• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی 200 تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
عزیزم که خودتی، اولا! یکم سعی کن حد خودتو حفظ کنی!
اگه اندازهی حلزون IQ داشتی می فهمیدی که پست بالایی من راجع به n73 هست و نه 3250!
من هیچ حرفی راجع به دوربین 3250 نزدم! مکانیزم چرخشی 3250 رو هم فقط شما نمی پسندی و من کلی حال می کنم باهاش! شما هم احتمالا مشکل داشتی که نتونستی مثل آدم عکس بگیری! هر چند شک دارم که واقعا 3250 داشته باشی! پس کم میاری به 3250 گیر نده و بحث رو ادامه بده که مربوط به n73 و k750 هست! منظورت از فلاش هم اون دو تا چراغ پشت k750 هستش! اصولا فلش روی دوربین کاربردی ندارد! خودم هم بچه 14 ساله ام و با این گند نوکیا کلی هم حال می کنم!
کیفیت اسپیکرش هم بسیار بالا هستش! فقط من نمی گم! الان هر گوشی رو بخوان بگن صداش بلنده می گن نزدیک به 3250 هست! کیفیتش هم بسیار خوبه و هر چی باشه از K750 بلندتر و با کیفیت تره! سردرد هم نداره و هر جا آهنگ بذاری همه کف می کنن! هر کی 3250 داشته باشه اینو میگه!
3250 رو هم به تو مربوط نیست کی گرفتم و مطمئن باش اگه پول بیشتری داشتم n73 میخریدم!
تایمر شما هم مشکل داشته وقتی داشتی زمان بالا اومدن گالری n70 رو اندازه می گرفتی! سیمبین هم فقط برای نقاشی نیست و خیلی کارا می شه با n70 یا 3250 کرد که با k750 محاله!
کند بودن سیمبین هم از خودت در آوردی و می دونی که اینجوری نیست! ضمنا k750 کاری نمی کنه که بخواد سرعتش هم کند باشه!
از نظر برنامه هم اگه یکم دقت کنی حرفت مال زمان اومدن 3250 هست نه الان چون برنامه هاش به حد کافی زیاد شدن و دو سه تا سایت فقط به برنامه های این سری گوشی ها می پردازند! این هم مشکل نیست و توی تموم گوشی های جدید نوکیا هست!
شما k750 'گفتی نه s700! که تازه اونم ضعیف تره و چون نمی خوای قبول کنی راجع بهش حرف نمی زنم!
پیرامون جوابی هم که به سونی اریکسون دادم خودش جواب می داد بهنر بود و این که 1 گیگ نوکیا با 64 فرق نداره چون می تونی 10 تومن پیدا کنی هم ما از شما میشنویم برای اولین بار! ولی خودمونیما! مموری سونی چه ارزشی داره ها!
ولی اگه یه کم فکر می کردی می دیدی که من 3250 رو فقط مثال زدم و منظورم n73 بوده! تازه 3250 قطعا از k750 بهتره . این واضحه!
در جریان این چند تا پست به این نتیجه رسیدم که آدم بی منطقی هستی و این هم آخرین جوابم بود!

عجب گيری کرديم بچه 14 ساله تفاوت کيفيت با بلندی رو تشخيص نمیده اومده صحبت میکنه !!
میخوای وقتی حرف میزنی دهنت رو بسته نگه داره !! [ متوجه میشی چی میگم !!؟ ]
هرکسی میتونه بياد و پستهای مخلتف رو بخونه و در نهايت هم نتيجه گيری کنه !!
راستی میگم معدل شما معمولا چند میشه !؟ واحد دين و زندگی رو پاس کردين ديگه !؟
راستی از عزيزم ناراحت شدی !؟ مگه حرفه بديه !؟ شکت رو برطرف میکنم بعدا در زمينه اینکه 3250 داشتم يا نه [ مشکلی نداره تهيه میکنم به هر نحوی بخوای عکس میگيرم ازش تا با چشمای نازت ببينی ]
در چه زمينه کم میارم !؟ اخه چرا حرف مفت میزنی !! فلش برای دوربين کاربرد نداره !؟ خب شما 14 ساله هستی و مادر و پدر اجازه نمیدن بعد از ساعت 4 بيرون بری ! تقريبا 70% که در خيابون هستند [ بعد از ساعت 4 ! ] , اگر احيانا رفتند کوه! خواستند يک عکس دست جمعی بگيرن چه بايد بکنند اونوقت !؟
جون هرکی دوست داری چند تا سايت ببين چند تا فروم سر بزن چند تا ريويو بخون تا تفاوت کيفيت با بلندی!! دستت بياد !!
دقيقا میدونم چه سبکی کار میکنی " از اینکه میگی هرکی بشنوه کف میکنه " متوجه میشم از کدوم رنج افراد هستی !! اونهايی که میرن مدرسه رفيقاشون رو صدا میکنند يک اهنگ ترنس پخش میکنند و حال میکنند !! اهنگ رمپ اسکوتر رو هم داری کف کنيم !؟
در مورد N70 دستت بگير و تست کن !!
دوست دارم کارهايی که میشه با 3250 میکنی رو برام شرح بدی شايد دوباره گرفتمش !
اخه من چی بگم !! دو آتيشه ترين هوادارن سيمبين هم میدونن کند میشه و مشکل داره !
راستی میگی K750 کاری نمیکنه تو اگر تونستی همون تنيس که به صورت ديفالت روی K750 هست رو بدونه مشکل روی 3250 اجرا کنی اونوقت بگو!!
چی رو از من میشنويد !؟ برو زيرزمين Aladdin به يکی بگو 1 گيگ میکروسيم میخوام !! [ البته قبلش از پدر اجازه بگير ]

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا هم طرفدار SE ولی نشونه نداره...
واقعا ادمایی که اینطوری فکر میکنن مشورت کردن باهاشون درسته؟؟

من اگر طرفدار سونی اريکسون باشم که از گوشيهای نوکيا استفاده نمیکنم
302.gif

پيرامون اینکه مشورت با این افراد درسته هست يا نه که خب پستهای من توی این بخش هست ، اصلا همين تاپيک از اولش رو بيبين ، پست شماره 15 من 2 مورد رو معرفی کردم که ديد بهتری برای خريد باشه چرا که رنج 200 واقعا گوشی از نوکيا با کارکرد بالا پيدا نمیشه يا شايد من سراغ ندارم !؟
306.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نخیر مشاوره با امثال شما درسته بلد نیستید ادب رو هم توی حرف زدنتون رعایت کنید! // ضمنا خیلی تابلوئه که دارین زست بی طرفانه میگیرید .. 10 تا تیکه و متلک و دری وری به نوکیا و خریداراش تو همین دو تا پست گفتید ولی میخواید زرنگی کنید به خیال خودتون یه دو جمله هم راجبه دبلیو 700 و دبلیو 810 گذاشتید وسط که مثلا منصف بودن خودتون رو نشون بدید ... دوست عزیز به خدا ما هم از پشت کوه نیومدیم .. تو همین تهران هم به دنیا اومدیم!! انقد بقیه رو احمق و خودتون رو روشنفکر تصور نکنید ... مشاوره و قضاوت رو هم به عهده دیگران بذارید !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستی برند اصلی و مورد علاقه من VK هست !!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عوض کردن گوشی ربطی به مايه داری نداره! اصلا این بحث ها برای چی هست !!؟ من شايد با کاری که میکنم و پولی که جمع میکنم به طور مثال به جای ماشين / گوشی عوض میکنم چون علاقه به این رويه دارم
نيازی به 3 ماه نيست ، رويه کلی گوشی از نظر سخت افزاری که طی چند روز دستت میاد ، اونوقت وقتی يک گوشی از اول بدون برنامه کند هست ديگه اخرش که بخوای مموری رو پر کنی تکليفش روشن هست !!
من بازه هم میگم تنها گوشی نوکيا که به دلم نشست 7710 بوده چرا که حداقل وقتی منو هاش رو میبينی حالت به هم نمیخوره!! يعنی دل درد نمیگيری و منو هاش نقطه نقطه نيستند !!
اگرم کمی تحقيق میکردی سايت GsmArena ريويور اصلی نيست و مقاله رو مشترکا و با طرح اصلی نيومبايل ارايه میکنه

اتفاقا همون 7710 که میگید اکثرا به عنوان گوشی از نوکیا میشناسن که با اقبال و موفقیت چندانی روبرو نشده .. // ضمنا یه جیری جالبه!! شما از سیستم منوهای نوکیا ایراد میگیرید .. شاید یه مقدار فروم های حداقل خارجی که رو که انصاف بیشتری هم دارند کم مطالعه میکنید . یکی از محاسن نوکیا از قدیم تا حالا یوزر فرندلی بودن منوهاشه .. من که خیلی راحت هستم با منوی گوشیم . حالا مشکل شما چیه نمیدونم ..

ضمنا من بنا ندارم بحثی رو با شما شروع کنم چون دلیلی نمیبینم و دیگه کلا تو فاز بحث با کسی نیستم .. برای عقیده شما هم احترام قائلم هرچند که باهاش موافق نباشم .. :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نخیر مشاوره با امثال شما درسته بلد نیستید ادب رو هم توی حرف زدنتون رعایت کنید! // ضمنا خیلی تابلوئه که دارین زست بی طرفانه میگیرید .. 10 تا تیکه و متلک و دری وری به نوکیا و خریداراش تو همین دو تا پست گفتید ولی میخواید زرنگی کنید به خیال خودتون یه دو جمله هم راجبه دبلیو 700 و دبلیو 810 گذاشتید وسط که مثلا منصف بودن خودتون رو نشون بدید ... دوست عزیز به خدا ما هم از پشت کوه نیومدیم .. تو همین تهران هم به دنیا اومدیم!! انقد بقیه رو احمق و خودتون رو روشنفکر تصور نکنید ... مشاوره و قضاوت رو هم به عهده دیگران بذارید !

منو میگی..:( بگرد تو دو هزار و خورده ای پست 3 تا دونه پست نشون بده من از یه برند حمایت کرده باشم..:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اتفاقا همون 7710 که میگید اکثرا به عنوان گوشی از نوکیا میشناسن که با اقبال و موفقیت چندانی روبرو نشده .. // ضمنا یه جیری جالبه!! شما از سیستم منوهای نوکیا ایراد میگیرید .. شاید یه مقدار فروم های حداقل خارجی که رو که انصاف بیشتری هم دارند کم مطالعه میکنید . یکی از محاسن نوکیا از قدیم تا حالا یوزر فرندلی بودن منوهاشه .. من که خیلی راحت هستم با منوی گوشیم . حالا مشکل شما چیه نمیدونم ..

ضمنا من بنا ندارم بحثی رو با شما شروع کنم چون دلیلی نمیبینم و دیگه کلا تو فاز بحث با کسی نیستم .. برای عقیده شما هم احترام قائلم هرچند که باهاش موافق نباشم .. :)

بابا عجب گيری کرديم !! هرکی میاد میگه تو کاره بحث نيستم بعدش يه چيزی میگه و میره !!
بابا من که اصلا تو هيچ تاپيکی بحثی نکردم با کسی ، اینجا هم اولين پست من هست !! ادامه هم هست !!
يوزر فرندلی بودند چه ربطی به گرافيک منو داره !!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا عجب گيری کرديم !! هرکی میاد میگه تو کاره بحث نيستم بعدش يه چيزی میگه و میره !!
بابا من که اصلا تو هيچ تاپيکی بحثی نکردم با کسی ، اینجا هم اولين پست من هست !! ادامه هم هست !!
يوزر فرندلی بودند چه ربطی به گرافيک منو داره !!

ای بابا! اقا منکه گفتم واسه نظراتت احترام قائلم!! بحث رو هم گفتم چون من سابقا اینجا زیاد بحث میکردم ولی دیگه مدتیه خیلی کم کردم و بنا ندارم ادامه بدم و نمیدم .. به شما هم گفتم بحث نمیکنم که فک نکنی همچین علاقه مند نیستم هی مخالفت کنم با هم بحث کنیم ... // اقا ما مخلصیم! تمومه؟!:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منو میگی..:( بگرد تو دو هزار و خورده ای پست 3 تا دونه پست نشون بده من از یه برند حمایت کرده باشم..:(

همین دو تا پستت رو نگاه کن .. از لحن نوشتنت مشخصه که اگه طرفدار برندی نیستی حداقل دشمنیت با نوکیا از همه بیشتره!! کاملا از مثال زدنت هم معلومه .. تو رو روح 3310 یه بار بخون ببین همچین چیزی هس یا نیس .. به هر حال من اینطور استنباط کردم .. اگه واقعا اینطور نیس که فقط خودت میدونی و خدای خودت و کیبردت! عذر میخوام :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
100 دفعه به خودم قول دادم با کسانی که فقط ادعا دارن در ظاهر و در باطن در حقیقت چیزی نمیدونن بحث نکنم چون هیچ فایده ای نداره ...ولی نمیدونم چرا نمیشه!!

اقاجون قبلا هم این رو گفتم اون موقع که تو کل ایران که هیچی تو همون علاالدین هم 10 نفر بیشتر نمیدونستن سیمبین چی چی هست من گوشی سیمبین داشتمکلی هم از اینترنت براش برنامه گیر اورده بودم.کسی اصلا نمیدونست بلوتوث چیه گوشی من بلوتوث داشت....بگزریم...

تو این مدت 7-8 ساله که توفیق داشتن موبایل رو داشتیم به اندازه 30-40 تا گوشی عوض کردم همه مدله هم داشتم جاوا...سیمبین...غیر جاوا از اون قدیمی ها ویندوز موبایل و غیره....لطفا برای بنده از مزایای سیمبین و معایب جاوا و عیبهای ویندوز و محاسن فلان و فلان نگید....

اینا به درد تازه کارهایی میخوره که میخوان تو مدرسه دور هم جمع بشن با هم کل بندازن گوشی من دوربینش فلانه مال من سیمبین فلانه من فلانم و....

اینجا یه فروم عمومی هست هرکی ازاده نظریات خودش رو بگه خواننده خودش تصمیم میگیره....

ضمنا با توجه به نحوه پست زدن های جناب عالی و 2-3 مورد سوتی هاتون و اینکه کاملا مشخصه با چه تیپ ادمی طرف هستم بیشتر از این نمیخوام کش بدم موضوع رو....واقعا DVD MAN خوب جوابی بهتون داد 100 درصد باهات موافقم.

شما همون نوکیا رو داشته باش و خوش باش....علف باید به دهن بزی شیرین باشه....خوب دوست داری نوکیا رو خب حالش رو ببر ....مبارکت باشه!!

خواننده خودش از پستهای طرف میتونه تشخیص بده کی اینکاره هست کی تازه کاره....

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
DvD Man و Mazyar-m
به هر دو تون اخطار می کنم که زین پس مراقب محتویات نوشته هاتون باشید. این چن تا پست اخیرتون تحمل رو به آستانه اش نزدیک می کنه.

این تاپیک از صفحه دوم به بیراهه رفت همگی دست به دست هم، از هیچ تلاشی برای نامربوط پست زدن دریغ نکردند و متاسفانه بعضیا جلوی مهمون هم آبرو داری نفرمودن، من این تاپیک رو می بندم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا