من کلا تو این چند روز هیچ فعالیتی نداشتم چه برسه به ویدئو ثانیه ایامروز زیاد دی اکتیو داشته چرا شو نمیدونم شاید به خاطر ویدئو های ثانیه ای بوده زیاده روی کردیم.شاید مبلغمون بالا بوده و این سایت برای مبالغ بالا اسکم است من خودم 45 دلار .و شاید اتفاقی ای پیی که ازش استفاده میکنیم تو این سایت د ست دو نفر است
در کل دم سال نو دهن ما ایرانیا رو سرویس کردن و فکر کنم از قبل هم روی چنین بحثی حساب باز کرده بودن که ما خودمون رو سرویس کنیم روزی 8 9 دلار در بیاریم و همرو از دم دی اکتیو کنن .
منظورتون اینه که آی پی اختصاصی بخریم؟من احتمال میدم دی اکتیو شدن اکانت بخاطر اینکه آیپی شما در حین کار تغییر می کنه مثلا از آمریکا میره فرانسه و غیره
یا یک نفر دیگه با آیپی مشابه شما کانکت میشه
البته این گزینه را راحت میشه فهمید و تست کرد ولی فعلا من وقت تست ندارم
من که تا حالا مشکلی نداشتم و گیفتها را یکی پس از دیگری دارم دریافت میکنم جالبه که سه تا کانت را در یک ویندوز بدون تغییر دادن مک آدرس فقط با پاک کردن هیستوری و کش
جدا به جدا کانکت شدم و هیچکدوم از اکانتها دی اکتیو نشده
پس دوستان ببینند مشکل از خودشون هست نه سایت سواگ
اگر مشکل از آیپی باشه که میتونید راحت یک آیپی اختصاصی خودتون درست کنید
کلا در هر کاری یکم هزینه باید بکنید تا سود کنید
(به سوال ها در مورد سایت swagbucks در پیام خصوصی پاسخ نمی دهم )
داداش اینو من دقیقا نمیدونم و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.چون چند نفر قبلا با قند شکن هم استفاده کردن که مشترک هم بود اگه اشتبا نکنم.بی زحمت یه کرu خوب بگیر و خیالت هم راحت بشه.ضمنا بعضی چیز پی ن فروشا تو سایتشون میزنن یو س آ ولی وقتی میخری میبینی یو س آ نداره!پس قبل خرید با پشتیبانی در جریان بزارید.
داداش من عرض کردم بعلاوه اینا من مک آدرسو هم تغییر دادم!! با 15 دلارم اکانت مسدود شد.با یه سیستم اصلا فکرشو هم نکن.
داداش من که الان دوتا اکانت دارم تو دوتا سیستم با یک چیز \ی ان اونم اکانتام آخ نگفته , از هر کدوم هم نزدیک 150 دلار اینا در آوردم .
نمیدونم یا این قضیه شانسیه یا شما خودت یه جا سوتی میدی !!
1 گیفت منم اوکی شدبالاخره يكي از گيفتهام تاييد شد.تاريخ درخواستم 25.12 بود.![]()
أوستان من میخوام از استارتر محترم بخوام که وریفایم کنن
فقط یه بار دیگه یه سوال کنم واسه اطمینان خودم،
خواستم بدونم در وضعیت عادی (غیر کریسمس و ... ) نمیشه با روزی 1 الی 1:30 ساعت بین 1.5 تا 2 دلار کسب کرد ؟
با تشکر از همه دوستان عزیز