• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من اگه آشنایی آمریکا داشته باشم میتونم ازش برای وریفای استفاده کنم؟ برای شماره و یا آدرس هرکاری که لازمه از وجود اون که اونجاس استفاده کنم میتونم اینجوری وریفای کنم؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
من اگه آشنایی آمریکا داشته باشم میتونم ازش برای وریفای استفاده کنم؟ برای شماره و یا آدرس هرکاری که لازمه از وجود اون که اونجاس استفاده کنم میتونم اینجوری وریفای کنم؟

اگه اطلاعاتش رو برای وریفای بده بله

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
مراحل وریفای تو سایت بنده موجود است با تصویر(با ایپی ایران)

مراحل کامل وریفای

ممنون پس در واقع من میتونم الان ثبت نام رو انجام بدم و فعالیتم رو شروع کنم و زمانیکه بخوام درخواست دریافت گیفت کارت بدم باید برای وریفای اقدام کنم؟ یه سوال دیگه من زمان ثبت نام و بعدا در هربار ورود به سایت باید حتما و فقط با ای پی انریکا وارد بشم؟
ممنون

Sent from my ipad

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ممنون پس در واقع من میتونم الان ثبت نام رو انجام بدم و فعالیتم رو شروع کنم و زمانیکه بخوام درخواست دریافت گیفت کارت بدم باید برای وریفای اقدام کنم؟ یه سوال دیگه من زمان ثبت نام و بعدا در هربار ورود به سایت باید حتما و فقط با ای پی انریکا وارد بشم؟
ممنون

Sent from my ipad

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
ممنون

Sent from my ipad
بله
100٪ با ایپی کشور ثبت نامی

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان من تا حالا نتونستم حتی 1 سروی رو هم کامل کنم و امتیازش رو بگیرم!
sadsmiley.gif
هر سروی که انجام میدم چه راست بزنم چه دروغ پیغام زیر رو میده!!
ناامید نشو. بخاطر همین بهت گفته بودم که سروی قلق داره که بعد از یک مدت آزمون و خطا, دستت میاد. تو پست اول, تجربیات بعضی از دوستان قرار گرفته, حتمآ اونا رو بخون. تو سروی, اینکه راست بگی یا دروغ, مهم نیست. مهم اینه که اونی که اونا می خوان رو بگی. مثلآ یک سروی درمورد یک محصول برای سیگاریها بود که طرف تو راهنماش نوشته بود این برای ترک سیگار نیست, و فقط برای کاهش تاثیرات مخربش هست, بعد از من پرسید قصد داری درآینده سیگار رو ترک کنی, خوب اگر میزدم اره, به احتمال زیاد منو مینداخت بیرون چون هیچ فایده ای براش نداشتم. سعی کن خودت رو بزاری جای طراح سروی و صاحب محصول و اون چیزی رو بگی که اونا دنبالشن. البته بین گفتن این چیزا تا عمل بهشون خیلی فاصله است. و شک دارم کسی بگه من تمام سروی ها رو کامل میکنم

bene

Registered User
لایک‌ها
481

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اونایی که تو صفحه جداگانه و به صورت نیو ویندو باز میشن که باید بعد از مثلا 10 ثانیه نکست بزنی من دو تاش رو که باز کردم فقط یکی رو حساب کرد و اون دومی رو حساب نکرد . راه حلش چیه ؟ باید از دو تا مرورگر مختلف استفاده کنم ؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
با گوگل کروم هر 4 صفحه جداگانه با لینک های بالا را امتیاز میده

اونایی که تو صفحه جداگانه و به صورت نیو ویندو باز میشن که باید بعد از مثلا 10 ثانیه نکست بزنی من دو تاش رو که باز کردم فقط یکی رو حساب کرد و اون دومی رو حساب نکرد . راه حلش چیه ؟ باید از دو تا مرورگر مختلف استفاده کنم ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ناامید نشو. بخاطر همین بهت گفته بودم که سروی قلق داره که بعد از یک مدت آزمون و خطا, دستت میاد. تو پست اول, تجربیات بعضی از دوستان قرار گرفته, حتمآ اونا رو بخون. تو سروی, اینکه راست بگی یا دروغ, مهم نیست. مهم اینه که اونی که اونا می خوان رو بگی. مثلآ یک سروی درمورد یک محصول برای سیگاریها بود که طرف تو راهنماش نوشته بود این برای ترک سیگار نیست, و فقط برای کاهش تاثیرات مخربش هست, بعد از من پرسید قصد داری درآینده سیگار رو ترک کنی, خوب اگر میزدم اره, به احتمال زیاد منو مینداخت بیرون چون هیچ فایده ای براش نداشتم. سعی کن خودت رو بزاری جای طراح سروی و صاحب محصول و اون چیزی رو بگی که اونا دنبالشن. البته بین گفتن این چیزا تا عمل بهشون خیلی فاصله است. و شک دارم کسی بگه من تمام سروی ها رو کامل میکنم
آخه هنوز شروع نکرده این پیغام رو میده.. مثلا الان یه سروی روزانه رو خواستم جواب بدم، اولش ازم پرسید چه نوع بازی هایی علاقه داری؟ 4 تا گزینه داشت من زدم open world fan و mafia 2 player.. زودی اومد بیرون! :(

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
آخه هنوز شروع نکرده این پیغام رو میده.. مثلا الان یه سروی روزانه رو خواستم جواب بدم، اولش ازم پرسید چه نوع بازی هایی علاقه داری؟ 4 تا گزینه داشت من زدم open word fan و mafia 2 player.. زودی اومد بیرون!
sadsmiley.gif
همونطور که گفتم, خودت رو بزار جای طراح سروی, برای سروی, دنبال خوره بازی میگردی (کسی که کلی زمان پای بازی میذاره و کلی تجربه داره), ایا کسی که از 4 تا ژانر یا بازی به 2تاش علاقه داره رو انتخاب میکنی یا کسی که پایه هر 4تا باشه؟

البته این فقط یک نظر بود, چون من اون سروی رو نداشتم. اما باور کن این شکست ها هم نکاتی واست دارن که تو سروی های بعدی بکارت میان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا