داداش این وعده رو کــِــی عملی میکنی... ؟؟؟![]()
این عباراتو از کجا میاری؟! :blink:
تا دیروز میشد (بخاطر کریسمس - ویدئوی ثانیه نامحدود 3 SB) ولی دیگه نهاگه من روزی 1 ساعت حدودا بزارم رو این کار میتونم تا روزی 2.5 دلار حدوداً راحت در بیارم ؟
فکر نکنم کسی این رو به چشم یک شغل نگاه کنه. بیشتر کمک خرج محسوب میشه و اینکه دردسر کار با بانک های خارجی رو دیگه نداریمبه نظرتون این کار آینده داره ؟
میشه گفت همون فرم های نظرسنجی شرکت های مختلف هستیه توضیحی هم در مورد سروی یکی از دوستان میتونه بده ؟
من به شخصه مشکلی نداشتم و فکر هم نکنم خیلی گیر بدن. من خودم قبلآ از یک addon استفاده میکردم, بعد اون از کار افتاد, رفتم سراغ اوپن چیزپی ان, اونم ازکار افتاد, الان از چیز پی ان پولی استفاده میکنمتو این کار حتماً باید از یه ای پی استفاده کنیم ؟ چون ممکنه سرویس دهنده کریو یا هر چیز دیگه هر چند وقت یه بار ای پیش تغییر کنه !
تو قسمت order statse اومد؟حسابم رو ورفاي كردم
بعد از دريافت 4 تا 5 دلاري تو زمان ها مختلف 4 روز پيش 15 دلاري درخواست دادم
امروز اين اومده
email us for approval
اگه بخواهم از اين 15 دلار بگذرم اوردرهاي بعدي ميتونم گيفت درخواست بدم؟
دليل اومدن اين
email us for approval
هم فكر كنم همش اكتوتي زدم پشت سر هم
تو قسمت order statse اومد؟
اگه اشتباه نکنم وریفای پستی خواسته
روزی چند دلار میزنی؟
منم اکونتم بسته شد ویدیو ثانیه ای هم دیگه نیست متاسفانه کار سخت میشه از امروز باز
اکانت قبلیه منم همین اتفاق واسش افتادآره تو Order status
روزي 300 تا 400 اس بي اكتويتي
كسي تا بحال به اون ايميلي كه داده [email protected]
ايميل زده ببين اصلا چي جواب ميدن؟
فكر نكنم ورفاي پستي باشه
تو يكي از وفروم هاي خارجي گفته بودند ايميل زدم اين جوابشو داده
حالا اگه كسي ميتونه ترجمش كنه
" Thank you for taking the time to write in regarding your Swagbucks.com account.
Your account has been flagged by our Compliance systems for SBTV viewing irregularities. To keep your account in good standing, please refrain from using any unauthorized viewing methods.
Any pending prizes are now approved but your account will be monitored to make sure it is in compliance with our Terms of Service. "
آره حل میشه و دیگه هم هیچ مشکلی نداری .امروز فک کنم روزه گـَـــندی باشه...
2 ساعته نشستم سر سایت فقط تونستم 47 SB جمع کنم...
اکتیویتی هم تعطیله واسه من
ویدئو ثانیه ای هم فقط بعضی وقتا میاد.... (اونم 2 sb)![]()
یه سوال
اگه از من وریفای پستی بخواد و
من اگه آشنا پیدا کنم تو آمریکا
وآدرس اونو بدم
کد رو بفرسته بر اون و من ازش بگیرم و بزنم واسه وریفای پستی به نظرتون مشکل حل میشه؟؟