• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
فکر کنم هر کسی بخواد توی این سایت فعالیت کنه این تاپیک رو که از حرارت بالا نزدیک بود جزغاله بشه رو بخونه کافی باشه،مخصوصا صفحات آخر: http://forum.persiantools.com/t451010.html :)
عاقبت این سایت ها همینه:
موقع زیرمجموعه گیری: "اگر به پول نرسیدید بیاید ازم شکایت کنید"
وقتی حسابش بسته شد:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز

به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام به
کنسل کردن
و یا
اخطار دادن
کرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم

پیشنهاد بنده
: از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم

ختم تاپیک
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
:)))))))))
شما هم با حقیقت بسوز و بساز،قضاوت با بقیه
;)

شما چی رو به چی ربط دادی ؟ ای کاش تکلیف شما با خودت مشخص بود . تا جایی که من میدونم اکانت با اشتباه خود کاربرا مسدود میشه و من هم شخصا تا اینجای کار 45 دلار درآوردم و اکانتم هم مشکلی نداشته و بزودی دریافتی ها رو هم قرار میدم .

XDiaries

Registered User
لایک‌ها
69
خوب دوستان اینم حاصل تلاش 10 روزه من

1.jpg2.jpg

در ضمن وقتتون رو روی اکتیویتی ها و اینا نزارین بیشتر روی سروی ها کار کنید .

Last edited:

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان, کسی راهی نمیدونه که مجبور نشیم هردفعه برای سروی های روزانه, فرم اولیش رو پر کنیم؟ (نه حالت خودکار روش فعاله نه هیچی دیگه!!!)

dfd.jpg

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان یه سوال: عکس پروفایل عکس هر کسی می تونه باشه؟ آخه چند تا sb بابتش میده. :)

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
سلام
دوستان من یه لحظه کف کردم :دی
روزانه چند ساعت وفت باید روش گذاشته باشه و به طبع اون تا چند دلار میشه در آمد داشت؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوستان من یه لحظه کف کردم :دی
روزانه چند ساعت وفت باید روش گذاشته باشه و به طبع اون تا چند دلار میشه در آمد داشت؟
همه اولش اینطوری میشن! :D
یه دور تاپیکو بخونی همه چی دستت میاد! :)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان من یک یه سروی در مورد coffee رو نیم ساعت نشستم تکمیل کردم آخر هم بهم تبریک گفت ولی امتیازش رو نداد! دلیلشو می دونید؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان من یک یه سروی در مورد coffee رو نیم ساعت نشستم تکمیل کردم آخر هم بهم تبریک گفت ولی امتیازش رو نداد! دلیلشو می دونید؟
نگو ک دلم خونه:D5 بار این بلا سرم اومده

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

بعضی هاشو چند روز دیگه میریزه تو حساب

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
عزیز مطمئنی؟بیشتر از 1 هفته گذشته ولی هنوز sb اونارو نداده

چون بررسی میکنن !!!
تو بعضی سروی ها باید نوشته ای رو بنویسی مثلا درباره فیلم و تئاتر و... بعد اگه چرت و پرت نوشته باشی امتیاز نمیده بهت

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
وریفای نشده که امتیازش به 450 رسیده باشه نداریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا