ashkan_aramis
Registered User
دوستان برای بنده هم انجام شدکسانی که درخواست وریفای داده بودن همشون انجام شدند
از دوستمون تشکر می کنم
برای وریفای با کمک ایشون شک نکنید
کارشون بیسته
Last edited:
دوستان برای بنده هم انجام شدکسانی که درخواست وریفای داده بودن همشون انجام شدند
حساب دوست بنده توسط ایشون وریفای شد.با تشکرکسانی که درخواست وریفای داده بودن همشون انجام شدند
تنها چیزی که من میدونم اینه که چند روزه اصلا اکتیویتی ها هم به من امتیاز نمی دن و حتی شده من 15 ثانیه بعد از اتمام اکتیویتی روی رفرش کلیک کردم ولی باز هم امتیازش رو نداده و دیگه کمی سرد شدم از این سایت . اگه کسی میدونه چطور باید امتیاز اکتیویتی رو گرفت راهنماییم کنه
دوستان تازگیا از ویدئوی ثانیه ای دیگه خبری نیست و شرایط امتیاز گیری یکم سخت شده! اگه ترفندی چیزی در مورد امتیاز گیری دارید بی زحمت تو تاپیک بزارید.
خودم یه ترفند در مورد اکتیوی 5 سنتی که 15تا ویدئو 10 ثانیه ای داره میگم.دوتا تب از این 5 سنتی باز کنین و به محض اینکه رو ویدئو کلیک کردین برین تب دیگه و درست 5 ثانیه دیگه ویدوی باز شده تب اول را ببندید(باید تا 5 ثانیه نام سایت در title bar نشان داده بشه.اگه نشون نده ممکنه بعدا امتیاز نده !! )و بعد ویدئوی تب دوم را کلیک کنید و برید تب اولی و به محض سبز شدن تیک ویدئو کلیک شده ،مجددا ویدئو را بسته و رو ویدوی دیگه کلیک کنید و.... همینطوری ادامه بدید.اینکار باعث صرفه جویی در وقت و انرژی میشه .در مدت 1 ساعت الی 1ساعت 10 دقیقه این آگهی تموم میشه .کلا 125 سنت امتیاز داره.در ضمن فقط همین این ویدوی 5 سنتی میتونین اینکارو انجام بدین و روی بقیه جواب نمیده.
ضمنا ممکنه اشتباهی زودتر کلیک کنین به محض اینکه با پیغام مواجه شدین مجددا از اول شروع کنید چون دیگه امتیازی بهتون نمیده.
حالا بگید ببینم چه کسی متوجه شد و چه کسی نشد!!؟
مشاهده پیوست 501797
در مورد آفرها کسی تا حالا امتیاز گرفته؟
من هرچي كسب ميكنم از اكتيوي هست تقريبا روزانه 300 اس بي
ميخواستم بدونم اينطور مشكل پيش نمياد و اكانتمو نميبنده
چون تا حالا هرچي سرچ زدم كار نميكرد سواگ باكس هم بايد هي چك كني
سوروي هم نتونستم بزنم
من كه تا حالا پنج تا گيفت كارت كردم هنوز ورفاي تلفن نخواسته
بدون اينكه وريفاي موقع درخواست گيفت كارت بخواهد
قبلش ميشه حساب رو ورفاي كرد چون دوستمون تا 20 روز ديگه نيستند حالا من چيكار كنم؟
برای منم بعضی اوقات نمیده, اما اینکه کلآ نده, نه همچین مشکلی ندارمتنها چیزی که من میدونم اینه که چند روزه اصلا اکتیویتی ها هم به من امتیاز نمی دن و حتی شده من 15 ثانیه بعد از اتمام اکتیویتی روی رفرش کلیک کردم ولی باز هم امتیازش رو نداده و دیگه کمی سرد شدم از این سایت . اگه کسی میدونه چطور باید امتیاز اکتیویتی رو گرفت راهنماییم کنه
Swag Code: Phrase
2 SB
مهلت استفاده: 1 ساعت و 5 دقیقه دیگه
اولویت های من برای کسب SB:
سروی های روزانه (بعضی اوقات 20 دقیقه ای تموم میشن :happy:
سرچ
بازی (10 SB) تنها روشی که ازش لذت می برم
راستی, منم بلاخره اولین گیف کارتم رو گرفتم :specool:
مشاهده پیوست 501907
برای منم بعضی اوقات نمیده, اما اینکه کلآ نده, نه همچین مشکلی ندارم
اینجوری نیست که همیشه نده ولی بعضی اوقات از 5 اکتیویتی که میزنم فقط دو تاش رو میده و کلی حالگیری میکنه
اگه خیلی برات زمان بر نیست ممنون میشمیه فیلم گرفتم ولی حجمش 60 مگ هست
اگه میخوای برات بزارم
از من می شنوی, اگر سطح زبانت حداقل 25 از 100 هست, تمرکزت رو بزار رو سروی های روزانه, شاید اوایل هی بندازنت بیرون (اتفاقی که برای خودم می افتاد) اما بعد از یک مدت, قلقش دستت میاد و بعدش خیلی راحت sb جمع میکنی (الان تو 45 دقیقه 120 sb دراوردم. البته همیشه هم اینجوری نیستاینجوری نیست که همیشه نده ولی بعضی اوقات از 5 اکتیویتی که میزنم فقط دو تاش رو میده و کلی حالگیری میکنه
سلام دوستان قضیه این ارور چیه توی قسمت سروی ها
مشاهده پیوست 502006
هرکدوم رو که انتخاب میکنی میخواد ریداکت شه به سروی ولی بر میگرده به داشبورد و این ارور رو میده.![]()
دادا daily survey بزن
Daily Surveys
Every day you complete a survey valued at 60 Swag Bucks!