• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سؤال قدیمی: به شانس معتقدید؟

به شانس...

• Total voters
    46

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
چیزی به اسم شانس وجود نداره، کائنات قوانین مشخصی داره که خیلی از اونها از چشم ما پنهونه و ما روی چیزایی که درکی ازشون نداریم اسمهای مختلف میذاریم.
ما فکر میکنیم خیلی باهوشیم چون مثلا تونستیم فلان وسیله رو بسازیم یا تا فلان جای کهکشان سفر کنیم.
اما من فکر میکنم دانش و آگاهی ما هنوز خیلی کمه و هیچوقت هم انسان کل دانش رو بدست نخواهد آورد.

اما درباره اینکه چرا یه عده مثلا تو عراق به دنیا اومدن یا توی کشورهای آفریقایی؛ خیلی ها اونا رو بدشانس میدونن ولی به نظرم باید خیلی پایه‌ای تر به قضیه نگاه کنید.
آدما نسل به نسل دنیا رو خراب‌تر کردن
با حرص و طمع مرزهایی مشخص کردن تا امکانات و فراوونی توی یه منطقه رو برای خودشون نگه دارن. اینطور بود که همون اوایل محدوده قبایل به وجود اومد و رفته رفته که رسید به مرزبندی و کشورها برای خودشون مرز تعیین کردن
زمان پیدایش انسان، چنین مرزهایی وجود نداشت و کسی که برفرض توی قاره‌ای که ما الان اسمشو آفریقا گذاشتیم به دنیا می اومد، مجبور نبود اونجا که خشکی و کم آبی هست بمونه و می تونست به جاهایی بره که زندگی بهتری هست.
وقتی مرزی وجود نداشت کسی به خاطر کشورگشایی، غارت منابع، چیره شدن به منطقه استراتژیک و... با کسی جنگ نمی‌کرد.
دنیا برای همه بود...

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
چیزی به اسم شانس وجود نداره، کائنات قوانین مشخصی داره که خیلی از اونها از چشم ما پنهونه و ما روی چیزایی که درکی ازشون نداریم اسمهای مختلف میذاریم.
ما فکر میکنیم خیلی باهوشیم چون مثلا تونستیم فلان وسیله رو بسازیم یا تا فلان جای کهکشان سفر کنیم.
اما من فکر میکنم دانش و آگاهی ما هنوز خیلی کمه و هیچوقت هم انسان کل دانش رو بدست نخواهد آورد.

اما درباره اینکه چرا یه عده مثلا تو عراق به دنیا اومدن یا توی کشورهای آفریقایی؛ خیلی ها اونا رو بدشانس میدونن ولی به نظرم باید خیلی پایه‌ای تر به قضیه نگاه کنید.
آدما نسل به نسل دنیا رو خراب‌تر کردن
با حرص و طمع مرزهایی مشخص کردن تا امکانات و فراوونی توی یه منطقه رو برای خودشون نگه دارن. اینطور بود که همون اوایل محدوده قبایل به وجود اومد و رفته رفته که رسید به مرزبندی و کشورها برای خودشون مرز تعیین کردن
زمان پیدایش انسان، چنین مرزهایی وجود نداشت و کسی که برفرض توی قاره‌ای که ما الان اسمشو آفریقا گذاشتیم به دنیا می اومد، مجبور نبود اونجا که خشکی و کم آبی هست بمونه و می تونست به جاهایی بره که زندگی بهتری هست.
وقتی مرزی وجود نداشت کسی به خاطر کشورگشایی، غارت منابع، چیره شدن به منطقه استراتژیک و... با کسی جنگ نمی‌کرد.
دنیا برای همه بود...
تا حد زیادی موافقم، در واقع دوست داشتم همچین پاسخی رو اینجا بشنوم که تقریباً شنیدم.
اما اگه بخوایم قدرت مغز انسان رو در نظر بگیریم از نقطه نظر متافیزیک و علوم ماوراء شاید واقعاً نامحدود باشه...
اینجا دیگه مرزبندی ها مهم نیست و اگه کسی واقعاً لیاقت داشته باشه میتونه خودش رو از قعر آفریقا به بام آمریکا برسونه.
اما بحث سر این هست که ما خودمون رو با کشورهای پیشرفته مقایسه میکنیم، اینکه اونها الآن دارند به چی فکر میکنند و ما به چی فکر میکنیم.
هیچکس منکر این نیست که روز به روز بعلت غارتهای بسیار سران توی طبیعی ترین نیازهای زندگیمون موندیم و به قول دوستم باید توی جمعه دپرس کننده همدیگه رو پیدا کنیم و درباره رؤیاهای پیش پا افتاده مون که مهاجرت به یک کشور پیشرفته هست صحبت کنیم.
بنظرتون این یکی از تلخترین نیازهای هر ایرانی نیست؟؟؟
این که بهترین روزهای زندگیمون رو سگ دو بزنیم به امید اینکه شاید توی میانسالی بتونیم از این کشور برای همیشه مهاجرت کنیم...
برای من که دو دو تا چهار تاست، فقط نمیدونم چرا عوام نمیفهمند، برای همین به جمله "نرود میخ آهنی در سنگ بسیار بسیار معتقدم" که توی فرهنگ معاصر متحجر ما در مورد خانمها {شاید بدلیل محدودیتهای بسیارشون} حرکت رفت و برگشت موج گونه همچنان ادامه دارد...
شاید وقتی به اشتباهات امروز نسل گذشته مون نگاه میکنیم اصلاً برامون عجیب نیست اینها همونهایی بودند که ا.ن.ق.ل.ا.ب کردند...
پ.ن: پیشنهاد میکنم فیلم "خط ویژه" رو بهیچوجه از دست ندید.

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
یاد یه جمله افتادم چند وقت پیش بدستم رسید.
نوشته بود "نمیدونم چرا هر چی بلا بر سر افراد بی دین میاد عذاب الهی هست و هر چی بلا برای مسلمانان میاد امتحان الهی! شاید تفاوت در نگرش انسانهاست..."

خب این فکر آدم ها چیزیه که میخوان از این نعمت ها یا عذاب ها برداشت میکنن
چرا وقتی به
یعنی یه افریقایی که چشم باز میکنه میبینه پوست و استخون و هزار جور مریضی داره حتی اب اشامیدنی نداره! باید بگه قسمت/حکمت/مشیت من این بوده؟!؟
جوابی برای این سوالش دارید که چرا من زندگی راحت ندارم؟

My own Life!

اولا اینکه این مقایسه خودمون با یه انسان با سظی اقتصادی بالا اشتباهه.
من به شخصه میتونسم یه مدت پیش با پوا تو جیبیم 10 تا سایت مثل p.tرو بخرم.اما با اشتباهاتی که کردیم چند صد میلیارد پولو از دست دادیم.اینو رو شانس باید گذاشت؟؟اشتباهات و عدم تلاش رو نمیشه سر شانس گذاشت.این همه آدم سیاه پوست که تو بدختی بزرگ شدنو آدمای مشهور شد.50CENT از اسمش معلومه که چجوری بزرگ شده.خیلی از ما جبرگرایی رو که فلاسفه ی مادی گرا با افکار نیهیلیستی توی قرن نوزدهم و بیستم بهش نائل اومدن و گرفتارش شدن رو قبول داریم
این عقیده این بود که هرکسی که پول داره و توی موهبت هست از خداست و نباید کسی اونو ازش بگیره و کسی که توی بدختیه باید توی بدختی بمونه و حق اعتراض به خودش نده

خیلی دلم میخواد توضیحات کاملی بدم اما باید برم بیمارستان

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
خیر معتقد نیستم همه چیز نسبی کسی موفقه که بتونه همه چیز تو وسط ومیانه نگه داره چیزی به اسم شانس نداریم فقط احتمالات !! در ضمن تو دایره لغاتم چیزی به اسم بدشانس -خوش شانس و بدبخت و خوش بخت و ... نیست

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
کمی تا قسمتی معمولی

هم آره هم نه
هم خوش شانس هم بدشانس

گاهی دنیا به کام گاهی بر ضد ما

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
خیر معتقد نیستم همه چیز نسبی کسی موفقه که بتونه همه چیز تو وسط ومیانه نگه داره چیزی به اسم شانس نداریم فقط احتمالات !! در ضمن تو دایره لغاتم چیزی به اسم بدشانس -خوش شانس و بدبخت و خوش بخت و ... نیست

حرفت لایک داره اما احتمالات توی این حیطه بررسی و وارد نمیشه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب این فکر آدم ها چیزیه که میخوان از این نعمت ها یا عذاب ها برداشت میکنن
چرا وقتی به

اولا اینکه این مقایسه خودمون با یه انسان با سظی اقتصادی بالا اشتباهه.
من به شخصه میتونسم یه مدت پیش با پوا تو جیبیم 10 تا سایت مثل p.tرو بخرم.اما با اشتباهاتی که کردیم چند صد میلیارد پولو از دست دادیم.اینو رو شانس باید گذاشت؟؟اشتباهات و عدم تلاش رو نمیشه سر شانس گذاشت.این همه آدم سیاه پوست که تو بدختی بزرگ شدنو آدمای مشهور شد.50CENT از اسمش معلومه که چجوری بزرگ شده.خیلی از ما جبرگرایی رو که فلاسفه ی مادی گرا با افکار نیهیلیستی توی قرن نوزدهم و بیستم بهش نائل اومدن و گرفتارش شدن رو قبول داریم
این عقیده این بود که هرکسی که پول داره و توی موهبت هست از خداست و نباید کسی اونو ازش بگیره و کسی که توی بدختیه باید توی بدختی بمونه و حق اعتراض به خودش نده

خیلی دلم میخواد توضیحات کاملی بدم اما باید برم بیمارستان
بحث یکی دو نفر ادم موفق که حالا به چه صورت تونستن از بدبختی نجات پیدا کنن نیست!
اونت استثنا هستن
بحث اینه که ایا یه نفر که از شروع زندگی تو بدبختیه و هیچی به معنی واقعی کلمه نداره میتونه اعتراض کنه یا باید وضعیتشو قبول کنه؟
رسیدن به قله از صفر با رسیدن به قله از کوهپایه خیلی فرق میکنه

My own Life!

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
گوزینه اول صحیحه

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
بحث یکی دو نفر ادم موفق که حالا به چه صورت تونستن از بدبختی نجات پیدا کنن نیست!
اونت استثنا هستن
بحث اینه که ایا یه نفر که از شروع زندگی تو بدبختیه و هیچی به معنی واقعی کلمه نداره میتونه اعتراض کنه یا باید وضعیتشو قبول کنه؟

My own Life!

خب این تفاوت بین آدم ها رو میسازه
خب اگه همه به قول شما تو کوهپایه بودن یا همه صفر صفر خب نمیشد برای این طول عمر کامه ی زندگی رو تعریف کرد
این تفاوت هاست که زندگی رو به معنای واقعی کلمه میسازه

خودت فرض کن ببین مثلا همه مون بند نافمونو بردن پول دار بودیم یا بدبخت.خب این زندگی با تمام نازو نعمتش نکبت بار خواهد بود.این که هیچ تلاشی برای داشته هامون نکنیم.اونی هم که یه چیزی داره بالاخره جدش رنج و کشیده.درسته خودش نرسیده بهش اما از یه جایی شروع شده.درسته خیلی از ما شاید جدمون یا پدر مادرمون بدختی رو قبول کردن و برای چیزی تلاش نکردن.امانباید خودمون شروع کنیم؟؟؟
عمری که داریم فک میکنم باید کافی باشه برای این تلاش و کوشش.مخصوصا که الان وضعیت خیلی خوبه با اینکه جهان سومی هستیم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب این تفاوت بین آدم ها رو میسازه
خب اگه همه به قول شما تو کوهپایه بودن یا همه صفر صفر خب نمیشد برای این طول عمر کامه ی زندگی رو تعریف کرد
این تفاوت هاست که زندگی رو به معنای واقعی کلمه میسازه

خودت فرض کن ببین مثلا همه مون بند نافمونو بردن پول دار بودیم یا بدبخت.خب این زندگی با تمام نازو نعمتش نکبت بار خواهد بود.این که هیچ تلاشی برای داشته هامون نکنیم.اونی هم که یه چیزی داره بالاخره جدش رنج و کشیده.درسته خودش نرسیده بهش اما از یه جایی شروع شده.درسته خیلی از ما شاید جدمون یا پدر مادرمون بدختی رو قبول کردن و برای چیزی تلاش نکردن.امانباید خودمون شروع کنیم؟؟؟
عمری که داریم فک میکنم باید کافی باشه برای این تلاش و کوشش.مخصوصا که الان وضعیت خیلی خوبه با اینکه جهان سومی هستیم
داداش بیخیال اصلا بحثو از کجا به کجا کشوندی!!
من میگم افریقایی نون نداره بخوره پوست و استخونه اروپاییه تو نازو نعمت عشق و حال میکنه اینا باهم برابرن؟ چرا جابجا نیستن؟!؟
شما میگی هرچیزی حکمتی داره
حکمت اونهمه گرسنه و تلفات از گرسنگی و مرگ تو افریقا چیه؟!؟

My own Life!

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
خب من جواب سوالاتو میدم اما همش یه سوال دیگه میپرسی.بعدشم منطق باید داشته باشی

اگه قرار بود حکمت همه چیزو بدونیم که تغیرش میدادیم و دیگه حکمتی از سوی خدا نبود
هرچند این سوال هم جوابی داره که متاسفانه من توی مسائل دینی تحصیل نکردم

Aluminium Phosphide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
چون بد شانسم به شانس اعتقاد ندارم!
2i8d4ao.gif

تشکور
بدرود

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
زندگی همینه که هست نه نوه فلان شل مغزی هستیم و نه ... اونایی که منتظرن از اسمون براشون پول بباره یا عمه شون بمیره:D پولی بدست بیارن و کلا مثه فلک زده:p اه و ناله میکنن محکوم به شکستند یا باید بشینی بزنی سرت بگی بدبختم و... یا باید رو به جلو و با فلاکت خودتو پیشرفت بدی اون دوستانیم که میگن نمیشه و فلان کسی نگفت راحته!بلکه شما گشادی نازنین:D

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
معتقدم و متوسط شانس هستم. توی گزینه ها نبود :p

همه زندگی بر مبنای شانس و احتمالاته .... اما من معتقدم خوش شانسی ها و بد شانسی ها در دراز مدت اثر هم رو خنثی میکنن و آدم می مونه و نتیجه زحمات و تصمیماتش
@Webmoney-XCH
چندین سال با این عباراتی که نوشتی ، مبارزه کردم و انکار کردم وجود شانس رو

اما دیگه بُریدم .

زدی تو خال

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بنظرم شانس مثل یک طول موج در جریانه ، و باید برای اتفاقات بزرگ در جریانش قرار بگیری و سعی کنی دو دستی بهش چنگ بزنی !

واقعیت وجود انسان هم موفق شدن یک اسپرم هست که در بهترین موقعیت و وضعیت قرار داشته و تبدیل میشه به فوق العاده ترین حالت ممکن ...

به وجود شانس (موفقیت) باید ایمان داشت

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چندین سال با این عباراتی که نوشتی ، مبارزه کردم و انکار کردم وجود شانس رو

علم گریز متحجر
his.gif

شانس یک مفهوم علمی است. بنابر نظریه های فیزیک کوانتومی همه چیز بر مبنای شانس و احتمال است. از به وجود آمدن گیتی، تا نوشتن این پست توسط بنده! اما به لطف ریاضیات می توان میزان این احتمالات را مشخص کرد :cautious:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
قطعا شانس وجود داره و قطعا من جز بدشانسا هستم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به شانس نه ولی به علم احتمالات بلی.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
بعد از ۶/۵سال زیرخاکیمو بالا آوردید!
با تجربه امروزم باید بگم کسی که به کارما و تناسخ معتقد شه خودبخود به شانس بی اعتقاد میشه چرا که طبق تئوری معروف انیشتین خداوند تاس نمی اندازد و تمامی اتفاقات زندگی حول یک چرخه منظم پیشروی میکنند در نتیجه احتمال شانس و خوشبیاری/بدبیاری رندوم بی اثر میشه البته الآن نیومدم که شانس رو رد و عدالت دنیا رو ثابت کنم و بگم فرمولشو بالاخره کشف کردم بهرحال چیزی که در ظاهر میبینیم جز بی رحمی و برده داری و نابرابری شدید نیست اما استفاده بهینه از اندک فرصتهای زندگی تنها راه چاره جهت خروج از بحرانهای اجدادیمونه از طرفی رفتارشناسها میگن زندگی مث یک بازی میمونه که هر چقدر قواعدشو بهتر فرا بگیرید موفقتر میشید اما نسبیه و نمیشه فرمول ثابت واسش نوشت در واقع طبق این تئوریشون آدمهای موفقتر با فرض بر سلامت و هدفمندی ذات زندگی، لیاقت بالاترنشستنو داشتند و اتفاقی موفق نشدند یکسری دیگر هم معتقدند که با تغییر ارزشها میتونه همه چی عوض شه و احتمالشم صرفاً از دیدگاه احتمالات بالاست هر چند تا الآن از نگاه خودم چنین نوسان عمیقی در زندگی بشر رخ نداده که همه چی وارونه شه و گلوبالیستها از باستان تا امروز با الگوهای مشابه به حق یا ناحق نتیجه گرفتند و در عرش موندند.
در نهایت باید گفت در دنیایی که بعلت محدودیت منابع، رقابت حرف اول و آخرو داره میزنه با کسرت میلیاردها میلیارد موجود حاضر در این چالش نباید انتظار پیشرفت سریع از خودمون داشته باشیم و افسرده بگیم که چرا جای فلانی نیستم بهرحال زندگی با امید به فردای بهتر جریان پیدا میکنه...

بالا