• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوستان حساب منو توی این سایت استارتر تاپیک وریفای کردند ولی گیفت کارت درخواستی را هنوز نداده اند و در order status زده Email us for approval

توی همون قسمت گفته که باید بهشون ایمیل بزنم تا گیفت رو بهم بدند تا حال کسی به این مورد برخورد کرده؟؟؟؟

حالا من چی براشون بنویسم؟؟؟

اینم عکسش

مشاهده پیوست 510886

و اما وریفای پستی
بعضی گفتن رندوم هست بعضی ها گفتن اکتیویتی بزنی بعضی ها گفتن ....

مهمترین دلایلی که تو این مدت دیدم اینا هست :

1- افرادی که بالای 170-150 دلار درآمد کسب کردند .
2- افرادی که با ایپی کشور های دیگه میرن تو اکانتشون
3- اشخاصی که از اکانتشونو به مدت زیادی استفاده نکردند
4- افردای که تو قسمت تنظیمات آدرسشون رو عوض میکنند
5- اشخاصی که در سروی ها سوال های مربوط به زیپ کد وآدرس و سن و کلا مشخصات رو زیاد اشتباه میزنند.
6- افرادی که اصلا سروی نمیزنند .
7- اون هایی که سوالات نظر سنجی روزانه (daily poll ) چرت و پرت انتخاب میکنند.( از نتیجه آراء شخصص میشه )

کلا قبل دادن هر گیفت چک میکنند . حواستون باشه سوتی ندید!!!

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
اگر رندوم باشه پس اونهايي كه زير مجموعه دارن چي ميشه؟

زیر مجموعه گیری تو این سایت مثل سایت های دیگه نیست باید بتونی از پس وریفای بر بیای چه تلفنی و پستی و.... یه اشتباه بکنی اکانت بلوک بشه همه زیر مجموعه ها پر ....
درآمد زیر مجموعه به جرات در مقایسه با سایت های دیگه کوفتم نیست .

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اق من اصلا سروی نمیزنم و ادرسمو مجبور شدم عوض کنم چون مجبور شدم وی پی انمو عوش کنم از حتی اسمم مجبور شدم عوض کنم فکر کنم کارم تمومه:wacko: دو تا گیفت ویرفای شده 15 دلاری دارم که یکیشو روز دوشنبه درخواست دادم همسشه سه روزه میداد ولی اینبار هنوز نداده فکر کنم موقعی که بخواد بده ازم ادرس پستی بخواد تمومه کارم حیف اون 30 دلار خیلی بود برا من خیلی براش زحمت کشیدم

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
یک چند تا از اون پروفایلا هم انجام دادم ولی فک نمیکنم از اونا باشه چند تا سروی اول ارور میداد ولی به بعدش درست شد .

منم گاها از سروی ها روزی 1 تا 1/60 دلار زدم

دوستان راه حل وریفای پستی چیه؟؟

راهی پیدا کنید که درآمد داشته باشن همه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
اق من اصلا سروی نمیزنم و ادرسمو مجبور شدم عوض کنم چون مجبور شدم وی پی انمو عوش کنم از حتی اسمم مجبور شدم عوض کنم فکر کنم کارم تمومه:wacko: دو تا گیفت ویرفای شده 15 دلاری دارم که یکیشو روز دوشنبه درخواست دادم همسشه سه روزه میداد ولی اینبار هنوز نداده فکر کنم موقعی که بخواد بده ازم ادرس پستی بخواد تمومه کارم حیف اون 30 دلار خیلی بود برا من خیلی براش زحمت کشیدم

خوب برو بزن الان
داداش وی پی ان به ادرس ربط نده زیاد این بیشتر به درد سروی زن های حرفه ای میخوره که تو بعضی سروی که اندک هستند ادرس وی پی ان رو با زیپ کدی که میزنی چک میکنه . شما نمیخواد ادرس رو با ادرس ایپی وی پی ان یکی کنی.

داداش برای دادن گیفت نوشته زیرش تا ده روز کاری حالا بعضی وقت ها سرش خلوته زود تر میده.

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
به نظر شما استارتر جان من ادرس و اسم خودم رو که عوض کردم برش گردونم به اولی؟تا گیفتمو نداده یا نه ولش کنم همینجوری بمونه؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
دوستان راه حل وریفای پستی چیه؟؟

راهی پیدا کنید که درآمد داشته باشن همه

راه حل؟؟؟؟؟

داداش وریفای تلفنی الان دهن سرویس میشه انجام بشه بعد ادرس واقعی از کجا میخوای بیاری مردم امریکا بلا نسبت مثل سگ میترسن اطلاعات بدن . سرشون رو بزنی نمیدن شما گرفتی به ما هم بگو :D

Last edited:

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
به نظر شما استارتر جان من ادرس و اسم خودم رو که عوض کردم برش گردونم به اولی؟تا گیفتمو نداده یا نه ولش کنم همینجوری بمونه؟

هر کاری کردی ولش کن دیگه دستکاری نکن. برو امتیازت رو کسب کن :D

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من با وی پی کانکت میشم اول که چک میکنم آی پیم تغییر کرده و آمریکاست اما وسط کار که میخوام مثلا سرچ کنم میبینم آی پیم شده آلمان!! چکار کنم؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
من با وی پی کانکت میشم اول که چک میکنم آی پیم تغییر کرده و آمریکاست اما وسط کار که میخوام مثلا سرچ کنم میبینم آی پیم شده آلمان!! چکار کنم؟

داداش خوب مشکل از اون وی پی شما هست دیگه باید سرور وی پی امریکا باشه

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
هر کی این چند روز تا آخر سال اگه وقت داشته باشه و کمتر از 1000 امتیاز = 10 دلار روزی بزنه دیگه بره خودکشی کنه بهتره :D

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
1- افرادی که بالای 170-150 دلار درآمد کسب کردند .
2- افرادی که با ایپی کشور های دیگه میرن تو اکانتشون
3- اشخاصی که از اکانتشونو به مدت زیادی استفاده نکردند
4- افردای که تو قسمت تنظیمات آدرسشون رو عوض میکنند
5- اشخاصی که در سروی ها سوال های مربوط به زیپ کد وآدرس و سن و کلا مشخصات رو زیاد اشتباه میزنند.
6- افرادی که اصلا سروی نمیزنند .
7- اون هایی که سوالات نظر سنجی روزانه (daily poll ) چرت و پرت انتخاب میکنند.( از نتیجه آراء شخصص میشه )
کلا قبل دادن هر گیفت چک میکنند . حواستون باشه سوتی ندید!!!
یــِــدفه بگن نمیخوایم جایزه بدیم دیگه... :D
یعنی ما 150-160 دلار گرفتیم بعدش امکان داره دیگه وریفای پستی بخواد؟؟؟!!!! :eek:
نگـــــــــــــــــــــــــــوووو... :wacko:
دیگه اُمیدی نمیمونه که....
پــَــ جوونا کجا کار کنن دیگه :D
یه فکری کنید تو رو خدا من رو پول این سایت حساب باز کردم
یهو خدای نکرده اکانت به چیز بــِــره چی....!!!! :(

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان حساب منو توی این سایت استارتر تاپیک وریفای کردند ولی گیفت کارت درخواستی را هنوز نداده اند و در order status زده Email us for approval

توی همون قسمت گفته که باید بهشون ایمیل بزنم تا گیفت رو بهم بدند تا حال کسی به این مورد برخورد کرده؟؟؟؟

حالا من چی براشون بنویسم؟؟؟

اینم عکسش

مشاهده پیوست 510886

میگم دوستان شاید منظورشون همون ایمیل معمولیه(گوگل و یاهو ...) نگفته که براش نامه فدایت شوم پست کنم که !!! نظر شما چیه؟؟؟ میگید که وریفای پستیه؟؟؟

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
میگم دوستان شاید منظورشون همون ایمیل معمولیه(گوگل و یاهو ...) نگفته که براش نامه فدایت شوم پست کنم که !!! نظر شما چیه؟؟؟ میگید که وریفای پستیه؟؟؟

اره ایمیل معمولیه ولی تو جوابی که بهت میدن، میگن باید وریفای پستی کنی

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
اره ایمیل معمولیه ولی تو جوابی که بهت میدن، میگن باید وریفای پستی کنی

اگر اینجوری باشه که ضدحال بدیه به اندازه ۳.۵ گیفت زحمت کشیدم یه دونه هم بابت وریفای تلفنی دادم کلا ضرر اندر ضرر :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا