12 sb داد
من اگه آشنایی آمریکا داشته باشم میتونم ازش برای وریفای استفاده کنم؟ برای شماره و یا آدرس هرکاری که لازمه از وجود اون که اونجاس استفاده کنم میتونم اینجوری وریفای کنم؟
اگه اطلاعاتش رو برای وریفای بده بله
بعد از طرف سایت تلفنی وریفای میکنن؟ یعنی میزنگن به شماره رفیقمون که اونجاس؟
Sent from my ipad
بلهممنون پس در واقع من میتونم الان ثبت نام رو انجام بدم و فعالیتم رو شروع کنم و زمانیکه بخوام درخواست دریافت گیفت کارت بدم باید برای وریفای اقدام کنم؟ یه سوال دیگه من زمان ثبت نام و بعدا در هربار ورود به سایت باید حتما و فقط با ای پی انریکا وارد بشم؟
ممنون
Sent from my ipad
ناامید نشو. بخاطر همین بهت گفته بودم که سروی قلق داره که بعد از یک مدت آزمون و خطا, دستت میاد. تو پست اول, تجربیات بعضی از دوستان قرار گرفته, حتمآ اونا رو بخون. تو سروی, اینکه راست بگی یا دروغ, مهم نیست. مهم اینه که اونی که اونا می خوان رو بگی. مثلآ یک سروی درمورد یک محصول برای سیگاریها بود که طرف تو راهنماش نوشته بود این برای ترک سیگار نیست, و فقط برای کاهش تاثیرات مخربش هست, بعد از من پرسید قصد داری درآینده سیگار رو ترک کنی, خوب اگر میزدم اره, به احتمال زیاد منو مینداخت بیرون چون هیچ فایده ای براش نداشتم. سعی کن خودت رو بزاری جای طراح سروی و صاحب محصول و اون چیزی رو بگی که اونا دنبالشن. البته بین گفتن این چیزا تا عمل بهشون خیلی فاصله است. و شک دارم کسی بگه من تمام سروی ها رو کامل میکنمدوستان من تا حالا نتونستم حتی 1 سروی رو هم کامل کنم و امتیازش رو بگیرم!
هر سروی که انجام میدم چه راست بزنم چه دروغ پیغام زیر رو میده!!
اونایی که تو صفحه جداگانه و به صورت نیو ویندو باز میشن که باید بعد از مثلا 10 ثانیه نکست بزنی من دو تاش رو که باز کردم فقط یکی رو حساب کرد و اون دومی رو حساب نکرد . راه حلش چیه ؟ باید از دو تا مرورگر مختلف استفاده کنم ؟
آخه هنوز شروع نکرده این پیغام رو میده.. مثلا الان یه سروی روزانه رو خواستم جواب بدم، اولش ازم پرسید چه نوع بازی هایی علاقه داری؟ 4 تا گزینه داشت من زدم open world fan و mafia 2 player.. زودی اومد بیرون!ناامید نشو. بخاطر همین بهت گفته بودم که سروی قلق داره که بعد از یک مدت آزمون و خطا, دستت میاد. تو پست اول, تجربیات بعضی از دوستان قرار گرفته, حتمآ اونا رو بخون. تو سروی, اینکه راست بگی یا دروغ, مهم نیست. مهم اینه که اونی که اونا می خوان رو بگی. مثلآ یک سروی درمورد یک محصول برای سیگاریها بود که طرف تو راهنماش نوشته بود این برای ترک سیگار نیست, و فقط برای کاهش تاثیرات مخربش هست, بعد از من پرسید قصد داری درآینده سیگار رو ترک کنی, خوب اگر میزدم اره, به احتمال زیاد منو مینداخت بیرون چون هیچ فایده ای براش نداشتم. سعی کن خودت رو بزاری جای طراح سروی و صاحب محصول و اون چیزی رو بگی که اونا دنبالشن. البته بین گفتن این چیزا تا عمل بهشون خیلی فاصله است. و شک دارم کسی بگه من تمام سروی ها رو کامل میکنم
همونطور که گفتم, خودت رو بزار جای طراح سروی, برای سروی, دنبال خوره بازی میگردی (کسی که کلی زمان پای بازی میذاره و کلی تجربه داره), ایا کسی که از 4 تا ژانر یا بازی به 2تاش علاقه داره رو انتخاب میکنی یا کسی که پایه هر 4تا باشه؟آخه هنوز شروع نکرده این پیغام رو میده.. مثلا الان یه سروی روزانه رو خواستم جواب بدم، اولش ازم پرسید چه نوع بازی هایی علاقه داری؟ 4 تا گزینه داشت من زدم open word fan و mafia 2 player.. زودی اومد بیرون! ![]()