• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت عربستانی در ایران: با پرداخت دلاری و ریالی/بی کاری تمام شد ...

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
خیلی مشناقم بدونم قضیه چیه !
این پست هم اینجا باشه ، علی الحساب تاپیک رو گم نکنیم :cool:

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
ما نیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز منتظریم

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
pffffffffffffff باشه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
ملت مارو باش به حرف یک نفر که معلوم نیست سابقش تو نت چقدره دل خودشونو خوش کردن!
کدوم سایتی میاد رایگان پول بده آخه!(یوزر ایرانی داخل نت چه استعداد و کارایی داره؟قدرت خرید داره؟کلا میخوام ببینم این همه شلوغش کرده استارتر آخر سر چی میخواد معرفی بشه؟!)
بارها توی قسمت درآمد مقالاتی در این باره اومده!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ملت مارو باش به حرف یک نفر که معلوم نیست سابقش تو نت چقدره دل خودشونو خوش کردن!
کدوم سایتی میاد رایگان پول بده آخه!(یوزر ایرانی داخل نت چه استعداد و کارایی داره؟قدرت خرید داره؟کلا میخوام ببینم این همه شلوغش کرده استارتر آخر سر چی میخواد معرفی بشه؟!)
بارها توی قسمت درآمد مقالاتی در این باره اومده!

1- سابقه بنده معلوم نیست البته شاید اندازه شما استاد گرانقدر نباشد اما همه سایت رسمی آموزش کسب درآمد بنده را می شناسند
2-قرار نیست سایت پول رایگان بده دست دیگران ما مثل بعضی سایت های دورغ پرداز که نت ایران را کمی کم اعتماد کرده اند نیستیم که با دروغ ها بزرگ بگوییم شما قرار است ملیارد شوید
3- سنگ های قیمتی فقط درنگاه اول یک سنگ هستند اما استادکار ماهر می تواند این سنگ ها را معتبر کند.استعداد کاربران نت ایران بخاطر نبود زیر ساخت های لازم پنهان است،ما می خواهیم با ایجاد یک زیر ساخت بسیار کوچک، کمی به خود و دیگران در جهت کسب درآمد کمک کنیم. مثال می زنم :در کشوری که هر روز قیمت پست گرانتر می شود و کشوری که پست رایگان دارد کدام در ارائه فروشگاه های اینترنتی موفق خواهند بود؟
4- من خیلی گفتم که ما قرار نیست که معجزه کنیم،مثلا شما اسمتون رو بنویسید از آن طرف مداوم پول به حساب شما واریز شود.نه،ما می خواهیم بستری را برای شکوفایی همه استعدادها از کوچک تا بزرگ فضای مجازی را فراهم کنیم

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
1- سابقه بنده معلوم نیست البته شاید اندازه شما استاد گرانقدر نباشد اما همه سایت رسمی آموزش کسب درآمد بنده را می شناسند
2-قرار نیست سایت پول رایگان بده دست دیگران ما مثل بعضی سایت های دورغ پرداز که نت ایران را کمی کم اعتماد کرده اند نیستیم که با دروغ ها بزرگ بگوییم شما قرار است ملیارد شوید
3- سنگ های قیمتی فقط درنگاه اول یک سنگ هستند اما استادکار ماهر می تواند این سنگ ها را معتبر کند.استعداد کاربران نت ایران بخاطر نبود زیر ساخت های لازم پنهان است،ما می خواهیم با ایجاد یک زیر ساخت بسیار کوچک، کمی به خود و دیگران در جهت کسب درآمد کمک کنیم. مثال می زنم :در کشوری که هر روز قیمت پست گرانتر می شود و کشوری که پست رایگان دارد کدام در ارائه فروشگاه های اینترنتی موفق خواهند بود؟
4- من خیلی گفتم که ما قرار نیست که معجزه کنیم،مثلا شما اسمتون رو بنویسید از آن طرف مداوم پول به حساب شما واریز شود.نه،ما می خواهیم بستری را برای شکوفایی همه استعدادها از کوچک تا بزرگ فضای مجازی را فراهم کنیم

سلام اینجا همه عجولن خوب صبر کنید سایت راه بیفته دیگه...

