• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت عربستانی در ایران: با پرداخت دلاری و ریالی/بی کاری تمام شد ...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اگر همکاری در فروش بود که دیگه اینقدر بوق کردن و سر و صدا نمی خواست عزیز،
با احترام خدمت تمام مدیران که در ضمینه همکاری در فروش کار می کنند.حقیقت آن این است که سایت های همکاری در فروش یا کالاهای بی خود را قصد فروش دارند،یا قیمت فضای اعلام می کنند که هیچ کاربری تشویق نمی شود که کالای اینترنتی بخرد.
"یک تومان" هیچ ربطی به همکاری در فروش ندارد،اما معجزه هم نخواهد بود

خب الان توضیح بده ببینم چیه من ا تو اولین تجربه در امد نتی که جدی گرفتمش ظاهرا شکست خوردم! ipuservices برین تو سایتش ببین چه بلایی سرش اومد! تا دیشب 71 دلار از یه اکانتم داشتم :oops: قرار بود از 20 مارس پرداختی هاش شروع بشه

شما یه توضیحی بدین ببینم سایت شما چی میشه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اخي قل لي في رسالة خصوصيه ما هي موقع العربيه ان كان ممكن والا فننتظر!!
بردار یکم دیگه هم صبر کنید ان شاء الله هر دو را معرفی می کنیم .بازم متشکریم که پیگیر کار هستید.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شما بگید چیه سایت؟هرکس دقیق اشاره بکند،جایزه بهش می دیم.نگید جایزه چیه؟جایزه هم مربوط به خود سایت میشه.من هم راهنمایی می کنم
1-سایت کلیکی نیست
2-سایت سرمایه گذاری نیست
3-سایت تبلیغاتی و پاپ آپ نیست
4-سایت کاریابی نیست
5- " یک تومان ":: یک چیز جدید

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در آخر همه لازم می دونم از مدیران پرشین تولز که این مطلب را می بینند تشکر کنم،
واقعا هر روز به امکانات سایت افزوده میشه بدون اینکه مشکلی در کاربری و ارسال مطلب بوجود بیاد.
پرشین تولز یک دانه است،تک دانه است

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
همکاری در فروش توشه.
احتمالاً از این لایک فیسبوک و تویتر و غیره هم توشه.
سورف هم ممکنه توش باشه

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
شما بگید چیه سایت؟هرکس دقیق اشاره بکند،جایزه بهش می دیم.نگید جایزه چیه؟جایزه هم مربوط به خود سایت میشه.من هم راهنمایی می کنم
1-سایت کلیکی نیست
2-سایت سرمایه گذاری نیست
3-سایت تبلیغاتی و پاپ آپ نیست
4-سایت کاریابی نیست
5- " یک تومان ":: یک چیز جدید

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در آخر همه لازم می دونم از مدیران پرشین تولز که این مطلب را می بینند تشکر کنم،
واقعا هر روز به امکانات سایت افزوده میشه بدون اینکه مشکلی در کاربری و ارسال مطلب بوجود بیاد.
پرشین تولز یک دانه است،تک دانه است
بازاریابی احتمالا؟ (Affiliate)

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
پس من رفتم به پدرم بگم پسرت دیگه شاغل شد :D
پ ن : راستی تو این سیستم جدید پی تی چطوری میشه تو یه تاپیک مشترک شد

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
یا اخی انی هم عارف بلغه العربیه بس عایز تدینی آدرس:D

حداقل پرداخت که 50 سنت باشه یه طورائی به اون درآمد 700 دلاری در ماه نمیخوره
دمت گرم.
ده دقیقه است دارم می خندم:D

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
پس من رفتم به پدرم بگم پسرت دیگه شاغل شد
بعضی کاربران در سایت عربی 900 دلار درآمد دارند ماهانه از سایت عربی و قطعا پتانسیل ایران از عربستان بیشتر هست برای کار در این سایت. و البته شما در واقع اگر عربی بلد باشید و یکم زرنگ خواهید فهمید که خیلی راحت می توانید به دلار هم درآمد کسب کنید در اون سایت.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دمت گرم.
ده دقیقه است دارم می خندم
همه قرار نیست که درآمد 700 دلاری داشته باشند این اولاً،دوما هر سایتی بعد از اثبات خودش تغییراتی را ایجاد می کنه که احتمال داره این رقم را ما تا 5 دلار ،همانند سایت عربستانی بالا ببریم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان انقدر هیجان زدن نشن . قطعا این سایت نمی تونه ایده از فضا اورده باشه و در سطح همین زمین خودمون هست و شاید بعد از راه اندازی بفهمید سیستمی مثل پایگان راه اندازی شده با تغییرات نا چیز . پس تا افتتاحش صبر کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان انقدر هیجان زدن نشن . قطعا این سایت نمی تونه ایده از فضا اورده باشه و در سطح همین زمین خودمون هست و شاید بعد از راه اندازی بفهمید سیستمی مثل پایگان راه اندازی شده با تغییرات نا چیز . پس تا افتتاحش صبر کنید
نه دوست من این حرف رو نزن این سایت داره مارو به آرزوهامون میرسون:Dاحتمالاً یه رابطه ای بین این سایت و هواپیمای گمشده هم باید باشه

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
1- سابقه بنده معلوم نیست البته شاید اندازه شما استاد گرانقدر نباشد اما همه سایت رسمی آموزش کسب درآمد بنده را می شناسند
2-قرار نیست سایت پول رایگان بده دست دیگران ما مثل بعضی سایت های دورغ پرداز که نت ایران را کمی کم اعتماد کرده اند نیستیم که با دروغ ها بزرگ بگوییم شما قرار است ملیارد شوید
3- سنگ های قیمتی فقط درنگاه اول یک سنگ هستند اما استادکار ماهر می تواند این سنگ ها را معتبر کند.استعداد کاربران نت ایران بخاطر نبود زیر ساخت های لازم پنهان است،ما می خواهیم با ایجاد یک زیر ساخت بسیار کوچک، کمی به خود و دیگران در جهت کسب درآمد کمک کنیم. مثال می زنم :در کشوری که هر روز قیمت پست گرانتر می شود و کشوری که پست رایگان دارد کدام در ارائه فروشگاه های اینترنتی موفق خواهند بود؟
4- من خیلی گفتم که ما قرار نیست که معجزه کنیم،مثلا شما اسمتون رو بنویسید از آن طرف مداوم پول به حساب شما واریز شود.نه،ما می خواهیم بستری را برای شکوفایی همه استعدادها از کوچک تا بزرگ فضای مجازی را فراهم کنیم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
خوب همون آخر هفته میگفتید بهتر نبود؟
تبلیغه دیگه
نه دوست من این حرف رو نزن این سایت داره مارو به آرزوهامون میرسون:Dاحتمالاً یه رابطه ای بین این سایت و هواپیمای گمشده هم باید باشه
شاید باشه
البته فضایی نیست،اما اصلا شبیه پایگان نیست

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
معمولا عربستانیها سرمایه گذاری در شراکت دارند

یه سهمی یه چیزی ی و... میخرند با پولهای کلان بعدش در زمان مناسب به قیمت مناسب به صورت خرد خرد میفروشند

میچال فاند

احتمالا پول خرد خرد کاربرها را جمع میکنند یه سهمی از یه سبدی میخرند بعدش خرد خرد میفروشند و سپس سود به دست امده تقسیم میشه

عایا؟؟؟؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به حمل و نقل مربوط میشه عایا ؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
خوب حالا زمان معرفی شدن رسیده کم کم
دوستانی که توانایی و یا فروشنده کالای از فیزیکی و مجازی هستند اعلام کنند.
گفتم زودتر سایت مادر رو معرفی کنم اگر فردا نرسیدیم برای راه اندازی ،بدقول نشده باشیم
سایت خمسات
https://khamsat.com
دوستانی که سوال دارند می توانند اعلام کنند.هر کس همانطور که گفتیم می تواند کسب درآمد کند.اگر شما نمی توانید راهش را پیدا کند همین جا بپرسد.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
خوب حالا زمان معرفی شدن رسیده کم کم
دوستانی که توانایی و یا فروشنده کالای از فیزیکی و مجازی هستند اعلام کنند.
گفتم زودتر سایت مادر رو معرفی کنم اگر فردا نرسیدیم برای راه اندازی ،بدقول نشده باشیم
سایت خمسات
https://khamsat.com
دوستانی که سوال دارند می توانند اعلام کنند.هر کس همانطور که گفتیم می تواند کسب درآمد کند.اگر شما نمی توانید راهش را پیدا کند همین جا بپرسد.

دوست عزیز این که شد همون همکاری درفروش:confused:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوست عزیز این که شد همون همکاری درفروش:confused:

این حرف شما یعنی یا نفهمیدید سایت خمسات چی هست؟ و یا نمی دانید همکاری در فروش چیست؟
یکم بیشتر توجه کنید اگر متوجه نشدید من توضیح می دم

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
این حرف شما یعنی یا نفهمیدید سایت خمسات چی هست؟ و یا نمی دانید همکاری در فروش چیست؟
یکم بیشتر توجه کنید اگر متوجه نشدید من توضیح می دم
توانایی در فروش با همکاری در فروش که شما در بالا گفتید چه فرقی داره؟

اینکه ما جنس باید بفروشیم و پورسانت بگیریم_یا اگرم غیر اینه تو ضیحات بدین

بالا