• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
دوستان درین سایت از چه راه هایی درامد زایی میشه کرد؟ بنر پاپ آپ کلیک ؟ ؟ آی دی یاهو tinavps یکی راهنمایی کنه ممنون میشم چون می خوام مثل کد گذاشتن پاپ آپ ، بدون نیاز به حذور فیزیکی درامدزایی کنه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوستان درین سایت از چه راه هایی درامد زایی میشه کرد؟ بنر پاپ آپ کلیک ؟ ؟ آی دی یاهو tinavps یکی راهنمایی کنه ممنون میشم چون می خوام مثل کد گذاشتن پاپ آپ ، بدون نیاز به حذور فیزیکی درامدزایی کنه

پیام دادم

bene

Registered User
لایک‌ها
481
قابل توجه بعضی دوستان که همیشه حرفهای منفی می زنند : نمیشه ، سایت کلیکی 10 ساله عمرش تمام شده ، ....
حدود 12.5 دلار در یک روز فقط با کلیک در این سایت که البته تا ظهر احتمالا بالای 15 دلار بشه

swag.JPG

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
قابل توجه بعضی دوستان که همیشه حرفهای منفی می زنند : نمیشه ، سایت کلیکی 10 ساله عمرش تمام شده ، ....
حدود 12.5 دلار در یک روز فقط با کلیک در این سایت که البته تا ظهر احتمالا بالای 15 دلار بشه

مشاهده پیوست 509851
شما خیلی کارت درسته
داداش چطوری اینقدر کار کردی توضیح میدی؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اق من چشمهای خودمو پاره میکنم تا شب نزدیک ده ساعت میشینم تا اخرش 5 الی 6 دلار در میارم شما چیکار میکنید که 12 دلار به دست میارید با کلیک چطوری کلیک میکنید یاد ما هم میدید بفهمیم چطوریه؟من دیگه نایی برام نمونده چشمی هم برام نمونده باید کدوم قسمت وارد بشیم و این درامد رو داشته باشیم با چه روشی.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
بعضي دوستان گفتند اگه در روز بالاي 5 دلار بزني ممكنه اكانتت بسته باشه يا مشكلي پيش بياد درسته؟

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149

مشاهده پیوست 509851
:eek: این با چند ساعت فعالیت هست؟ و ایا شامل امتیاز سروی های اینباکس که قبلآ زده بودی هم میشه (امتیازشون تو این روز واریز شده) یا از پایه مال فعالیت همون روز هست؟

بعضي دوستان گفتند اگه در روز بالاي 5 دلار بزني ممكنه اكانتت بسته باشه يا مشكلي پيش بياد درسته؟
بسته که نه, می گفتن ممکنه ویرفای پستی بخواد

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من قسمت واتچ ویدیو ثانیه ای و اکتیوی 10 سنتی رو با هم میزم و از این روش در میارم روش دیگه ای جز سروی که درامدش بهتر باشهدارید من 10 ساعت 5 تا 6 دلار در میارم

bene

Registered User
لایک‌ها
481
زمانی که ویدئوهای ثانیه ای هست از فرصت استفاده کنید و در 6 صفحه مجزا باز کنید وهمزمان درامدتون را زیاد کنید (لینک ها دریکی دو صفحه قبل هست )
در ساعت با این روش بین 1.5 تا 2.5 دلار بدست میارید
سعی کنید به سبک زیر پنجره ها را تنظیم کنید که کار سریعتر انجام بشه

6ta.JPG

من قسمت واتچ ویدیو ثانیه ای و اکتیوی 10 سنتی رو با هم میزم و از این روش در میارم روش دیگه ای جز سروی که درامدش بهتر باشهدارید من 10 ساعت 5 تا 6 دلار در میارم

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
منم روزی 300-400 SB از ویدئو ثانیه ای میگیرم
(فرصت خوبیه که از ویدئو ثانیه ای ها sb جمع کنیم مخصوصا الان که بابت هر کدوم 3SB میده)
دوستان کسی میتونه داستان این عکس و توضیح بده؟؟؟ (صفحه اصلی اکانت سواگ)
مرسی ♥

[URL=http://www.8pic.ir/] [/URL]

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
منم روزی 300-400 SB از ویدئو ثانیه ای میگیرم
(فرصت خوبیه که از ویدئو ثانیه ای ها sb جمع کنیم مخصوصا الان که بابت هر کدوم 3SB میده)
دوستان کسی میتونه داستان این عکس و توضیح بده؟؟؟ (صفحه اصلی اکانت سواگ)
مرسی ♥

یک سری اهداف (امتیاز) از طرف سایت تعیین میشه که در صورت رسیدن به اون اهداف, مقدار جایزه رو دریافت می کنید. و اگر پشت سر هم به اهداف روزانه برسید, وارد اهداف هفتگی, دوهفتگی و ماهانه میشید (که در اینصورت, امتیازهای جایزه هم سیر صعودی دارن) کلآ یک امتیاز آوری بدون دردسر و راحت محسوب میشه. و اگر اشتباه نکنم امتیازها 5م هر ماه واریز میشن

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سلام این ویدیوهای ثانیه ای رو تو کدوم قسمت باید وارد شد تا استفاده کرد؟قسمت واتچ؟ من از اونجا استفاده میکنم ولی شکل دیگه ای باز میکنه به صورت ده تا لوزی خالی که یکی یکی پر میشه تا 3 امتیاز بده اونو دو تایی نمیشه باز کرد فقط یکی اون لینکهایی هم که میگید من کلیک کردم ارور میده و وارد نمیشه یه صفحه به هم ریخته باز میکنه میشه جای ادرس لینک به صورت تصویری یا متنی راهنمایی کنید که به کدوم قسمت بریم و چطوری به این شکل ویدیوهای ثانیه ای رو باز کنیم اخه اون لینکها باز نمیشه متنی توضیح بدید ممنون میشم شرمنده تشکر از شما

مشاهده پیوست 510064[/QUOTE]

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام این ویدیوهای ثانیه ای رو تو کدوم قسمت باید وارد شد تا استفاده کرد؟قسمت واتچ؟ من از اونجا استفاده میکنم ولی شکل دیگه ای باز میکنه به صورت ده تا لوزی خالی که یکی یکی پر میشه تا 3 امتیاز بده اونو دو تایی نمیشه باز کرد فقط یکی اون لینکهایی هم که میگید من کلیک کردم ارور میده و وارد نمیشه یه صفحه به هم ریخته باز میکنه میشه جای ادرس لینک به صورت تصویری یا متنی راهنمایی کنید که به کدوم قسمت بریم و چطوری به این شکل ویدیوهای ثانیه ای رو باز کنیم اخه اون لینکها باز نمیشه متنی توضیح بدید ممنون میشم شرمنده تشکر از شما

مشاهده پیوست 510064
[/QUOTE]

من از این لینک ها استفاده میکنم:

"با کروم باید باز کنی"

http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame&acct=1
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame&acct=2
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame&acct=3
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame&acct=4
http://www.swagbucks.com/?cmd=gn-jun-frame&acct=15

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
شرمندهولی من تو کروم میزنم اینا رو ولی ارور میده یعنی نه ارور ولی صفحه ای چرت و پرت باز میکنه یه کادر سیاه رنگ که پایینش نوشته واتچ و داخل کادر مشکی نوشته
we are all out of ofers plez chek back leater for mor
همه لینها همین پیامو میده ایا راهی نیست تو خود سایت طی کنم برسم به این لینکها یا ویدیوها به این روش بدون کپی این لینکها از چه راهی میتونم واردش شم؟ممنون

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
شرمندهولی من تو کروم میزنم اینا رو ولی ارور میده یعنی نه ارور ولی صفحه ای چرت و پرت باز میکنه یه کادر سیاه رنگ که پایینش نوشته واتچ و داخل کادر مشکی نوشته
we are all out of ofers plez chek back leater for mor
همه لینها همین پیامو میده ایا راهی نیست تو خود سایت طی کنم برسم به این لینکها یا ویدیوها به این روش بدون کپی این لینکها از چه راهی میتونم واردش شم؟ممنون

به خاطر اینه که همیشه ویدئو ثانیه ای نداره
نظور اون ارور هم اینه بعدا دوباره امتحان کنید
ولی واسه من بیشتر وقتا میاره....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا