درود بر شما و صبحتون هم به خير باشه! :happy:
يك ليوان آب /شير گرم ميتونه خوب باشه. اگه احيانا گلوتون كمي درد مي كنه هم يك قاشق عسل بريزيد توي آب جوش و وقتي كمي ولرم شد، بنوشيدش! :happy:
Last edited:
حالا یکم به همین اب و عسل اب لیمو و برگ تازه نعناع اضافه کن یه چیزی میشه یعنی توووووووووووپمشاهده پیوست 163869
نوم می اید
سلام دوستان
این آرام هم کاری باهاش ندارم چون من هر موقع سلام کردم سرشو انداخت پایین محل نذاشت جواب هم نداد انگار نه انگار که کوپیکتر از منه
سلام .من هم اینجام
گفتم به دوستان سلام کنم دلم برای محمود تنگ شده بود :دی
سید کجایی نبودی /؟
آرش دمپر من نیا .میزنما :دی
عمو حسین مرد نمونه خوبه
نسیم کوش پس
این آرام هم کاری باهاش ندارم چون من هر موقع سلام کردم سرشو انداخت پایین محل نذاشت جواب هم نداد انگار نه انگار که کوپیکتر از منه
راستی سیاوش چطوره
حامد علی هوب همه خوبن
منم خوبم
نه خوب نیستم دستم اوف شده :دی
خوردم تو مترو زمین
نوم گفتم اینجا هم بگم
اون دفعه .سلام کردم تو جواب ندادیکی کجا؟:O:O:O
ببند :دی .علیک سلام
راستی شنیدم خوردی زمین
حققققققته:دی
بچه ها راست میگفتند که جنس چینی بهت انداختن ها :دی
من هر گونه قربون صدقه رفته شدن !:blink: توسط شما رو تکذیب میکنم
نوم می اید
سلام دوستان
سلام .من هم اینجام
گفتم به دوستان سلام کنم دلم برای محمود تنگ شده بود :دی
سید کجایی نبودی /؟
آرش دمپر من نیا .میزنما :دی
عمو حسین مرد نمونه خوبه
نسیم کوش پس
راستی سیاوش چطوره
حامد علی هوب همه خوبن
منم خوبم
نه خوب نیستم دستم اوف شده :دی
خوردم تو مترو زمین
نوم گفتم اینجا هم بگم
درود بر شما و صبحتون هم به خير باشه! :happy:
يك ليوان آب /شير گرم ميتونه خوب باشه. اگه احيانا گلوتون كمي درد مي كنه هم يك قاشق عسل بريزيد توي آب جوش و وقتي كمي ولرم شد، بنوشيدش! :happy:
حالا یکم به همین اب و عسل اب لیمو و برگ تازه نعناع اضافه کن یه چیزی میشه یعنی توووووووووووپمشاهده پیوست 163869
سلام به همه
سلام نسیم
رهاکار که زیاده ولی شما برای گرفتگی صدا صبح ناشتا سیگار بکش
دو ثانیه بعد خوب میشی
پ.ن: شوخی کردم.شیر داغ تایید میشه+ آب جوش و عسل و آبلیمو
نسیم اون سیگار رو که شوخی گفتم
منتها قلیون هم اگه برازجونی یا حکوم بکشی فکر کنم کار بده.یعنی فقط دارم فحش خور خودم رو با این حرف زیاد میکنم :wacko:
من هم از بچگی ام تا الان نشده یه سال بگذره و حداقل دو بار سرما نخورم.همیشه هم گلوم درد میگیره.در کل این بدن های ایرانی رو به ما انداختند
اون دفعه .سلام کردم تو جواب ندادی
من هم تکذیب میکنم.به واقع برای رفع کردن موانع اخلاقی دوستمون گفتم
آره! خیلی خوب بود!:دی
سیگار؟! :دی ... حله! ردیفه! :دی با قلیون درست نمیشه؟!!:دی آخه حال اون بیشتره!!!!!!:دی
منتها قلیون هم اگه برازجونی یا حکوم بکشی فکر کنم کار بده.یعنی فقط دارم فحش خور خودم رو با این حرف زیاد میکنم
نمیدونم چرا تازیگیا انقد فاز کتک زدن برام میاد!!!!!!!!!!!!! .... چه کسی بهتر از علی؟!!!!:دی
چ زود اقدام کردی ب درست کردن
یه مزه ترش و شیرین باحالی داره من ک دلم خواست:دی
شما دوتا قلیون میکشید؟من خیلی دلم میخواد یه بار تجربش کنم ولی ریه هام خیلی حساسه
دکتر قدغن کرده:wacko:
نمیدونم چرا تازیگیا انقد فاز کتک زدن برام میاد!!!!!!!!!!!!! .... چه کسی بهتر از علی؟!!!!:دی
پ.ن: