• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان یه روشی هست برای دریافت 10SB پی در پی .... و تقریبا سریع

توی صفحه Activity که وارد میشید یه آفر مشاهده ویدئو از AOL یا encrave داره که زده 20 ویدئو ببینید و 10 SB بگیرید
2013-12-11_1314.jpg

نیازی به دیدن ویدئو ها نیست... فقط روی لینک کلیک کنید و منتظر بشید تیک بخوره بعدش صفحه ی ویدئو رو ببندید برید سراغ بعدی...

2013-12-11_1324.jpg

تقریباً هر لینک 15 ثانیه طول میکشه که سر جمع میشه 300 ثانیه یعنی حدود 3 دقیقه کمی بیشتر...
بنظرم هر سه دقیقه 10 اس بی خوبه...
هر بار که هر 20 تا لینک رو دیدید و برگشتید به صفحه قبل یه بار رفرش کنید دوباره برید برای 10 تای بعدی...
اگه فوراً صفحه رو ببندید تیک میخوره ولی امتیازی نمیده... پس کمی تحمل کنین تا صفحه پیدا بشه بعد ببندینش

برید حالشو ببرید

ضمناً GiftCard برای فروش موجوده کسی خواست خبرم کنه

واسه سوروی ها هم اطلاعات خفن دارم بزودی رو میکنم

Last edited:

XDiaries

Registered User
لایک‌ها
69

توی صفحه اول که وارد میشید یه آفر مشاهده ویدئو از AOL داره که زده 20 ویدئو ببینید و 10 SB بگیرید

نیازی به دیدن ویدئو ها نیست... فقط روی لینک کلیک کنید و منتظر بشید تیک بخوره بعدش صفحه ی ویدئو رو ببندید برید سراغ بعدی...
تقریباً هر لینک 15 ثانیه طول میکشه که سر جمع میشه 300 ثانیه یعنی حدود 3 دقیقه کمی بیشتر...
هر بار که هر 20 تا لینک رو دیدید و برگشتید به صفحه قبل یه بار رفرش کنید دوباره برید برای 10 تا بعدی...

برید حالشو ببرید

داداش اصلا نمیخواد صفحه ویدئو باز باشه فقط روی لینک کلیک کن و صفحه رو ببند یکم بگذره تیکش میخوره ;) .

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
از امروز سعی می کنم سرچ های روزانم رو با آمار در اختیار شما دوستان, بزارم

michael jordan کلآ 4 بار باهاش SB گرفتم. بیشترین SB هم 9 بوده (فوق العادست)
1.jpg

steve jobs کلآ 2 بار باهاش SB گرفتم. بیشترین SB هم 11 بوده
2.jpg

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سلام اقا منفکر کنم ویرفای شدم بدون تلفن و زیر مجموعه شما هستم حالا ایمیلم به اسم سیاوش 20 هست و مجتبی هم نام خودم که تو سایت وارد کردم و.
میخواستم بپرسم که من 5 دلار رو که دادم ویرفای شدم بابت این بود یا اینکه میاد تو حسابم ؟الان کم شده از حسابم این 5 دلار اگر میاد تو حسابم باید کدوم قسمت ببینم این 5 دلار رو؟
چگونه میشه گیف کارت رو فروخت و یا چگونه میشه پولشو ریخت به گیف کارت فلانی و ریال دریافت کرد میشه راهنماییم کنید.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
داداش اصلا نمیخواد صفحه ویدئو باز باشه فقط روی لینک کلیک کن و صفحه رو ببند یکم بگذره تیکش میخوره ;) .

اینجوری تیک میخوره ولی هیچی نمیده...
باید حداقل 15 ثانیه تحمل کنین

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام اقا منفکر کنم ویرفای شدم بدون تلفن و زیر مجموعه شما هستم حالا ایمیلم به اسم سیاوش 20 هست و مجتبی هم نام خودم که تو سایت وارد کردم و.
میخواستم بپرسم که من 5 دلار رو که دادم ویرفای شدم بابت این بود یا اینکه میاد تو حسابم ؟الان کم شده از حسابم این 5 دلار اگر میاد تو حسابم باید کدوم قسمت ببینم این 5 دلار رو؟
چگونه میشه گیف کارت رو فروخت و یا چگونه میشه پولشو ریخت به گیف کارت فلانی و ریال دریافت کرد میشه راهنماییم کنید.

س.
داداش برداشت اول معمولا بدون وریفای هم امکان پذیره.از برداشت دوم 100 درصد وریفای میخواد.:D اون 5 دلار که درخواست دادی بین 7 تا 10 روز دیگه رمزش برات فرستاده میشه.در قسمت order گیفتهای سفارشی قابل مشاهده هست و همچنین موقع درخواست ازت یه سوال امنیتی میخواد که باید بهش جواب بدی.اگه ندی تا 24 ساعت دیگه امتیازت عودت میخوره بحسابت.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
من که همینطوری میگیرم همیشه هم میده . :D

لطفا بقیه دوستان هم امتحان کنن و اینجا بگن .
منم همون لحظه می بندم و اکثرآ امتیاز رو میده. به نظر من اگر نخواد اون امتیاز رو بهتون بده, فکر نکنم صبر کردن ها هیچ تاثیری داشته باشه (هرچند که چند ثانیه چیزی نیست و صبر کردنش ضرری نداره)

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
حسابم نياز به وريفاي تلفني داره كسي ميتونه انجام بده؟

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
ايشون تو چند پست قبلتر گفتند تا 20 روز آينده وريفاي نميكنند

گفتنم شايد كسي ديگه انجام بده
اگر هم استارتر محترم انجام ميدن لطفا بهم اطلاع بدن
کاربر محترم و مطمئن todaybazar ( استارتر محترم ) انجام میده عالی و درجه یک

Last edited:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180

توی صفحه Activity که وارد میشید یه آفر مشاهده ویدئو از AOL یا encrave داره که زده 20 ویدئو ببینید و 10 SB بگیرید
مشاهده پیوست 502314

مشاهده پیوست 502326

هر بار که هر 20 تا لینک رو دیدید و برگشتید به صفحه قبل یه بار رفرش کنید دوباره برید برای 10 تای بعدی...
اگه فوراً صفحه رو ببندید تیک میخوره ولی امتیازی نمیده... پس کمی تحمل کنین تا صفحه پیدا بشه بعد ببندینش

برید حالشو ببرید

این نکته ای که شما گفتی همون اکتیویتی خودمون هست و نکته جدیدی نیست که بریم حالشو ببریم .
جهت اطلاع شما هم عرض می کنم که هر کدوم از این فیلم ها 30 ثانیه طول میکشه تا تیک بخوره و در کل 10 دقیقه برای هر کدوم زمان لازم هست و نه 3 دقیقه .
تازه اگه بعد از اتمام اکتیویتی حال کنه و امتیازش رو بهت بده که خیلی عالی میشه و الا که همون ده دقیقه هم پرت شده
اگه نکته جدیدی در مورد سروی ها دارید که تو انجمن نیست لطفا در اختیار دیگران قرار بدید به شرط اینکه مثل این نکته شما نباشه دوست عزیز
ضمنا 300 ثانیه ای هم که خود شما گفتی میشه 5 دقیقه نه 3 دقیقه .
مچکرم

Last edited:

mehr3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
مرسی واسه اطلاعاتی که میدید
موقع ثبت نام کردن یه کد میخواد
اسواگ کد
اونجا چی باید بذاریم؟
ممنون