من تابستون شروع کردم. مربی فوق العاده ای دارم و اطلاعات زیاد در اختیارمون قرار میده
ممنون برادر.خب پس،موفق باشی خواهر گلم.
میشه بگی تا امروز تاثیرات یوگا چی بوده؟
تا الان تاثیری دیدی؟
ایول بابا.خدا قوت.ممنون برادر.
قدرت بدنی افزایش پیدا کرده(به طور چشمگیر). کاهش وزن. جوش ها کم شده. حساسیت چندین ساله کلا ناپدید شده. آرامش فکری و روحی بالا رفته. اعتماد به نفس بالا رفته
ایول بابا.خدا قوت.
دوازده سال کاراته کار میکنم + بدنسازی. اینجوری که شما تعریف کردی باید یوگا هم بریم
سبکی که کار می کردم کان ذن ریو بود.ای ول. منم سه سالی کاراته کار کردم اما یهو ولش کردم.مربی خوب نداشتم. اصلا مبالغه نمی کنم.مخصوصا برای حساسیت. بیشتر از 7 سال من درگیرش بودم و اما بعد از چهار ماه تمرین یوگا همه چی به کلی ناپدید شد
ممنون پسرم
من قبلا يه مدت يوگا كار كردم البته تمرين هاي ساده حيف كه وقت نميكنم وگرنه خيلي عاليه نيازي به مربي نيس يه كتابچه هم بگيرين كارتون راه ميافته اثرات زيادي داره
پسرم؟
مگه چند سالتونه بانو که من میشم پسرتون؟
اگه اطلاعاتتون رو که در تاپیک می نویسید از منبعی کپی می کنید منبع هم ذکر کنید ممنون میشم.
نه اینکه به حرفاتون شک داشته باشم نه واسه دوستانی که میخوان دنبال اطلاعات بیشتری باشند می گم صرفا
خو اگه من اینقدر بدنم انعطاف داشت دیگه چی می خواستم . حد اقل بگید این حرکت رو هر کسی سر از خود انجام نده بجای اینکه بهترش کنیم می زنیم دهن مهن کمر رو سرویس می کنیم بانو .
از ما گفتن بود
به به می بینم که سید هم اینجاست. دی:
می گم خبری از بانوی یوگی کارمون نشد . ای وای ببخشید منظورم یوگاست هی با یوگی و دوستان اشتباه می گیرم. دی:
تاپیکشو بنده خدا تبدیل کردیم به اسپم خونه .خو تقصیر این امید این آ سید علیه به خدا دی:
خو اگه من اینقدر بدنم انعطاف داشت دیگه چی می خواستم . حد اقل بگید این حرکت رو هر کسی سر از خود انجام نده بجای اینکه بهترش کنیم می زنیم دهن مهن کمر رو سرویس می کنیم بانو .
از ما گفتن بود
حرکت سختی نیست اما حتمن قبلش نرمش میخاد که دهنت سرویس نشه!