• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان برای پر کردن خودکار فرم ها می تونید از اکستنشن Autofill کروم استفاده کنید. مخصوصا برای اون فرم آزاردهنده ابتدای سروی های روزانه که هر وقت می خوای سروی جدیدی رو شروع کنی کل اطلاعات رو دوباره می پرسه! برای فایرفاکس هم باید باشه. در کل به نظرم امکانات بهتری برای کار با سواگ در مرورگر کروم وجود داره.

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
الان 2 روزه برای ویدئو ها به من SB نمیده
قبلا برای ویدئو ثانیه ای حداقل میداد اما الان واسه اون هم نمیده....
فک کنم به خاطر همون یه بارِ که با آی پی ایران وصل شدم...... :( :(

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
الان 2 روزه برای ویدئو ها به من SB نمیده
قبلا برای ویدئو ثانیه ای حداقل میداد اما الان واسه اون هم نمیده....
فک کنم به خاطر همون یه بارِ که با آی پی ایران وصل شدم...... :( :(
برای منم همینطوریه. منم چند بار به اشتباه با آی پی ایرانی وارد شدم! :(
ولی این لینکا جواب میدن:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
داداش چطوری چندتا با هم باز می کنی؟
من هر کاری کردم نشد!!!!!!!!!!:(
اون 4 تا لینک رو جدا تو تب های جدید باز می کنی، تو هر تب روی دکمه Earn 2 Swag Bucks کلیک می کنی دوباره 4 تا پنجره جدید باز میشه. :)

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
اول از همه بابت اسپمی که می خوام بدم عذرخواهی می کنم

درخصوص پیغامی که به اکثر شما دوستان, دادم. بعضی ها به نکته مهمی اشاره کردند که اگر از بدشانسی با یک ip تو 2تا اکانت وارد بشیم, احتمال بن شدن هر دو اکانت هست. اما از طرفی مشخص شده تا الان 3 تا از دوستان, از یکجا سرویس می گیرند. حالا موندم سر دوراهی. حالا می خواستم بدونم کسی اطلاعات دقیقی دراینباره داره؟ دوستان نسبت به من لطف داشتند, اکانتشون هم بخواد بن شه دیگه خیلی شرمندگی داره

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143

درخصوص پیغامی که به اکثر شما دوستان, دادم. بعضی ها به نکته مهمی اشاره کردند که اگر از بدشانسی با یک ip تو 2تا اکانت وارد بشیم, احتمال بن شدن هر دو اکانت هست. اما از طرفی مشخص شده تا الان 3 تا از دوستان, از یکجا سرویس می گیرند. حالا موندم سر دوراهی. حالا می خواستم بدونم کسی اطلاعات دقیقی دراینباره داره؟ دوستان نسبت به من لطف داشتند, اکانتشون هم بخواد بن شه دیگه خیلی شرمندگی داره
اِ من به این نکته دقت نکرده بودم! خواهشا از اون سایتی که آدرسشو بهت دادم اکانت نگیر! :D

namvari

Registered User
لایک‌ها
192

من با دوتا کامپیوتر با دو آی پی یکسان اکانت داشتم که هر دوتا رو بن کردن
یکیش نزدیک 100دلار توش بود اون یکیم اولین برداشتی بود
فقط میدونم سیستمشون خیلی هوشمنده اگه تشخیص بده هر دو اکانت مال یک نفره، هر دو رو دی اکتیو میکنه
ولی اینکه از کجا میفهنو نمیدونم!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا