• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه شغل میخوام

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
نه بابا ما اینقدر رو میدیم به این مدیرای .......که فکر میکنن چقدر دارن لطف میکنن این حقوقو میدن .والا .باور کن کار 3 نفرو از آدم میکشن تازه کلی هم منت .من که 1 بار زدم تو ذوق مدیرم گفتم حقوقمو زیاد کن نکرد منم 3 ماه بعدش 1 کار پیدا کردم ازون بهتر .گفتم من دارم میرم حالا الحمداله شعورم ندارن که بگن چرا و...نرو و...گفت باید شما از 1 ماه قبل بگی .منم گفتم 30 تومنم حقوقم از اینجا پایینتره .حالشو گرفتم .یعنی میخوام برم و ریخت تورو نبینم .خلاصه همه وسایلمو هم جمع کردم مدیر مالیم نذاشت بعدم 2 ماه دیگش حقوقمو برد بالا .ولی آدم باید تخصصشو بره بالا .زبان و کامپیوترش فول باشه من متاسفانه زبانم معمولیه .یعنی اگه آدم بتونه هم مدرکش بالا باشه و...میتونه واقعا حقوقهای خوبی بگیره
ما تو شرکتمون 1÷ فوق لیسانس مکانیک داریم فقط مشاوره میاد میده ماهی 2 تومن از شرکت ما میگیره کارهای ایزو هم انجام میده .متو.لد 56
Hoorsa بانو مشخصه که تجربه های خوبی جمع کردید ادر حین کار

راستش من به نسبت تجربه 10-12 سالم تو کار ، بنظرم بهترین کار اینه که آدم اوایل برا دیگران کار کنه و تجربه کسب کنه و بعد ازاون مستقل بشه و واسه خودش کار کنه

بیزینسی رو برا خودش استارت بزنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وای ماشالا شما هم سابقت زیاده .ما شاگرد شماییم .چشمک
راستش منم خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم .تو فکرش هم هستم .چند وقت پیش یه کتاب گرفتم جو گیر شدم میخواستم رستوران بزنم .ولی جدی به فکرش هستم .شما چی تو ذهنتون هست ؟

Hoorsa بانو مشخصه که تجربه های خوبی جمع کردید ادر حین کار

راستش من به نسبت تجربه 10-12 سالم تو کار ، بنظرم بهترین کار اینه که آدم اوایل برا دیگران کار کنه و تجربه کسب کنه و بعد ازاون مستقل بشه و واسه خودش کار کنه

بیزینسی رو برا خودش استارت بزنه

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
میتونی ازدواج کنی و درامد کسب کنی:D میتونی از همین hoorsa شروع کنی 600 700 میگیره 500 میده بهت تو هم میخوری میخوابی تو خونه:lol:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
میتونی ازدواج کنی و درامد کسب کنی:D میتونی از همین hoorsa شروع کنی 600 700 میگیره 500 میده بهت تو هم میخوری میخوابی تو خونه:lol:
منتظر واکنش کوبنده باش.
:wacko:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

مننننننننننننننن عمراااااااااااا .من یک خسیسم .من نصف خواستگارامو به همین خاطر رد کردم .حواستون باشه میرین خواستگاری رو حقوق دختر حساب نکنینا اااااااااا.

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
مننننننننننننننن عمراااااااااااا .من یک خسیسم .من نصف خواستگارامو به همین خاطر رد کردم .حواستون باشه میرین خواستگاری رو حقوق دختر حساب نکنینا اااااااااا.

بنده دارای تحصیلات عالیه و حقوق مکفی هستم، بعد از ازدواج یه حساب مشترک باز می کنیم که فقط خودم حق برداشت ازش را خواهم داشت.GFs قبلی و بعدی را هم دیگه کار ندارم.شبیه آواتارت هم نبودی مهم نیست.قبولــه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من اینقدر سخت گیرممممممممممم.تحصیلات عالیه .دارای منزل شخصی سن بین 30 تا 34 .اخلاق خووووووووووووببببببب باشه .مهریم هم 3 دنگ خونه با 350 تا سکه .و حق طلاق و اجازه خروج از کشور .خودم هم زن زندگیییییییییییییییممم.همه چی تموم .حساب مشترک هم من میخوام حقوقامو جمع کنم برای آینده بچه و خونه بزرگتر و اینا

بنده دارای تحصیلات عالیه و حقوق مکفی هستم، بعد از ازدواج یه حساب مشترک باز می کنیم که فقط خودم حق برداشت ازش را خواهم داشت.GFs قبلی و بعدی را هم دیگه کار ندارم.شبیه آواتارت هم نبودی مهم نیست.قبولــه؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
من اینقدر سخت گیرممممممممممم.تحصیلات عالیه .دارای منزل شخصی سن بین 30 تا 34 .اخلاق خووووووووووووببببببب باشه .مهریم هم 3 دنگ خونه با 350 تا سکه .و حق طلاق و اجازه خروج از کشور .خودم هم زن زندگیییییییییییییییممم.همه چی تموم .حساب مشترک هم من میخوام حقوقامو جمع کنم برای آینده بچه و خونه بزرگتر و اینا

horsaa خانوم اینجوری فک نکنم رنگ شوهر ببینید به خودتون اخه این شرایط رو هیچکی نداره یه کم تخفیف بدید شاید بتونم یه کیس خوب واستو پیدا کنم:دی(شوخی)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
وای تو ک س مغزی!!:D:weird:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
به به به اینجا هم که شد تاپیک خواستگاری!!!:D

حالا جدای از شوخی واقعا آیا راه حلی هست؟

من که شغل دولتی و اینا نمیرم میخوام کار آزاد باشه از همین شغلهای کاذب که درآمد خوبی هم دارند.

ولی توی شهر ما چه شغلی راه بندازم که درآمد داشته باشه؟ واسطه گری خوبه؟ بازاریابی چطور؟ از کجا شروع کنم؟

الان نیاز مردم توی چه چیزهایی هست؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
وای ماشالا شما هم سابقت زیاده .ما شاگرد شماییم .چشمک
راستش منم خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم .تو فکرش هم هستم .چند وقت پیش یه کتاب گرفتم جو گیر شدم میخواستم رستوران بزنم .ولی جدی به فکرش هستم .شما چی تو ذهنتون هست ؟
Hoorsa بانو اولا من شاگرد شما هم نيستم ... شما لطف داري

ضمنا Hoorsa بانو هرچي بذهنتون ميرسه دليل نميشه به نتيجه نرسه شايد شما 1 خلاقيت يا ايده داشته باشيد كه تا بحال به زهن كسي نرسيده باشه و...

مثلا وقتي اپل Ipad رو توليد كرد اكثر كارشناساي مطرح دنيا ميگفتن شكست ميخره ولي الان تقريبا هر شركتي كه دستي بر آتش It
داره براي اينكه سهمي از بازار تبلت داشته باشه و از قافله عقب نيافته وارد توليد تبلت شده وتبلت به عنوان وزنه شده ،‌دقيقا برعكس
تمام پيش بيني ها

در كل اگه كمكي از دست من هم بر بياد دريغ نميكنم

راستش ذهن منو خيلي وقته مشغوله اين قضيعست كه واسه خودم بيزينس كنم

من اگه بخام استارت بزنم تو زمين تخصصي و مورد علاقه خودم كامپيوتر ميخام استارت بزنم

ببخشيد سرتون رو درد اوردم

آقا من حداقل 10 سال رسما (پشت سر هم ) كار ميكنم و رسما 15 ساله از پدر و مادرم و هيچ كسه ديكه 1ريال حتي نگرفتم چه برسه به اينكه....

ضمنا هيچ وقت به هيچ خانومي اجازه ندادم در حضور من دست تو جيبش كنه

البته اينو بگم وام وقسط تا دلت بخاد دارم،ولي اصلا خوشم نمياد از نظر مالي وابسته به هيچ كس باشم و زير پرچم هيچكس نميرم جز خدا

در نهايت ميدونم كه شوخي كردي وگرنه بحثشو كامل باز ميكردم ،ولي بنظر من ،پسري كه بخاطر پول يا پزيشن و... دختري رو بگيره يا بلعكس هم خودشو بدبخت كرده و هم دختر مردمو

موفق باشيد

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
به به به اینجا هم که شد تاپیک خواستگاری!!!:D

حالا جدای از شوخی واقعا آیا راه حلی هست؟

من که شغل دولتی و اینا نمیرم میخوام کار آزاد باشه از همین شغلهای کاذب که درآمد خوبی هم دارند.

ولی توی شهر ما چه شغلی راه بندازم که درآمد داشته باشه؟ واسطه گری خوبه؟ بازاریابی چطور؟ از کجا شروع کنم؟

الان نیاز مردم توی چه چیزهایی هست؟

آقا بنظر من دنبال شغلاي كاذب رفتن اشتباهه محظه ، 1 تايمي داره 1 سال ازشون خوب جواب ميگيري و تموم ميشه لايف تايمش كمه
مورد دوم الان سود و فروش تو مايحتاج اوليه مردم مثل سوپر ماركت و برنج و روغن و... و بعدش بنظرم تو اغذيه فروشي هاست
مثلا تو پاساژ پايتخت ميرداماد(بورس لپ تاپ ) مردم ميان لوكس ميگردن ودور ميزنن ، آخرين تكنولوژي لپ تاپ و... ميبنن و ولي 90 درصد خريد نميكنن ولي بعدش ميرن 1 فست فود طبقه سوم

مثلا نمونش تو تهران رستوران ها فست فودها پاپ كرنيا ذرت مكزيكي ها و... بازارشون هميشه داغه مردم از هرچي بگذزن از شيكممشون نميگذرن
1 مثال برات ميزنم طرف 1 لپ تاپ ميخره حداقل 4-5 استفاده ميكنه يا تلويزيون و... ولي چيزاي خراكي و... روزانست

در كل موفق باشيد

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
متاسفانه شرایط برای کار خیلی بد شده، من خودم تازه ارشد کامپیوتر گرفتم و به خاطر همین سابقه مجبورم درخواست حقوق زیاد نکنم....
ولی منم به شدت تو فکر اینم که خودم یه کاری کنم.

Sent from my iPad using Tapatalk

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی ممنون از لطف و محبتتون .واقعا چقدر شخصیت مردونه خوبی دارین .خوشم اومد .کم پیدا میشن اشخاصی که فکرشون این باشه ایشالا موفق باشین .شما کامپیوتر خوندین؟

Hoorsa بانو اولا من شاگرد شما هم نيستم ... شما لطف داري

ضمنا Hoorsa بانو هرچي بذهنتون ميرسه دليل نميشه به نتيجه نرسه شايد شما 1 خلاقيت يا ايده داشته باشيد كه تا بحال به زهن كسي نرسيده باشه و...

مثلا وقتي اپل Ipad رو توليد كرد اكثر كارشناساي مطرح دنيا ميگفتن شكست ميخره ولي الان تقريبا هر شركتي كه دستي بر آتش It
داره براي اينكه سهمي از بازار تبلت داشته باشه و از قافله عقب نيافته وارد توليد تبلت شده وتبلت به عنوان وزنه شده ،‌دقيقا برعكس
تمام پيش بيني ها

در كل اگه كمكي از دست من هم بر بياد دريغ نميكنم

راستش ذهن منو خيلي وقته مشغوله اين قضيعست كه واسه خودم بيزينس كنم

من اگه بخام استارت بزنم تو زمين تخصصي و مورد علاقه خودم كامپيوتر ميخام استارت بزنم

ببخشيد سرتون رو درد اوردم

آقا من حداقل 10 سال رسما (پشت سر هم ) كار ميكنم و رسما 15 ساله از پدر و مادرم و هيچ كسه ديكه 1ريال حتي نگرفتم چه برسه به اينكه....

ضمنا هيچ وقت به هيچ خانومي اجازه ندادم در حضور من دست تو جيبش كنه

البته اينو بگم وام وقسط تا دلت بخاد دارم،ولي اصلا خوشم نمياد از نظر مالي وابسته به هيچ كس باشم و زير پرچم هيچكس نميرم جز خدا

در نهايت ميدونم كه شوخي كردي وگرنه بحثشو كامل باز ميكردم ،ولي بنظر من ،پسري كه بخاطر پول يا پزيشن و... دختري رو بگيره يا بلعكس هم خودشو بدبخت كرده و هم دختر مردمو

موفق باشيد

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خیلی ممنون از لطف و محبتتون .واقعا چقدر شخصیت مردونه خوبی دارین .خوشم اومد .کم پیدا میشن اشخاصی که فکرشون این باشه ایشالا موفق باشین .شما کامپیوتر خوندین؟

لطف دارید ممنونم

بله کامپیوتر خوندم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
در ملا عام مجازاتش سنگینه ها ....:D

واااااااااااااا .مگههههه چی کار کردیم .همین شما آدمهایین که تو خیابونم دختر پسر ببینین میگیرین مجبور میشن برن خونه دیگه .والااااااااااااااااا

بالا