• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت عربستانی در ایران: با پرداخت دلاری و ریالی/بی کاری تمام شد ...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
مثل سایت پونیشا هست احتمالا بازار کار آنلاین و پروژه و پیمانکارو و .....

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اگرم غیر اینه تو ضیحات بدین
غیر از این است،توضیحات تکمیلی را در هنگام فعال سازی سایت اعلام می شود.
اما همین قدر بگویم که
شما حتما یک توانایی خاص دارید:تایپ،طراحی،ترجمه،آرشیو دار،فروشنده نرم افزار،فیلم،سریال،افزایش بازدید،افزایش لایک،خرید کالا از خارج کشور،و.... هستید این ها تنها کوشه ای از توانایی های هست که شاید شما داشته باشد.
شما در "یک تومان"و یا "خمسات"می توانید در واقع تخصص و توانایی خوب را با قیمت مناسب و کمترین تعرفه استفاده از سایت بفروشید و کسب درآمد کنید.
تعرفه های ما 5 تا 3 درصد می باشد
بازم اگر سوال بود بپرسید،اما این تنها بخشی از سایت و امکاناتش بود

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
مثل سایت پونیشا هست احتمالا بازار کار آنلاین و پروژه و پیمانکارو و .....
شما در پونیشا دنبال کار هستید اما در "یک تومان"شما تخصص خود را می فروشید،البته یک قسمت از سایت هم مثل پونیشا جهت جذب کار و پیمانکار هست.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اخي قل لي في رسالة خصوصيه ما هي موقع العربيه ان كان ممكن والا فننتظر!!
استنی یا باشا اهنا من زمان مستنیین

غیر از این است،توضیحات تکمیلی را در هنگام فعال سازی سایت اعلام می شود.
اما همین قدر بگویم که
شما حتما یک توانایی خاص دارید:تایپ،طراحی،ترجمه،آرشیو دار،فروشنده نرم افزار،فیلم،سریال،افزایش بازدید،افزایش لایک،خرید کالا از خارج کشور،و.... هستید این ها تنها کوشه ای از توانایی های هست که شاید شما داشته باشد.
شما در "یک تومان"و یا "خمسات"می توانید در واقع تخصص و توانایی خوب را با قیمت مناسب و کمترین تعرفه استفاده از سایت بفروشید و کسب درآمد کنید.
تعرفه های ما 5 تا 3 درصد می باشد
بازم اگر سوال بود بپرسید،اما این تنها بخشی از سایت و امکاناتش بود

آقا دیدی گفتم لایک خوری توش هست. خریدار کیه خود سایت میخره؟
برادر من ما اگر تخصص داشتیم که اینجا دنبال سایتهای کلیکی نبودیم .
اگر یه بازار خرید و فروش سهام یا بورس عربی راه مینداختید خوب بود مثل یو اینوست که الان دوباره رو دور برگشته

