• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
هَی وایِ من
یکی واسه من از این گوگولی مگولی ها بخرهcryingbig.gif

305472_586408951375111_1328054317_n.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام. ببینم دیگه بنا نیست مسابقه بذاریم؟

سلام
والا این طور که بوش میاد کیکاووس جان من که حوصله ی این کارها رو ندارم.ولی اگه کسی باشه که این مسئولیت رو به عهده بگیره شاید دوباره پا بگیره مسابقه

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
این موجود مقوایی ، کلا خیلی باحاله !

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
این تـــن بمیره درو باز کن :(

خیلی ســــــــــــرده ...

184480_583990154959743_1576444643_n.jpg

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
نمي دونم چرا امروز يكباره ياد فرزاد افتادم!

دلم براش خيلي تنگ شده...اميدوارم هر كجا كه باشه، سالم و سرحال باشه!

يادتون هست كه اين نقاشي رو كه خودش هم كشيده بود توي مسابقه شر كت داده بود؟ و برنده هم شده بود!

small96ad.jpg

51215_not-me.gif

فرزاد!!!

Electro SYyle

Registered User
لایک‌ها
20

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
امشب دوست داشتم کمی حرف بزنم.اما انگار جایی برای تلپ شدن نبود.مجبور شدم به خونه های قدیمی/کافه های قدمی که هنوز هم تعدادشون از تعداد انگشت هام کمترند سر بزنم.و یادم افتاد روزهایی رو این جا سپری کردم.یادم افتاد که بعضی وقت ها حرف میزدیم.میخندیدیم.ناراحت میشدیم
بارون میاد.من عادت ندارم همراه خودم چتر ببرم.برای همین همیشه وقتی بارون میاد خیس خیس میشم.شاید فضای دراماتیکی داشته باشه اما فکر میکنم کمی هم باید به فکر بدنم باشم.برای همین در این جا رو باز دیدم و گفتم شاید سایه بانی بهتر از این جا پیدا نشه.
به این یکی دو سال که توجه میکنم میبینم شاید بهتر بود کم سر و صداتر این طرف و اون طرف میرفتم.شاید بهتر بود ناشناس تر باشم تا راحت تر حرف بزنم.راحت تر فکر کنم و راحت تر از بقیه خوشم بیاد یا بدم بیاد.
به رابطه ی یک پسر حدود 35 ساله با پدرش که بالای 60 سال سن داره توجه کردید؟ ممکنه پیرمرد بعضی اوقات بخواد جوونی کنه و یه کارهایی رو بر خلاف قواعد پیری و قوانین خودش انجام بده.ممکنه دلش بخواد یه دفعه که تو پارک نشسته جلوی چند تا بچه یا جوون دیگه دعوا کنه.فحش بده.برقصه.
ولی پسرش و سن و سالش همیشه باعث میشند که این کارها رو انجام نده.باعث میشند که بعضی حرف ها رو نزنه.بعضی کارها رو نتونه بکنه و این یعنی محدودیت.
این چند مدتی که گفت و گو آزاد بسته شده من هم انگار حال و روز همون پیرمرد های محدود رو دارم.نمیتونم هر حرفی رو بزنم.بقیه به دید یک خاطره بهم نگاه میکنند.بعضی ها بهم پی ام میدند و میپرسند اون جا باز نمیشه؟ میگند یوزرت ما رو یاد اون جا می اندازه.میگند چرا این طور شد.
و تو که باید مثل پیرمرد ها آینده نگر و منطقی عمل کنی.نباید حرف نا به جایی بزنی.نباید وجه خودت و بقیه رو خراب کنی.نباید اعتراضت رو جلوی بقیه ی یوزرها عنوان کنی.
اولش فکر میکردم با بازنشسته شدن.این حالات هم از بین میره و راحت تر به بقیه ی امورم میرسم.راحت تر حرف میزنم.ولی بعد دیدم نمیشه.مشکل از ریشه است و من به شدت از یوزر دوم بدم میاد.
اصلا" شاید همین گفت و گو آزاد هم بهانه باشه.مهم الانه که من خیس شدم و دارم چرند میگم.و شاید فردایی که من یا کس دیگری مجبور باشه این جای پاهای گلی رو پاک کنه.قطرات ابی که رو زمین ریخته رو پاک کنه.و از من قول بگیره دیگه از این حرفا نزم
خواهش میکنم لایک نکنید.

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
درود دوباره!

حسين جان! خواستم لايك بزنم، اما كار نكرد! خب مهم نيست...

من هم دلم گرفته، هم از خودم، هم از كسي، هم از روزگار...اين دل تنگي توي چند وقت گذشته، خيلي بيشتر شده و من ديگه كلافه شدم...كاري هم از پيش نمي تونم برم...فقط اميدوارم به ياري خدا همه چيز رو براه بشه. فقط همين و بس!

يكي از پديده هاي خارق العاده طبيعي در پارك جنگلي يوسيمتي Moonbow هست، شايد براي شما جالب باشه كه بدونيد كه در طول مدت شب در بعضي آبشارهاي اين پارك، شاهد اين پديده هستيم، يعني ديدن رنگين كمان در شب! البته به شرطي كه قرص ماه كامل باشه كه نور كافي براي بوجود اومدن رنگين كمان ايجاد كنه و آبشار آب كافي داشته باشه و هم شما در موقعيت و زمان مناسب قرار بگيريد.

144_DSC_89f2b2.jpg

سخن ها ديگر به نظر كافي نيستند، هر چند كه هميشه نا كافي بودند.

بالا