SNo
Registered User
قيمتش چند بود حالا؟ اون موقع كه فروشي بود :دينه، همشون!
قيمتش چند بود حالا؟ اون موقع كه فروشي بود :دينه، همشون!
یه بار دست بکار شدم با VB بنویسم ولی چون وقت نداشتم بی خیالش شدم.این لینکها هم فکر نکنم زیاد ارزشی داشته باشه.بله!
خواهش می کنم! دیدم که اینجا یادی از ما شد گفتم بپرم وسط! نه دیگه این برنامه دست کسی نمی افته مطمئن باش!
كپچاي سايتهاي ايراني كه كپچا نيست ! :ديیه بار دست بکار شدم با VB بنویسم ولی چون وقت نداشتم بی خیالش شدم.این لینکها هم فکر نکنم زیاد ارزشی داشته باشه.
برنامه شما captcha رو که نمیتونه دور بزنه، درسته؟
كپچاي سايتهاي ايراني كه كپچا نيست ! :دي
كپچاي گوگل رو هم ميشه دور زد! چه برسه به كپچاي بلاگفا و ميهنبلاگ و ... :-j
لينكش ارزش نداره، ولي ويزيتوري كه از اين طريق مياد ... !!!
جالبه ... پيج رنك سايت پادينا بعد از ماه ها بدون محتوا با يه ايندكس ساده بدون هيچ كاري به 3 رسيده !
www.Padina.ir
جالبه ... پيج رنك سايت پادينا بعد از ماه ها بدون محتوا با يه ايندكس ساده بدون هيچ كاري به 3 رسيده !
www.Padina.ir
درسته. rel=nofollow ندارن!خيلي هم ارزش داره. (از نظر SEO)
چون در بخش نظرات وبلاگهاي ايراني (بلاگفا، ميهن بلاگ، بلاگ اسكاي) از اتريبيوت nofollow استفاده نشده!
درسته. rel=nofollow ندارن!
ولي اگه تونستي يه صفحهي نظرات ايندكس شده از بلاگفا، يا ميهن بلاگ يا ... تو گوگل پيدا كني اون موقع حرفت درسته!!!
صفحه نظرات اين سيستمها به صورت پاپآپ و با استفاده از كد js لود ميشن! يعني ايندكس بي ايندكس.
چجوری؟:blink:دقیقاً این نظرات اصلاً هیچ ارزشی به عنوان بک لینک ندارن، ولی میشه یه طور دیگه از این نظرات بک لینک گرفت!
درسته. rel=nofollow ندارن!
ولي اگه تونستي يه صفحهي نظرات ايندكس شده از بلاگفا، يا ميهن بلاگ يا ... تو گوگل پيدا كني اون موقع حرفت درسته!!!
صفحه نظرات اين سيستمها به صورت پاپآپ و با استفاده از كد js لود ميشن! يعني ايندكس بي ايندكس.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اشتباه می کنی ULF_VB6 جان / بگردی می تونی نظراتی که تو گوگل ثبت شدند رو پیدا کنی
منظورت چی بود؟نوشته ای از rezanew
دقیقاً این نظرات اصلاً هیچ ارزشی به عنوان بک لینک ندارن، ولی میشه یه طور دیگه از این نظرات بک لینک گرفت!
منظورت چی بود؟
تمامي نظرات اين سايتهايي كه نام برديد ايندكس مي شوند!درسته. rel=nofollow ندارن!
يك مورد از اين سيستم كه وجود داره ميشه مثال بزنيد؟یعنی اینکه، می شه یه سیستم اضافه کرد تو سایت، که بشه دیگران لینک خودشونو تو سایت ما بزارن، بعد رفت از وبلاگشون تعریف کرد و گفت عالیه و ما رو لینک کنید و لینک خودتون رو تو سیستم ما اضافه کنید!!!
سیستم هم طوری هست که اونایی که بازدید زیاد واسه ما می فرستند تو صفحه اول و همه صفحات لینک می شند و اونای دیگه تو صفحات داخلی و ما در صفحه اول اونا لینک می شیم
همچین سیستم خفنی نیست!!
من خودم پلاگین وردپرس رو یکم دست کاری کردم تا یکم با کلاستر بشه! اگه برید تو سایت و بخش لینک ها می بینید!
البته او قسمتش که هرکی زیاد بازدید بیاره تو صفحه ها لینک می شه، ابتکاری بود! خودم بهش اضافه کردم!
البته بین اونا related هم پیدا میشه! تازه 2 روزه که گذاشتمش!
حالا مسخره نکنید بابا تازه کاریم دیگه! بهبود پیدا می کنه!