• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام کسی اینجا نیست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چه خبر ؟شما هم حوصلتون سر رفته

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
چه خبر ؟شما هم حوصلتون سر رفته

جوانان مملکت رو
94257985867461124472.gif
:دی

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
یعنی داغـــــونم ها
له له ام
یعنی اصن یه وضی

حسین عکس هات رو خیلی خوشم اومد عالی بودن میخواستم یه نقد بنویسم دیدم الان حوصلم نیس نقدم کامل نمیشه
سر فرصت اساسی مینویسم داداش نگی این حامد بی خیال رد میشه ;)

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هاهاهاها

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه.گویا تعداد بازدید کنندگان این تایپیک محدود شده :دی
هورسا و سید و فرزاد و حامد و سیاوش و بقیه

حسین عکس هات رو خیلی خوشم اومد عالی بودن میخواستم یه نقد بنویسم دیدم الان حوصلم نیس نقدم کامل نمیشه
سر فرصت اساسی مینویسم داداش نگی این حامد بی خیال رد میشه ;)

داداشی همین که دیدی برای من یه دنیا ارزش داره.هر چند خیلی خیلی خوشم میاد که کسی نقدی کنه یا نظر و پیشنهادی بده و یا ایرادات رو بگه(مخصوصا" اگه یکی مثل خودت باشه) ولی توقعی ندارم داداش.یعنی حق ندارم توقعی هم داشته باشم.این یه لطفه از جانب تو.اگر لطفت به ما برسه که خوشحال میشیم و اگر هم این طور نشد باز هم همین حرف هات لطفیه برای خودش
ممنونتم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلامنعلیکم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

سلام بر شما دوست گرامی.
به واقع با عکس ترولی دست سازتان بسی خندیدیم و کیف کردیم از این همه پشتکار.باشد که در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
و من الله توفیق

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلام بر شما دوست گرامی.
به واقع با عکس ترولی دست سازتان بسی خندیدیم و کیف کردیم از این همه پشتکار.باشد که در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
و من الله توفیق

در
ز حالی؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

هی میگذره.خوب و بد.
دیروز میخواستم تو کارگاه لحیم کاری کنم حواسم نبود اشتباهی سر هویه رو گرفتم.صدای جلز و ولز از دستم بلند شد.تا دو ساعت اصن یه وضعی داشتم.
یادم اومد دوران حماقتم رو.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
هی میگذره.خوب و بد.
دیروز میخواستم تو کارگاه لحیم کاری کنم حواسم نبود اشتباهی سر هویه رو گرفتم.صدای جلز و ولز از دستم بلند شد.تا دو ساعت اصن یه وضعی داشتم.

از دوران حماقتت بگو کسی نیست گویا :دی

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
هی میگذره.خوب و بد.

چطوری حسین
یاد بچگی هام انداختی
تو مسیر مدرسه یه کتاب فروشی بود که تو ویترینش کتاب الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان رو گذاشته بود خلاصه پول هام رو جمع کردم خریدمش اولین علاقه من به الکترونیک از اونجا شروع شد

120528_280x382.jpg

که بعد ها نسخه دو رو هم خریدم یادش بخیر راهنمایی میخوندم اولین مشوقم هم پدرم بود همیشه هم هویه نوک انگشتام رو میسوزوند :D چه دورانی بود بعد ها به خاطر یه سری از مشکلات دیگه ولش کردم
هنوز که هنوزه کتابه رو نگه داشتم وقت بکنم عکس از کیت هایی که درست کردم میندازم حال کنید مخترعی بودم برای خودم
91444095712197254418.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از دوران حماقتت بگو کسی نیست گویا :دی

دلش رو داری؟

یه زمانی بود که من با هویه هر 10 تا سر انگشتم رو میسوزندم.هر روز.حدود یک هفته این کار رو کردم.برای چی؟ برای یک دروغ

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چطوری حسین
یاد بچگی هام انداختی
تو مسیر مدرسه یه کتاب فروشی بود که تو ویترینش کتاب الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان رو گذاشته بود خلاصه پول هام رو جمع کردم خریدمش اولین علاقه من به الکترونیک از اونجا شروع شد

120528_280x382.jpg

که بعد ها نسخه دو رو هم خریدم یادش بخیر راهنمایی میخوندم اولین مشوقم هم پدرم بود همیشه هم هویه نوک انگشتام رو میسوزوند :D چه دورانی بود بعد ها به خاطر یه سری از مشکلات دیگه ولش کردم
هنوز که هنوزه کتابه رو نگه داشتم وقت بکنم عکس از کیت هایی که درست کردم میندازم حال کنید مخترعی بودم برای خودم
91444095712197254418.gif

من راستش دوران بچگی به مکانیک خیلی علاقه داشتم.یعنی به الکترونیک و مکانیک.موتور سشوار جور کرده بودم و با پولی های ضبط یه گیربکس ساخته بودم که دورش خیلی پایین بود ولی قدرتش زیاد :D
یه بار هم یه ترانس 12 ولتی گرفته بودم که مثلا" باطری شارژ کنم.بعد رفتیم شام بخوریم دیدم بوی سوختگی میاد.پریدم تو اتاق دیدم سیمی که به باطری وصل شده بود آب شده روکشش و فرش رو به گند کشیده :D
عجب دورانی بود.
این محمود بخت آور رو هم یه سری تو راهنمایی یه کتاب ازش خریده بود.مدارهاش بد نبود ولی هیچ کدوم رو نساختم.بیشتر دنبال مدارات مربوط به صدا بودم

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
من راستش دوران بچگی به مکانیک خیلی علاقه داشتم.یعنی به الکترونیک و مکانیک.موتور سشوار جور کرده بودم و با پولی های ضبط یه گیربکس ساخته بودم که دورش خیلی پایین بود ولی قدرتش زیاد :D
یه بار هم یه ترانس 12 ولتی گرفته بودم که مثلا" باطری شارژ کنم.بعد رفتیم شام بخوریم دیدم بوی سوختگی میاد.پریدم تو اتاق دیدم سیمی که به باطری وصل شده بود آب شده روکشش و فرش رو به گند کشیده :D
عجب دورانی بود.
این محمود بخت آور رو هم یه سری تو راهنمایی یه کتاب ازش خریده بود.مدارهاش بد نبود ولی هیچ کدوم رو نساختم.بیشتر دنبال مدارات مربوط به صدا بودم

منم گند کاری زیاد داشتم :D
یه چند باری اسیدی که برای رسم کردن مداری های مسی با ماژیک ضد آب ازش استفاده میکردم رو ریخته بودم روی کاشی آشپزخونه و موزاییک های حیاط هر کاری هم کردم رنگ زردش نرفت
94257985867461124472.gif

یه چند باری هم برق گرفتگی داشتم :D دورانی بود برای خودش

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دلش رو داری؟

یه زمانی بود که من با هویه هر 10 تا سر انگشتم رو میسوزندم.هر روز.حدود یک هفته این کار رو کردم.برای چی؟ برای یک دروغ

ها بگو محفل بی ریاست

بالا