میدونیونی سید جان معمولا پسرا تو سن شما اکثرا احساس میکنن خیلی بزرگن و همه چیز به نظرشون بچه بازی میاد :دی
یو ها ها ها هااتفاقا من خیلی کار دارم باورت نمیشه کلی آدم فعالی هستم دوست پسرم داشتم الان ندارم .حوصلش هم ندارم .5 کیلو اضافه وزن دارم که الان با پیاده روی 1 کیلو کم شده 4 تا دیگه هم کم شه خیلی خوب میشه راضی میشم ازش
بعدم اینکه میخوای نیام اینجا بگو نیا دیگه چرا فحش میدی
بعدم اون چه امتیازی بود به من دادی اینجا امتیازا اصلا بر اساس عکی نیست همش رابطه ایه نه ضابطه ای .
به نظر منم آتوسا فوق العادس .:دی
نه به جان تو
الان بیا توی گفت و گو آزاد همه مث بچه ها هستن حرف من نیستا
مثلا همین خودت نمیدونم چن سالته :دی ولی پستات ....:دی![]()
برو انتقادات رو بخون من نمیگم خیلی از قدیمیا میگن من که خودم تازه واردم
پ.ن: به هر کی میگم بچه دقیقا همین جواب تو رو میده ها![]()
من سید جون 29 سالمه .
نمیدونم به هر حال هر کس نظر خودشو داره
باور کن این هورسا 6 ماه پیش هم میگفت 29 سالشه به جان میتی:دی
مخلصیم سید جون:دی
میدونی کلا این مسابقه در نوعش خیلی قشنگه و به نظرم جذابه ولی اونقدر مهم نیست که بخوایم با حرفامون باعث دلخوری دیگران بشیم و خدای نکرده نسنجیده حرفی بزنیم یا اخطاری بگیریم که باعث بشه دوستیا لطمه ببینه
من واقعا اگه میدونستم شما به خاطر این بچه بازیا:دیبه قول خودت نیومدی زیاد چیزی نمیگفتم
اگرم حرفی تو اون تاپیک گفته شد صرفا برای شکستن جو بود
ولی واقعا خوشحالم به خاطر وجود محمود که واقعا بلده چه جوری اداره کنه که باعث دلخوری کسی نشه
بازم اگه باعث ناراحتی شما و دوستان شدم معذرت
پ.ن ولی خدایی اگه بخواین ناراحت بشین و لوس بازی در بیارین عکس نذارین که مدیونین
راحت باش سید جون .نه
سلام بانو :blush:
الان اون عکسی که چند وقت پیش علی ( hop ) با فوتوشاپ زده بود آواتار قدیمی لی لی رو گذاشته بود دنبال یه بچه ها نوشته بود لی لی در جستجوی اسپمر ها میچسبید اینجا باز بذاره
پ ن :
من برم شام برو بچ و بعدش هم شب نشنی کنار خانواده
همگی شب و آخر هفته خوبی داشته باشید
یه وقت دلخور نشی اون جوری نوشتم! صرفا شوخی بود :happy:
این هم همون عکسه ! لوووول
مشاهده پیوست 141942
شام هم نوش جانت
هورسا@
هورسا جون ، از دست سید به دل نگیر. کم کم با نحوه ی شوخی هاش آشنا میشی.
اون اوایلی که همکار شده بودم ، چند بار می خواستم بنش کنم :دی ولی بعدا که شناختمش ،دیدم جز "اسپم پاک"(!) چیزی توی دلش نیست :دی