• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوستان یه روشی هست برای دریافت 10SB پی در پی .... و تقریبا سریع

توی صفحه Activity که وارد میشید یه آفر مشاهده ویدئو از AOL یا encrave داره که زده 20 ویدئو ببینید و 10 SB بگیرید
مشاهده پیوست 502314

نیازی به دیدن ویدئو ها نیست... فقط روی لینک کلیک کنید و منتظر بشید تیک بخوره بعدش صفحه ی ویدئو رو ببندید برید سراغ بعدی...

مشاهده پیوست 502326

تقریباً هر لینک 15 ثانیه طول میکشه که سر جمع میشه 300 ثانیه یعنی حدود 3 دقیقه کمی بیشتر...
بنظرم هر سه دقیقه 10 اس بی خوبه...
هر بار که هر 20 تا لینک رو دیدید و برگشتید به صفحه قبل یه بار رفرش کنید دوباره برید برای 10 تای بعدی...
اگه فوراً صفحه رو ببندید تیک میخوره ولی امتیازی نمیده... پس کمی تحمل کنین تا صفحه پیدا بشه بعد ببندینش

برید حالشو ببرید

ضمناً GiftCard برای فروش موجوده کسی خواست خبرم کنه

واسه سوروی ها هم اطلاعات خفن دارم بزودی رو میکنم

بابا خفن!!!:D

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
س.
داداش برداشت اول معمولا بدون وریفای هم امکان پذیره.از برداشت دوم 100 درصد وریفای میخواد.:D اون 5 دلار که درخواست دادی بین 7 تا 10 روز دیگه رمزش برات فرستاده میشه.در قسمت order گیفتهای سفارشی قابل مشاهده هست و همچنین موقع درخواست ازت یه سوال امنیتی میخواد که باید بهش جواب بدی.اگه ندی تا 24 ساعت دیگه امتیازت عودت میخوره بحسابت.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
ايشون تو چند پست قبلتر گفتند تا 20 روز آينده وريفاي نميكنند

گفتنم شايد كسي ديگه انجام بده
اگر هم استارتر محترم انجام ميدن لطفا بهم اطلاع بدن

کاربران محترم هرکی به وریفای خورد یوزر و پسورد اکانتشو برام پیام خصوصی کنه انجام میشه من کلا یه ربع!!! میام در روز:D

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
این نکته ای که شما گفتی همون اکتیویتی خودمون هست و نکته جدیدی نیست که بریم حالشو ببریم .
جهت اطلاع شما هم عرض می کنم که هر کدوم از این فیلم ها 30 ثانیه طول میکشه تا تیک بخوره و در کل 10 دقیقه برای هر کدوم زمان لازم هست و نه 3 دقیقه .
تازه اگه بعد از اتمام اکتیویتی حال کنه و امتیازش رو بهت بده که خیلی عالی میشه و الا که همون ده دقیقه هم پرت شده
اگه نکته جدیدی در مورد سروی ها دارید که تو انجمن نیست لطفا در اختیار دیگران قرار بدید به شرط اینکه مثل این نکته شما نباشه دوست عزیز
ضمنا 300 ثانیه ای هم که خود شما گفتی میشه 5 دقیقه نه 3 دقیقه .
مچکرم

برادر عزیز تیز بینی و دقت شما در مسائل قابل تحسین هست.
ایشون خواستن بعضی مسائل رو به کاربران تازه وارد آموزش بدن . که البته در اصل وظیفه بنده هست ولی فعلا وقت لازم رو ندارم .
بله 100٪ این مسائل برای حضرتعالی به عنوان کاربری که تجربه ای در این مدت فعالیت خود در اسواگ باکس کسب کرده اید چندان مفید نیست. و بنده به این مسئله آگاهم که پاسخگویی شما از روی تفکر و دلسوزی است.
بنده از تمامی کاربران درخواست دارم اگر سوالی پرسیده میشه یا نکته ای گفته میشه و نظری دارند مطرح کنند که اگر مشکلی هست حل بشه و هم راحتر بتونیم با کمک هم کسب درآمد داشته باشیم.
با تشکر

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام
مرسی واسه اطلاعاتی که میدید
موقع ثبت نام کردن یه کد میخواد
اسواگ کد
اونجا چی باید بذاریم؟
ممنون

مهندس اون کد رو خالی بزار .
یه کدی هست که اگه بزنی امتیاز میده که بعضی وقت ها از طرف اسواگ باکس اعلام میشه . که فعلا موجود نیست
تاریخ تولدم حواست باشه !(به پست اول تایپیک مراجعه کن)

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من یه سروی زدم و در پایان کار هم گفت موفق شدید ولی نوشته که ظرف 5 روز کاری حساب شما شارژ خواهد شد .
واقعا بعد از 5 روز شارژ میکنه حساب رو یا سر کار هستم ؟
کسی با این پیغام مواجه شده تا حالا که بعد پول به حسابش اومده باشه ؟

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
اینم سرچ های امروزم

make money کلآ 2 بار باهاش SB گرفتم. بیشترین SB هم 6 بوده
1.jpg

VOX کلآ 1 بار باهاش SB گرفتم. SB هم 7 بوده
2.jpg

من یه سروی زدم و در پایان کار هم گفت موفق شدید ولی نوشته که ظرف 5 روز کاری حساب شما شارژ خواهد شد .
واقعا بعد از 5 روز شارژ میکنه حساب رو یا سر کار هستم ؟
کسی با این پیغام مواجه شده تا حالا که بعد پول به حسابش اومده باشه ؟
اون جمله ثابت هست. بعد از انجام موفقیت امیز, همیشه میاد, ولی امتیاز همون لحظه, واریز میشه. برای منم یکبار همچین اتفاقی افتاد ولی خبری نشد که نشد. البته اون بار سری رفته بودم صفحه اصلی, بخاطر همون از اون دفعه به بعد 15 ثانیه صبر می کنم و تازه صفحه اصلی رو تو یک تب دیگه باز می کنم!!! میدونم احتمالآ به اینجور چیزا ربطی نداره ولی تا الان که دیگه همچین مشکلی برام پیش نیومده (15 ثانیه نسبت به 20-30 دقیقه کامل کردن سروی, اصلآ بحساب نمیاد)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الان 6sb ینی چند دلار؟ (میخوام یکی لب مطلبو ادا کنه :دی)

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
الان 6sb ینی چند دلار؟ (میخوام یکی لب مطلبو ادا کنه :دی)
هر sb برابر با 1 سنت است و هر 100 سنت برابر 1 دلار (اگر بخوای کارت هدیه 5 دلاری امازون بگیری, میشه 1.1 سنت (با 450 sb بهت 5 دلاری میده))

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
اینم سرچ های امروزم

NBA کلآ 2 بار باهاش SB گرفتم. بیشترین SB هم 8 بوده
1.jpg

michael jordan کلآ 5 بار باهاش SB گرفتم. بیشترین SB هم 9 بوده
2.jpg

brad pitt کلآ 1 بار باهاش SB گرفتم. SB هم 9 بوده
3.jpg

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
از این لینک زیر من راحت هر 5 دقیقه 6 SB میگیرم... (شایدَم بیشتر)

http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame

کلا بیشتر از ویدئو ها من SB جمع میکنم....

اگه بشه جوا سوروی ها رو تو تاپیک گذاشت و نمونه برداری کرد عالی میشه....
من 3 تا سوروی زدم 3 تاش هم گفته واریز میشه اما خبری نشده...

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
حواسم نبود با اي پي انگليس وارد حسابم شدم الان ادامه بدم يا اينكه حسابم مسدود ميشه؟

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
حواسم نبود با اي پي انگليس وارد حسابم شدم الان ادامه بدم يا اينكه حسابم مسدود ميشه؟
به احتمال 99% مشکلی پیش نمیاد. تهش اینه که فکر میکنن شما یک سفر رفتی انگلیس و انلاین شدی. البته شک دارم اصلآ بخوان اینقدر به این موضوع اهمیت بدن, IP ایران نبود که. تازه کشور انگلیس هم جزء کشورهایی هست که این سایت بهشون اجازه فعالیت میده. پس خیالت راحت باشه.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
یکی از دوستانی که زیر مجموعه من شده بود میخواست ببینه دریافتی داریم یا نه...
بهتر دیدم همینجا بزارم سند دریافتی رو تا شک و شبهه بقیه دوستان هم برطرف بشه

این حاصل تلاش مفید 18 روزه و شبی حدود 4-5 ساعت بوده که به 5 گیفت تبدیل شده بیشتر انرژی بزارید بیشتر گیرتون میاد
سند اول:
2013-12-14_0016.jpg

اینم گیفتهای آزاد شده که امشب هم یکی دیگه آزاد میشه و یه سفارش جدید هم ثبت میکنم
2013-12-14_0024.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا