اگر منظور شما اینه که یک تومن باید تمام کارها که در سایت انجام می شود یک تومان باشد،اشتباه کردید.بلکه تنها ضریب فروش یک تومان هست.مثلا شما اگر قصد فروش یک موبایل را دارید باید آن را به قیمت 345 تومان بفروشید و خرده نداریم و علاوه بر این ما هیچ حداقل و حداکثری در قیمت نداریم اما سایت 5تایی ها فقط ملاک 5 دلار را دارند،اما یک تومان همچنین حداکثری ندارد.با هزار تومن یه نوشابه هم نمی شه خرید .
ضریب فروش یک درصد است یا یک تومان؟:-?اگر منظور شما اینه که یک تومن باید تمام کارها که در سایت انجام می شود یک تومان باشد،اشتباه کردید.بلکه تنها ضریب فروش یک تومان هست.مثلا شما اگر قصد فروش یک موبایل را دارید باید آن را به قیمت 345 تومان بفروشید و خرده نداریم و علاوه بر این ما هیچ حداقل و حداکثری در قیمت نداریم اما سایت 5تایی ها فقط ملاک 5 دلار را دارند،اما یک تومان همچنین حداکثری ندارد.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
یعنی چطور یک تومان هست؟ ببخشید من متوجه نمیشم با مثال توضیح دهیدضریب فروش یک درصد است یا یک تومان؟:-?
یک تومان هست
یعنی چطور یک تومان هست؟ ببخشید من متوجه نمیشم با مثال توضیح دهید
فعال شده است yektoman.irما نیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز منتظریم
جدید
جهت اشتراک
در این سایت شما هیچ همکاری در فروش ندارید بلکه تخصص خود و یا یک فایل و یا هر چه که می توانید و امکان فروش دارد می توانید بفروشیدمیشه یه توضیح مختصر بدید که این سیستم چه فرقی با سایر سایت های همکاری در فروش داره؟
شما در پونیشا چیزی را ارائه نمی دهید،یک کار ارائه می شود و شما آن کار را انجام می دهید و درآمد کسب می کنید اما در این سایت برعکس است
هیچ عکس بی تخصص نیست خلاصه یک توانایی داره،من بنا را می گذارم شما هیچ تخصص ندارید.خلاصه در کامپیوتر شما یک فایل خاص که آرشیوی هست و دیگران ندارند را شما می توانید بفروشید
من الان مثال می زنم:
مثلا بازی ها قدیمی:مافیا یک دوبله فارسی،بازی استراتژیک و قدیمی کزاکس را در کمتر مرکز فروش و سایتی می فروشند شما حالا اگر این کالا را بفروشید کسب درآمد کرده اید.
آیا این کار را هم نمی توانید بکنید
عزیز متاسفانه ما در ایران اصلا قانون معینی در مورد حق کپی رایت نداریم،اما اون چیزی که در مورد فیلم ها دیدیم حق کپی رایت در ایران چیزی در حدود 6 ماه و نهایتا تا 5 ساله،ما هم نگفتیم کسی سریال شاهگوش رو مثلا بیاد توی سایت بفروشه،اگر بخواهم توی زمینه سریال مثال بزنم یک نفر می تونه سریال سلطان و شبان رو بزارهجسارتاً این که میگید ملت بازی و فیلم و ... که تو کامپیوترشون دارن بذارن برای فروش معنیش این نیست که حق تکثیر یعنی کشک!
حالا خوبه در صفحه اول خودتون از نبود قانون سخت گیرانه برای کپی رایت در ایران شاکی بودید!