غیر از این است،توضیحات تکمیلی را در هنگام فعال سازی سایت اعلام می شود.اگرم غیر اینه تو ضیحات بدین
شما در پونیشا دنبال کار هستید اما در "یک تومان"شما تخصص خود را می فروشید،البته یک قسمت از سایت هم مثل پونیشا جهت جذب کار و پیمانکار هست.مثل سایت پونیشا هست احتمالا بازار کار آنلاین و پروژه و پیمانکارو و .....
استنی یا باشا اهنا من زمان مستنییناخي قل لي في رسالة خصوصيه ما هي موقع العربيه ان كان ممكن والا فننتظر!!
غیر از این است،توضیحات تکمیلی را در هنگام فعال سازی سایت اعلام می شود.
اما همین قدر بگویم که
شما حتما یک توانایی خاص دارید:تایپ،طراحی،ترجمه،آرشیو دار،فروشنده نرم افزار،فیلم،سریال،افزایش بازدید،افزایش لایک،خرید کالا از خارج کشور،و.... هستید این ها تنها کوشه ای از توانایی های هست که شاید شما داشته باشد.
شما در "یک تومان"و یا "خمسات"می توانید در واقع تخصص و توانایی خوب را با قیمت مناسب و کمترین تعرفه استفاده از سایت بفروشید و کسب درآمد کنید.
تعرفه های ما 5 تا 3 درصد می باشد
بازم اگر سوال بود بپرسید،اما این تنها بخشی از سایت و امکاناتش بود
شما در پونیشا چیزی را ارائه نمی دهید،یک کار ارائه می شود و شما آن کار را انجام می دهید و درآمد کسب می کنید اما در این سایت برعکس استپونیشا و سایتهای مشابهی که تو ایران هستن
هیچ عکس بی تخصص نیست خلاصه یک توانایی داره،من بنا را می گذارم شما هیچ تخصص ندارید.خلاصه در کامپیوتر شما یک فایل خاص که آرشیوی هست و دیگران ندارند را شما می توانید بفروشیدبرادر من ما اگر تخصص داشتیم که اینجا دنبال سایتهای کلیکی نبودیم
کامل هیچ کس هنوز هم نفهمیدبرادران سروران دوستان یاران همراهان. احتمالا سایت خمسات که دوستمون میگفتند همینه: https://khamsat.com/
و ظاهراً طبق روال همین سایت قراره کسب درآمدی ایجاد بشه. این سایت عملکردش اینطوره که شما کار خودتون رو به ارزش 5 دلار میفروشید و 1 دلارشو خود سایت بر میداره.
نمونه خارجی این سایت زیاد هست و نمونه های ایرانیش تقریباً مشابه فروش به ازای دانلود هستش. حالا من نمیدونم قراره به ایرانی ها فروخته بشه یا کشورهای عربی؟
امیدوارم که موفق باشید،خیلی از خدماتی که در سایت خمسات ارائه میشه واقعا ارزان هست و می توانید در ایران این خدمات را هم بفروشید ،اگر مشتری داریددوست من امشب ایده خیلی خوبی بهم دادی که در سایتهای عربی میتونم پیادش کنم![]()
در واقع ترکیب ایسام و پونیشا درسته ؟ پس ایده جدیدی نیست بلکه ریختن دو سایت که از قبل موجود بودن تو مخلوط کن و مخلوط کردن اونا بوده . تفریبا ملت سرکار بودن چون اگر کسی چیزی برای فروش داره از خیلی قبل میتونسته تو ایسام براحتی بفروشه و درصد ایسام رو هم بده و اگر کسی دنبال این بوده که کارفرما یا پیمانکار بشه از خیلی وقت پیش پونیشا راه اندازی شده و کاربران دارن استفاه میکنن .
متاسفانه باز هم نشد که یکی از کاربران تو بخش کسب درآمد بیاد و حقیقت رو عنوان کنه و از راه درست بخواد عضوگیری کنه .
فقط میتونم بگم موفق باشید
تقریبا درسته اما ما اعلام کردیم که این ایده فضایی نیست و یک سایت ترقی یافته و تلفیقی این مطلب هم در همین قسمت انجمن ذکر کردیم،اما محاسنش اینه که درصدی که در ایسام از شما می گیره خیلی بالاتر هست ودر پونیشا هم باید یک حق عضویت بدهید آیا کار به شما داده بشود یا داده نشوددر واقع ترکیب ایسام و پونیشا درسته ؟
عزیز ارزوی موفقیت دارم ولی اینجوری که شما تعریف کردید من شخصا امیدوار بودم یه ایده بسیار عالی باشه که یه تحولی توی مبحث کسب درآمد ایجاد بکنه ولی خب...
به هر حال منتظر شروع بکار سایت هستیم
دوست من واقعاً زحمت و پشتکار شما مثال زدنیه امیدوارم که به موفقیت برسید.تمام سعی مان را برای جذب رضایت شما داریم می کنیم،امیدواریم تا آخر امروز تمام بشه کارش،الان که داریم این پست رادارم می دهم سخت داریم روی قسمت پرداخت کار می کنیم.
کاربران در ازای هر ارسال خدمات یا درخواست خدمات دریافت خواهند داشت ،البته کاربرانی که در خدمات دیگر کاربران نظرات واقعی بدهند پس از تایید به آن ها پول داده می شود،البته این بخش زیاد مهم نیست و اهمیت کار بیشتر در ارائه خدمات هستبه نظرم شما بیا یه کار دیگه انجام بده.
بابت فعالیت کاربرها بهشون امتیاز بده بعد این امتیاز هم میتونه به پول هم به خدمات هم اینکه باهاش سهم بخری و در فعالیتها مشارکت داشته باشی و پول بگیری.و یا اینکه مقداری از سود روزانه سایت رو به عنوان سهم بین کاربرها تقسیم کنی.
فقط لطفاً مبلغ کم نذار.
ایده برای درآمد زائی خیلی زیاد هست . بی
fiverr خیلی محدود هست و سیکا اگر اشتباه نکنم نمونه داخلیش هست،اما شما در "یک تومان"علاوه بر فروش تخصص خود،کالا را نیز می توانید بفروشید و علاوه بر این می توانید پیمانکار شده یا کار یک پیمانکار را انجام دهیدمی خوای fiverrراه بندازی اینقدر جنجال به پا کردی