• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
کسانی که درخواست وریفای داده بودن همشون انجام شدند
دوستان برای بنده هم انجام شد
از دوستمون تشکر می کنم
برای وریفای با کمک ایشون شک نکنید
کارشون بیسته

Last edited:

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان تازگیا از ویدئوی ثانیه ای دیگه خبری نیست و شرایط امتیاز گیری یکم سخت شده! اگه ترفندی چیزی در مورد امتیاز گیری دارید بی زحمت تو تاپیک بزارید.
خودم یه ترفند در مورد اکتیوی 5 سنتی که 15تا ویدئو 10 ثانیه ای داره میگم.دوتا تب از این 5 سنتی باز کنین و به محض اینکه رو ویدئو کلیک کردین برین تب دیگه و درست 5 ثانیه دیگه ویدوی باز شده تب اول را ببندید(باید تا 5 ثانیه نام سایت در title bar نشان داده بشه.اگه نشون نده ممکنه بعدا امتیاز نده !! )و بعد ویدئوی تب دوم را کلیک کنید و برید تب اولی و به محض سبز شدن تیک ویدئو کلیک شده ،مجددا ویدئو را بسته و رو ویدوی دیگه کلیک کنید و.... همینطوری ادامه بدید.اینکار باعث صرفه جویی در وقت و انرژی میشه .در مدت 1 ساعت الی 1ساعت 10 دقیقه این آگهی تموم میشه .کلا 125 سنت امتیاز داره.در ضمن فقط همین این ویدوی 5 سنتی میتونین اینکارو انجام بدین و روی بقیه جواب نمیده.
ضمنا ممکنه اشتباهی زودتر کلیک کنین به محض اینکه با پیغام مواجه شدین مجددا از اول شروع کنید چون دیگه امتیازی بهتون نمیده.

حالا بگید ببینم چه کسی متوجه شد و چه کسی نشد!!؟

sdled.jpg

در مورد آفرها کسی تا حالا امتیاز گرفته؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
تنها چیزی که من میدونم اینه که چند روزه اصلا اکتیویتی ها هم به من امتیاز نمی دن و حتی شده من 15 ثانیه بعد از اتمام اکتیویتی روی رفرش کلیک کردم ولی باز هم امتیازش رو نداده و دیگه کمی سرد شدم از این سایت . اگه کسی میدونه چطور باید امتیاز اکتیویتی رو گرفت راهنماییم کنه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
تنها چیزی که من میدونم اینه که چند روزه اصلا اکتیویتی ها هم به من امتیاز نمی دن و حتی شده من 15 ثانیه بعد از اتمام اکتیویتی روی رفرش کلیک کردم ولی باز هم امتیازش رو نداده و دیگه کمی سرد شدم از این سایت . اگه کسی میدونه چطور باید امتیاز اکتیویتی رو گرفت راهنماییم کنه

والا من خودم نمیدونم شما چطوری میزنی که نمیده من الان خودم تست کردم و کار میکنه

Screenshot Studio capture #134.png

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من هرچي كسب ميكنم از اكتيوي هست تقريبا روزانه 300 اس بي
ميخواستم بدونم اينطور مشكل پيش نمياد و اكانتمو نميبنده
چون تا حالا هرچي سرچ زدم كار نميكرد سواگ باكس هم بايد هي چك كني
سوروي هم نتونستم بزنم

دوستان تازگیا از ویدئوی ثانیه ای دیگه خبری نیست و شرایط امتیاز گیری یکم سخت شده! اگه ترفندی چیزی در مورد امتیاز گیری دارید بی زحمت تو تاپیک بزارید.
خودم یه ترفند در مورد اکتیوی 5 سنتی که 15تا ویدئو 10 ثانیه ای داره میگم.دوتا تب از این 5 سنتی باز کنین و به محض اینکه رو ویدئو کلیک کردین برین تب دیگه و درست 5 ثانیه دیگه ویدوی باز شده تب اول را ببندید(باید تا 5 ثانیه نام سایت در title bar نشان داده بشه.اگه نشون نده ممکنه بعدا امتیاز نده !! )و بعد ویدئوی تب دوم را کلیک کنید و برید تب اولی و به محض سبز شدن تیک ویدئو کلیک شده ،مجددا ویدئو را بسته و رو ویدوی دیگه کلیک کنید و.... همینطوری ادامه بدید.اینکار باعث صرفه جویی در وقت و انرژی میشه .در مدت 1 ساعت الی 1ساعت 10 دقیقه این آگهی تموم میشه .کلا 125 سنت امتیاز داره.در ضمن فقط همین این ویدوی 5 سنتی میتونین اینکارو انجام بدین و روی بقیه جواب نمیده.
ضمنا ممکنه اشتباهی زودتر کلیک کنین به محض اینکه با پیغام مواجه شدین مجددا از اول شروع کنید چون دیگه امتیازی بهتون نمیده.