Last edited:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
گفتم که ایده از فضا نمیاد و تو اینترنت این ایده ها به همراه سایتهای مربوطش ریخته . کسانی که تخصص دارن هیچ وقت دنبال این نیستن که امثال شما بیاید و دو هفته معطلشون کنید و وعده و وعید بهشون بدید و بالاخره پونیشا رو بهشون معرفی کنید . کسانی که تخصص دارن میرن سایت طراحی می کنن یا گرافیک و کلی درامد دارن . امیدوارم کار نهایی غیر از پونیشا و سایتهای مشابهی که تو ایران هستن باشه در غیر اینصورت باید با کمال احترام اعلام کنم که شما ملت رو سرکار گذاشتین .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
برادران سروران دوستان یاران همراهان. احتمالا سایت خمسات که دوستمون میگفتند همینه: https://khamsat.com/
و ظاهراً طبق روال همین سایت قراره کسب درآمدی ایجاد بشه. این سایت عملکردش اینطوره که شما کار خودتون رو به ارزش 5 دلار میفروشید و 1 دلارشو خود سایت بر میداره.
نمونه خارجی این سایت زیاد هست و نمونه های ایرانیش تقریباً مشابه فروش به ازای دانلود هستش. حالا من نمیدونم قراره به ایرانی ها فروخته بشه یا کشورهای عربی؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
پونیشا و سایتهای مشابهی که تو ایران هستن
شما در پونیشا چیزی را ارائه نمی دهید،یک کار ارائه می شود و شما آن کار را انجام می دهید و درآمد کسب می کنید اما در این سایت برعکس است
برادر من ما اگر تخصص داشتیم که اینجا دنبال سایتهای کلیکی نبودیم
هیچ عکس بی تخصص نیست خلاصه یک توانایی داره،من بنا را می گذارم شما هیچ تخصص ندارید.خلاصه در کامپیوتر شما یک فایل خاص که آرشیوی هست و دیگران ندارند را شما می توانید بفروشید
من الان مثال می زنم:
مثلا بازی ها قدیمی:مافیا یک دوبله فارسی،بازی استراتژیک و قدیمی کزاکس را در کمتر مرکز فروش و سایتی می فروشند شما حالا اگر این کالا را بفروشید کسب درآمد کرده اید.
آیا این کار را هم نمی توانید بکنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
برادران سروران دوستان یاران همراهان. احتمالا سایت خمسات که دوستمون میگفتند همینه: https://khamsat.com/
و ظاهراً طبق روال همین سایت قراره کسب درآمدی ایجاد بشه. این سایت عملکردش اینطوره که شما کار خودتون رو به ارزش 5 دلار میفروشید و 1 دلارشو خود سایت بر میداره.
نمونه خارجی این سایت زیاد هست و نمونه های ایرانیش تقریباً مشابه فروش به ازای دانلود هستش. حالا من نمیدونم قراره به ایرانی ها فروخته بشه یا کشورهای عربی؟
کامل هیچ کس هنوز هم نفهمید
1- تعرفه در یک تومان به این صورت نیست و بسته به قیمت 3 تا 5 درصد حداکثر می باشد
2- شما اصلا هیچ فایلی به ما مثل به ازای دانلود نمی دهید،شما در واقع در "یک تومان" خدمات خود را می فروشید.حالا این خدمات می توانید فیزیکی باشد مثل یک کالا و یا مجازی مثل طراحی سایت و ترجمه و وو....

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من امشب ایده خیلی خوبی بهم دادی که در سایتهای عربی میتونم پیادش کنم:D

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوست من امشب ایده خیلی خوبی بهم دادی که در سایتهای عربی میتونم پیادش کنم:D
امیدوارم که موفق باشید،خیلی از خدماتی که در سایت خمسات ارائه میشه واقعا ارزان هست و می توانید در ایران این خدمات را هم بفروشید ،اگر مشتری دارید
امیدواریم در سایت فارسی هم با ما باشید

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
موفق باشید
نمونه ایده شما راه اندازی شده و در حال کسب درامد است ( ایرانی )
http://www.sica.com/
امیدوارم شما هم موفق باشید

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
در واقع ترکیب ایسام و پونیشا درسته ؟ پس ایده جدیدی نیست بلکه ریختن دو سایت که از قبل موجود بودن تو مخلوط کن و مخلوط کردن اونا بوده . تفریبا ملت سرکار بودن چون اگر کسی چیزی برای فروش داره از خیلی قبل میتونسته تو ایسام براحتی بفروشه و درصد ایسام رو هم بده و اگر کسی دنبال این بوده که کارفرما یا پیمانکار بشه از خیلی وقت پیش پونیشا راه اندازی شده و کاربران دارن استفاه میکنن .
متاسفانه باز هم نشد که یکی از کاربران تو بخش کسب درآمد بیاد و حقیقت رو عنوان کنه و از راه درست بخواد عضوگیری کنه .

فقط میتونم بگم موفق باشید

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
در واقع ترکیب ایسام و پونیشا درسته ؟ پس ایده جدیدی نیست بلکه ریختن دو سایت که از قبل موجود بودن تو مخلوط کن و مخلوط کردن اونا بوده . تفریبا ملت سرکار بودن چون اگر کسی چیزی برای فروش داره از خیلی قبل میتونسته تو ایسام براحتی بفروشه و درصد ایسام رو هم بده و اگر کسی دنبال این بوده که کارفرما یا پیمانکار بشه از خیلی وقت پیش پونیشا راه اندازی شده و کاربران دارن استفاه میکنن .
متاسفانه باز هم نشد که یکی از کاربران تو بخش کسب درآمد بیاد و حقیقت رو عنوان کنه و از راه درست بخواد عضوگیری کنه .

فقط میتونم بگم موفق باشید

ترکیب ایسام ، پونیشا ، سیکا !

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
در واقع ترکیب ایسام و پونیشا درسته ؟
تقریبا درسته اما ما اعلام کردیم که این ایده فضایی نیست و یک سایت ترقی یافته و تلفیقی این مطلب هم در همین قسمت انجمن ذکر کردیم،اما محاسنش اینه که درصدی که در ایسام از شما می گیره خیلی بالاتر هست ودر پونیشا هم باید یک حق عضویت بدهید آیا کار به شما داده بشود یا داده نشود
البته این بخشی از سایت هست.اما شما در "یک تومان"در ازای هر ارسال و یا درخواست خدمات و همچنین فعال بودن در سایت مثل نظر دادن پول دریافت می کنید که در ایسام و پونیشا چنین خبرهایی نیست

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
عزیز ارزوی موفقیت دارم ولی اینجوری که شما تعریف کردید من شخصا امیدوار بودم یه ایده بسیار عالی باشه که یه تحولی توی مبحث کسب درآمد ایجاد بکنه ولی خب...

به هر حال منتظر شروع بکار سایت هستیم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
عزیز ارزوی موفقیت دارم ولی اینجوری که شما تعریف کردید من شخصا امیدوار بودم یه ایده بسیار عالی باشه که یه تحولی توی مبحث کسب درآمد ایجاد بکنه ولی خب...

به هر حال منتظر شروع بکار سایت هستیم

تمام سعی مان را برای جذب رضایت شما داریم می کنیم،امیدواریم تا آخر امروز تمام بشه کارش،الان که داریم این پست رادارم می دهم سخت داریم روی قسمت پرداخت کار می کنیم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تمام سعی مان را برای جذب رضایت شما داریم می کنیم،امیدواریم تا آخر امروز تمام بشه کارش،الان که داریم این پست رادارم می دهم سخت داریم روی قسمت پرداخت کار می کنیم.
دوست من واقعاً زحمت و پشتکار شما مثال زدنیه امیدوارم که به موفقیت برسید.
بنده یه ایده دارم که به نظرم بتونه نظر کاربرهارو جمع کنه:
من با شناختی که از شما داشتم و سایتهایی که قبلاً معرفی میکردید برای کسب درآمد میدونستم که در مورد لایک و سورف و نظر هم مبلغی رو تعیین میکنی. بیشتر روی سایتهای ایرانی کار کنید خیلی بهتره تا خارجی

به نظرم شما بیا یه کار دیگه انجام بده.
بابت فعالیت کاربرها بهشون امتیاز بده بعد این امتیاز هم میتونه به پول هم به خدمات هم اینکه باهاش سهم بخری و در فعالیتها مشارکت داشته باشی و پول بگیری.و یا اینکه مقداری از سود روزانه سایت رو به عنوان سهم بین کاربرها تقسیم کنی.
فقط لطفاً مبلغ کم نذار.
ایده برای درآمد زائی خیلی زیاد هست . بی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
به نظرم شما بیا یه کار دیگه انجام بده.
بابت فعالیت کاربرها بهشون امتیاز بده بعد این امتیاز هم میتونه به پول هم به خدمات هم اینکه باهاش سهم بخری و در فعالیتها مشارکت داشته باشی و پول بگیری.و یا اینکه مقداری از سود روزانه سایت رو به عنوان سهم بین کاربرها تقسیم کنی.
فقط لطفاً مبلغ کم نذار.
ایده برای درآمد زائی خیلی زیاد هست . بی
کاربران در ازای هر ارسال خدمات یا درخواست خدمات دریافت خواهند داشت ،البته کاربرانی که در خدمات دیگر کاربران نظرات واقعی بدهند پس از تایید به آن ها پول داده می شود،البته این بخش زیاد مهم نیست و اهمیت کار بیشتر در ارائه خدمات هست
دوستان الان تا زمانی که "یک تومان" راه بیفته از خمسات استفاده کنند و سوالات خودشون را بپرسند چون سایت تمام چه از نظر ظاهر و چه از نظر ماهیت دقیق مانند خمسات هست
دوستانی که نمی دانند از این سایت چگونه کسب درآمد کنند همین جا اعلام کنند تا راهنمایی بشوند

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
می خوای fiverr راه بندازی اینقدر جنجال به پا کردی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
می خوای fiverrراه بندازی اینقدر جنجال به پا کردی
fiverr خیلی محدود هست و سیکا اگر اشتباه نکنم نمونه داخلیش هست،اما شما در "یک تومان"علاوه بر فروش تخصص خود،کالا را نیز می توانید بفروشید و علاوه بر این می توانید پیمانکار شده یا کار یک پیمانکار را انجام دهید

بالا