salehinia
Registered User
- نوشتهها
- 486
- لایکها
- 180
فکر کنم هر کسی بخواد توی این سایت فعالیت کنه این تاپیک رو که از حرارت بالا نزدیک بود جزغاله بشه رو بخونه کافی باشه،مخصوصا صفحات آخر: http://forum.persiantools.com/t451010.html
عاقبت این سایت ها همینه:
موقع زیرمجموعه گیری: "اگر به پول نرسیدید بیاید ازم شکایت کنید"
وقتی حسابش بسته شد:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز
به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام بهکنسل کردنو یااخطار دادنکرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم
پیشنهاد بنده: از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم
ختم تاپیک
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
))))))))
شما هم با حقیقت بسوز و بساز،قضاوت با بقیه
شما چی رو به چی ربط دادی ؟ ای کاش تکلیف شما با خودت مشخص بود . تا جایی که من میدونم اکانت با اشتباه خود کاربرا مسدود میشه و من هم شخصا تا اینجای کار 45 دلار درآوردم و اکانتم هم مشکلی نداشته و بزودی دریافتی ها رو هم قرار میدم .