• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دولاخ یعنی گردو خاک
راستی سیاوش 1 کادوی خوب پیدا کردم برای مامانت مطمینم کلی خوشش میاد چی کار کردی خریدی
بذار عکسشو پیدا کنم برات بذارم

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دولاخ یعنی گردو خاک
راستی سیاوش 1 کادوی خوب پیدا کردم برای مامانت مطمینم کلی خوشش میاد چی کار کردی خریدی
بذار عکسشو پیدا کنم برات بذارم

هورسا نگو که دلم خونه :(

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
زیبا بود
کاش دیروز می گفتیا
دیروز یه سرویس طلا گرفتم رفتم خونه ولی ضایع شدم تولد مادرم امروز بود
128fs4765852.gif

یعنی از این ادم بیشتر ضایع نمی تونه بشه
4fvgdaq_th.gif

پ ن : البته یه جوری درستش کردم
mpr.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
زیبا بود
کاش دیروز می گفتیا
دیروز یه سرویس طلا گرفتم رفتم خونه ولی ضایع شدم تولد مادرم امروز بود
128fs4765852.gif

یعنی از این ادم بیشتر ضایع نمی تونه بشه
4fvgdaq_th.gif

پ ن : البته یه جوری درستش کردم
mpr.gif

وای آفرین چه پسر قند عسلی .مبارکشون باشه .چند خریدی ؟عکس بذار:دی .بابا چقدر سخت میگیری حالا 1 روز اینور اونور

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
وای آفرین چه پسر قند عسلی .مبارکشون باشه .چند خریدی ؟عکس بذار:دی .بابا چقدر سخت میگیری حالا 1 روز اینور اونور

هورسا افرین نه اورین :دی
ممنون
شانس اوردم طلا اومده بود پایین :دی حدود 650 هزینه کردم تا از دلشم دربیاد قضیه روز مادر ولی عمرا در بیاد
129fs4252631.gif

الان من چه جوری عکس بزارم هورسا هان :دی ؟ برم از مادرم بگیرم بگم بده یه عکس بندازم
297.gif
به دوستم نشون بدم اونوقت مادرم اینطوری می شه
229.gif
:دی

رفتم خونه موقعیت مساعد بود عکس رو می گیرم
159.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا افرین نه اورین :دی
ممنون
شانس اوردم طلا اومده بود پایین :دی حدود 650 هزینه کردم تا از دلشم دربیاد قضیه روز مادر ولی عمرا در بیاد
129fs4252631.gif

الان من چه جوری عکس بزارم هورسا هان :دی ؟ برم از مادرم بگیرم بگم بده یه عکس بندازم
297.gif
به دوستم نشون بدم اونوقت مادرم اینطوری می شه
229.gif
:دی

رفتم خونه موقعیت مساعد بود عکس رو می گیرم
159.gif

اوه ببخشید آورین .یادم نبودش .رفتم امتازاتمو به علت پاره ای مسایل اصلاح کردم "دی
وای چقدر مامانت حساسه .چقدر ناز داره :دی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
اوه ببخشید آورین .یادم نبودش .رفتم امتازاتمو به علت پاره ای مسایل اصلاح کردم "دی
وای چقدر مامانت حساسه .چقدر ناز داره :دی

هورسا توهم :دی گناه داره بیچاره خوب مگه چیکارت کرده :D
آره ما کلا از اون ادمای حساسشیم :دی من خودم که بارها گفتم روح حساسی دارم تازه به روح هم اعتقاد دارم
crazy.gif

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
داداش اين از اون حرف ها بود ها :D خب اگه به همين آسوني بود كه همه ميرفن آتليه ميزدن پولدار ميشدن
هم لوازم حرفه اي نياز خواهيد داشت هم تجربه هم اطلاعت هم سليقه اونم چي خصوصا مراسم

واسه لوازم من اول براتون نام ميبرم
يه دوربين مثل 5d mark ii با يه لنز مناسب مثل 17-40 يه فلاش هات شو مثل 580 اين مجموعه حدودا رو هم ميشه 7 ميليون
واسه تجهيزات آتليه هم به يه ست فلاش چتري (فلاش ، چتر ، سافت باكس ، زنبوري ، .... )نياز خواهيد داشت احتمالا 300 ژول با برند هاي مختلف از قيمتي حدودي 1.200 تا 5 ميليون
دكور آتليه هم كه جداست انواع دكور ها مثل پرده فون ، سر ستون ، قاب ، پنجره ، در ، صندلي ، خز ، مبلمان ، و ...... شايد حدودا 2 ميليون آب بخوره
تجهيزات فيلم برداري هم الان معمولا تو مراسم ها با حداقل با 2 يا 3 تا دوربين هم زمان فيلم برداي ميشه كه قيمت هاشون هم از 5 تا 15 ميليون ميتونيد تهيه كنيد
چند سيستم حرفه اي قوي هم واسه ميكس و مونتاز هم كه نياز هست

تازه علاوه بر اين ها فكر محل آتليه و جواز رو هم بايد كرد :) كه قوانين خاص خودش رو داره البته اگر بخواهيد

داداش سلام دکت گرم که داری اطلاعات میدی . داداش من برا یاد گیری مشکل ندارم سه سوت یاد میگرم استعدادم خیلی بالاس . میخوام بدون حالا با این سرمایه گذاری که گفتی و این وقتی که برا یادگیری میزارم میصرفه درامد این کار چطوره در جریان هستی ؟ (البته من شهرستانم گرگان)
بعد اگه میکس مونتاز یاد بگیرم فقط اینو کار کنم چطور این درامدش چقدره ؟

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
داداش اين از اون حرف ها بود ها :D خب اگه به همين آسوني بود كه همه ميرفن آتليه ميزدن پولدار ميشدن
هم لوازم حرفه اي نياز خواهيد داشت هم تجربه هم اطلاعت هم سليقه اونم چي خصوصا مراسم

واسه لوازم من اول براتون نام ميبرم
يه دوربين مثل 5d mark ii با يه لنز مناسب مثل 17-40 يه فلاش هات شو مثل 580 اين مجموعه حدودا رو هم ميشه 7 ميليون
واسه تجهيزات آتليه هم به يه ست فلاش چتري (فلاش ، چتر ، سافت باكس ، زنبوري ، .... )نياز خواهيد داشت احتمالا 300 ژول با برند هاي مختلف از قيمتي حدودي 1.200 تا 5 ميليون
دكور آتليه هم كه جداست انواع دكور ها مثل پرده فون ، سر ستون ، قاب ، پنجره ، در ، صندلي ، خز ، مبلمان ، و ...... شايد حدودا 2 ميليون آب بخوره
تجهيزات فيلم برداري هم الان معمولا تو مراسم ها با حداقل با 2 يا 3 تا دوربين هم زمان فيلم برداي ميشه كه قيمت هاشون هم از 5 تا 15 ميليون ميتونيد تهيه كنيد
چند سيستم حرفه اي قوي هم واسه ميكس و مونتاز هم كه نياز هست

تازه علاوه بر اين ها فكر محل آتليه و جواز رو هم بايد كرد :) كه قوانين خاص خودش رو داره البته اگر بخواهيد

من این راه رو رفتم، همه این وسایلم داشتم، مهمترینو اولین بخش جذب مشتری هست، وگرنه بهترین تجهیزات و هنر هم که داشته باشید به اجبار شکست میخورید. بهتره اول جذب مشتری صورت بگیره ، از اتلیه اجاره ای و دوربین های اجاره ای استفاده بشه، چنانچه نتیجه داشت اونوقت به کلی مستقل بشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
محموت ؟کوجایی؟
سیا؟کوجایی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
من هستم
بحث تخصصی شده بود
گفتم اسپم ندم :rolleyes:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
محمود سلام .مرسییییییییییییییییی .مهربون .حاکم عادل سیاوش پس چرا نمیری رای بدی .این همه 1 صفحه تاپیکو اشغال کردی سوال پرسیدی از محمود پ چی شد

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
محمود سلام .مرسییییییییییییییییی .مهربون .حاکم عادل سیاوش پس چرا نمیری رای بدی .این همه 1 صفحه تاپیکو اشغال کردی سوال پرسیدی از محمود پ چی شد

حاکم عادل خوب اومدی
crazy.gif

فردا صبح عدالت رو تو تاپیک پیاده می کنم
121fs725372.gif

به کسی نگیا می خوام عدالت رو تو تاپیک تخلیه کنم
121fs725372.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
:lol:سیاوش خدا وکیلی منصفانه ترین امتیازاتو دادی به نظر من حق کسی ضایع نشده

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
:lol:سیاوش خدا وکیلی منصفانه ترین امتیازاتو دادی به نظر من حق کسی ضایع نشده

از من جز عدالت انتظاری نمیره
gigglesmile.gif

ولی فکر کنم کار زشتی بود همچین عکسی گذاشتن به مردم اونجا توهین می شه منم حساس
128fs4765852.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
از من جز عدالت انتظاری نمیره
gigglesmile.gif

ولی فکر کنم کار زشتی بود همچین عکسی گذاشتن به مردم اونجا توهین می شه منم حساس
128fs4765852.gif

منم روحیم حساسه ولی تو دیگه از منم حساس تریا ;)

بالا