس احتمالا شما یک سال نوکیاهای جدید رو امتحان کردین و کلی پول رو هدر دادین بعد به ایننتیجه رسیدین که تعطیل هستن!!
سایت جی اس ام آرنا باید سیستم ریویو نویسیش رو تغییر بده و بر این مبنا که شما تحلیل میکنید در چن ماه 11 تا گوشی نوکیا رو تحلیل کنه!! منکه همچین چیزی از اون سایت هم ندیدم!
چیزی که من تو این یه سال تقریبا از اون سایت دنبال کردم میانگین هر 2 یا 3 ماه یه گوشی معروف نوکیا (بین سری ان ) رو تحلیل و مقایسه کامل میکنه با گوشیای همردیفشون .. شما احتمالا یه نوآوری کردین ..

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
عزیزم که خودتی، اولا! یکم سعی کن حد خودتو حفظ کنی!
اگه اندازهی حلزون IQ داشتی می فهمیدی که پست بالایی من راجع به n73 هست و نه 3250!
من هیچ حرفی راجع به دوربین 3250 نزدم! مکانیزم چرخشی 3250 رو هم فقط شما نمی پسندی و من کلی حال می کنم باهاش! شما هم احتمالا مشکل داشتی که نتونستی مثل آدم عکس بگیری! هر چند شک دارم که واقعا 3250 داشته باشی! پس کم میاری به 3250 گیر نده و بحث رو ادامه بده که مربوط به n73 و k750 هست. خودم هم بچه 14 ساله ام و با این گند نوکیا کلی هم حال می کنم!
کیفیت اسپیکرش هم بسیار بالا هستش! فقط من نمی گم! الان هر گوشی رو بخوان بگن صداش بلنده می گن نزدیک به 3250 هست! کیفیتش هم بسیار خوبه و هر چی باشه از K750 بلندتر و با کیفیت تره! سردرد هم نداره و هر جا آهنگ بذاری همه کف می کنن! هر کی 3250 داشته باشه اینو میگه!
3250 رو هم به تو مربوط نیست کی گرفتم و مطمئن باش اگه پول بیشتری داشتم n73 میخریدم!
تایمر شما هم مشکل داشته وقتی داشتی زمان بالا اومدن گالری n70 رو اندازه می گرفتی! سیمبین هم فقط برای نقاشی نیست و خیلی کارا می شه با n70 یا 3250 کرد که با k750 محاله!
کند بودن سیمبین هم از خودت در آوردی و می دونی که اینجوری نیست! ضمنا k750 کاری نمی کنه که بخواد سرعتش هم کند باشه!
از نظر برنامه هم اگه یکم دقت کنی حرفت مال زمان اومدن 3250 هست نه الان چون برنامه هاش به حد کافی زیاد شدن و دو سه تا سایت فقط به برنامه های این سری گوشی ها می پردازند! این هم مشکل نیست و توی تموم گوشی های جدید نوکیا هست!
شما k750 'گفتی نه s700! که تازه اونم ضعیف تره و چون نمی خوای قبول کنی راجع بهش حرف نمی زنم!
پیرامون جوابی هم که به سونی اریکسون دادم خودش جواب می داد بهنر بود و این که 1 گیگ نوکیا با 64 فرق نداره چون می تونی 10 تومن پیدا کنی هم ما از شما میشنویم برای اولین بار! ولی خودمونیما! مموری سونی چه ارزشی داره ها!
ولی اگه یه کم فکر می کردی می دیدی که من 3250 رو فقط مثال زدم و منظورم n73 بوده! تازه 3250 قطعا از k750 بهتره . این واضحه!
در جریان این چند تا پست به این نتیجه رسیدم که آدم بی منطقی هستی و این هم آخرین جوابم بود!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

میدونی چیه سعی میکنی حرفهای قلمبه سلمبه بزنی که پشتش اماتور بودن خودت رو پنهان کنی....

این حرفی که میزنید رو چه اساسی اخه؟

بابا یه زنگ بزن مغازه های جمهوری بگو n73 روش مموری کارت هست یا نه؟ می بینی که بهت میگن نیست... اگه طبق گفته شما هم عمل کنیم امریکا تو جعبه اش مموری کارت نیست....ایران چرا نیست؟ لابد از امریکا وارد میکنن!! همه کشورها نیست همه....مطالعه شدیدا برات لازمه....

یه سر هم برو سایت خود نوکیا به وضوح توش ذکر شده N73 تو جعبه اش مموری کارت نیست...دیگه خود سایت نوکیا رو که قبول دارید؟؟

باز هم میگم سعی کنید اگه ادعای طرفداری هر برندی رو دارید یکم راجع بهش مطالعه داشته باشید تا اینطوری سوتی های وحشتناک ندید...

شما حتی یه N73 بهت قول میدم از نزدیک ندیدی.... این موش و گربه بازی ها رو برای ما در نیار...:D :D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آره ندیدم! این رو هم از یکی پرسیدم!
http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=53090
چی میگی اصلا! من آماتورم! ضمنا من کی حرف قلمبه سلمبه زدم؟ دیدی که دوتا سوتی دادم جفتش رو قبول کردم! این رو هم پرسیدم تو فروم خارجی گفتن به ناحیه شما بستگی داره! اصلا نداره! که چی! من سوتی میدم! موش و گربه بازی هم بلد نیستم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میدونید مشگل همه اینجا چیه....همه فکر میکنن چون رو یه برند تعصب دارند اون برند رو باید بکنن پیغمبر خدا و باقی بشن کافر منزل...

عاقل اون کسیه که به موقع و به قیمت جنس بخره...چه گوشی چه هر چیز دیگه....تو همین مملکت کتلتی مثه 6630 رو که ناصرالدین شاه دست میگیرفته میخره هنوز 250 به بالا یه فرد احمق..اینم توجیه داره؟؟؟

یا برعکسش یکی میاد W700 رو هم قیمت W810 میخره( بلکم بالاتر) و توجیه میکنه این فلان جا ساخته شده و توش طلاست..

من 6 ماه پیش یه دوستی رو تو جمهوری دیدم..6630 داشت میخرید..گفتم چند گفت 275..گفتم چیز تو روحت...احمق 3230 رو میده 175-180 تو اینی میخری 270...گفت مغازه داره میگه توپه....متاسفانه ** مغازه دار به دهن کاربر (User :دی) شیرینه..خوب اینجا هم جای دفاع داره؟؟؟

اکثر دوستان تو این بخش همینطور با تعصب برخورد میکنن..انگار نه انگار که یه عده امدن ازشون درخواست کردن بدون غرض راهنماییشون کنید....

من سخت افزار رو به همین خاطر بی خیال شدم..حسام خان تو امضاتون نوشتین:
GA-965P-DQ6 ... اولین انتخاب برای Core 2 Duo ...

دلیلشم بگو...این مادربرد رو کی شناختی جنابعالی؟؟

Mazyar-m
دوست عزیز اوتار نوکیا...

علیرضا هم طرفدار SE ولی نشونه نداره...

سونی اریسون هم اسمش روشه...

امضای داریوش و علیرضا یووه هم نشانگر عقایدشون....

واقعا ادمایی که اینطوری فکر میکنن مشورت کردن باهاشون درسته؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اقا دم شما گرم که انقد مایه داری که 10 11 تا گوشی جدید نوکیا رو داشتی و وقت کافی هم داشتی که همشون رو به طور کامل تحلیل کنی و به این نتایج حیرت اور برسی .. برای تحلیل یه گوشی در طول زمان فک کنم حداقل یه 3 ماهی معمولا یوزرای معمولی کار میکنن پس احتمالا شما یک سال نوکیاهای جدید رو امتحان کردین و کلی پول رو هدر دادین بعد به ایننتیجه رسیدین که تعطیل هستن!!
سایت جی اس ام آرنا باید سیستم ریویو نویسیش رو تغییر بده و بر این مبنا که شما تحلیل میکنید در چن ماه 11 تا گوشی نوکیا رو تحلیل کنه!! منکه همچین چیزی از اون سایت هم ندیدم!
چیزی که من تو این یه سال تقریبا از اون سایت دنبال کردم میانگین هر 2 یا 3 ماه یه گوشی معروف نوکیا (بین سری ان ) رو تحلیل و مقایسه کامل میکنه با گوشیای همردیفشون .. شما احتمالا یه نوآوری کردین ..

عوض کردن گوشی ربطی به مايه داری نداره! اصلا این بحث ها برای چی هست !!؟ من شايد با کاری که میکنم و پولی که جمع میکنم به طور مثال به جای ماشين / گوشی عوض میکنم چون علاقه به این رويه دارم
نيازی به 3 ماه نيست ، رويه کلی گوشی از نظر سخت افزاری که طی چند روز دستت میاد ، اونوقت وقتی يک گوشی از اول بدون برنامه کند هست ديگه اخرش که بخوای مموری رو پر کنی تکليفش روشن هست !!
من بازه هم میگم تنها گوشی نوکيا که به دلم نشست 7710 بوده چرا که حداقل وقتی منو هاش رو میبينی حالت به هم نمیخوره!! يعنی دل درد نمیگيری و منو هاش نقطه نقطه نيستند !!
اگرم کمی تحقيق میکردی سايت GsmArena ريويور اصلی نيست و مقاله رو مشترکا و با طرح اصلی نيومبايل ارايه میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا