• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MOh3enR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اکانت منم با 550 sb موجودی و 5 تا گیفت 5 دلاری دی اکتیو شد بدون تایید یک کدومش.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
فکر کنم دوستان هر چی اجتهاد کردن در مورد دلایل دی اکتیو شدن حسابها دیگه کافی باشه و بهتره بگم که اکثر اجتهاد ها هم غیر واقع بوده .
من به پیشنهاد استارتر بعد از دی اکتیوشدن یه ایمیل به پشتیبانی سواگ باکس زدم و دلیلش رو پرسیدم که بعد از یک روز این پاسخ رو به بنده دادن :
After careful manual review of your account by our Compliance Team, your account was deactivated for attempting to exploit the services provided by Swagbucks.com.
Our compliance systems have detected this account to be abusing our Video service​
و اما ترجمه اینکه بعد از بررسی اکانت شما مشخص شد که در مشاهده ویدئو تخلف و سو استفاده کردید و تیم ما این موضوع رو تشخیص داده و البته در ادامه پاسخشون هم گفتن که سو استفاده از بخش های درآمد زایی سایت موجب مسدود شدن اتوماتیک اکانت کاربران خواهد شد .
پس عملا آی پی یا مک یا ویندوز خیلی ربطی به این قضیه نداشته و کسانی که در این چند روز دی اکتیو شدن صرفا به دلیل زیاده روی در ویدئو های ثانیه ای بوده از جمله خود من .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شما کی در خواست گیفت کارت کرده بودین؟ من دو سه تا از 27 دارم هنوز که هنوزه خبری از تاییدش نیس! منم بیشتر ویدئوهای ثانیه ای استفاده کردم! نه اکانتمو بستن نه تایید کردن!

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من هم زياد اكتيوتي هي پشت سرهم زدم الان 4تا 5 دلاري و يه 25 دلاري داشتم كه اين اومده
Email US For Approval

ايميل هم زدم گفتن آدرس پستي بديد براتون بفرستيم
---------------------
آخر ما نفهميديم روزي چندلار چقدر اكتويتي بزنيم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
Your account has been deactivated
اکانت مام به فـ ـ ا ـ ک رفت!
نشد حداقل پولی که بابت وریفای به استارتر دادم رو در بیارم!
کلا 4 تا گیفت 5 دلاری زده بودم که هیچ کدوم تایید نهایی نشدن. +600 sb موجودی.
دیگه هم به فکر باز کردن اکانت جدید نیستم.. حیف انرژی که گذاشتم پای این سایت.. پول به جهنم!
...خیلی وقت پیشا در این مورد بهتون اخطار دادم...حالا هی برید پست های استارتر رو لایک کنید :)

X.Diaries

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما کی در خواست گیفت کارت کرده بودین؟ من دو سه تا از 27 دارم هنوز که هنوزه خبری از تاییدش نیس! منم بیشتر ویدئوهای ثانیه ای استفاده کردم! نه اکانتمو بستن نه تایید کردن!
عجله نکن عزیز تایید میشه تایید 8 روزه است . منم 5 تا 15 دلاری داشتم یکیش که ماله 25 ام بود اومد ولی هنوز بقیه تایید نشدن .
ولی درآمد این روزا واقعا افتضاح شده نه ویدئو ثانیه ای نه سروی نه ... .

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
من که 99% درامدم تا قبل از کریسمس از ویدئو ثانیه بود 15 دلار پرداخت کرد 2 تا 5 دلاری 28 دسامبر تا الان تو اوردربه سر میبرن که فعلا نه وریفای پستی خواسته نه دی اکتیو کرده ولی اعتراف میکنم که تو ویدئو ثانیه ای زیاده روی کردم:D3 روزه که کار نمیکنم دارم مظلوم نمایی میکنم ببینم ;)اکانتم به ف.ک فنا میره یا نه:D
ولی اینطور که بوش میاد دیر یا زود سراغ اکانت منم میان
بنظر من نباید فقط رو یه روش کسب درآمد از این سایت کلید کنیم حالا میخواد ویدئو ثانیه ای باشه یا اکتیوی همراه اینا بازی+سوروی+ویدئو معمولی و... باید زد تا گیر ندن

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
Untitled2.jpg سلام من بعد 4 روز برا من امده حالا باید چکار کنم

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
مشاهده پیوست 514433 سلام من بعد 4 روز برا من امده حالا باید چکار کنم
ای بابا از شما هم وریفای پستی خواسته یعنی همون که دوستان گفتن اکانت به فنا رفت
یه اکانت دیگه بسازین
2 تا گیفت 5 دلاری اولین گیفتتون بوده با قبلش برداشت داشتین؟
sb از چه روشی دراوردین؟اکتیوی یا ویدئو ثانیه ای؟

Last edited:

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
AbolTheRocker
نشستی اینجا از آب گل آلود ماهی میگیری....! ؟
همه دیگه تقریبا متوجه شدن اشتباهشون کجا بوده
من از 25 دسامبر تا الان 20 دلار برداشت کردم و یه دونه هم جدید درخواست دادم...
اگه اکانت بنده همه به چیز نَـره پرداخت میشه....
چون من یه مدت ویدئو ثانیه ای زیاد استفاده کردم
بعد یکی از دوستان گفت اگه بیشتر وقتت و رو یه چیز بزاری امکان داره بن بشی بعدش دیگه من رعایت کردم
فعلا خداروشکر مشکلی نبوده
در ضمن پست های قبلی رو اگه نگاه بندازید گفتم که بیشتر از 700-800 sb در روز کار نکنید... و اینکه گفتم سعی کنید از همه قسمت ها استفاده کنید تا مشکل پیش نیاد...
اما دیگه کار از کار گذشته....
ایشالله واسه بقیه مشکلی پیش نیاد
ایشالله موفق باشید

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
یه سوال داشتم دوستان:
وقتی کد پستی میخواد؟؟!!
زیپ کد رو بفرستیم کافیه یا آدرس کامل میخواد؟؟
گیفت کارت رو میفرسته به کد پستی یا فقط برای تاییدیه کدی چیزی میفرسته؟؟
((میخوام اگه بشه از یکی از آشناها کد پستیشون و بگیرم))

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
AbolTheRocker
نشستی اینجا از آب گل آلود ماهی میگیری....! ؟
همه دیگه تقریبا متوجه شدن اشتباهشون کجا بوده
من از 25 دسامبر تا الان 20 دلار برداشت کردم و یه دونه هم جدید درخواست دادم...
اگه اکانت بنده همه به چیز نَـره پرداخت میشه....
چون من یه مدت ویدئو ثانیه ای زیاد استفاده کردم
بعد یکی از دوستان گفت اگه بیشتر وقتت و رو یه چیز بزاری امکان داره بن بشی بعدش دیگه من رعایت کردم
فعلا خداروشکر مشکلی نبوده
در ضمن پست های قبلی رو اگه نگاه بندازید گفتم که بیشتر از 700-800 sb در روز کار نکنید... و اینکه گفتم سعی کنید از همه قسمت ها استفاده کنید تا مشکل پیش نیاد...
اما دیگه کار از کار گذشته....
ایشالله واسه بقیه مشکلی پیش نیاد
ایشالله موفق باشید
من از آب گل آلود ماهی گرفتم!؟
من سایت دیگه ای رو معرفی کردم!؟
من فقط گفتم زیاد پای این سایت وقت نذارید که احتمال بسته شدن حسابتون زیاده،ولی استارتر که فقط هم به فکر خودشه با اون ادبیاتی که در شان خودشه اومد و جواب من رو داد
الان هم فقط یادآوری کردم که من چی گفتم و در واقعیت چی اتفاق افتاد :)
بازم می گم فقط در حد یک گیفت فعالیت کنید،اگه دریافت کردید فعالیتتون رو بیشتر کنید
موفق باشید ;)

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
ای بابا از شما هم وریفای پستی خواسته یعنی همون که دوستان گفتن اکانت به فنا رفت
یه اکانت دیگه بسازین
2 تا گیفت 5 دلاری اولین گیفتتون بوده با قبلش برداشت داشتین؟
sb از چه روشی دراوردین؟اکتیوی یا ویدئو ثانیه ای؟

نه گیفت اولم برداشت کردم من اصلا ویدو ثانه نزدم از همون اکتیوتی و سرچ و سوری زدم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوب دوستان یه جورایی دلیل بن شدن خیلیا از جمله خودم معلوم شد همون ویدیوها کار دستمون داد
و در مورد ویرفای پستی دوستان شما همتون از یک ادرس استفاده میکنید برای پیدا کردن ادرس امریکایی که اونم ادرسی که میده خیلی دقیق نیست من تو اینترمنت سرچ کردم ادرسهایی پیدا کردم دیدم این ادرسی که این سایت میده خیلی رو به راه نیست یعنی کامل نیست در ضمن چون همه دوستان از این سایت ادرس میگیرن ممکنه دو نفر اتفاقی دو تا ادرس شبیه هم بنویسن برای عضویت در اسواگ یعنی دو اکونت با یک اسم و یک ادرس پس اونم کار منطقی و پر ریسکی هست بهتره تو اینترنت ادرسی رو پیدا کنید و وارد کنید که هم به ای پیتون بخوره هم دقیقتر باشه هم احیانا و اتفاقی یک ادرس توسط دو نفر استفاده نشه من فکر میکنم اگر همه جوانب رو ینجا مطرح کنیم و دست به دست هم بدیم میتونیم یه کاریش بکنیم و از این سایت پول در بیاریم من خودم 35 دلار ازش گرفتم بعد بن شدم .

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان این یعنی وریفای پستی؟؟ برا من بعد از 5_6 روز اینجوری شد یدفعه

1.png

من همه فعالیتی داشتم

بیشتر هم سوروی زدم

اگه وریفای پستیه_فقط کافی یه آدرس واقعی بهش بدیم؟؟ لطفا راهنمایی کنید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز چرا اسم خودتونو تو این سایت گذاشتید نیما ایرانمهر این خودش یه خطا است از طرف شما

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز چرا اسم خودتونو تو این سایت گذاشتید نیما ایرانمهر این خودش یه خطا است از طرف شما

یعنی چی ؟؟ یعنی اینجوری اونا میگن ایرانیه؟؟ فکرنکنم اینجوری باشه آخه ایران خالی نیستش که! بازم نمیدونمم!

برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
یعنی چی ؟؟ یعنی اینجوری اونا میگن ایرانیه؟؟ فکرنکنم اینجوری باشه آخه ایران خالی نیستش که! بازم نمیدونمم!

برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟؟
اگه میتونی باید کد پستی بدی وریفای شی...
اگرم نه که یه اکانت دیگه بساز
اسمت هم یه چی دیگه بزاری بهتره

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
من به پشتیبانی تیکت زدم با این عنوان اما ترجمه اش رو نفهمیدم چی گفت از دوستان کسی میتونه صریح ترجمه کنه لطف کنه ترجمه کنه
من
hi
I 5_6_7 days ago

Gift card was requested data

But I'm having trouble Email Us For Approval

what Email Us For Approval??

tnx

ایمیل جواب داده شده

Swagbucks Compliance (Swagbucks Help Center)

Jan 03 09:53 AM

Hello nima,

Thank you for taking the time to write in regarding your Swagbucks.com account.

Your account has been selected for additional mail account verification, and your prizes have been refunded or put under review as a result. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.

To complete this process, please first make sure the mailing address is correct in your Swagbucks profile before responding back "YES" to this email. We will then mail out an account verification postcard with pin number.

Despite what the postcard instructions say about entering your pin directly into your account, instead please email us back the pin number to this email to complete the additional mail verification process.

Is your mailing address correct, and if so, would you like me to arrange this postcard to be mailed to you?

Please note we do not provide your phone number or mailing address to any third parties, nor do we use it for any purposes besides confirming the authenticity of you as the account holder.

Thanks for your patience and for using Swagbucks.com,

Allison
Swagbucks
Manager of User Compliance

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا