بله خوب اسمش روی خودشه که شغل کاذبه و مدت کمی میشه ازش استفاده کرد ولی هدف من اینه که الان هیچ سرمایه ای ندارم میخوام از همین شغلهای کاذب که مدت کمی عمر دارند استفاده کنم و سرمایه برای خودم جور کنم و با اون سرمایه کارهای دیگری انجام دهم.
مایحتاج مردم هم که ایناس ولی من چطوری میتونم جور کنم برای فروشگاهها و سوپر مارکتها؟ اول از همه باید چند میلیون سرمایه داشت و جنس خرید و به اینها فروخت!! تازه اینا از هر کسی نمیخرن و براشون جنس میارن و کلا این جور واسطه گریها هم دردسر فراوانی دارند!!
واسطه گری اگه سرمایه میلیونی داشته باشی و بلد باشی براحتی میشه ازش میلیونر شد ولی خوب من سرمایه کافی برایاین کار ندار به نظرم حداقل سرمایه که میخواد که بشه جدی توش وارد شد 20 میلیون باشه.
ولی فعلا که ندارم باید روی بیارم به چیزی مثل بازاریابی. تا حالا بازاریابی برای سیستمهای همکاری در فروش اینترنتی انجام دادم ولی برای شرکتهای در سطح شهر خیر انجام ندادم و نمیدونم شرایط کارشون چجوریاست؟
مثلا من الان سربازی نرفتم و هنوز دانشجو هستم و سابقه کار هم که ندارم به نظرتون میشه با این شرایط بازاریابی کرد؟ خود این بازاریابی سرمایه میخواد؟ چطوری باید براشون بازاریابی کرد؟ بریم با مردم صحبت کنیم تا به نتیجه برسیم؟ که این خودش خیلی میتونه وقت گیر باشه؟ اصلا آیا سودش خوب هست؟
جدی؟
یعنی واقعا 1.5 میلیون درآمد ماهیانه داره؟ خیلی جالبه!!! ای کاش زبونمون خوب بود اون وقت کلی مانور میشد داد توی ایران!!!
_______________________________________________________________________________________________________
دوستان شغلهای که به ذهنتون میرسه لطفا هر چی که توی ذهنتون هست توی اینجا بنویسید تا یه شغل خوب از توش انتخاب کنیم.