• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سؤال قدیمی: به شانس معتقدید؟

به شانس...

• Total voters
    46

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
بهتره برای سوال جدید تاپیک بزنی
ولی مسئله ای که هست
به صورت علمی بیان می کنم
هیچ جای جهان جاذبه صفر نیست
چرا چون ذرات تشکیل دهنده ما و جهان برو ریز تر از اتم یک نیروی جاذبه به دور خودشون دارن و هنگامی که این ذرات تعداد زیادیشون دور هم جمع بشن و تشکیل یک سیاره رو بدن مثل زمین جاذبه ای بسیار قوی تر رو شما مشاهده می کنید
خیلی سادس الان شما که داری متنو می خونی موس کامپیوتر خودتو اندکی جا بجا کن !
بله الان شما موفق شدی تغییری تو جهان ایجاد کنی چون اون موس از ذرات و ذرات دارای انرژی های مختلف هستن
و با تغییر مکانشون شما انرزیشون رو به یه سمت دیگه داری روانه می کنی
در زندگی هم همینطور اعمال و رفتار ما باعث تغییر اینده میشه
الان یه سری میان میگن خب اونی که پولداره یا یهو پولدار شده چی
من نگفتم تنها دلیل تغییر روند زندگی و اینده ذرات هستن یکیش اینه
تو کامنت قبلیم گفتم بازم می گم قدرتمند ترین چیز در جهان هستی مغز انسان هست دست کمش نگیرین
آره میخواستم تاپیک جدا بزنم اما ترجیح دادم همینجا مطرح کنم.
خب این از دید شما هست و قطعاً دیدگاههای متفاوتی وجود داره.
منتظر کامنتهای دیگر دوستان هستم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من به انرژی های پیرامونمون معتقدم.

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
همونطور که مرغ ها قادر به درک خیلی چیز ها نیستن -ما ادما هم قادر به درک خیلی چیزها نیستیم- نیرو هایی هست یا بهتره به دلیل توصیف مشکل بگم (چیزهایی) وجود داره که مغز انسان قادر به درک وفهمیدن وکشف اونها نیست ونبوده (حداقل تا الان) بنا بر این من شانس رو یکی از اون (چیزها) میدونم وبهش معتقدم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
همونطور که مرغ ها قادر به درک خیلی چیز ها نیستن -ما ادما هم قادر به درک خیلی چیزها نیستیم- نیرو هایی هست یا بهتره به دلیل توصیف مشکل بگم (چیزهایی) وجود داره که مغز انسان قادر به درک وفهمیدن وکشف اونها نیست ونبوده (حداقل تا الان) بنا بر این من شانس رو یکی از اون (چیزها) میدونم وبهش معتقدم
ها باریکلا
همین که خودت گفدی:D:general502:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
یه چیزایی رو مهم نیست تو بهش معتقد باشی یا نباشی ، مهم اینه که اون به تو معتقده ! شانس هم یکی از این پدیده هاس .

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
یه چیزایی رو مهم نیست تو بهش معتقد باشی یا نباشی ، مهم اینه که اون به تو معتقده ! شانس هم یکی از این پدیده هاس .
ضمناً از قانون جذبی که ذهن ما ازش برخورداره قویتره؟
بهرحال یه جنگه بین این دو...

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
اولا اینکه تمام حرفایی که میخوام بزنم دلیل بر این نیست که من آدم مذهبی هستم
دوما اینکه یکی از اسم های خدای شر شانس یا همون (LUCK) و اینکه اعتقاد به شانس تمام سنت های خدا و حکمت خدا رو زیر سوال میبره
ما میگیم که خدا حکیمه و هر اتفاقی تو این دنیا بر اساس حق و هدف داری میفته و قانون مندی جهان که اسم دیگه ش قضا و قدر هست بر اساس این حکمت برنامه ریزی شده
اعتقاد به شانس اکثر مواقع به ما میگه اتفاقات بر اساس هیچی و بی دلیل به وقوع میپیونده یعنی هیچکس نیست که ازش خبر داشته باشه منظورم از هیچکس خداست
و دلیل اینکه گفتم اکثر اینه که برای مثال میگیم:شانسی افتادم توی جوب:D
و اینکه پول دار بودن بعضی افراد و بیچارگی بعضی دیگه رو بر اساس شانس میذاریم اشتباهه البته از نظر من
دلیل:این جز سنت های خداست که هرکسی مورد امتحان قرار میگیره و نسبت به اون چیزی که انتخاب میکنه براش موقعیت ایجاد میشه
به فض اگه کسی دنیا و دینا دوستی رو انتخاب میکنه خب تمام اسباب دنیا براش مهیا میشه و بعضی هم هستند که دنیا رو انتخب میکنن اما دنیا بهشون نمیرسه چون خدا داناتر از ماست و اینکه ممکنه اگه اون فرد دومی که گفتم بهش موقعیت داده بشه بمب اتم درست کنه بزنه همه رو بترکونه:D و این نشون میده که حکمت خدا بالا تر از همه ی خواست ها و ذهنیات ماست
و اما اینکه بعضی هم با اینکه دنیای جاودان و یه تعبیر قرآن آخرت رو انتخاب میکنه خدا بهش کمک میکنه که به هدفش برسه حالا یا شخص به توانی که نشون میده از خودش دنیا رو هم به دست میاره در کنار راهش یا نه

و ........
همه ی این ها دال بر اینه که شانس وجود نداره و ته ته ته همه چیز خداست
امیدوارم تونسته باشم مظورم رو روسنده و کمک کرده باشم

باتشکر

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
دلیل:این جز سنت های خداست که هرکسی مورد امتحان قرار میگیره و نسبت به اون چیزی که انتخاب میکنه براش موقعیت ایجاد میشه
یاد یه جمله افتادم چند وقت پیش بدستم رسید.
نوشته بود "نمیدونم چرا هر چی بلا بر سر افراد بی دین میاد عذاب الهی هست و هر چی بلا برای مسلمانان میاد امتحان الهی! شاید تفاوت در نگرش انسانهاست..."

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اولا اینکه تمام حرفایی که میخوام بزنم دلیل بر این نیست که من آدم مذهبی هستم
دوما اینکه یکی از اسم های خدای شر شانس یا همون (LUCK) و اینکه اعتقاد به شانس تمام سنت های خدا و حکمت خدا رو زیر سوال میبره
ما میگیم که خدا حکیمه و هر اتفاقی تو این دنیا بر اساس حق و هدف داری میفته و قانون مندی جهان که اسم دیگه ش قضا و قدر هست بر اساس این حکمت برنامه ریزی شده
اعتقاد به شانس اکثر مواقع به ما میگه اتفاقات بر اساس هیچی و بی دلیل به وقوع میپیونده یعنی هیچکس نیست که ازش خبر داشته باشه منظورم از هیچکس خداست
و دلیل اینکه گفتم اکثر اینه که برای مثال میگیم:شانسی افتادم توی جوب:D
و اینکه پول دار بودن بعضی افراد و بیچارگی بعضی دیگه رو بر اساس شانس میذاریم اشتباهه البته از نظر من
به فض اگه کسی دنیا و دینا دوستی رو انتخاب میکنه خب تمام اسباب دنیا براش مهیا میشه و بعضی هم هستند که دنیا رو انتخب میکنن اما دنیا بهشون نمیرسه چون خدا داناتر از ماست و اینکه ممکنه اگه اون فرد دومی که گفتم بهش موقعیت داده بشه بمب اتم درست کنه بزنه همه رو بترکونه:D و این نشون میده که حکمت خدا بالا تر از همه ی خواست ها و ذهنیات ماست
و اما اینکه بعضی هم با اینکه دنیای جاودان و یه تعبیر قرآن آخرت رو انتخاب میکنه خدا بهش کمک میکنه که به هدفش برسه حالا یا شخص به توانی که نشون میده از خودش دنیا رو هم به دست میاره در کنار راهش یا نه

و ........
همه ی این ها دال بر اینه که شانس وجود نداره و ته ته ته همه چیز خداست
امیدوارم تونسته باشم مظورم رو روسنده و کمک کرده باشم

باتشکر
بدبختی های خیلی زیادی هست که فقطم سر ادمای بی گناه و بیچاره میاد!
پیدا کردن اینهمه حکمت واسه اینهمه بدبختی خیلی سخته!

My own Life!

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
بدبختی های خیلی زیادی هست که فقطم سر ادمای بی گناه و بیچاره میاد!
پیدا کردن اینهمه حکمت واسه اینهمه بدبختی خیلی سخته!

My own Life!

خب این دیگه بسته به اعتقادات و سظح ایمان آدم داره
{هر عصب و فکر به منبع بی شائبه ایی از ایمان وصل بود که خوب و بد را به عنوان مشیت خدا میپذیرفت}
این جمله از کتاب روزها از محمد اسلامی ندوشن بود که فک میکنم جواب کاملی باشه

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
{هر عصب و فکر به منبع بی شائبه ایی از ایمان وصل بود که خوب و بد را به عنوان مشیت خدا میپذیرفت}
ببخشید شما کتابهای م.م.ن.و.ع.ه هم میخونید؟

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
ماهیت شانس اینجا تعریف نشده باقی موند. مثلا کسی مثالی از تاس زد. اگر شما بلد باشی تاس رو درست بندازی و فیزیک تاس رو بشناسی میتونی عددی که میخوای رو بیاری پس پرتاب شانس هم تصادفی نیست. شما برو قمارخونه توی لاس وگاس اگر بلد باشی چکار کنی میلیونر میشی.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یعنی یه افریقایی که چشم باز میکنه میبینه پوست و استخون و هزار جور مریضی داره حتی اب اشامیدنی نداره! باید بگه قسمت/حکمت/مشیت من این بوده؟!؟
جوابی برای این سوالش دارید که چرا من زندگی راحت ندارم؟

My own Life!

606060

Registered User
لایک‌ها
260
1000 درصد

بالا