حالا بگید ببینم چه کسی متوجه شد و چه کسی نشد!!؟

مشاهده پیوست 501797

در مورد آفرها کسی تا حالا امتیاز گرفته؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
من هرچي كسب ميكنم از اكتيوي هست تقريبا روزانه 300 اس بي
ميخواستم بدونم اينطور مشكل پيش نمياد و اكانتمو نميبنده
چون تا حالا هرچي سرچ زدم كار نميكرد سواگ باكس هم بايد هي چك كني
سوروي هم نتونستم بزنم

مشکلی نیست نوش جونت :D
سرچ منبع هست تو سایتم ولی بازم میزارم

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من كه تا حالا پنج تا گيفت كارت كردم هنوز ورفاي تلفن نخواسته
بدون اينكه وريفاي موقع درخواست گيفت كارت بخواهد
قبلش ميشه حساب رو ورفاي كرد چون دوستمون تا 20 روز ديگه نيستند حالا من چيكار كنم؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
من كه تا حالا پنج تا گيفت كارت كردم هنوز ورفاي تلفن نخواسته
بدون اينكه وريفاي موقع درخواست گيفت كارت بخواهد
قبلش ميشه حساب رو ورفاي كرد چون دوستمون تا 20 روز ديگه نيستند حالا من چيكار كنم؟

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
هیچی همونی که تو یاهو گفتم :D

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
در مورد اکتیوی دوستان 2 نکته رو گفتن که باید رعایت کنین اول اینکه حداقل بذارین 5 ثانیه لود بشه بعد صفحه رو ببندین دوم اینکه وقتی اکتیوی کامل شد بلافاصله sb رفرش نکنین 10 ثانیه بعد اینکارو بکنین تا 90 درصد امتیازو میده
در مورد سروی چند بار تمرین کنین دستتون میاد چیکار باید بکنی دوستان چند نکته رو گفتن رعایت بکنی حله
مثلا اولش بعد از پرسیدن جنسیت و سن و محل سکونت ازت میپرسه تو کدوم یکی از شغلهای زیر شما یا یکی از افراد خانواده مشغول کار هست ؟من هیچکدام رو میزنم میره مرحله بعد قبلا که یکی از اون شغل ها رو میزدم 99% رد میکرد:D

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
Swag Code: Phrase
2 SB
مهلت استفاده: 1 ساعت و 5 دقیقه دیگه

اولویت های من برای کسب SB:
سروی های روزانه (بعضی اوقات 20 دقیقه ای تموم میشن :happy:
سرچ
بازی (10 SB) تنها روشی که ازش لذت می برم :D

راستی, منم بلاخره اولین گیف کارتم رو گرفتم :specool:

Capture.jpg

برای منم بعضی اوقات نمیده, اما اینکه کلآ نده, نه همچین مشکلی ندارم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
Swag Code: Phrase
2 SB
مهلت استفاده: 1 ساعت و 5 دقیقه دیگه

اولویت های من برای کسب SB:
سروی های روزانه (بعضی اوقات 20 دقیقه ای تموم میشن :happy:
سرچ
بازی (10 SB) تنها روشی که ازش لذت می برم :D

راستی, منم بلاخره اولین گیف کارتم رو گرفتم :specool:

مشاهده پیوست 501907

برای منم بعضی اوقات نمیده, اما اینکه کلآ نده, نه همچین مشکلی ندارم

اینجوری نیست که همیشه نده ولی بعضی اوقات از 5 اکتیویتی که میزنم فقط دو تاش رو میده و کلی حالگیری میکنه

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
اینجوری نیست که همیشه نده ولی بعضی اوقات از 5 اکتیویتی که میزنم فقط دو تاش رو میده و کلی حالگیری میکنه
از من می شنوی, اگر سطح زبانت حداقل 25 از 100 هست, تمرکزت رو بزار رو سروی های روزانه, شاید اوایل هی بندازنت بیرون (اتفاقی که برای خودم می افتاد) اما بعد از یک مدت, قلقش دستت میاد و بعدش خیلی راحت sb جمع میکنی (الان تو 45 دقیقه 120 sb دراوردم. البته همیشه هم اینجوری نیست :D پست اول هم بخون (قسمت سروی) که راه هایی که به بن بست ختم می شن و دیگران رفتن, رو شما دیگه نری

XDiaries

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان قضیه این ارور چیه توی قسمت سروی ها

Untitled-2.jpg

هرکدوم رو که انتخاب میکنی میخواد ریداکت شه به سروی ولی بر میگرده به داشبورد و این ارور رو میده
wacsmiley.gif
.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا