• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دی اکتیو شدی ویندوز عوض کردی ؟
الان چه کار کنم که دیگه گیر نده به افتتاح حساب جدید ؟

sasannnnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
695
امروز زیاد دی اکتیو داشته چرا شو نمیدونم شاید به خاطر ویدئو های ثانیه ای بوده زیاده روی کردیم.شاید مبلغمون بالا بوده و این سایت برای مبالغ بالا اسکم است من خودم 45 دلار .و شاید اتفاقی ای پیی که ازش استفاده میکنیم تو این سایت د ست دو نفر است
من کلا تو این چند روز هیچ فعالیتی نداشتم چه برسه به ویدئو ثانیه ای
فکرنکنم عیب از ویدئو ثانیه ای باشه
دیروز بعداز 4-5 روز رفتم تو سایت ببینم درخواست ها اومده یا نه
احتمالا به خاطره آی پی مشترک کاربران بوده

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
کلا هم به نظر من از مرورگر اپرا استفاده کنید چون بهتره.حتی برای دیدن ویدیو ثانیه ای چون وقتی روش کلیک کنید در اپرا خودش به صورت صفحه کوچک شده باز میشه نباید صفحه رو با موس کوچک کرد و دیگر چون سایت پیشنهاد داده از کروم استفاده کنید پس به نظر من نباید استفاده کرد حتما یه مرضیش هست که کروم رو تبلیغ کرده منم وقتی زدم به کروم این بلا سرم اومد میتونه اینم دلیلش باشه حتی من همه روال کارمو برگردوندم به قبل جز کریو رو

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
در کل دم سال نو دهن ما ایرانیا رو سرویس کردن و فکر کنم از قبل هم روی چنین بحثی حساب باز کرده بودن که ما خودمون رو سرویس کنیم روزی 8 9 دلار در بیاریم و همرو از دم دی اکتیو کنن .

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
من چندتا نكته ميگم شايد توجه نكنيد ولي خالي از لطف نيست.
1.هميشه اگه اشتباهي لاگين شدين با يه آي پي ديگه و خواستيد دوباره با آي پي قبلي كار كنيد يا اينكه خواستيد آيپي عوض كنيد .حداقل 12 ساعت بايد صبر كنيد.بعد لاگين شيد.
2.هرگز اطلاعاتي مثل نام كاربري و تاريخ برداشت و و يا شماره اوردر در انجمن قرار نديد هرچند ربطي نداره ولي قابل پيگيري هست بوسيله سايت اسواگ.
3.شايد يه دليل مسدود نشدنم هم اين سيوري باشه كه يبار داشتم ميزدم الكي كد زيپ دادم بعدش يه پيام داد كه اطلاعاتم غلطه.. ديگه بي خيال شدم و ديگه نميزنم..
4.در پاسخ دوستمون به مرورگر كروم ربطي نداره اتفاقا من قبلا با اپرا دي اكتيو شدم .هرچند ربطي نداره چون اون موقعه هم دوتا يوزر داشتم ميساختم.چون يكيش به پستي بر خورده بود.
5.اگه حساب جديد درست كردين ديگه به حسابهايي كه قبلا مسدود شدن يا اينكه به پست وريفاي خوردن لاگين نشيد. اگه وريفاي پستي خورد ديگه كنسلش كنيد حسابتونو.
6.اگه حساب جديد درست كرديد ديگه خواستين سيوري هم بزنيد با همون ايميل جديد بزنيد نه با قبلي ها.
7. هرگز ايميلهايي كه از طرف اسواگ دريافت ميكنيد با آي پي ايران باز نكنيد حتما با همون آي پي باز كنيد.
8.تا حالا يكي دوبار پيش اومده كه سرويس دهنده كر u آيپيش از آمريكا به كانادا تغيير كرده پس هر چند مدت يبار آي پي رو چك فرماييد.با كد زيپ كه تغيير نكرده باشه.
9.هم هيستوري مرورگر را پاك كنيد.
10.اگه مسدود شديد .مك آدرس،آي پي ،ويندوز و نام كامپيوتر را عوض كنيد(ولي تجربه ام ميگه يجاي كار ميلنگه چون همانطور كه گفتم با يه ويندوز رو يه هارد ديگه با مك آدرس و آي پي و نام كامپيوتري و ايميل ديگه(غير از مودم كه بازم فكر نكنم ربطي داشته باشه) يه يوزر جديد درست كردم ولي مسدود شد.)

..ديگه غير اين فعلا يادم نمياد.خوش باشيد.:)

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
در کل دم سال نو دهن ما ایرانیا رو سرویس کردن و فکر کنم از قبل هم روی چنین بحثی حساب باز کرده بودن که ما خودمون رو سرویس کنیم روزی 8 9 دلار در بیاریم و همرو از دم دی اکتیو کنن .

عجب فیلمی شده_هرچی منتظر سروی هستم اونم نمیاد ویدوهایی ثانیه ای انگار کنسل شده

بوی فتنه میاد :D

شایدم رفتم تعطیلات سایت دسته همسایشونه :D

این گوشه کنار هارو بخونید ببینید چیزی در ورد بالاتراز 6.7 دلار ننوشته ؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من احتمال میدم دی اکتیو شدن اکانت بخاطر اینکه آیپی شما در حین کار تغییر می کنه مثلا از آمریکا میره فرانسه و غیره
یا یک نفر دیگه با آیپی مشابه شما کانکت میشه
البته این گزینه را راحت میشه فهمید و تست کرد ولی فعلا من وقت تست ندارم
من که تا حالا مشکلی نداشتم و گیفتها را یکی پس از دیگری دارم دریافت میکنم جالبه که سه تا کانت را در یک ویندوز بدون تغییر دادن مک آدرس فقط با پاک کردن هیستوری و کش
جدا به جدا کانکت شدم و هیچکدوم از اکانتها دی اکتیو نشده
پس دوستان ببینند مشکل از خودشون هست نه سایت سواگ
اگر مشکل از آیپی باشه که میتونید راحت یک آیپی اختصاصی خودتون درست کنید
کلا در هر کاری یکم هزینه باید بکنید تا سود کنید
(به سوال ها در مورد سایت swagbucks در پیام خصوصی پاسخ نمی دهم )

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان من میخوام از استارتر محترم بخوام که وریفایم کنن
فقط یه بار دیگه یه سوال کنم واسه اطمینان خودم،
خواستم بدونم در وضعیت عادی (غیر کریسمس و ... ) نمیشه با روزی 1 الی 1:30 ساعت بین 1.5 تا 2 دلار کسب کرد ؟

با تشکر از همه دوستان عزیز

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
من احتمال میدم دی اکتیو شدن اکانت بخاطر اینکه آیپی شما در حین کار تغییر می کنه مثلا از آمریکا میره فرانسه و غیره
یا یک نفر دیگه با آیپی مشابه شما کانکت میشه
البته این گزینه را راحت میشه فهمید و تست کرد ولی فعلا من وقت تست ندارم
من که تا حالا مشکلی نداشتم و گیفتها را یکی پس از دیگری دارم دریافت میکنم جالبه که سه تا کانت را در یک ویندوز بدون تغییر دادن مک آدرس فقط با پاک کردن هیستوری و کش
جدا به جدا کانکت شدم و هیچکدوم از اکانتها دی اکتیو نشده
پس دوستان ببینند مشکل از خودشون هست نه سایت سواگ
اگر مشکل از آیپی باشه که میتونید راحت یک آیپی اختصاصی خودتون درست کنید
کلا در هر کاری یکم هزینه باید بکنید تا سود کنید
(به سوال ها در مورد سایت swagbucks در پیام خصوصی پاسخ نمی دهم )
منظورتون اینه که آی پی اختصاصی بخریم؟

XDiaries

Registered User
لایک‌ها
69
بله شما باید یک vps آمریکا بخرید و سیستم عامل کر... روش نصب کنید من الان اینطوری کار می کنم .

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
15 دلاري درخواست دادم بعد از 2 روز Email Us For Approval داد
من امروز دوباره رو همون اكانت يه 5 دلاري درخواست دادم
خوب ده روز ديگه صبر ميكنم ببينم چي ميشه

اگه كسي واقعا تجربه داشته بگه كه ديگه 10 روز صبر نكنم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
داداش اینو من دقیقا نمیدونم و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.چون چند نفر قبلا با قند شکن هم استفاده کردن که مشترک هم بود اگه اشتبا نکنم.بی زحمت یه کرu خوب بگیر و خیالت هم راحت بشه.ضمنا بعضی چیز پی ن فروشا تو سایتشون میزنن یو س آ ولی وقتی میخری میبینی یو س آ نداره!پس قبل خرید با پشتیبانی در جریان بزارید.

داداش من عرض کردم بعلاوه اینا من مک آدرسو هم تغییر دادم!! با 15 دلارم اکانت مسدود شد.با یه سیستم اصلا فکرشو هم نکن.

داداش من که الان دوتا اکانت دارم تو دوتا سیستم با یک چیز \ی ان اونم اکانتام آخ نگفته , از هر کدوم هم نزدیک 150 دلار اینا در آوردم .

نمیدونم یا این قضیه شانسیه یا شما خودت یه جا سوتی میدی !!

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
داداش من که الان دوتا اکانت دارم تو دوتا سیستم با یک چیز \ی ان اونم اکانتام آخ نگفته , از هر کدوم هم نزدیک 150 دلار اینا در آوردم .

نمیدونم یا این قضیه شانسیه یا شما خودت یه جا سوتی میدی !!

وا.. سوتي كه اصلا.فقط اون ايميلي كه ثبت نام كردم يبار با آي پي انگليس عضو شدم . كنسلش كردم چون ثانيه اي نداشت.ولي مطمئنم ازون نيست.درست روز اول حدود 12 دلار زدم درخواستم دادم دوتا 5$ سومي وريفاي خواست.روز بعد درست بعد اينكه كارم تموم شد رفتم اون يكي ويندوز و اكانتم كه د اكتيو شد.شما تو دوتا سيستم درست كردين.اگه ميخواين رو يه سيستم امتحان كنين تا تجربه كنين :D .

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
سلام
دوستان یه چیزیو نفهمیدم.اونم اینکه اگه بخواهیم گیفت کارت بالاتر از 5 دلار درخواست بدیم بازم نیاز به وریفای داریم یا اینکه نه شرایط مثل همون گیفت کارت 5 دلازیه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر کسی می دونه کمک کنه.....
آخه 5 دلاری که بیشتر از 5 تا در ماه نمبشه درخواست داد.بیشتر از 5 دلاری هم اگه وریفای بخواد که حالگیری میشه.......

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
أوستان من میخوام از استارتر محترم بخوام که وریفایم کنن
فقط یه بار دیگه یه سوال کنم واسه اطمینان خودم،
خواستم بدونم در وضعیت عادی (غیر کریسمس و ... ) نمیشه با روزی 1 الی 1:30 ساعت بین 1.5 تا 2 دلار کسب کرد ؟

با تشکر از همه دوستان عزیز

دوستان این سوال ما رو جواب ندادید اگه امکانش هست یه نفر یه وضعیت حدودی بهمون بده که حساب کار رو بدونیم

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
Your account has been deactivated
اکانت مام به فـ ـ ا ـ ک رفت!
نشد حداقل پولی که بابت وریفای به استارتر دادم رو در بیارم!
کلا 4 تا گیفت 5 دلاری زده بودم که هیچ کدوم تایید نهایی نشدن. +600 sb موجودی.
دیگه هم به فکر باز کردن اکانت جدید نیستم.. حیف انرژی که گذاشتم پای این سایت.. پول به جهنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا