دولاخ یعنی گردو خاک
راستی سیاوش 1 کادوی خوب پیدا کردم برای مامانت مطمینم کلی خوشش میاد چی کار کردی خریدی
بذار عکسشو پیدا کنم برات بذارم
زیبا بود
کاش دیروز می گفتیا
دیروز یه سرویس طلا گرفتم رفتم خونه ولی ضایع شدم تولد مادرم امروز بود![]()
یعنی از این ادم بیشتر ضایع نمی تونه بشه![]()
پ ن : البته یه جوری درستش کردم![]()
وای آفرین چه پسر قند عسلی .مبارکشون باشه .چند خریدی ؟عکس بذار:دی .بابا چقدر سخت میگیری حالا 1 روز اینور اونور
هورسا افرین نه اورین :دی
ممنون
شانس اوردم طلا اومده بود پایین :دی حدود 650 هزینه کردم تا از دلشم دربیاد قضیه روز مادر ولی عمرا در بیاد![]()
الان من چه جوری عکس بزارم هورسا هان :دی ؟ برم از مادرم بگیرم بگم بده یه عکس بندازمبه دوستم نشون بدم اونوقت مادرم اینطوری می شه
:دی![]()
رفتم خونه موقعیت مساعد بود عکس رو می گیرم![]()
اوه ببخشید آورین .یادم نبودش .رفتم امتازاتمو به علت پاره ای مسایل اصلاح کردم "دی
وای چقدر مامانت حساسه .چقدر ناز داره :دی
داداش اين از اون حرف ها بود هاخب اگه به همين آسوني بود كه همه ميرفن آتليه ميزدن پولدار ميشدن
هم لوازم حرفه اي نياز خواهيد داشت هم تجربه هم اطلاعت هم سليقه اونم چي خصوصا مراسم
واسه لوازم من اول براتون نام ميبرم
يه دوربين مثل 5d mark ii با يه لنز مناسب مثل 17-40 يه فلاش هات شو مثل 580 اين مجموعه حدودا رو هم ميشه 7 ميليون
واسه تجهيزات آتليه هم به يه ست فلاش چتري (فلاش ، چتر ، سافت باكس ، زنبوري ، .... )نياز خواهيد داشت احتمالا 300 ژول با برند هاي مختلف از قيمتي حدودي 1.200 تا 5 ميليون
دكور آتليه هم كه جداست انواع دكور ها مثل پرده فون ، سر ستون ، قاب ، پنجره ، در ، صندلي ، خز ، مبلمان ، و ...... شايد حدودا 2 ميليون آب بخوره
تجهيزات فيلم برداري هم الان معمولا تو مراسم ها با حداقل با 2 يا 3 تا دوربين هم زمان فيلم برداي ميشه كه قيمت هاشون هم از 5 تا 15 ميليون ميتونيد تهيه كنيد
چند سيستم حرفه اي قوي هم واسه ميكس و مونتاز هم كه نياز هست
تازه علاوه بر اين ها فكر محل آتليه و جواز رو هم بايد كردكه قوانين خاص خودش رو داره البته اگر بخواهيد
داداش اين از اون حرف ها بود هاخب اگه به همين آسوني بود كه همه ميرفن آتليه ميزدن پولدار ميشدن
هم لوازم حرفه اي نياز خواهيد داشت هم تجربه هم اطلاعت هم سليقه اونم چي خصوصا مراسم
واسه لوازم من اول براتون نام ميبرم
يه دوربين مثل 5d mark ii با يه لنز مناسب مثل 17-40 يه فلاش هات شو مثل 580 اين مجموعه حدودا رو هم ميشه 7 ميليون
واسه تجهيزات آتليه هم به يه ست فلاش چتري (فلاش ، چتر ، سافت باكس ، زنبوري ، .... )نياز خواهيد داشت احتمالا 300 ژول با برند هاي مختلف از قيمتي حدودي 1.200 تا 5 ميليون
دكور آتليه هم كه جداست انواع دكور ها مثل پرده فون ، سر ستون ، قاب ، پنجره ، در ، صندلي ، خز ، مبلمان ، و ...... شايد حدودا 2 ميليون آب بخوره
تجهيزات فيلم برداري هم الان معمولا تو مراسم ها با حداقل با 2 يا 3 تا دوربين هم زمان فيلم برداي ميشه كه قيمت هاشون هم از 5 تا 15 ميليون ميتونيد تهيه كنيد
چند سيستم حرفه اي قوي هم واسه ميكس و مونتاز هم كه نياز هست
تازه علاوه بر اين ها فكر محل آتليه و جواز رو هم بايد كردكه قوانين خاص خودش رو داره البته اگر بخواهيد
من هستم
بحث تخصصی شده بود
گفتم اسپم ندم![]()
چرا نمیای تو تاپیک من ؟
محمود سلام .مرسییییییییییییییییی .مهربون .حاکم عادل سیاوش پس چرا نمیری رای بدی .این همه 1 صفحه تاپیکو اشغال کردی سوال پرسیدی از محمود پ چی شد
حاکم عادل خوب اومدی![]()
فردا صبح عدالت رو تو تاپیک پیاده می کنم![]()
به کسی نگیا می خوام عدالت رو تو تاپیک تخلیه کنم![]()
:lol:سیاوش خدا وکیلی منصفانه ترین امتیازاتو دادی به نظر من حق کسی ضایع نشده
از من جز عدالت انتظاری نمیره![]()
ولی فکر کنم کار زشتی بود همچین عکسی گذاشتن به مردم اونجا توهین می شه منم حساس![]()