• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت عربستانی در ایران: با پرداخت دلاری و ریالی/بی کاری تمام شد ...

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
براي پيگيري تاپيك!!!!!

تم الإرسال بواسطة iPhone بإستخدام Tapatalk

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
تم الإرسال بواسطة iPhone بإستخدام Tapatalk
شما احتمالا در هر دو سایت موفق باشید، چون مثلی یکم بیشتر از یکم عربی بلد هستید پس قطعا در سایت عربی هم می توانید فعالیت کنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
توضیح در مورد پرداخت:
پرداخت ها از طریق ها از سه طریق صورت می گیرید:
پرداخت ریال به کارت شتاب از طریق شبا و پایا
پرداخت در کیف الکترونیک جهان پی
پرداخت در بانک پرفکت مانی به صورت دلار آمریکا
امکان پرداخت پی پال هم می باشد ولی چون فعلا محدویت مالی ایران توسط پی پال برداشته نشده است و برای اکثر کاربران دریافت از آن مشکل می باشد.پرفکت مانی را انتخاب کردهایم
این نکته را بگویم که ملاک اصلی پرداخت ریال هست اما اگر کسی درخواست دلار داشته باشد پرداخت ها به دلار پرداخت می شود

حداقل برداشت:
1000 تومان در واحد پول ریال
50 سنت در واحد دلار

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
وضیح در مورد پرداخت:
پرداخت ها از طریق ها از سه طریق صورت می گیرید:
پرداخت ریال به کارت شتاب از طریق شبا و پایا
پرداخت در کیف الکترونیک جهان پی
پرداخت در بانک پرفکت مانی به صورت دلار آمریکا
امکان پرداخت پی پال هم می باشد ولی چون فعلا محدویت مالی ایران توسط پی پال برداشته نشده است و برای اکثر کاربران دریافت از آن مشکل می باشد.پرفکت مانی را انتخاب کردهایم
این نکته را بگویم که ملاک اصلی پرداخت ریال هست اما اگر کسی درخواست دلار داشته باشد پرداخت ها به دلار پرداخت می شود

حداقل برداشت:
1000 تومان در واحد پول ریال
50 سنت در واحد دلار

یا اخی انی هم عارف بلغه العربیه بس عایز تدینی آدرس:D

حداقل پرداخت که 50 سنت باشه یه طورائی به اون درآمد 700 دلاری در ماه نمیخوره

Last edited:

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
یا اخی انی هم عارف بلغه العربیه بس عایز تدینی آدرس:D

خخخخخخ:D:D:D

ایول ایول باحال بود

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
عجله نکنید . پولها آمادست و از هفته آینده میتونید فقط خرجشون کنید . پس از الان اهداف خرید های آیندتون رو مشخص کنید چون خیلی پول توشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این هم آدرس سایت : http://yektoman.ir
گفتیم زودتر آدرس رو بدیم تا دوستان آماده باشن و زمانی که آماده شد.سریع کار رو شروع کنند
فکر کنم دیدنش خالی از لطف نباشه یه نگاه بزنید
یه شوخی:اقتصاد ایران توانایی این درآمد کسب شده رو داره؟امیدواریم بوجود آمدن این سایت باعث افزایش نقدینگی و تورم نشه!!!!

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
گفتیم زودتر آدرس رو بدیم تا دوستان آماده باشن و زمانی که آماده شد.سریع کار رو شروع کنند
یه شوخی:اقتصاد ایران توانایی این درآمد کسب شده رو داره؟امیدواریم بوجود آمدن این سایت باعث افزایش نقدینگی و تورم نشه!!!!
مرسی.
اگه یکم در مورد طرح توضیح بدید ممنون میشم.
یا حداقل آدرس سایت عربی رو بدید.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
مرسی.
اگه یکم در مورد طرح توضیح بدید ممنون میشم.
یا حداقل آدرس سایت عربی رو بدید.
عجله نکنید، تا دوز دیگه همه چیز معلوم میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
احتمالاً باید یک سایت همکاری در فروش باشه که جنس از کشور عربی میاره در اینترنت برای فروش میذارید درسته؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
خیلی هم خوب

بی صبرانه منتظریم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
احتمالاً باید یک سایت همکاری در فروش باشه که جنس از کشور عربی میاره در اینترنت برای فروش میذارید درسته؟
مگر کشور خودمون کمبود جنس داریم که از کشورهای عربی وارد کنیم؟البته یکم نزدیک شدید.
سایت " یک تومان " یک بستر و ایجاد پتانسیل برای کسب درآمد هست که توضیحات اصلی آن با آغاز کار اعلام می گردد.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
روش تبلیغاتی جالبی انتخاب کردین ! والا من که علاقه ای نداشتم مشتاق شدم ببینم چی هست !

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
روش تبلیغاتی جالبی انتخاب کردین ! والا من که علاقه ای نداشتم مشتاق شدم ببینم چی هست !
قول میدهم که پشیمان نمی شوید،"یک تومان"قطعا برای شما mirij861 عزیز کسب درآمد خواهد کرد، کسب درآمد شما بدون هیچ سرمایه و بدون نیاز به هیچ وقت گذاری بیهوده، مثل کلیک کردن وامثال آن ها برای شما ایجاد خواهد شد.
کاربران اینترنتی پرشین تولز خیلی راحت می توانند کسب درآمد کنند،این را با تحقیق می گوییم و اهل وعده خیالی نیستیم،البته بعضی ها بیشتر وبعضی شاید کمتر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
قول میدهم که پشیمان نمی شوید،"یک تومان"قطعا برای شما mirij861 عزیز کسب درآمد خواهد کرد، کسب درآمد شما بدون هیچ سرمایه و بدون نیاز به هیچ وقت گذاری بیهوده، مثل کلیک کردن وامثال آن ها برای شما ایجاد خواهد شد.
کاربران اینترنتی پرشین تولز خیلی راحت می توانند کسب درآمد کنند،این را با تحقیق می گوییم و اهل وعده خیالی نیستیم،البته بعضی ها بیشتر وبعضی شاید کمتر
اگر همکاری در فروشه که هممون داریم همون کار رو میکنیم به جائی هم نرسیدیم . من دیگه نمیدونم چه کاری میخواید بکنید که این همه بزرگش کردید. به نظرم بهتره که واقعاً کارتون درآمد زا باشه و جدید و آسان باشه چون این جماعتی مشتاق که من میبینم دو روز دیگه ممکنه برات آرزوی موفقیت نکنن و چیزهای دیگه ای بهت بگن.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اگر همکاری در فروشه که هممون داریم همون کار رو میکنیم به جائی هم نرسیدیم . من دیگه نمیدونم چه کاری میخواید بکنید که این همه بزرگش کردید. به نظرم بهتره که واقعاً کارتون درآمد زا باشه و جدید و آسان باشه چون این جماعتی مشتاق که من میبینم دو روز دیگه ممکنه برات آرزوی موفقیت نکنن و چیزهای دیگه ای بهت بگن.
اگر همکاری در فروش بود که دیگه اینقدر بوق کردن و سر و صدا نمی خواست عزیز،
با احترام خدمت تمام مدیران که در ضمینه همکاری در فروش کار می کنند.حقیقت آن این است که سایت های همکاری در فروش یا کالاهای بی خود را قصد فروش دارند،یا قیمت فضای اعلام می کنند که هیچ کاربری تشویق نمی شود که کالای اینترنتی بخرد.
"یک تومان" هیچ ربطی به همکاری در فروش ندارد،اما معجزه هم نخواهد بود

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگر همکاری در فروش بود که دیگه اینقدر بوق کردن و سر و صدا نمی خواست عزیز،
با احترام خدمت تمام مدیران که در ضمینه همکاری در فروش کار می کنند.حقیقت آن این است که سایت های همکاری در فروش یا کالاهای بی خود را قصد فروش دارند،یا قیمت فضای اعلام می کنند که هیچ کاربری تشویق نمی شود که کالای اینترنتی بخرد.
"یک تومان" هیچ ربطی به همکاری در فروش ندارد،اما معجزه هم نخواهد بود
ای بابا ما تا دو روز دیگه منتظریم ببینیم چه خبره

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
اخي قل لي في رسالة خصوصيه ما هي موقع العربيه ان كان ممكن والا فننتظر!!

بالا