ببخشید،شما نمی خواید این اسپم ها رو تموم کنید؟ یعنی به نظرتون Pissing کلمه مورد نظر اونا بوده؟ نه،شما هر چیزی بزنی طبق یه پترن خاصی امتیاز میده،اصلا به کلمه کاری نداره،بهتره ادامه ندید...
یعنی چی الان؟؟ببخشید،شما نمی خواید این اسپم ها رو تموم کنید؟ یعنی به نظرتون Pissing کلمه مورد نظر اونا بوده؟ نه،شما هر چیزی بزنی طبق یه پترن خاصی امتیاز میده،اصلا به کلمه کاری نداره،بهتره ادامه ندید...
ببخشید،شما نمی خواید این اسپم ها رو تموم کنید؟ یعنی به نظرتون Pissing کلمه مورد نظر اونا بوده؟ نه،شما هر چیزی بزنی طبق یه پترن خاصی امتیاز میده،اصلا به کلمه کاری نداره،بهتره ادامه ندید...
یعنی چی الان؟؟
یعنی دارم خالی میبندم؟؟
خو این همه از دوستان سرچ هاشون و گذاشتن با من مشکل داری؟؟؟
اسپم چیه عزیزه من سرچ ها رو میزاریم بعدا دوستان میتونن استفاده کنن دیگه
من خودم چند بار از سرچ های دوستان استفاده کردم و SB گرفتم....
حالا زوم کردی رو ما اون کلمه....
:|
اگه ناراحتی دیگه نزارم سرچ هامو....
:hmm:
فکر کنم هر کسی بخواد توی این سایت فعالیت کنه این تاپیک رو که از حرارت بالا نزدیک بود جزغاله بشه رو بخونه کافی باشه،مخصوصا صفحات آخر: http://forum.persiantools.com/t451010.htmlنه قربان با شما مشکلی ندارن مشکل ایشون جای دیگه ای هست!!!؟؟؟؟
چون تایپیک شلوغ هست و پر حرارت و اعضا در حال اشتراک تجربیات به همین دلیل این تلاش شما به مزاج برخی خوش نیامده است و ناراحت از بالا بودن همیشگی تایپیک!!!!!!
و برای پیشرفت خودتون و همچنین کمک به دیگران و افزایش درآمد به قول معروف درباره swagbucks هر انچه عشقتان میکشد بنویسید تا بسوزند و بسازند![]()
نوشته های بعضی افراد در تایپیک های دیگر خود به وضوح بیانگر قصد و نیتشان است
فکر کنم هر کسی بخواد توی این سایت فعالیت کنه این تاپیک رو که از حرارت بالا نزدیک بود جزغاله بشه رو بخونه کافی باشه،مخصوصا صفحات آخر: http://forum.persiantools.com/t451010.html
عاقبت این سایت ها همینه:
موقع زیرمجموعه گیری: "اگر به پول نرسیدید بیاید ازم شکایت کنید"
وقتی حسابش بسته شد:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز
به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام بهکنسل کردنو یااخطار دادنکرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم
پیشنهاد بنده: از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم
ختم تاپیک
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
))))))))
شما هم با حقیقت بسوز و بساز،قضاوت با بقیه