من به شما اعتماد دارم امید وارم دیگران هم همیطور باشن

در ضمن سایت شمارو هم خیلی وقته میشناسم اعتمادم هم برای همینه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
1-
دوست من نه به تیتر اولتون که نوشتید بیکاری تموم شد نه به الان که کار داره سخت تر میشه. البته من خوشحال میشم یک ایده نوین ببینم در صنعت اینترنت که باعث بشه خیلیها در دنیای مجازی به موفقیت برسند. من هم مث بقیه دوستان بی صبرانه منتظر سایت هستم و امیدوارم اول برای دوستان و علاقمندان به کار به اینترنت نتیجه بخش باشه و مشخصن اگر برای اونها نتیجه بخش باشه برای شما نتیجه بخش خواهد بود من هم براتون آرزوی موفقیت میکنم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
عجب دوشنبه ای و عجب معرفی ای !!!!!!!!!!!!
ما که میلیاردر شدیم البته از نوع زاغه نشینش !!!!!!!!!!!!!!!!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
عجب دوشنبه ای و عجب معرفی ای !!!!!!!!!!!!
ما که میلیاردر شدیم البته از نوع زاغه نشینش !!!!!!!!!!!!!!!!
ما قرار بود آخر هفته شروع به کار کنیم.قرار نبود دوشنبه چیزی رو اعلام کنیم.فقط قرار شد از دوشنبه کم کم بخش ها و جزئیات رو توضیح بدیم.اما بخاطر شما دوست گلم حداقل آدرس رو سعی می کنیم تا آخر شب بدیم،اما سایت همکنون در حالت غیر فعال و غیر قابل دسترس برای عموم هست.متشکریم که لطف دارید وپیگیر کار هستید این ما رو بیشتر تشویق به انجام دقت در کارمون می کنه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
توضیح اول در مورد سایت " طبق قولی که داده بودیم "
1- برای شروع کسب درآمد در سایت هر کاربر باید ابتدا عضو و سپس کاربری خود را تایید "ورفای" نماید
تایید "ورفای" کردن در این سایت چگونه است
شما در مراحل عضویت نام و نام خانوادگی خود و شماره موبایل خود را ذکر می کنید و باید از طریق مدارک این هویت توسط سایت تایید شود.تنها مدرک ارسالی از سوی شما کارت ملی است که لازم هم نمی باشد اسکن باشد با موبایل هم می شود عکس گرفته و آن را برای ما ارسال نمایید.بعد از آن شما باید حتما با موبایلی که عضو شده اید یک تماس با شماره هایی که در سایت موجود است بگیرید تا حساب کاربری شما از یک کاربر تایید نشده به کاربر برنزی تبدیل گردد

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیگر توضیحات تا قبل از راه اندازی سایت در همین بخش اعلام می شود

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
توضیح اول در مورد سایت " طبق قولی که داده بودیم "
1- برای شروع کسب درآمد در سایت هر کاربر باید ابتدا عضو و سپس کاربری خود را تایید "ورفای" نماید
تایید "ورفای" کردن در این سایت چگونه است
شما در مراحل عضویت نام و نام خانوادگی خود و شماره موبایل خود را ذکر می کنید و باید از طریق مدارک این هویت توسط سایت تایید شود.تنها مدرک ارسالی از سوی شما کارت ملی است که لازم هم نمی باشد اسکن باشد با موبایل هم می شود عکس گرفته و آن را برای ما ارسال نمایید.بعد از آن شما باید حتما با موبایلی که عضو شده اید یک تماس با شماره هایی که در سایت موجود است بگیرید تا حساب کاربری شما از یک کاربر تایید نشده به کاربر برنزی تبدیل گردد

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیگر توضیحات تا قبل از راه اندازی سایت در همین بخش اعلام می شود
برادر کپی گذرنامه و اثر انگشت و دی ان ای نمیخواهید؟
اولش بذارید ببینیم میشه کار از پیش ببریم تو سایت بعد تشخیص هویتمون کنید.
حداقل بذارید اونهائی کعه اکانتشون تائید نشده تو حالت تریال بمونه.
ضمناً پلیس فتا از این قضیه که عکس مدرک میگیرید خوشش نمیاد.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
برادر کپی گذرنامه و اثر انگشت و دی ان ای نمیخواهید؟
اولش بذارید ببینیم میشه کار از پیش ببریم تو سایت بعد تشخیص هویتمون کنید.
حداقل بذارید اونهائی کعه اکانتشون تائید نشده تو حالت تریال بمونه.
ضمناً پلیس فتا از این قضیه که عکس مدرک میگیرید خوشش نمیاد.
1- الان قرار نیست که تایید هویت بشید وقتی سایت راه افتاد و اگر خوشتان آمد،با عرض احترام باید تایید هویت بشوید
2-دریافت مدارک هم جهت پلیس فتاست درمواردی که لازم بشه وگرنه ما با اسکن مدرک شما می خواهیم چه کار کنیم
حالا نوبت عربستانیاست که پول وبمسترای ایرانی رو بوخورن :دی
شما با هیچ عربستانی طرف نیستی که خدای نکرده پول شما رو بخورند،تمام مدیران ایرانی هستند،البته اگر خواستید در سایت مادر که یک سایت عربستانی هست فعالیت کنید بحثی جداست که البته اون ها هم تایید میشه چون یکم تحقیق کنید می فهمید که سودسایت از سود کاربران نشئات می گیره
در ضمن در این سایت شما یک ریال هم لازم نیست سرمایه گذاری کنید،پس پول شما قطعا خورده نمیشه/در آخر هم امیدوارم بتونیم رضایت شما را با ارائه هرچه سریع تر این سایت بدست آوریم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
1- الان قرار نیست که تایید هویت بشید وقتی سایت راه افتاد و اگر خوشتان آمد،با عرض احترام باید تایید هویت بشوید
2-دریافت مدارک هم جهت پلیس فتاست درمواردی که لازم بشه وگرنه ما با اسکن مدرک شما می خواهیم چه کار کنیم

شما با هیچ عربستانی طرف نیستی که خدای نکرده پول شما رو بخورند،تمام مدیران ایرانی هستند،البته اگر خواستید در سایت مادر که یک سایت عربستانی هست فعالیت کنید بحثی جداست که البته اون ها هم تایید میشه چون یکم تحقیق کنید می فهمید که سودسایت از سود کاربران نشئات می گیره
در ضمن در این سایت شما یک ریال هم لازم نیست سرمایه گذاری کنید،پس پول شما قطعا خورده نمیشه/در آخر هم امیدوارم بتونیم رضایت شما را با ارائه هرچه سریع تر این سایت بدست آوریم
دوست من ممنون از راهنمائیت با کمال و احترام آیا امکانش هست آدرس سایت مادر در عربستان را همین جا بذارید؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به منم خبر بدید .

بالا