دوستان درین سایت از چه راه هایی درامد زایی میشه کرد؟ بنر پاپ آپ کلیک ؟ ؟ آی دی یاهو tinavps یکی راهنمایی کنه ممنون میشم چون می خوام مثل کد گذاشتن پاپ آپ ، بدون نیاز به حذور فیزیکی درامدزایی کنه
شما خیلی کارت درستهقابل توجه بعضی دوستان که همیشه حرفهای منفی می زنند : نمیشه ، سایت کلیکی 10 ساله عمرش تمام شده ، ....
حدود 12.5 دلار در یک روز فقط با کلیک در این سایت که البته تا ظهر احتمالا بالای 15 دلار بشه
مشاهده پیوست 509851
قابل توجه بعضی دوستان که همیشه حرفهای منفی می زنند : نمیشه ، سایت کلیکی 10 ساله عمرش تمام شده ، ....
حدود 12.5 دلار در یک روز فقط با کلیک در این سایت که البته تا ظهر احتمالا بالای 15 دلار بشه
مشاهده پیوست 509851
بسته که نه, می گفتن ممکنه ویرفای پستی بخوادبعضي دوستان گفتند اگه در روز بالاي 5 دلار بزني ممكنه اكانتت بسته باشه يا مشكلي پيش بياد درسته؟
من قسمت واتچ ویدیو ثانیه ای و اکتیوی 10 سنتی رو با هم میزم و از این روش در میارم روش دیگه ای جز سروی که درامدش بهتر باشهدارید من 10 ساعت 5 تا 6 دلار در میارم
یک سری اهداف (امتیاز) از طرف سایت تعیین میشه که در صورت رسیدن به اون اهداف, مقدار جایزه رو دریافت می کنید. و اگر پشت سر هم به اهداف روزانه برسید, وارد اهداف هفتگی, دوهفتگی و ماهانه میشید (که در اینصورت, امتیازهای جایزه هم سیر صعودی دارن) کلآ یک امتیاز آوری بدون دردسر و راحت محسوب میشه. و اگر اشتباه نکنم امتیازها 5م هر ماه واریز میشن
[/QUOTE]سلام این ویدیوهای ثانیه ای رو تو کدوم قسمت باید وارد شد تا استفاده کرد؟قسمت واتچ؟ من از اونجا استفاده میکنم ولی شکل دیگه ای باز میکنه به صورت ده تا لوزی خالی که یکی یکی پر میشه تا 3 امتیاز بده اونو دو تایی نمیشه باز کرد فقط یکی اون لینکهایی هم که میگید من کلیک کردم ارور میده و وارد نمیشه یه صفحه به هم ریخته باز میکنه میشه جای ادرس لینک به صورت تصویری یا متنی راهنمایی کنید که به کدوم قسمت بریم و چطوری به این شکل ویدیوهای ثانیه ای رو باز کنیم اخه اون لینکها باز نمیشه متنی توضیح بدید ممنون میشم شرمنده تشکر از شما
مشاهده پیوست 510064
شرمندهولی من تو کروم میزنم اینا رو ولی ارور میده یعنی نه ارور ولی صفحه ای چرت و پرت باز میکنه یه کادر سیاه رنگ که پایینش نوشته واتچ و داخل کادر مشکی نوشته
we are all out of ofers plez chek back leater for mor
همه لینها همین پیامو میده ایا راهی نیست تو خود سایت طی کنم برسم به این لینکها یا ویدیوها به این روش بدون کپی این لینکها از چه راهی میتونم واردش شم؟ممنون