Dark Knight
مدیر بازنشسته
عزیزم که خودتی، اولا! یکم سعی کن حد خودتو حفظ کنی!
اگه اندازهی حلزون IQ داشتی می فهمیدی که پست بالایی من راجع به n73 هست و نه 3250!
من هیچ حرفی راجع به دوربین 3250 نزدم! مکانیزم چرخشی 3250 رو هم فقط شما نمی پسندی و من کلی حال می کنم باهاش! شما هم احتمالا مشکل داشتی که نتونستی مثل آدم عکس بگیری! هر چند شک دارم که واقعا 3250 داشته باشی! پس کم میاری به 3250 گیر نده و بحث رو ادامه بده که مربوط به n73 و k750 هست! منظورت از فلاش هم اون دو تا چراغ پشت k750 هستش! اصولا فلش روی دوربین کاربردی ندارد! خودم هم بچه 14 ساله ام و با این گند نوکیا کلی هم حال می کنم!
کیفیت اسپیکرش هم بسیار بالا هستش! فقط من نمی گم! الان هر گوشی رو بخوان بگن صداش بلنده می گن نزدیک به 3250 هست! کیفیتش هم بسیار خوبه و هر چی باشه از K750 بلندتر و با کیفیت تره! سردرد هم نداره و هر جا آهنگ بذاری همه کف می کنن! هر کی 3250 داشته باشه اینو میگه!
3250 رو هم به تو مربوط نیست کی گرفتم و مطمئن باش اگه پول بیشتری داشتم n73 میخریدم!
تایمر شما هم مشکل داشته وقتی داشتی زمان بالا اومدن گالری n70 رو اندازه می گرفتی! سیمبین هم فقط برای نقاشی نیست و خیلی کارا می شه با n70 یا 3250 کرد که با k750 محاله!
کند بودن سیمبین هم از خودت در آوردی و می دونی که اینجوری نیست! ضمنا k750 کاری نمی کنه که بخواد سرعتش هم کند باشه!
از نظر برنامه هم اگه یکم دقت کنی حرفت مال زمان اومدن 3250 هست نه الان چون برنامه هاش به حد کافی زیاد شدن و دو سه تا سایت فقط به برنامه های این سری گوشی ها می پردازند! این هم مشکل نیست و توی تموم گوشی های جدید نوکیا هست!
شما k750 'گفتی نه s700! که تازه اونم ضعیف تره و چون نمی خوای قبول کنی راجع بهش حرف نمی زنم!
پیرامون جوابی هم که به سونی اریکسون دادم خودش جواب می داد بهنر بود و این که 1 گیگ نوکیا با 64 فرق نداره چون می تونی 10 تومن پیدا کنی هم ما از شما میشنویم برای اولین بار! ولی خودمونیما! مموری سونی چه ارزشی داره ها!
ولی اگه یه کم فکر می کردی می دیدی که من 3250 رو فقط مثال زدم و منظورم n73 بوده! تازه 3250 قطعا از k750 بهتره . این واضحه!
در جریان این چند تا پست به این نتیجه رسیدم که آدم بی منطقی هستی و این هم آخرین جوابم بود!
عجب گيری کرديم بچه 14 ساله تفاوت کيفيت با بلندی رو تشخيص نمیده اومده صحبت میکنه !!
میخوای وقتی حرف میزنی دهنت رو بسته نگه داره !! [ متوجه میشی چی میگم !!؟ ]
هرکسی میتونه بياد و پستهای مخلتف رو بخونه و در نهايت هم نتيجه گيری کنه !!
راستی میگم معدل شما معمولا چند میشه !؟ واحد دين و زندگی رو پاس کردين ديگه !؟
راستی از عزيزم ناراحت شدی !؟ مگه حرفه بديه !؟ شکت رو برطرف میکنم بعدا در زمينه اینکه 3250 داشتم يا نه [ مشکلی نداره تهيه میکنم به هر نحوی بخوای عکس میگيرم ازش تا با چشمای نازت ببينی ]
در چه زمينه کم میارم !؟ اخه چرا حرف مفت میزنی !! فلش برای دوربين کاربرد نداره !؟ خب شما 14 ساله هستی و مادر و پدر اجازه نمیدن بعد از ساعت 4 بيرون بری ! تقريبا 70% که در خيابون هستند [ بعد از ساعت 4 ! ] , اگر احيانا رفتند کوه! خواستند يک عکس دست جمعی بگيرن چه بايد بکنند اونوقت !؟
جون هرکی دوست داری چند تا سايت ببين چند تا فروم سر بزن چند تا ريويو بخون تا تفاوت کيفيت با بلندی!! دستت بياد !!
دقيقا میدونم چه سبکی کار میکنی " از اینکه میگی هرکی بشنوه کف میکنه " متوجه میشم از کدوم رنج افراد هستی !! اونهايی که میرن مدرسه رفيقاشون رو صدا میکنند يک اهنگ ترنس پخش میکنند و حال میکنند !! اهنگ رمپ اسکوتر رو هم داری کف کنيم !؟
در مورد N70 دستت بگير و تست کن !!
دوست دارم کارهايی که میشه با 3250 میکنی رو برام شرح بدی شايد دوباره گرفتمش !
اخه من چی بگم !! دو آتيشه ترين هوادارن سيمبين هم میدونن کند میشه و مشکل داره !
راستی میگی K750 کاری نمیکنه تو اگر تونستی همون تنيس که به صورت ديفالت روی K750 هست رو بدونه مشکل روی 3250 اجرا کنی اونوقت بگو!!
چی رو از من میشنويد !؟ برو زيرزمين Aladdin به يکی بگو 1 گيگ میکروسيم میخوام !! [ البته قبلش از پدر اجازه بگير ]