منم هر موقع ناراحتم خیلی کم حرف میشم به همین خاطر فوری مادرم قضیه رو میفهمه کلا مادرا حس ششم قوی ای دارن گاهی اوقات حرف رو نزده میبینی منظورت رو فهمیده
وقت زدن این حرف ها نیست ولی من خیلی خر بودم.دورانی بود که تنها می اومدم این جا و اعصاب شما رو خورد میکردم.
تو این روز ها یه کم عذاب وجدان داشتم.ناراحت بودم.هم از ناراحتی تو و هم از کارهای خودم.
حالا که این حرف رو زدی واقعا" خوشحال شدم.تو این چند روز همش میخواستم یک حرفی بزنم ولی نمیشد.تا این که دیدم امشب حالت بهتر شده بود.
ببخشید آرام جان.
این حرفو نزن
عذرخواهی لازم نیست
بهرحال تو شرایط سخت هر کسی واکنش متفاوتی داره
توام اگه غمگین شدی بگو وگرنه میریزیم سرت و د بزن![]()
خوش ب حالت
منو بگوبدبختم فردا
درسش حفظیه یا حل کردنی!!؟؟
اگه حفظیه که خوب راحته دیگه :دی
اگه حل کردنیه! پس باید امشب واست دست به دعا بشیم![]()
بعدی
این که کاری با ما نکرد
از این ها بذارید![]()
پ.ن:سلام.علی میبنم که جان سالم به در بردی.
خداییش من هر وقت خواستم تقلب بکنم یه مشکلی پیش اومده.وقتی هم هرو خوندم و میخوام با خیال راحت بشینم بنویسم از پشت سر و جلو و طرفین همین طور صدای حسییین میومد.ولی وقتی یه سوال رو گیر میکردم هر چی به اطراف توجه میکردم هیچ چیز خاصی نمیدیدم.بعد وقتی از جلسه می اومدم بیرون پشت سری میگه یه کم دیگه مینشتی بهت میرسوندم.یعنی ضدحال خالص.ولی فقط برای ضدحال زدن.یک بار تست کردم جواب نداد
اقتصاده
پاس کردی؟:wacko:
اگه پاس کردی ک خودت میدونی باید چ دعایی بکنی در حقم
زیاد سخت نیست ولی استادش بدقلقه
بعدی
این که کاری با ما نکرد
از این ها بذارید![]()
پ.ن:سلام.علی میبنم که جان سالم به در بردی.
خداییش من هر وقت خواستم تقلب بکنم یه مشکلی پیش اومده.وقتی هم هرو خوندم و میخوام با خیال راحت بشینم بنویسم از پشت سر و جلو و طرفین همین طور صدای حسییین میومد.ولی وقتی یه سوال رو گیر میکردم هر چی به اطراف توجه میکردم هیچ چیز خاصی نمیدیدم.بعد وقتی از جلسه می اومدم بیرون پشت سری میگه یه کم دیگه مینشتی بهت میرسوندم.یعنی ضدحال خالص.ولی فقط برای ضدحال زدن.یک بار تست کردم جواب نداد
توانم در همین حد بود
/
این استاده بهمون گفته هر کی بتونه زیر دست من تقلب کنه من بدون اینکه امتحان پایان ترم ازش بگیرم 20 میدم بره
این یعنی عمرا بتونید تقلب کنید:wacko:![]()
من که کلا هیچ وقت با تقلب حال نمیکنم.یه بار تو عمرم تقلب کردم واسه هفت پشتم بسه.
حالا خاطره ی تقلب رو بگم شاد بشید :دی
کلاس اول بودم بعد 2تا اردک کشیده بود گفته بود کدوم به سمت راست حرکت میکنه.من از بس بچگی گفته بودن راست یعنی مستقیم گیج بودم.(همون راه راست و مستقیم و غیره :دی)
اصن هنگ کرده بودم.هی میگفتم بابا چرا اینا هیچکدوم به سمت من نمیان(یعنی مستقیم بیان طرفم :دی)بعد از جلویی دیدم سمت چپی رو علامت زده.منم سمت چپی رو علامت زدم :-(
نه،خوشبختانه سعادت دیدار اقتصاد رو نداشتم.اقتصاد بخون پس فردا رفتی سرکار شرکت رو ورشکست نکنی
کلاس اول بودم بعد 2تا اردک کشیده بود گفته بود کدوم به سمت راست حرکت میکنه.من از بس بچگی گفته بودن راست یعنی مستقیم گیج بودم.(همون راه راست و مستقیم و غیره :دی)
اصن هنگ کرده بودم.هی میگفتم بابا چرا اینا هیچکدوم به سمت من نمیان(یعنی مستقیم بیان طرفم :دی)بعد از جلویی دیدم سمت چپی رو علامت زده.منم سمت چپی رو علامت زدم :-(
از تو جیفممممممممممممممممممممیگم شما این عکس ها رو از کجا میارین؟؟؟ من هرچی این اینترنت رو بالا و پایین میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم:hmm: