کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد! اما کسی که خودش رو زده به خواب رو نه!
در بیشتر مقایسه ها، n73 و k800 رو با هم مقایسه کرده اند که بیشتر مواقع این دوتا رو با هم برابر دونسته اند و می تونید این جا رو هم مطالعه کنید!
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73-cam-en.shtml
در آخر نوشته :
But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.
پس میبینید که n73 با k800 تقریبا یرابر است و شاید هم بهتر! البته برتری به دلیل ایمکانات بیشتر این گوشی هست!
اگه شما قبول دارید که k800 از k750 بهتر هست!!! پس حرف شما درسته!!!
در مورد صدا هم واقعا حرف شما درست نیست! من 3250 رو با k750 دوستم مقایسه کردم و صداش خیلی کمتر بوده! ولی فکر نکنم n73 هم این جوری صدای ضعیفی داشته باشه!
در مورد کیفیت صفحه هم باید بدانید که مثب عکس نیست! هر صفحه ای رزولوشن بالا تری دارد کیفیت بالا تری دارد!تقریبا n73 یک و نیم برابر k750 است!
در مورد ویندوز موبایل هم قبول دارم سیستم عامل بهتریه از سیمبین! و هر دو تا شون سیستم عامل خفنین و سرعت رو هم پایین نمی آرن!در صورتی که جاوا اصلا چیزی به حساب نمیاد!نتیجه گیری تون هم جالب هست! چون بحث جاوا و سیمبین قدیمی است، پس سیمبین هیچ فایده ای جز پایین آوردن سرعت ندارد!
جواب این امکانات اضافه!!!
1:قبلا گفتم!
2:من نگفتم مزیته، ولی گفتم این که k750 مموریش 38 مگه پز نداره!
3:این هم حرفیه!ولی خداییش قدیمی شده دیگه k750! این گوشی تنها گوشی صفحه رنگیی هست که من دست افغانی دیدم!
4:دوربین رو هم گفتم! به قول آقای حسام سوتی بالاتر از مقایسه ی دوربین k750 و n73 وجود نداره!!!
5:در جواب باید بگم که برید گوگل و سرچ کنید سیمبین!!!
آقای سونی اریکسون!!! شما فکر نکردید چطور نوکیا میتونه روی گوشی به این خفنی مموری کارد نذاره؟ اینی که شما میگید و به احتمال زیاد از gsmarena دیدید برای آمریکا هست! اگه یه کم مطالعه!!! داشته باشید می فهمید که کقدار مموری به کشور بستگی داره! مثلا 3250 من 128 روش بود ولی توی اروپا 256 روش می ذارن!
این جای بلند گو ها رو هم درست گفتید! من اشتباه کردم! چون از بالا به نظرم 2 بلندگو میومد! من معذرت می خوام!!!