lovingyas
Registered User
[URL=http://www.8pic.ir/]
[/URL]

در ابتدا مطالب سایت swag.ir و همچنین پست اول همین انجمن رو بخونید اگر بازم جایی مشکل داشتید, همینجا مطرح کنید تا دوستان و من جواب بدیمدوستان بنده هم قصد فعالیت دارم الان دقیقا باید از کجا شروع کنم ؟!
میشه یکم راهنمایی بفرمایید
دوستان حساب منو توی این سایت استارتر تاپیک وریفای کردند ولی گیفت کارت درخواستی را هنوز نداده اند و در order status زده Email us for approval
توی همون قسمت گفته که باید بهشون ایمیل بزنم تا گیفت رو بهم بدند تا حال کسی به این مورد برخورد کرده؟؟؟؟
حالا من چی براشون بنویسم؟؟؟
اینم عکسش
مشاهده پیوست 510886
یعنی حسابت پر!
باید اینو کنسل کنی و یکی دیگه بسازی و دوباره وریفایش کنی.
بعضی اکانت ها به صورت به رندوم وریفای پستی میخورن که این دفعه به شما افتاده!
روزی چند درآمد داشتی؟
ما بالاخره نفهميديم اگه مثلا روزي 700اس بي بزنيم مثلا وريفاي پستي ميخوره يا نه
كسي بالاخره روشن نكرد ما رو ؟
ما بالاخره نفهميديم اگه مثلا روزي 700اس بي بزنيم مثلا وريفاي پستي ميخوره يا نه
كسي بالاخره روشن نكرد ما رو ؟
من که روزی هزار تا به بالا میزنم تا حالا که بهم نخورده .
به احتمال زیاد رندوم هست .
شما سروی هم انجام میدی؟
اونا که نمیدونن ما آمریکایی نیستیم! به همین خاطر یا باید پستی وریفای کنی (من انجام دادم ولی چیزی نفرستادن!) یا زیر مجموعه هات رو از دست میدیاگر رندوم باشه پس اونهايي كه زير مجموعه دارن چي ميشه؟
پس به احتمال زیاد اونایی که از روش های کلیکی درآمدشون بالا بره به وریفای پستی میخورن (مثل خودم)من بیشتر امتیازم از سروی هست .
روش کلیکی منظورتون ویدئو ثانیه ای هست؟اونا که نمیدونن ما آمریکایی نیستیم! به همین خاطر یا باید پستی وریفای کنی (من انجام دادم ولی چیزی نفرستادن!) یا زیر مجموعه هات رو از دست میدی
پس به احتمال زیاد اونایی که از روش های کلیکی درآمدشون بالا بره به وریفای پستی میخورن (مثل خودم)
من بیشتر امتیازم از سروی هست .
روش کلیکی منظورتون ویدئو ثانیه ای هست؟
کتی جان از آخر نگفتی چطوری داشبورد سروی واسه تو ارور نمیده ؟
تو رفتی همه پروفایلتو واسه داشبورد سروی ها کامل کردی ؟