• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من يك گيفت 15 دلاري در 27 دسامبر ورفاي از طريق ايميل زدم وريفاي شد
اما امروز تو قسمت Order status زده
refunded

----------
و برگشت زده به حسابم و دوباره كه ميخواستم درخواست بدم وريفاي تلفني ميخواست

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان من شدیدا گیفت امازون نیاز دارم
صاحب تایپیک هم از دستم دلخوره حالا...
من هرچی گیفت کد دارید رو میخرم
فعلا 50$ امازون میخوام
دلاری 2800هم خریداریم مشکلی نیست
کارت ملی داشته باشید بهتره

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
كسي بوده كه وريفاي تلفني كرده باشه و گيفت دريافتيش هم زير 100 دلار بوده باشه ازش وريفاي پستي خواسته باشه؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
وقتي تو قسمت My gift card
ميرم اين مياد دليلش چيه؟

چند تا كاربر ديگه گفتند مشكل نداشتند
صبح تا حالا اينطور شده
مرورگر ويندوز اي پي هم عوض كردم

مشاهده پیوست 512745

چون ای پی رو عوض کردید اینجوری شده برید تو ایمیلتون یه ایمیل براتون اومده که مبلغ درخواستیتون رو تایید میکنه رو لینک مورد نظر کلیک کنید تا وارد گفتهاتون بشه و تایید بشید همین سادگی و مشکل حل میشه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اره درسته اینا خیلی هم حساس نیستن فقط وقتی ببینن دارید زیادی پول در میارید ویرفای میخوان که شما هم نتونید کاری بکنید که اکونت رو کنسل کنید و از نو شروع کنید.من خودم با یک تابلو عضو این سایت شدم که تقریا اکثر سایتهای تشخیص ای پی نشون میدادن که شما از استفاده کردید ولی من با همون ای پی ضایع 25 دلار گرفتم بعدش ای پی مو عوض کردم وی پی ان درست و حسابی گرفتم ادرسمو عوض کردم حتی اسم خودم رو هم عوض کردم ولی باز 15 دلار درخواستی رو بهم داد و مشکلی پیش نیومد کلا فکر کنم اگر تو پول در اوردن زیاده روی کنید حساس بشن اینا.چون به قول بچه ها اینا خودشون میدونند که ما امریکایی نیستیم اخه امریکاییها این پولا براشون ارزش نداره که بخوان وقت بزارن براش روزی 15 دلار پولی نیست برای اونا که حقوق سطح پایینشون 3500 دلار هست فکر نمیکنم که زیاد وقت بزارن برا این چندر غازها برا ما زیاده نه اونا شرمنده اگر من غلط املایی زیاد دارم چون لب تابم حروف فارسی رو صفحه کلیداش نداره فقط انگلیسی داره شرمنده.

در ضمن به نظر من یکی دیگر از دلایل بن شدن اینه که دوستان ای پی اختصاصی ندارن ممکنه اتفاقی دو نفر یه چیز پی ان بگیرن و با یه ای پی دو نفر عضو بشن و فعالیت کنند همزمان که باعث بن شدن اکونت میشه این رو هم مد نظر داشته باشید کچیک شما

bene

Registered User
لایک‌ها
481
اتفاقا اکثریت کاربراش آمریکایی هستند و از قسمت Swagbucks Shopping: Coupons, Free Shipping, and Cashback Rewards | Swagbucks
صرفه جویی خوبی براَشون میشه ، با اینکه آمریکا یکی از بهترین اقتصاد ها را داره ولی 7.5 درصد هم بیکاری داره
سایتهای خوبی برای آمریکایی ها وجود داره مثل این سایت و trooperstreasures.com , cashcrate.com , ده ها سایت عالی دیگه که کاربرهای زیادی از خود آمریکا عضو هستند.

اره درسته اینا خیلی هم حساس نیستن فقط وقتی ببینن دارید زیادی پول در میارید ویرفای میخوان که شما هم نتونید کاری بکنید که اکونت رو کنسل کنید و از نو شروع کنید.من خودم با یک تابلو عضو این سایت شدم که تقریا اکثر سایتهای تشخیص ای پی نشون میدادن که شما از استفاده کردید ولی من با همون ای پی ضایع 25 دلار گرفتم بعدش ای پی مو عوض کردم وی پی ان درست و حسابی گرفتم ادرسمو عوض کردم حتی اسم خودم رو هم عوض کردم ولی باز 15 دلار درخواستی رو بهم داد و مشکلی پیش نیومد کلا فکر کنم اگر تو پول در اوردن زیاده روی کنید حساس بشن اینا.چون به قول بچه ها اینا خودشون میدونند که ما امریکایی نیستیم اخه امریکاییها این پولا براشون ارزش نداره که بخوان وقت بزارن براش روزی 15 دلار پولی نیست برای اونا که حقوق سطح پایینشون 3500 دلار هست فکر نمیکنم که زیاد وقت بزارن برا این چندر غازها برا ما زیاده نه اونا شرمنده اگر من غلط املایی زیاد دارم چون لب تابم حروف فارسی رو صفحه کلیداش نداره فقط انگلیسی داره شرمنده.

در ضمن به نظر من یکی دیگر از دلایل بن شدن اینه که دوستان ای پی اختصاصی ندارن ممکنه اتفاقی دو نفر یه چیز پی ان بگیرن و با یه ای پی دو نفر عضو بشن و فعالیت کنند همزمان که باعث بن شدن اکونت میشه این رو هم مد نظر داشته باشید کچیک شما

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان كسي هست كه امروز گيفتش پاس شده باشه؟؟؟؟بي زحمت شمارشو بزارين (جهت امنيت حسابتون از سمت چپ 4يا5رقمش كافيه).

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من این دو سه روز حدود 15 دلار از ویدیوهای ثانیه ای درآمد داشتم...
30 دلار تو حسابم دارم ... الان یه گیفت 15 دلاری سفارش دادم به نظرتون دیگه از این ویدیوهای ثانیه ای باز کنم؟
اگه فردا یه گیفت 15 دلاری دیگه سفارش بدم مشکلی پیش میاد؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اقا جونه هر کی دوس دارین یه جوری کار نکنین که یهو از فردا ریسس سایت پشیمون بشه ، کلا هر چی ایرانی هست از سایت بندازه بیرون:):D

خوب یهو تو یه روز 40 دلار درمیارین ، یارو شک میکنه دیگه!!! به قوله معروف ایرانی باز درنیاریم دیگه:):D

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
برای از کار انداختن فلاش پلیر نیازی به افزونه نیست این عبارت رو در کروم تایپ کنیدchrome://plugins وسپی در صفحه باز شده گزینه فلاش پلیر رو دیسیبل کنید و برای محکو کاری گزینه میدیا پلیر رو هم دیسیبل کنید هر وقت لازمش داشتید میتونید باز اینیبل کنید من از این روش استفاده کردم و ج داد برای ندیدن ویدئوها

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان با عرض شرمندگی راستش این اواخر به دلیل زیاد شدن بچه ها توی سواگ باکس و طبعا فروش گیفت آمازون به من زیاد شده و ازون طرف اون جنسی هم که من میخرم و میفروشم مشتری یکم کم شده الان و برعکس قیمت دلار که بالا رفته قیمت اون جنس یکم پایین اومده و فروشنده زیاد شده . همین الان 300 دلار تو حسابمه و مونده که هنوز نفروختم . راستش این کاری هم که میکنم و گیفت بچه هارو میخرم بیشتر به خاطر راه افتادن کار بچه ها و استارتر تاپیک که گفت برای اینکه پول بچه ها نقد بشه سریع و راحت استفاده کنند . من جدیدا سود آنچنان زیادی هم از این کار نمیکنم چون بتونم سریع از اون طرف رد کنم رو دستم نمونه .( قیمتا متفاوته ولی نهایتا روی هر 5 دلاری توی بهترین حالت هزار هزار پونصد تومن سود کنم) ... میخواستم بگم که کلا نمیخرم و کلا از این کار بیام بیرون و فقط دلار های خودمو نقد کنم ولی گفتم شاید کار بعضیا سخت بشه یا نتونن گیر بیارن کسی رو , به خاطر همین کسی اگر خواست همچنان میخرم ازشون دلاری 2650 که ایشالا بتونم ادامه بدم ولی اگر بعدا بتونم بالاتر خواهم خرید ازتون . بازم ببخشید که اینطور شد . شاید فکر کنید قصد سوء استفاده دارم و بازار گرمی میکنم ولی راستش برام نمیصرفه . اگر کسی هم میشناسه جایی رو قیمت بالا میخرن گیفت آمازون اینجا معرفی کنه بچه ها استفاده کنن ازش فعلا . با این قیمتی که گفتم دلاری 2650 ایشالا همیشه میخرم و مثل همیشه هم پول رو سریع میریزم براتون .. یعنی هر 5 دلاری 13250 تومان. آی دی یاهو sepehrspn

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان با عرض شرمندگی راستش این اواخر به دلیل زیاد شدن بچه ها توی سواگ باکس و طبعا فروش گیفت آمازون به من زیاد شده و ازون طرف اون جنسی هم که من میخرم و میفروشم مشتری یکم کم شده الان و برعکس قیمت دلار که بالا رفته قیمت اون جنس یکم پایین اومده و فروشنده زیاد شده . همین الان 300 دلار تو حسابمه و مونده که هنوز نفروختم . راستش این کاری هم که میکنم و گیفت بچه هارو میخرم بیشتر به خاطر راه افتادن کار بچه ها و استارتر تاپیک که گفت برای اینکه پول بچه ها نقد بشه سریع و راحت استفاده کنند . من جدیدا سود آنچنان زیادی هم از این کار نمیکنم چون بتونم سریع از اون طرف رد کنم رو دستم نمونه .( قیمتا متفاوته ولی نهایتا روی هر 5 دلاری توی بهترین حالت هزار هزار پونصد تومن سود کنم) ... میخواستم بگم که کلا نمیخرم و کلا از این کار بیام بیرون و فقط دلار های خودمو نقد کنم ولی گفتم شاید کار بعضیا سخت بشه یا نتونن گیر بیارن کسی رو , به خاطر همین کسی اگر خواست همچنان میخرم ازشون دلاری 2650 که ایشالا بتونم ادامه بدم ولی اگر بعدا بتونم بالاتر خواهم خرید ازتون . بازم ببخشید که اینطور شد . شاید فکر کنید قصد سوء استفاده دارم و بازار گرمی میکنم ولی راستش برام نمیصرفه . اگر کسی هم میشناسه جایی رو قیمت بالا میخرن گیفت آمازون اینجا معرفی کنه بچه ها استفاده کنن ازش فعلا . با این قیمتی که گفتم دلاری 2650 ایشالا همیشه میخرم و مثل همیشه هم پول رو سریع میریزم براتون .. یعنی هر 5 دلاری 13250 تومان. آی دی یاهو sepehrspn

سلام عزیز 300دلارو اخر چقدر میتونی بدی به ما
قیمت خوب بده به ما برداریم از شما

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
ویدیو های ثانیه ای برای من تبدیل به انیمیشن 3 دقیقه ای شدن که حتما باید کامل دیدشون تا امتیاز بده.برای بقیه هم اینطوری شده؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان تمام شرکت های اروپایی و آمریکایی این یه هفته آخر که وصله به کریسمش پرداختاشون رو عقب انداختن
مثل سایت آپلودد که من همیشه 2 هفته ای ازش دریافتی داشتم. الان حدودا 22 روز شده اما هنوز پرداخت نداشتن !!

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229

پرداخت 30٪ از امتیاز کسب شده از سرچ (جستجو) علاوه بر امتیاز گرفته شده توسط خودتان به عنوان هدیه ما به شما

برای دوستانی که زیر مجموعه فعلی بنده هستند ( یعنی همان لینکی که در سایت بنده وجود دارد ) به عنوان پاداش از امتیاز گیری در سرچ علاوه بر امتیازی که خودشون میگیرند معادل 30٪ مبلغ ریالی سرچ هاشون پاداش دریافت میکنند.
نکته: این پاداش ها تا زمانی برقرار است که اکانت بنده نیز بقرار باشد

داداش این وعده رو کــِــی عملی میکنی... ؟؟؟ :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

آقا سپهر ما وضعیت شما رو کاملا درک میکنیم . شما هر قیمتی که مناسبه و واست میصرفه بگو ما راضی ایم به رضای شما :D

چون هم ما و هم شما دوس داریم این کار ادامه پیدا کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا