mercedes62
کاربر حرفه ای سیستم عامل
Hoorsa بانو مشخصه که تجربه های خوبی جمع کردید ادر حین کارنه بابا ما اینقدر رو میدیم به این مدیرای .......که فکر میکنن چقدر دارن لطف میکنن این حقوقو میدن .والا .باور کن کار 3 نفرو از آدم میکشن تازه کلی هم منت .من که 1 بار زدم تو ذوق مدیرم گفتم حقوقمو زیاد کن نکرد منم 3 ماه بعدش 1 کار پیدا کردم ازون بهتر .گفتم من دارم میرم حالا الحمداله شعورم ندارن که بگن چرا و...نرو و...گفت باید شما از 1 ماه قبل بگی .منم گفتم 30 تومنم حقوقم از اینجا پایینتره .حالشو گرفتم .یعنی میخوام برم و ریخت تورو نبینم .خلاصه همه وسایلمو هم جمع کردم مدیر مالیم نذاشت بعدم 2 ماه دیگش حقوقمو برد بالا .ولی آدم باید تخصصشو بره بالا .زبان و کامپیوترش فول باشه من متاسفانه زبانم معمولیه .یعنی اگه آدم بتونه هم مدرکش بالا باشه و...میتونه واقعا حقوقهای خوبی بگیره
ما تو شرکتمون 1÷ فوق لیسانس مکانیک داریم فقط مشاوره میاد میده ماهی 2 تومن از شرکت ما میگیره کارهای ایزو هم انجام میده .متو.لد 56
راستش من به نسبت تجربه 10-12 سالم تو کار ، بنظرم بهترین کار اینه که آدم اوایل برا دیگران کار کنه و تجربه کسب کنه و بعد ازاون مستقل بشه و واسه خودش کار کنه
بیزینسی رو برا خودش استارت بزنه