وای!!! چه توهمی!!! من میگما! از این نوکیا بعید نیست 1.3 مگا پیکسل معمولی رو جای 3.2 مگاپیکسل اوتوفوکوس غالب کرده باشه به ملت!
این حرفها قدیمی شده! خوب شد این سونی اریکسون k750 و زد وگرنه چیکار می کردید؟ میگن n90 میگن k750 بهتره! میگن n80 میگن k750 بهتره! میگن n93!!! میگن k750 بهتره! فردا n95 هم بیاد می گن k750 بهتره!
دوربینش که قطعا از n73 ضعیف تر است! n73 رو با k800 مقایسه می کنند نه با k750! حالا شما یه عکس این جوری پیدا کردی دلیل نمی شه که!
صدای n73 استریو هست و بالای گوشی 2 بلندگو هست و کیفیت صداش 3 بعدیه! اونوقت میگین k750!
صفحه ی باکیفیت k750 هم یه صفحه ی کوچیک 176*220 است!!! n73 یه صفحه ی 240*320 که یکی و نصفیه k750 هست، داره!
اگه k750 مموری داخلیش 38 مگه، n73 مموریش 42 مگه! کارت همراه n73 هم به احتمال زیاد 128 یا 256 هستش!
در مورد برنامه هم که بحث بکلی بی فایده است! برنامه ی جاوا هم پز دادن ندارد چون گوشی های سیمبین هم اجرا می کنن به علاوه کلی برنامه ی دیگه که برای گوشی های جاوا نیست!
و این که n73 یه اسمارت فون جدید هست و k750 گوشی قدیمی و جاوا هست و قابل مقایسه نیستن!
میدونم که این دوستمون گوشی 200 تومنی می خواد و n73 به کارش نمی آد ولی دلیل نمی شه که به n73 توهین کنین!
اول از همه بگم که اگر دقت کرده باشين من هيچ وقت در بحث های بيهوده شرکت نکردم و این تاپيک رو هم ديده باشيد سعی کردم به دوستمون کمک کنم و شما میتونی پست های من تو این تاپيک رو ببينی که مشخص هستند !
حالا قسمت قسمت بخوام بهت جواب داده باشم به این طريق هست که :
اینکه میگی چرا K750 رو پتک کردن و تو سرمون میزنن خب دليل واضحی داره !! حتما خوب هست که این کار رو میکنند !! اما موضوع اینه که شايد شما فقط K750 رو ديده باشی تاحالا , در صورتی که K750 فقط يک نماينده کوچک از سوی سونی اريکسون هست که معمولا برای مثال دوربين 2 مگاپيکسل زده میشه درحالی که اینها همگی در حد K750 و بعضی بهتر عمل میکنند :
W850 , W830 , Z610 , K618 , W710 , Z710 , W700 , V630 , P990 , W900 , W810 , W800 , D750
همه میدونن تفاوت K800 زمين تا اسمون هست و ديگه سايتی نيست که نمونه عکس این 2 رو نداشته باشه و میتونيد بگردين و ببينين !
در مورد صدا اگر به GsmArena مراجعه کردين این اشتباه رو نکنين !! بالای 40 مدل تو اون سايت مرفی شدند با این قابليت و این درحالی هست که Stereo Speaker اصلا به مفهوم صدای بلند نيست و شما خيلی راحت میتونی k750 و N73 رو باهم از این نظر هم مقايسه کنی !!
در مورد کيفيت صفحه نمايش هم واضح هست که بزرگی به کيفيت ربطی نداره و کيفيت صفحه نمايش K750 رو خود شما هم میدونی که نمیشه با N73 مقايسه کرد
در مورد 4 مگ مموری داخلی بيشتر واقعا شرمنده هستم که انقدر مورد نياز بوده !! در مورد مموری کارت همراه هم احتمالی در کار نيست و K750 64 مگ کارت همراه داره!
بحث جاوا و سيمبين هم که يک بحث قديمی هست ولی اگر يکی بخواد پز سيمبين رو بده اونوقت يکی ديگه پز ويندوز مبايل رو میده !! در نتيجه هيچ برتری خاصی غير از کند شدن دستگاه به همراه نداره این سيمبين !! که این رو همه میدونن
لطفا پست های من رو تو این تاپيک بخونين تا متوجه بشين که اشاره ای به گوشی بيربطی نکردم و فقط دوستمون رو راهنمايی کردم !
اما حالا براتون يک مقايسه بين K750 و N73 میکنم هرچند که از اکثرا این 2 رو قابل مقايسه نمیدونن !!
خب ما 2 تا گوشی دارم يکی 220.000 قيمت داره [ K750 ] و يکی بالای 540 [ N73 ] که البته اگر پيدا بشه !!
خب اولين نکته ای که پيداست تفاوت 320.000 تومانی این 2 گوشی هست
حالا ما داريم پول چه چيزی رو میديم يا بهتر بگم برای چی داريم 320،000 بيشتر میديم !؟
خب صبر کن يکمی فکر کنم ، اهان ! خب ما :
1: يه صفحه نمايش بزرگتر ولی بيکيفيت تر داريم
2: 4 مگ مموری داخلی بيشتر داريم
3: میتونيم بگيم گوشيمون جديده
4: دوربين 3.2 داريم که در حد همون 2 مگاپيکسل K750 عمل میکنه
5: يه سيستم عملی داريم که بايد زمين و زمان رو بگرديم تا براش برنامه پيدا بشه
خب حالا به نظرتون 320.000 ارزش این 5 مورد رو داره !؟ من که فکر نمیکنم!
تازه این درحالی هست که از وزن کم ، صفحه نمايش با کيفيت ، سرعت بالا ، باتری قوی K750 رد بشيم !!
بياين و کمی بيشتر فکر کنيم !!
من دشمن نوکيا نيستم ، خودم گوشيهای زيادی از این برند رو مصرف کردم تا آخر عمر هم میگم 7710 تا به امروز اولين و اخرين گوشی بوده از سوی نوکيا که به دل من نشسته چون حداقل منو هاش نقطه نقطه نيستن !!