شما احتمالا در هر دو سایت موفق باشید، چون مثلی یکم بیشتر از یکم عربی بلد هستید پس قطعا در سایت عربی هم می توانید فعالیت کنیدتم الإرسال بواسطة iPhone بإستخدام Tapatalk
وضیح در مورد پرداخت:
پرداخت ها از طریق ها از سه طریق صورت می گیرید:
پرداخت ریال به کارت شتاب از طریق شبا و پایا
پرداخت در کیف الکترونیک جهان پی
پرداخت در بانک پرفکت مانی به صورت دلار آمریکا
امکان پرداخت پی پال هم می باشد ولی چون فعلا محدویت مالی ایران توسط پی پال برداشته نشده است و برای اکثر کاربران دریافت از آن مشکل می باشد.پرفکت مانی را انتخاب کردهایم
این نکته را بگویم که ملاک اصلی پرداخت ریال هست اما اگر کسی درخواست دلار داشته باشد پرداخت ها به دلار پرداخت می شود
حداقل برداشت:
1000 تومان در واحد پول ریال
50 سنت در واحد دلار
خواهش میکنم.یا اخی انی هم عارف بلغه العربیه بس عایز تدینی آدرس
خخخخخخ
ایول ایول باحال بود
مرسی.این هم آدرس سایت : http://yektoman.ir
گفتیم زودتر آدرس رو بدیم تا دوستان آماده باشن و زمانی که آماده شد.سریع کار رو شروع کنند
فکر کنم دیدنش خالی از لطف نباشه یه نگاه بزنید
یه شوخی:اقتصاد ایران توانایی این درآمد کسب شده رو داره؟امیدواریم بوجود آمدن این سایت باعث افزایش نقدینگی و تورم نشه!!!!
عجله نکنید، تا دوز دیگه همه چیز معلوم میشهمرسی.
اگه یکم در مورد طرح توضیح بدید ممنون میشم.
یا حداقل آدرس سایت عربی رو بدید.
احتمالاً باید یک سایت همکاری در فروش باشه که جنس از کشور عربی میاره در اینترنت برای فروش میذارید درسته؟این هم آدرس سایت : http://yektoman.ir
گفتیم زودتر آدرس رو بدیم تا دوستان آماده باشن و زمانی که آماده شد.سریع کار رو شروع کنند
فکر کنم دیدنش خالی از لطف نباشه یه نگاه بزنید
یه شوخی:اقتصاد ایران توانایی این درآمد کسب شده رو داره؟امیدواریم بوجود آمدن این سایت باعث افزایش نقدینگی و تورم نشه!!!!
مگر کشور خودمون کمبود جنس داریم که از کشورهای عربی وارد کنیم؟البته یکم نزدیک شدید.احتمالاً باید یک سایت همکاری در فروش باشه که جنس از کشور عربی میاره در اینترنت برای فروش میذارید درسته؟
قول میدهم که پشیمان نمی شوید،"یک تومان"قطعا برای شما mirij861 عزیز کسب درآمد خواهد کرد، کسب درآمد شما بدون هیچ سرمایه و بدون نیاز به هیچ وقت گذاری بیهوده، مثل کلیک کردن وامثال آن ها برای شما ایجاد خواهد شد.روش تبلیغاتی جالبی انتخاب کردین ! والا من که علاقه ای نداشتم مشتاق شدم ببینم چی هست !
اگر همکاری در فروشه که هممون داریم همون کار رو میکنیم به جائی هم نرسیدیم . من دیگه نمیدونم چه کاری میخواید بکنید که این همه بزرگش کردید. به نظرم بهتره که واقعاً کارتون درآمد زا باشه و جدید و آسان باشه چون این جماعتی مشتاق که من میبینم دو روز دیگه ممکنه برات آرزوی موفقیت نکنن و چیزهای دیگه ای بهت بگن.قول میدهم که پشیمان نمی شوید،"یک تومان"قطعا برای شما mirij861 عزیز کسب درآمد خواهد کرد، کسب درآمد شما بدون هیچ سرمایه و بدون نیاز به هیچ وقت گذاری بیهوده، مثل کلیک کردن وامثال آن ها برای شما ایجاد خواهد شد.
کاربران اینترنتی پرشین تولز خیلی راحت می توانند کسب درآمد کنند،این را با تحقیق می گوییم و اهل وعده خیالی نیستیم،البته بعضی ها بیشتر وبعضی شاید کمتر
اگر همکاری در فروش بود که دیگه اینقدر بوق کردن و سر و صدا نمی خواست عزیز،اگر همکاری در فروشه که هممون داریم همون کار رو میکنیم به جائی هم نرسیدیم . من دیگه نمیدونم چه کاری میخواید بکنید که این همه بزرگش کردید. به نظرم بهتره که واقعاً کارتون درآمد زا باشه و جدید و آسان باشه چون این جماعتی مشتاق که من میبینم دو روز دیگه ممکنه برات آرزوی موفقیت نکنن و چیزهای دیگه ای بهت بگن.
ای بابا ما تا دو روز دیگه منتظریم ببینیم چه خبرهاگر همکاری در فروش بود که دیگه اینقدر بوق کردن و سر و صدا نمی خواست عزیز،
با احترام خدمت تمام مدیران که در ضمینه همکاری در فروش کار می کنند.حقیقت آن این است که سایت های همکاری در فروش یا کالاهای بی خود را قصد فروش دارند،یا قیمت فضای اعلام می کنند که هیچ کاربری تشویق نمی شود که کالای اینترنتی بخرد.
"یک تومان" هیچ ربطی به همکاری در فروش ندارد،اما معجزه هم نخواهد بود