• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
منم هر موقع ناراحتم خیلی کم حرف میشم به همین خاطر فوری مادرم قضیه رو میفهمه کلا مادرا حس ششم قوی ای دارن گاهی اوقات حرف رو نزده میبینی منظورت رو فهمیده

funny-polar-bear-sitting-ice-block.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
وقت زدن این حرف ها نیست ولی من خیلی خر بودم.دورانی بود که تنها می اومدم این جا و اعصاب شما رو خورد میکردم.
تو این روز ها یه کم عذاب وجدان داشتم.ناراحت بودم.هم از ناراحتی تو و هم از کارهای خودم.
حالا که این حرف رو زدی واقعا" خوشحال شدم.تو این چند روز همش میخواستم یک حرفی بزنم ولی نمیشد.تا این که دیدم امشب حالت بهتر شده بود.
ببخشید آرام جان.

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
منم هر موقع ناراحتم خیلی کم حرف میشم به همین خاطر فوری مادرم قضیه رو میفهمه کلا مادرا حس ششم قوی ای دارن گاهی اوقات حرف رو نزده میبینی منظورت رو فهمیده

منم وقتایی ک ناراحتم اصن نمیتونم حرف بزنم:eek:ساکت میشینم یه گوشه
از اونجایی هم ک کلا موجود پر سر و صدایی هستم همون اول همه متوجه میشن:wacko:
ضایع میشم ب عبارتی:D

وقت زدن این حرف ها نیست ولی من خیلی خر بودم.دورانی بود که تنها می اومدم این جا و اعصاب شما رو خورد میکردم.
تو این روز ها یه کم عذاب وجدان داشتم.ناراحت بودم.هم از ناراحتی تو و هم از کارهای خودم.
حالا که این حرف رو زدی واقعا" خوشحال شدم.تو این چند روز همش میخواستم یک حرفی بزنم ولی نمیشد.تا این که دیدم امشب حالت بهتر شده بود.
ببخشید آرام جان.

این حرفو نزن
عذرخواهی لازم نیست
بهرحال تو شرایط سخت هر کسی واکنش متفاوتی داره
توام اگه غمگین شدی بگو وگرنه میریزیم سرت و د بزن:D

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
من برم لالا
چشام جواب کرده
شب همگی بخیر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این حرفو نزن
عذرخواهی لازم نیست
بهرحال تو شرایط سخت هر کسی واکنش متفاوتی داره
توام اگه غمگین شدی بگو وگرنه میریزیم سرت و د بزن:D

پس بزنید که من همیشه حالم خرابه :D
شب خوش

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
ما اومدیم.امتحانش بد نبود.بازم خدارو شکر تونستیم چندتاشو جواب بدیم.یعنی امید به پاس کردن درس وجود داره
145fs78038.gif

////

18900198598373218319.jpg

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
خوش ب حالت
منو بگو:eek:بدبختم فردا

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
درسش حفظیه یا حل کردنی!!؟؟
اگه حفظیه که خوب راحته دیگه :دی
اگه حل کردنیه! پس باید امشب واست دست به دعا بشیم
Drbarbie.gif

اقتصاده
پاس کردی؟:wacko:
اگه پاس کردی ک خودت میدونی باید چ دعایی بکنی در حقم:D
زیاد سخت نیست ولی استادش بدقلقه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فعلا همینو داشته باش تا بعدمشاهده پیوست 140230
:D

بعدی :D
این که کاری با ما نکرد
از این ها بذارید

پ.ن:سلام.علی میبنم که جان سالم به در بردی.
خداییش من هر وقت خواستم تقلب بکنم یه مشکلی پیش اومده.وقتی هم هرو خوندم و میخوام با خیال راحت بشینم بنویسم از پشت سر و جلو و طرفین همین طور صدای حسییین میومد.ولی وقتی یه سوال رو گیر میکردم هر چی به اطراف توجه میکردم هیچ چیز خاصی نمیدیدم.بعد وقتی از جلسه می اومدم بیرون پشت سری میگه یه کم دیگه مینشتی بهت میرسوندم.یعنی ضدحال خالص.ولی فقط برای ضدحال زدن.یک بار تست کردم جواب نداد

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
این که کاری با ما نکرد
از این ها بذارید

خداییش من هر وقت خواستم تقلب بکنم یه مشکلی پیش اومده.وقتی هم هرو خوندم و میخوام با خیال راحت بشینم بنویسم از پشت سر و جلو و طرفین همین طور صدای حسییین میومد.ولی وقتی یه سوال رو گیر میکردم هر چی به اطراف توجه میکردم هیچ چیز خاصی نمیدیدم.بعد وقتی از جلسه می اومدم بیرون پشت سری میگه یه کم دیگه مینشتی بهت میرسوندم.یعنی ضدحال خالص.ولی فقط برای ضدحال زدن.یک بار تست کردم جواب نداد

توانم در همین حد بود:D
/
این استاده بهمون گفته هر کی بتونه زیر دست من تقلب کنه من بدون اینکه امتحان پایان ترم ازش بگیرم 20 میدم بره
این یعنی عمرا بتونید تقلب کنید:wacko::eek:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اقتصاده
پاس کردی؟:wacko:
اگه پاس کردی ک خودت میدونی باید چ دعایی بکنی در حقم:D
زیاد سخت نیست ولی استادش بدقلقه

نه،خوشبختانه سعادت دیدار اقتصاد رو نداشتم.اقتصاد بخون پس فردا رفتی سرکار شرکت رو ورشکست نکنی:D

این که کاری با ما نکرد
از این ها بذارید

من که کلا هیچ وقت با تقلب حال نمیکنم.یه بار تو عمرم تقلب کردم واسه هفت پشتم بسه.
حالا خاطره ی تقلب رو بگم شاد بشید :دی
کلاس اول بودم بعد 2تا اردک کشیده بود گفته بود کدوم به سمت راست حرکت میکنه.من از بس بچگی گفته بودن راست یعنی مستقیم گیج بودم.(همون راه راست و مستقیم و غیره :دی)
اصن هنگ کرده بودم.هی میگفتم بابا چرا اینا هیچکدوم به سمت من نمیان(یعنی مستقیم بیان طرفم :دی)بعد از جلویی دیدم سمت چپی رو علامت زده.منم سمت چپی رو علامت زدم :-(

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
توانم در همین حد بود:D
/
این استاده بهمون گفته هر کی بتونه زیر دست من تقلب کنه من بدون اینکه امتحان پایان ترم ازش بگیرم 20 میدم بره
این یعنی عمرا بتونید تقلب کنید:wacko::eek:

این رو گفته که بترسونه همه رو.
ما ترم اول دو واحد تحلیل مدار :wacko: داشتیم.استادش از کتاب های در حد فوق لیسانس امتحان میگرفت.همین رو میگفت.ولی بعد راحت مینشست سر جلسه و میخندید به ما
بچه های خوابگاه یک برگه مربوط به امتحان سال پیشش پیدا کرده بودند.سوالاتش همون بود که دوباره گرفته بود.خلاصه یک نفر 20 شد و حدود 25 نفر زیر 10 :D
این همکلاسی مون که 20 شده بود وقتی برگه رو دید(که دقیقا" مشابه همون سوالاتی بود که خونده بود) حالش بد شد رفت بیرون.یعنی تا چند ساعت تو دلش کارخونه ی پولکی سازی راه انداخته بودند

من که کلا هیچ وقت با تقلب حال نمیکنم.یه بار تو عمرم تقلب کردم واسه هفت پشتم بسه.
حالا خاطره ی تقلب رو بگم شاد بشید :دی
کلاس اول بودم بعد 2تا اردک کشیده بود گفته بود کدوم به سمت راست حرکت میکنه.من از بس بچگی گفته بودن راست یعنی مستقیم گیج بودم.(همون راه راست و مستقیم و غیره :دی)
اصن هنگ کرده بودم.هی میگفتم بابا چرا اینا هیچکدوم به سمت من نمیان(یعنی مستقیم بیان طرفم :دی)بعد از جلویی دیدم سمت چپی رو علامت زده.منم سمت چپی رو علامت زدم :-(

.:lol:
آخ که این موارد چقدر برای من هم پیش اومده بود(هنگ کردن سر یک چیز ساده) .من همیشه دست راست و چپم رو اشتباه میگیرم.کافیه تو یه تاکسی بخوام آدرس بدم و تو چند ثانیه چپ و راست بودن رو قاطی کنم

Last edited:

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
نه،خوشبختانه سعادت دیدار اقتصاد رو نداشتم.اقتصاد بخون پس فردا رفتی سرکار شرکت رو ورشکست نکنی

شرکت حسابدار نداره ؟
بابا من همینو دارم ب زور پاس میکنم:D

:lol:

من یه بار ابتدایی بودم امتحان داشتیم
یه سوال دادن بهمون ک جوابش میشد زالو
من هر چی ی ی ی فکر کردم هیچی یادم نیومد
اخرشم نوشتم زالزالک:D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
میگم شما این عکس ها رو از کجا میارین؟؟؟ من هرچی این اینترنت رو بالا و پایین میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم:hmm:
از تو جیفممممممممممممممممممم:D:p
تو که دس تو جیفه بزرگتر نمیکنی هااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
عکس محمودو دیدم یاده اون عکسه که چند سال پیش اومد بیرون افتادم که کارمندا تو محل کارشون تو زونکن بساط عرق و شراب خوری کار گذاشته بودن

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
چطورين بچه ها؟
چه عجب تاپيك باز زنده شده :rolleyes:

پ ن : اينجا كسي حساسيت فصلي داره؟ :( نسخم پيچيده شده 2 روزه :(

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام
چطورين بچه ها؟
چه عجب تاپيك باز زنده شده :rolleyes:

پ ن : اينجا كسي حساسيت فصلي داره؟ :( نسخم پيچيده شده 2 روزه :(

متاسفانه من دارم خودشم دو بار در سال :( یکی بهار یکی پاییز . الان چند سالی میشه . بیشتر به بوی گل رز و چمن حساسیت دارم که اگه بگیره تا چند ساعت ول کن نیست :D حسین یه آواتور داشت بچه ــه دماغش آبکی بود منم دقیقا اون طوری میشم یعنی یک وضعی . در حالت معمول هم معمولا از قرص Apo-cetirizine استفاده میکنم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
متاسفانه من دارم خودشم دو بار در سال :( یکی بهار یکی پاییز . الان چند سالی میشه . بیشتر به بوی گل رز و چمن حساسیت دارم که اگه بگیره تا چند ساعت ول کن نیست :D حسین یه آواتور داشت بچه ــه دماغش آبکی بود منم دقیقا اون طوری میشم یعنی یک وضعی . در حالت معمول هم معمولا از قرص Apo-cetirizine استفاده میکنم

آخ فرزاد نگو
دو روزه دانشگاه بودم اين دارو درخت ها نميدونم چيش رفته تو مخم بيچارم كرده
تازه امروز يه كم بهتر شده اوضام
در حد المپيك وضعم نا فرمه
ديروز سر امتحان نابود شدم يعني

بالا