• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

XDiaries

Registered User
لایک‌ها
69
دوستانی که سروی روزانه میزنن, امروز کسی تونسته همون لحضه, امتیاز بگیره؟ من 3 تا کامل کردم ولی ظاهرآ مونده واسه 3-5 روز دیگه :hmm: حالا 3 تا +60 یاداشت کردم ببینم چی میشه :confused:

بله همینطوری هست که معین جان میگن امتیاز سروی های روزانه و سروی های دیگه ( Survey Dashboard ) به صورت آنی هست فقط سروی هایی که به ایمیل ارسال میشه بعد از بررسی بهت امتیازشو میدن .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
بچه ها همین الان بابت سروی که شش روز پیش زده بودم و گفته بود بعد از 5 روز کاری پولش به حسابم واریز میشه 75 سواگ باکس به حسابم واریز شد .
پس همه سروی هایی که میگه بعدا واریز میشه خالی بندی نیست و امکانش هست که بعد از بررسی واریز بشن .
Untitled.jpg

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان چند تا سوال

در سایت زیرمجموعه استارتر بشیم بعداز اینکه به 45 sb رسیدیم اونو بریزیم به حساب استارتر تا مارو وریفای کنن؟؟

بهترین آی پی مال کدوم کشوره برای فعالیت؟؟

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
بچه ها همین الان بابت سروی که شش روز پیش زده بودم و گفته بود بعد از 5 روز کاری پولش به حسابم واریز میشه 75 سواگ باکس به حسابم واریز شد .
پس همه سروی هایی که میگه بعدا واریز میشه خالی بندی نیست و امکانش هست که بعد از بررسی واریز بشن .
مشاهده پیوست 506332
ممنون, کمی امیدوارم کردی. مجموع سروی هایی که امروز کامل کردم, شد 4 تا سروی روزانه (240 sb) که برای همشون وعده چند روز دیگه رو دادن! اما بدبختی اینجاست که این پیغام رو حتی زمانی که همون لحظه امتیاز رو واریز میکرد, هم میداد. هرچند بقول بچه ها و با توجه به تجربه قبلی خودم, زیاد امیدی ندارم ولی... درهرصورت فعلآ که کاری جز صبر کردن نمی تونم انجام بدم.

در سایت زیرمجموعه استارتر بشیم بعداز اینکه به 45 sb رسیدیم اونو بریزیم به حساب استارتر تا مارو وریفای کنن؟؟
زیرمجموعه استارتر بشید و فعالیتتون رو شروع کنید. هروقت وریفای تلفنی خواست اونوقت به استارتر پیام بدید. من 5 تا 5 دلاری گرفتم و هنوز ازم وریفای تلفنی نخواسته

بهترین آی پی مال کدوم کشوره برای فعالیت؟؟
فقط امریکا

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
مشاهده پیوست 506332

این امتیازی که به شما داده فکر کنم بابت حل کردن سروی هایی ئه که به اینباکس ایمیلت میاد . آره این سروی ها 2 3 روز بعد امتیازش داده میشه اما daily survey بصورت آنی واریز میشه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
این امتیازی که به شما داده فکر کنم بابت حل کردن سروی هایی ئه که به اینباکس ایمیلت میاد . آره این سروی ها 2 3 روز بعد امتیازش داده میشه اما daily survey بصورت آنی واریز میشه

100% تایید میشه سروی های اینباکس(منظور inbox اسواگ باکس ) اکثرا دو سه روز دیگه واریز میشن.اما daily survey بصورت آنی واریز میشه

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان این اکتیوی های 5 سنتی که 15 تا کلیک نیاز داره امروز مثل اینکه درست عمل نمی کنه امتیاز نمی ده !
برای شما هم همینطور هست؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان این اکتیو وی های 5 سنتی که 15 تا کلیک نیاز داره امروز مثل اینکه درست عمل نمی کنه امتیاز نمی ده !
برای شما هم همینطور هست؟
سلام من 10 سنتی زدم درست بود
ویدئو ثانیه ای 2 روزه واسه من نمیاد برای شما هم همینطوره؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
10 سنتی و بقیه اکتیویتی ها درسته ولی 5 سنتی 15 تا کلیکی خرابه
ویدئو ثانیه ای هم دیروز بود

سلام من 10 سنتی زدم درست بود
ویدئو ثانیه ای 2 روزه واسه من نمیاد برای شما هم همینطوره؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
10 سنتی و بقیه اکتیویتی ها درسته ولی 5 سنتی 15 تا کلیکی خرابه
ویدئو ثانیه ای هم دیروز بود
درسته 5 سنتی خرابه
من وقتی صفحه ویدئو ثانیه ای میارم

فقط یه صفحه سفید میاد که پایینشم watch another video هست رفرش کردم و adblock plus دیزیبل کردم بازم چیزی نمیاد

bene

Registered User
لایک‌ها
481
الان امتحان کردم درست بود
شما کش و هیستوری بروسرت را پاک کن دومرتبه وارد سایت شد احتمالا درست میشه

درسته 5 سنتی خرابه
من وقتی صفحه ویدئو ثانیه ای میارم

فقط یه صفحه سفید میاد که پایینشم watch another video هست رفرش کردم و adblock plus دیزیبل کردم بازم چیزی نمیاد

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ویدئوها بیشترشون مشکل دارن و اصلا امتیاز نمیدن! امروز کلی وقت گذاشتم واسه 20 تا ویدئو که 10sb میداد ولی در نهایت خبری از امتیاز نشد!
دوستان من تا حالا نتونستم حتی 1 سروی رو هم کامل کنم و امتیازش رو بگیرم! :( هر سروی که انجام میدم چه راست بزنم چه دروغ پیغام زیر رو میده!!

We're Sorry
You presently do not match the criteria for this survey. You may not have qualified for the following reasons:

Our sponsors are looking for specific demographic information
Our sponsors are researching a specific topic or product
The survey quotas may have been filled while you were taking the survey

Please click on the Take Another Survey button below to try for another survey opportunity. We add and remove surveys constantly and our system will match you with another survey and will allow as many tries as you would like.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا