• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یوگا و مدیتیشن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تشکر از مطلب خوب شما

به این نوع یوگا " کاندولینی یوگا" گفته میشه

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
من تابستون شروع کردم. مربی فوق العاده ای دارم و اطلاعات زیاد در اختیارمون قرار میده

خب پس،موفق باشی خواهر گلم.
میشه بگی تا امروز تاثیرات یوگا چی بوده؟
تا الان تاثیری دیدی؟

elila

Registered User
لایک‌ها
32
HelloSun4.jpg
منافع بهداشتی یوگا

طرفداران یوگا می گویند این تمرین ها استرس را کاهش می دهند و با کاهش استرس ممکن است بهتر بخوابید،فشار خونتان
پایین بیاید و فواید بهداشتی گوناگونی داشته باشد .آنها معتقدند یوگا راه خوبی برای افزایش قدرت و انعطاف پذیری عضلات است .این ادعاها به طورکامل در کارآزمایی هایی های بالینی بررسی نشده است اما به نظر نمی رسد غیرمنطقی باشد .

بسیاری از انواع تمرین های ورزشی استرس را کاهش می دهند، پس چرا یوگا این گونه نباشد؟
اما اینکه یوگا درمان موثری برای بیماری های خاصی مانند کمردرد هم است یا نه، سوال متفاوتی است .یک بررسی که نتایج آن

چند سال پیش در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد، نشان داد تمرین های یوگا می تواند به افراد مبتلا به
نشانگان تونل مچی کمک کند.
در حال حاضر مرکز ملی پزشکی مکمل و جایگزین آمریکا از کارآزمایی های بالینی درباره تاثیر یوگا روی چند بیماری از جمله
کمردرد، ام اس، بی خوابی و بیماری انسدادی مزمن ریه حمایت می کند.

elila

Registered User
لایک‌ها
32
خب پس،موفق باشی خواهر گلم.
میشه بگی تا امروز تاثیرات یوگا چی بوده؟
تا الان تاثیری دیدی؟
ممنون برادر.
قدرت بدنی افزایش پیدا کرده(به طور چشمگیر). کاهش وزن. جوش ها کم شده. حساسیت چندین ساله کلا ناپدید شده. آرامش فکری و روحی بالا رفته. اعتماد به نفس بالا رفته

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
ممنون برادر.
قدرت بدنی افزایش پیدا کرده(به طور چشمگیر). کاهش وزن. جوش ها کم شده. حساسیت چندین ساله کلا ناپدید شده. آرامش فکری و روحی بالا رفته. اعتماد به نفس بالا رفته
ایول بابا.خدا قوت.
دوازده سال کاراته کار میکنم + بدنسازی. اینجوری که شما تعریف کردی باید یوگا هم بریم :eek:

elila

Registered User
لایک‌ها
32
ایول بابا.خدا قوت.
دوازده سال کاراته کار میکنم + بدنسازی. اینجوری که شما تعریف کردی باید یوگا هم بریم :eek:

ای ول. منم سه سالی کاراته کار کردم اما یهو ولش کردم.مربی خوب نداشتم. اصلا مبالغه نمی کنم.مخصوصا برای حساسیت. بیشتر از 7 سال من درگیرش بودم و اما بعد از چهار ماه تمرین یوگا همه چی به کلی ناپدید شد

elila

Registered User
لایک‌ها
32
ای ول. منم سه سالی کاراته کار کردم اما یهو ولش کردم.مربی خوب نداشتم. اصلا مبالغه نمی کنم.مخصوصا برای حساسیت. بیشتر از 7 سال من درگیرش بودم و اما بعد از چهار ماه تمرین یوگا همه چی به کلی ناپدید شد
سبکی که کار می کردم کان ذن ریو بود.
همه بیماریها ریشه در روان داره. واسه همین یوگا می تونه حل کنه بیماری ها رو

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

پسرم؟

مگه چند سالتونه بانو که من میشم پسرتون؟ :D

اگه اطلاعاتتون رو که در تاپیک می نویسید از منبعی کپی می کنید منبع هم ذکر کنید ممنون میشم.
نه اینکه به حرفاتون شک داشته باشم نه واسه دوستانی که میخوان دنبال اطلاعات بیشتری باشند می گم صرفا

elila

Registered User
لایک‌ها
32
من قبلا يه مدت يوگا كار كردم البته تمرين هاي ساده حيف كه وقت نميكنم وگرنه خيلي عاليه نيازي به مربي نيس يه كتابچه هم بگيرين كارتون راه ميافته اثرات زيادي داره

خب واسه ما که تقریبا مبتدی هستیم مربی خیلی مهمه. ایشون خیلی اطلاعات دارن و هند هم دوره دیدن. مربی باید حرکتها رو چک کنه. با احترام به نظره شما به نظرم مربی باید باشه

elila

Registered User
لایک‌ها
32
پسرم؟

مگه چند سالتونه بانو که من میشم پسرتون؟ :D

اگه اطلاعاتتون رو که در تاپیک می نویسید از منبعی کپی می کنید منبع هم ذکر کنید ممنون میشم.
نه اینکه به حرفاتون شک داشته باشم نه واسه دوستانی که میخوان دنبال اطلاعات بیشتری باشند می گم صرفا

من مقالات مختلف می خونم و سعی میکنم ازشون استفاده کنم. چشم منبع هم ذکر میشه پدر جان

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

incredible63

Registered User
لایک‌ها
38
خو اگه من اینقدر بدنم انعطاف داشت دیگه چی می خواستم . حد اقل بگید این حرکت رو هر کسی سر از خود انجام نده بجای اینکه بهترش کنیم می زنیم دهن مهن کمر رو سرویس می کنیم بانو .

از ما گفتن بود

حرکت سختی نیست اما حتمن قبلش نرمش میخاد که دهنت سرویس نشه!:D

elila

Registered User
لایک‌ها
32
می گم خبری از بانوی یوگی کارمون نشد . ای وای ببخشید منظورم یوگاست هی با یوگی و دوستان اشتباه می گیرم. دی:

تاپیکشو بنده خدا تبدیل کردیم به اسپم خونه .خو تقصیر این امید این آ سید علیه به خدا دی:

آقای محترم به کسی که یوگا کار میکنه میگن یوگی.
خوبه خودتم میدونی!!!

elila

Registered User
لایک‌ها
32
خو اگه من اینقدر بدنم انعطاف داشت دیگه چی می خواستم . حد اقل بگید این حرکت رو هر کسی سر از خود انجام نده بجای اینکه بهترش کنیم می زنیم دهن مهن کمر رو سرویس می کنیم بانو .

از ما گفتن بود

این حرکت خیلی سخت نیست
من عکس میذارم که با حرکات یوگا آشنا بشید

بالا