• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
نه بابا براونی چیه ؟منظورت بورانیه .اونکه اسفناجو ماسته که .مارو ببین داریم رو دیوار کی یادگاری مینویسیم
.
نه ببین معمولا ماه رمضون میخورن خرمارو با گردو پر میکنن بعد روش آرد سرخ کرده میریزن مثل حلواست تقریبا .چی بود اسمش یادم رفت

:blink:این دیگه چیه

آخه منم اسم درستش رو نمیدونم طرز تهیه اش رو سرچ کردم نوشته بود براونی . یه بار مادرم درست کرد داد خوردم
94257985867461124472.gif

دقیقا عین این میشه
gerdo-1110-mm.jpg

تو سایته نوشته بروانی خرما و گردو

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه منم اسم درستش رو نمیدونم طرز تهیه اش رو سرچ کردم نوشته بود براونی . یه بار مادرم درست کرد داد خوردم
94257985867461124472.gif

دقیقا عین این میشه
gerdo-1110-mm.jpg

این چه بامزش دستورشو بذار لطفا:دی
از دور عین بادمجونه فکر کردم گراتینس
چه مامانت با سلیقس

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
شما با لیلی میونت چطوره؟:D
رعیت گرامی، من رو تو این موقعیت قرار نده!
23t06dg.gif

ســــــــــرورم!
38336054341653604478.jpg

جدا پسرها بهتر از دختران

هر چی من زحمت میکشم رشته میکنم تو یه کاره میای همشو پنبه میکنی
خسته نشی عزیزم:D
در اینجا من لازم می بینم سه تای دیگه هم اضافه کنم:

i275438_common.jpg

i275438_common.jpg

i275438_common.jpg

94257985867461124472.gif

دقیقا عین این میشه
gerdo-1110-mm.jpg

66709661889794914733.jpg

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حسین جان خوبی؟خوشحالم میبینمت نه عزیز شمارو نگفتم کیکاووسو میگفتم که 0 داد :دی
زود باش ما منتظر عکسیم
چه خوب که دیدت عوض میشه آدم هر سال که میگذره حس میکنه یه سری چیزای بیشتری درک میکنه کلا دید آدم عوض میشه و این نشونه خیلی خوبیه ایشالا همی
شه موفق باشی

سلام هورسا خانم.ببخشید.مثل این که نوشته تون رو درست نخونده بودم.
عکس ها هم حتما" میذارم.میون اون عکس هایی که گرفتم فکر کنم یکی یا دو تاش خوب شد و بقیه معمولی یا افتضاح :wacko:
لب دریا باد میومد.دوربینم هم زیاد جالب نیست.تازه روز آخر هم خورد زمین لنزش گیر میکرد.از یه طرف دیگه بهش فشار آوردم تا درست بشه :(
فکر کردم دیگه دوربینم رفت.حالم گرفته بود.چون یه کم روش حساسم.بعد دیدم دوباره داره کار میکنه.خر کیف شده بودم :دی
شب آخر هم دم غروب قرار بود خورشید از طرفی که من میخوام بره :دی.تو همین متل قو(که به لطف دوستان و شمالی ها از راز این اسم پرده برداری کردیم) یک برج دارند میسازند فکر کنم اسمش برج قو باشه.یک جئرثقیل هم روی سقفش هست که قلابش به طرف دریاست.خورشید داشت کم کم میرفت طرف این ساختمون.با خودم گفتم حداقل غروب دریا رو که نشد ببینیم.غروب پشت این برج یا به شکلی آویزون به جئرثقیل رو ازش عکس بگیریم.بعد یهویی دیدیم داره میره یه طرف دیگه.اصلا" یه وضعی بود :دی
شبش هم ماه پایین بود.قشنگ هم بود.ما یک کیلومتر لب ساحل راه رفتیم تا از نزدیکتر عکسی بگیریم.بعد یه دفعه انقدر کم نور شد که حد نداشت :blink: ما رو اسکل کرده بودند این دو تا.بعدش دوباره ماه اومد بالا و نورش هم مثل قبل شد :blink: من چشممام رو میمالیدم که آیا درست میبینم؟
ممنونم.راستش وضعیتم معلوم نیست.نمیدونم آخر این تغییرات به کجا میرسه

سلام حسینمشاهده پیوست 145366
دلم ما هم برات تنگ شده بودمشاهده پیوست 145376
یعنی تو میخوای بگی هیچ مورد مورچه آزاری تو پروندت نداری؟مشاهده پیوست 145377

سلام آرام جان.راستش مورچه که زیاد آزار دادم.منتها محض شوخی گفتم.فکر نکنم بچه ای باشه که مورچه آزاری نداشته باشه .لول

جدا پسرها بهتر از دختران من برادرم تمام غذاهارو بلده بپزه البته یه چند سالی خارج از کشور زندگی کرده همه چی بلده حتی کشک بادمجون اونوقت من اصلا بلدنیستم البته نه که بلد نباشم ولی خوب وقت نمیکنم واقعا قبلا که درس بود بعدم از ترم آخر رفتم سر کار
بعدم بابام من کار کنم ناراحت میشه .:دی .میگه به این بچم کار نگین مامانم هم بیچاره خیلی احساس مسولیت میکنه همیشه خودش میپزه .ولی یکی 2 بار آشپزی کردم 1 بار آش شله قلمکار پختم چون عاشق آشم یه بار هم الان اسمش یادم رفته خرما وگردو و آردداره چی بود؟عالی شده بود .
حالا همش سرکوفت داداشم رو سر منه

من که تو کار سرکوفت نیستم ولی میتونم بگم تو خانوداه ی ما همه مزه ی ماکارونی ای که من و داداشم بپزیم رو دوست دارند.یه جورایی ماکارونی های ما تکه بیشتر اوقات.
و بعدش هم سالاد کاهو.سالادی که کاهوهاش با دقت ریز شده باشند.خیار هاش زیاد کلفت نباشند و درست ورقه شده باشند.بعد سسش هم زیاد چرب نباشه و به مقدار بهش آبلیمو و آویشن و ... اضافه کنی.جدا از اون وقتی دوست داشته باشی سالاد درست کنی و به کارت احترام بذاری.اونوقت میشه گفت سالادت عالی میشه :cool:

:blink:این دیگه چیه

سوال من هم هست :blink:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آفرین به تو وداداشت حسین جان
آره منم میخوام سالاد درست کنم باید ریز ریز بشه حالا اینو امتحان کن سالاد کاهو که درست میکنی کرفس هم خورد کن ریز ریز همه ساقه هم برگ همش ریز باشه ها بعد گوجه هم نگینی خرد کن بعد روغن زیتون و آبلیمو به مقدار فراوان:دی عالی میشه من 1 بار مدیرمون نبود:دی تو شرکت درست کردم اول همکارام گفتن این چیه بعد که خوردن همشون خوششون اومده هی میگن اون سالادا .منم درست نمیکنم دیگه براشون :دی
راستی شما سس سویا دوست دارین بچه ها؟
خوشمزس
فرزاد مرسی از لینکت

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482

اولین باره میبینم و میشنوم:blink:

رعیت گرامی، من رو تو این موقعیت قرار نده!

در اینجا من لازم می بینم سه تای دیگه هم اضافه کنم:

مث اینکه باز میخوای تو همون موقعیت قرارت بدما:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آفرین به تو وداداشت حسین جان
آره منم میخوام سالاد درست کنم باید ریز ریز بشه حالا اینو امتحان کن سالاد کاهو که درست میکنی کرفس هم خورد کن ریز ریز همه ساقه هم برگ همش ریز باشه ها بعد گوجه هم نگینی خرد کن بعد روغن زیتون و آبلیمو به مقدار فراوان:دی عالی میشه من 1 بار مدیرمون نبود:دی تو شرکت درست کردم اول همکارام گفتن این چیه بعد که خوردن همشون خوششون اومده هی میگن اون سالادا .منم درست نمیکنم دیگه براشون :دی
راستی شما سس سویا دوست دارین بچه ها؟
خوشمزس
فرزاد مرسی از لینکت

راستش من زیاد با کرفس حال نمیکنم.البته خامش رو.اگر نه خورشت کرفس که یه چیز رویایی هست :دی
به روغن زیتون هم دید خوبی ندارم.بیشتر از مایونز استفاده میکنم.البته همون رو هم با این که کم چربه ولی با یه ماست پرچرب قاطی میکنم تا بهتر بشه و رقیق تر.جدا از اون از این که سالادی رو با آبلیمو و بقیه ی سس های این شکلی درست کنم خیلی خوشم میاد.همیشه از مایونز استفاده نمیکنم.البته این سالادی که گفتید با این تعاریف باید یک بار درست کنم فکر کنم مزه اش جالب باشه.
------------
راستش من تو غذا یا سالاد درست کردن به اندازه ها خیلی توجه میکنم.حتما" باید یک تخته و یک چاقوی تیز داشته باشم تا بتونم با رضایت کارم رو انجام بدم.همیشه هم این انتقاد رو به اعضای فامیل میکنم ولی کسی گوش نمیده :دی
قارچ/سیب زمینی و فلفل دلمه ای بیشتر اوقات جزو واجبات غذاهام هست.تا بتونم تو ماکارونی از گوشت یا سویا استفاده نمیکنم و به جاش قارچ بیشتری میریزم.حتی اگه قرار باشه املتی هم رست کنم همین کار رو میکنم.اول مخلفات رو درست سرخ میکنم و بعد هم تخم مرغ رو هم میزنم و میزارم تا یه کم سفت بشه.بعد مخلفات رو بهش اضافه میکنم و این غذا میشه تخم مرغی که مزه اش با بیشتر تخم مرغ ها و املت ها فرق میکنه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
لیلی جون تو اون غذاهه نمیدونی اسمش چیه یادم رفته از ذهنم بیرون نمیره:دی
گردو خرما آرد تو ماه رمضون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
رنگینک بید رنگینک مرسی فرزاد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

i275438_common.jpg

سید قلقکی هستی آیا ؟
هستش فکر کنم. نبود 1 راه دیگه پیدا میکنیم با ترکه های آلبالو میزنیم کف پاش سیاه و کبود بشه

قلقلکی که نیستم ولی با توجه به روش دوم الان که خوب فکر میکنم میبینم قلقلکی هستم
i275402_common.jpg

بنده اعتراف میکنم در آشپزی چندان ماهر نیستممشاهده پیوست 145438
i275453_truestory.jpg

trollraghs.gif

پ.ن: حواسم به همه چی هستا :دی

مشاهده پیوست 145461

کلم من رو بده
324ffd266fc7f89db85ff30b943c65fd.gif

هر چی من زحمت میکشم رشته میکنم تو یه کاره میای همشو پنبه میکنی
خسته نشی عزیزم:D

این رو دقیقا نمیدونم واسه چی کوت کردم :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
94257985867461124472.gif

دقیقا عین این میشه
gerdo-1110-mm.jpg

ابروی ما رو بردی پسر

رنگینک رو نمیشناسی؟
324ffd266fc7f89db85ff30b943c65fd.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فرزاد کجایی ببینی که من و حسین سودا داریم برات توطیه میکنیم البته توطیه که نه ولی قراره بیایم پیشت آشپزی یادمون بدی
البته من بهش گفتم فرزاد بلد نیست باید بریم پیش مامانش:دی

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
روز زن بر همه بانوان پي تي مبارك :)

خوبين برو بچ؟
چطوري حسين رسيدن به خير

5 شنبه رفته بودم نمايشگاه گل چه قدر شلوغ بود حسابي خفن شلوغ بود
با غرفه دار ها كه صحبت ميكردم ميگفتن واسه عكاسي بهترين روز روز دوم نمايشگاه هست گلها تو اوج شادابي هستن خلاصه ايشالا سال ديگه عكس هاي بهتري بشه بندازم

ديروزم كه رفته بودم دماوند
جاتون خالي اونجام يه سري عكاسي كرديم و پيك نيكي بود خلاصه :D

احتمالا شب يه چند تا عكس ميذارم

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها