• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه شغل میخوام

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
واااااااااااااا .مگههههه چی کار کردیم .همین شما آدمهایین که تو خیابونم دختر پسر ببینین میگیرین مجبور میشن برن خونه دیگه .والااااااااااااااااا

چه اشکالی داره ؟ خب برن خونشون. مگه خیابون جای این کاراست ؟ الکی میان تو خیابون علافی ، ترافیک ایجاد میکنن نمیذارن مردم به کار و زندگیشون برسن. اصلا حالا که اینطور شد ، خودم میرم گزارشتونو میدم ، گشت پلیس فتی بیاد از روتون رد بشه :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
گند زدیم تو تاپیک این بنده خدا .من همینجااااااااااااااا عذر خواهی میکنم و خوشحال میشم نوشته هام پاک شه .

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
بزارين دختر پسر مردم صفاشون رو ببرن .. والله با اين نوناشون

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
گند زدیم تو تاپیک این بنده خدا .من همینجااااااااااااااا عذر خواهی میکنم و خوشحال میشم نوشته هام پاک شه .

ای بی ادب !! :blink: . خودت گند زدی منو قاطی نکن !. دسشویی خانوما جداست:D

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
به این سایت یه نگاهی بندازید
http://www.1pezeshk.com
صاحب این سایت تقریبا هر 3 روز دو مقاله ترجمه میکنه و میگذاره.اصلا کپی نیست.و یه چیزی حدود 1 تا 1500 در ماه از تبلیغات سایتش درآمد داره.
برای درآمد داشتن حتما نباید که انگل جامعه باشه آدم :D

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آقا بنظر من دنبال شغلاي كاذب رفتن اشتباهه محظه ، 1 تايمي داره 1 سال ازشون خوب جواب ميگيري و تموم ميشه لايف تايمش كمه
مورد دوم الان سود و فروش تو مايحتاج اوليه مردم مثل سوپر ماركت و برنج و روغن و... و بعدش بنظرم تو اغذيه فروشي هاست
مثلا تو پاساژ پايتخت ميرداماد(بورس لپ تاپ ) مردم ميان لوكس ميگردن ودور ميزنن ، آخرين تكنولوژي لپ تاپ و... ميبنن و ولي 90 درصد خريد نميكنن ولي بعدش ميرن 1 فست فود طبقه سوم

مثلا نمونش تو تهران رستوران ها فست فودها پاپ كرنيا ذرت مكزيكي ها و... بازارشون هميشه داغه مردم از هرچي بگذزن از شيكممشون نميگذرن
1 مثال برات ميزنم طرف 1 لپ تاپ ميخره حداقل 4-5 استفاده ميكنه يا تلويزيون و... ولي چيزاي خراكي و... روزانست

در كل موفق باشيد

بله خوب اسمش روی خودشه که شغل کاذبه و مدت کمی میشه ازش استفاده کرد ولی هدف من اینه که الان هیچ سرمایه ای ندارم میخوام از همین شغلهای کاذب که مدت کمی عمر دارند استفاده کنم و سرمایه برای خودم جور کنم و با اون سرمایه کارهای دیگری انجام دهم.

مایحتاج مردم هم که ایناس ولی من چطوری میتونم جور کنم برای فروشگاهها و سوپر مارکتها؟ اول از همه باید چند میلیون سرمایه داشت و جنس خرید و به اینها فروخت!! تازه اینا از هر کسی نمیخرن و براشون جنس میارن و کلا این جور واسطه گریها هم دردسر فراوانی دارند!!

واسطه گری اگه سرمایه میلیونی داشته باشی و بلد باشی براحتی میشه ازش میلیونر شد ولی خوب من سرمایه کافی برایاین کار ندار به نظرم حداقل سرمایه که میخواد که بشه جدی توش وارد شد 20 میلیون باشه.

ولی فعلا که ندارم باید روی بیارم به چیزی مثل بازاریابی. تا حالا بازاریابی برای سیستمهای همکاری در فروش اینترنتی انجام دادم ولی برای شرکتهای در سطح شهر خیر انجام ندادم و نمیدونم شرایط کارشون چجوریاست؟
مثلا من الان سربازی نرفتم و هنوز دانشجو هستم و سابقه کار هم که ندارم به نظرتون میشه با این شرایط بازاریابی کرد؟ خود این بازاریابی سرمایه میخواد؟ چطوری باید براشون بازاریابی کرد؟ بریم با مردم صحبت کنیم تا به نتیجه برسیم؟ که این خودش خیلی میتونه وقت گیر باشه؟ اصلا آیا سودش خوب هست؟

به این سایت یه نگاهی بندازید
http://www.1pezeshk.com
صاحب این سایت تقریبا هر 3 روز دو مقاله ترجمه میکنه و میگذاره.اصلا کپی نیست.و یه چیزی حدود 1 تا 1500 در ماه از تبلیغات سایتش درآمد داره.
برای درآمد داشتن حتما نباید که انگل جامعه باشه آدم :D

جدی؟
یعنی واقعا 1.5 میلیون درآمد ماهیانه داره؟ خیلی جالبه!!! ای کاش زبونمون خوب بود اون وقت کلی مانور میشد داد توی ایران!!!:D

_______________________________________________________________________________________________________

دوستان شغلهای که به ذهنتون میرسه لطفا هر چی که توی ذهنتون هست توی اینجا بنویسید تا یه شغل خوب از توش انتخاب کنیم.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
جدی؟
یعنی واقعا 1.5 میلیون درآمد ماهیانه داره؟ خیلی جالبه!!! ای کاش زبونمون خوب بود اون وقت کلی مانور میشد داد توی ایران!!!:D

.
برای محاسبه درآمدش کافیه قیمت آگهی ها رو در تعدادش ضرب کنید.توی خود سایت تعرفه هارو داره.
خب میتونید با یک مترجم ( یه دانشجو زبان ) قرار داد ببندید
اگه خودتون هم وقت بگذارید اوایلش مشگله و لی کم کم مسلط میشید.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بله خوب اسمش روی خودشه که شغل کاذبه و مدت کمی میشه ازش استفاده کرد ولی هدف من اینه که الان هیچ سرمایه ای ندارم میخوام از همین شغلهای کاذب که مدت کمی عمر دارند استفاده کنم و سرمایه برای خودم جور کنم و با اون سرمایه کارهای دیگری انجام دهم.

مایحتاج مردم هم که ایناس ولی من چطوری میتونم جور کنم برای فروشگاهها و سوپر مارکتها؟ اول از همه باید چند میلیون سرمایه داشت و جنس خرید و به اینها فروخت!! تازه اینا از هر کسی نمیخرن و براشون جنس میارن و کلا این جور واسطه گریها هم دردسر فراوانی دارند!!

واسطه گری اگه سرمایه میلیونی داشته باشی و بلد باشی براحتی میشه ازش میلیونر شد ولی خوب من سرمایه کافی برایاین کار ندار به نظرم حداقل سرمایه که میخواد که بشه جدی توش وارد شد 20 میلیون باشه.

ولی فعلا که ندارم باید روی بیارم به چیزی مثل بازاریابی. تا حالا بازاریابی برای سیستمهای همکاری در فروش اینترنتی انجام دادم ولی برای شرکتهای در سطح شهر خیر انجام ندادم و نمیدونم شرایط کارشون چجوریاست؟
مثلا من الان سربازی نرفتم و هنوز دانشجو هستم و سابقه کار هم که ندارم به نظرتون میشه با این شرایط بازاریابی کرد؟ خود این بازاریابی سرمایه میخواد؟ چطوری باید براشون بازاریابی کرد؟ بریم با مردم صحبت کنیم تا به نتیجه برسیم؟ که این خودش خیلی میتونه وقت گیر باشه؟ اصلا آیا سودش خوب هست؟

جدی؟

_______________________________________________________________________________________________________

دوستان شغلهای که به ذهنتون میرسه لطفا هر چی که توی ذهنتون هست توی اینجا بنویسید تا یه شغل خوب از توش انتخاب کنیم.

آقا بله من شرایط شمارو نمیدونمستم و برا همین اینطوری آنالیز کردم
راستش من کلا کاری بازاریابی تو ایران رو اصلا قبول ندارم و به نظرم چیپه و کلا نمیشه بهش گفت بازاریابی
بازار یاب تو ایران یعنی 1 آدم سیریش و کنه که باید با کلی حرف و کلنجار 1 جنس بنجل یا حتی خوبو بفروشه به نظر من هم وقت گیر و خیلی انرژی میبره و...
راستش 1 تاپیک بود برا شارژ ایرانسل و ... بود من نظرم برا شرایط شما کارایی شیبه اینه
اگه پیداش کردم براتون همینجا میزارم

من شارژو خودم تجربشو ندارم ولی دوستانی که دیدم میگم خیلی سود آوره ولی باید خودت زحمت تحقیق و... بکشی
و میگن شارژ از نون شب الان واجب تر شده تو مردم
موفق باشید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
آقا بله من شرایط شمارو نمیدونمستم و برا همین اینطوری آنالیز کردم
راستش من کلا کاری بازاریابی تو ایران رو اصلا قبول ندارم و به نظرم چیپه و کلا نمیشه بهش گفت بازاریابی
بازار یاب تو ایران یعنی 1 آدم سیریش و کنه که باید با کلی حرف و کلنجار 1 جنس بنجل یا حتی خوبو بفروشه به نظر من هم وقت گیر و خیلی انرژی میبره و...
راستش 1 تاپیک بود برا شارژ ایرانسل و ... بود من نظرم برا شرایط شما کارایی شیبه اینه
اگه پیداش کردم براتون همینجا میزارم

من شارژو خودم تجربشو ندارم ولی دوستانی که دیدم میگم خیلی سود آوره ولی باید خودت زحمت تحقیق و... بکشی
و میگن شارژ از نون شب الان واجب تر شده تو مردم
موفق باشید

داداش شارژ سود توش نیست چونکه مثلا شما روی هر شارژ 20 یا 30 تا تک تومنی سود میکنید و مثلا ازهزار تاش 20 یا 30 هزار تومان سود میکنی که این مقدار هزار تا کارت شارژ خودش چند میلیون سرمایه میخواد و غیره!!!

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
داداش شارژ سود توش نیست چونکه مثلا شما روی هر شارژ 20 یا 30 تا تک تومنی سود میکنید و مثلا ازهزار تاش 20 یا 30 هزار تومان سود میکنی که این مقدار هزار تا کارت شارژ خودش چند میلیون سرمایه میخواد و غیره!!!
آقا بچه ها مثلا شار‍‍ژ 2000 تومانيرو 1850 اينا ميخرن و 2000 تومان مثلا به مغازه دار ميفروشن كه در روز اگه 100تابفروشيد در روز 15000 سود ميشه كه ماهانه 450هزارتومان ميشه ،‌البته ميتوني با چندتا مغازه دار تاپ اوكي كني كه بيشترهم بفروشي
البته اطلاعاتم برا چند ماهه پيشه ممكنه الان قضيه فرق كرده باشه
اگه روزي صدتا شارژ مثلا حساب كنيم در روزبيشتر از 200 هزارتومان سرمايه نميخاد

موفق باشيد

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا بچه ها مثلا شار‍‍ژ 2000 تومانيرو 1850 اينا ميخرن و 2000 تومان مثلا به مغازه دار ميفروشن كه در روز اگه 100 مثلا تا بفروشيد در روز 18500 سود ميشه كه ماهانه 555هزارتومان ميشه ،‌البته ميتوني با چندتا مغازه دار تاپ اوكي كني كه بيشترهم بفروشي
اگه روزي صدتا شارژ مثلا حساب كنيم در روز 200 هزارتومان سرمايه بيشتر نميخاد

موفق باشيد
من نفهمیدم چطوری حساب کردید !

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
آقا بچه ها مثلا شار‍‍ژ 2000 تومانيرو 1850 اينا ميخرن و 2000 تومان مثلا به مغازه دار ميفروشن كه در روز اگه 100تابفروشيد در روز 15000 سود ميشه كه ماهانه 450هزارتومان ميشه ،‌البته ميتوني با چندتا مغازه دار تاپ اوكي كني كه بيشترهم بفروشي

موفق باشيد

مگه شارژ 2000 رو 1850 میدن؟
آخرین قیمت عمده 1935 هس

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
خب داداشه گلم! اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن که درس خونی یا درس نخونی :دی

اگر درس خونی برو دنبال درست و تا فوقت رو نگرفتی فکر کار نباش! البته کارهای جنبی خوبه مثل ترجمه، اگر رشتت کامپیوتره سرویس چند تا شرکت رو بگیر یا یه سایت با یه ایده خوب بزن که توش $ باشه...
اگرم میخوای درس نخونی و بری پی کار پس باید سختی بکشی! مثل مکانیکی که الان مکانیک های درست حسابی پول پارو میکنن و کلا کارهای فنی از داربست زدن بگیر برو جلو... باید ببینی به چی علاقه داری توی فنی...

در مورد جوشکاری که hoorsa عزیز گفت اینو بگم که یه رفیق داشتیم به تمام معنا الاف! تخصصش جوشکاری زیر آب بود... هر دری رو زد ولی کار خوبی براش گیر نیومد... با لنج!!! رفتن استرالیا که کار هر کسی نیست... 40 روز توی کمپ بود و بعد تخصصش رو پرسیدن و گفت جوشکاری زیر آب بلده ازش تست گرفتن و قبول شد! الان سیتیزن اونجاست با حقوق و امکانات خوب! به همین راحتی :دی

درضمن پیک موتوری، سیگار فروشی و .... همش مزخرفه و هیچ آینده ای نداره... با یه حساب سر انگشتی بهت میگم سود که نداره هیچ ضرر هم میکنی شدید :|

پ.ن: hoorsa حقوق دولتی ها هم مالی نیست با 4-5 سال سابقه همونو میگیرم که توام میگیری حالمم از همشون به هم میخوره! شرکت خصوص درست حسابی یه چیز دیگس! البته درست حسابیش مهمه :دی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11

موفق باشيد

داداش من ارزان ترین چیزی که در این باره شنیدم 1950 هست و کسانی که توی این کار هستند گفتند از این ارزان تر اصلا نیست.:D

خب داداشه گلم! اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن که درس خونی یا درس نخونی :دی

اگر درس خونی برو دنبال درست و تا فوقت رو نگرفتی فکر کار نباش! البته کارهای جنبی خوبه مثل ترجمه، اگر رشتت کامپیوتره سرویس چند تا شرکت رو بگیر یا یه سایت با یه ایده خوب بزن که توش $ باشه...
اگرم میخوای درس نخونی و بری پی کار پس باید سختی بکشی! مثل مکانیکی که الان مکانیک های درست حسابی پول پارو میکنن و کلا کارهای فنی از داربست زدن بگیر برو جلو... باید ببینی به چی علاقه داری توی فنی...

در مورد جوشکاری که hoorsa عزیز گفت اینو بگم که یه رفیق داشتیم به تمام معنا الاف! تخصصش جوشکاری زیر آب بود... هر دری رو زد ولی کار خوبی براش گیر نیومد... با لنج!!! رفتن استرالیا که کار هر کسی نیست... 40 روز توی کمپ بود و بعد تخصصش رو پرسیدن و گفت جوشکاری زیر آب بلده ازش تست گرفتن و قبول شد! الان سیتیزن اونجاست با حقوق و امکانات خوب! به همین راحتی :دی

درضمن پیک موتوری، سیگار فروشی و .... همش مزخرفه و هیچ آینده ای نداره... با یه حساب سر انگشتی بهت میگم سود که نداره هیچ ضرر هم میکنی شدید :|

پ.ن: hoorsa حقوق دولتی ها هم مالی نیست با 4-5 سال سابقه همونو میگیرم که توام میگیری حالمم از همشون به هم میخوره! شرکت خصوص درست حسابی یه چیز دیگس! البته درست حسابیش مهمه :دی

درسخون که نیستم و کلی ترم رو با الافی گذروندم!!!:D ولی چون ضرر زیادی کردیم بابت این دانشگاه تصمیم گرفتم طی دو یا سه ترم دیگه تمومش کنم!!!!:D ولی وقتی مدرک گرفتم اون وقت چیکار کنم؟:eek:
اینی که گفتین سرویس چند تا شرکت رو بگیر و با یه سایت ایده بزن یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم!!

آقا دوست من اين قيمت ميگيره البته خيلي لارج كار ميكنه
ممنون

داداش این دوست شما از کجا میگیره؟ که ما هم از اونجا بگیریم؟:D

بالا