• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
امروز فک کنم روزه گـَـــندی باشه...
2 ساعته نشستم سر سایت فقط تونستم 47 SB جمع کنم...
اکتیویتی هم تعطیله واسه من
ویدئو ثانیه ای هم فقط بعضی وقتا میاد.... (اونم 2 sb) :( :(
فقط امروز نه, از امروز روز گندیه. البته درستش اینه که برگشتیم به روزهای عادی. این کریسمس اون قدر که واسه ما فایده داشت, واسه خارجی ها نداشت :D

من یه 15 دلاری 24 دسامبر اوردر دادم الان 8 روز گذشته وریفای پستی نخواسته احتمال داره روزای دیگه وریفای پستی بخواد؟
چه جالب منم دقیقآ یه 15 دلاری 24 دسامبر اوردر دادم :D احتمالآ می خوان تا خود 10 روز, از ما بیگاری بکشن و بعد بگن حالا برو وریفای پستی کن :( البته تا الان از من وریفای تلفنی هم نخواسته, نمیدونم احتمال داره یکباره بپرن رو وریفای پستی

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
تا دیروز میشد (بخاطر کریسمس - ویدئوی ثانیه نامحدود 3 SB) ولی دیگه نه

واقعا ممنونم واسه پاسخ های کاملتون
فقط واسه این مورد فیلم های ثانیه ای، موقتی اینطور شده یا اینکه هدیه واسه کریسمس به مردم دادن ؟! :D

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من تا حالا 180 دلار فيكس برداشتي داشتم .95 دلارم هنوز تاييد نشده و از تاريخ 25.12 به بعد درخواست دادم.خوشبختانه تا حالا ايميلي نخواسته جهت وريفاي پستي.تا حالا دو بار هم كد پستي عوض كردم بخاطر عوض كردن كريو.دوستاني كه زود به وريفاي پستي ميخورن فكر كنم علتش اين باشه كه آدرس و زيپ پروفايلشون با آدرس آي پيشون يكي نيست.چند روز پيش هميه كار بر جديد تو يه ويندوز ديگه با آيپي و مك ديگه درست كردم ولي بعد از يه روز مسدود شد.(د اكتيو شد).پس بهيچ وج فكر اكانت جديد تو يه سيستم نباشيد.بازم شانس آوردم كه اين اكانتم مسدود نشده.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزيز شما به چه روشي SB جمع ميكنيد اگه ميشه به ما هم بگيد كارهايي كه به جز آي پي و كد پستي
دوستان من تا حالا 180 دلار فيكس برداشتي داشتم .95 دلارم هنوز تاييد نشده و از تاريخ 25.12 به بعد درخواست دادم.خوشبختانه تا حالا ايميلي نخواسته جهت وريفاي پستي.تا حالا دو بار هم كد پستي عوض كردم بخاطر عوض كردن كريو.دوستاني كه زود به وريفاي پستي ميخورن فكر كنم علتش اين باشه كه آدرس و زيپ پروفايلشون با آدرس آي پيشون يكي نيست.چند روز پيش هميه كار بر جديد تو يه ويندوز ديگه با آيپي و مك ديگه درست كردم ولي بعد از يه روز مسدود شد.(د اكتيو شد).پس بهيچ وج فكر اكانت جديد تو يه سيستم نباشيد.بازم شانس آوردم كه اين اكانتم مسدود نشده.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
واقعا ممنونم واسه پاسخ های کاملتون
فقط واسه این مورد فیلم های ثانیه ای، موقتی اینطور شده یا اینکه هدیه واسه کریسمس به مردم دادن ؟! :D
خواهش می کنم. فیلم های ثانیه ای نامحدود هم هدیه کریسمس بود. شاید تو روزهای خاص, بازم تکرار بشه اما تو روزهای عادی, نه

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوست عزيز شما به چه روشي SB جمع ميكنيد اگه ميشه به ما هم بگيد كارهايي كه به جز آي پي و كد پستي
من فقط با همون ويدئو ثانيه اي و اكتيوي جمع ميكنم.ثانيه اي هم تا ديروز 3 ثانيه اي بود و ميشد راحت 12تا 15 دلار زد .ولي از امروز ديگه 2سنتي شده.ثانيه اي هم چندتا پنجره اي ميزدم.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
آره تو Order status
روزي 300 تا 400 اس بي اكتويتي

كسي تا بحال به اون ايميلي كه داده [email protected]
ايميل زده ببين اصلا چي جواب ميدن؟

فكر نكنم ورفاي پستي باشه
تو يكي از وفروم هاي خارجي گفته بودند ايميل زدم اين جوابشو داده
حالا اگه كسي ميتونه ترجمش كنه

" Thank you for taking the time to write in regarding your Swagbucks.com account.

Your account has been flagged by our Compliance systems for SBTV viewing irregularities. To keep your account in good standing, please refrain from using any unauthorized viewing methods.

Any pending prizes are now approved but your account will be monitored to make sure it is in compliance with our Terms of Service. "

اخطار داده به خاطر بی نظمی در تماشای ویدیو !!!!
لطفا از استفاده کردن از هر روش برای مشاهده غیر مجاز خودداری کنید!!!!
فکر کنم خیلی زیاده روی کردی تو ویدیو ثانیه ای!!!!!!!!!!!!!!!

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اخطار داده به خاطر بی نظمی در تماشای ویدیو !!!!
لطفا از استفاده کردن از هر روش برای مشاهده غیر مجاز خودداری کنید!!!!
فکر کنم خیلی زیاده روی کردی تو ویدیو ثانیه ای!!!!!!!!!!!!!!!

ويديو ثانيه اي من اصلا نميبينم همش اكتيوتي زدم پشت سر هم
بايد چطور زد پس؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
الان رفتم تو این سایت واسه چک کردن آی پی
IP Address Lookup - What Is My IP ®
دیدم زده" 2 IP مشابه با شما"
ولی هنوز وارد اکانتم تو سواگ نشدم....
اگر این IP ها که با من یکیه تو سواگ باشن اکانتمون حذف میشه؟؟؟
در حالت عادی که مشکلی پیش نمیاد.....!!؟؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
اگه تو یه سیستم 2 تا ویندوز داشته باشیم و بخوایم 2 تا اکانت درست کنیم میفهمن؟چیز پی ان هم از 2 تا شرکت مختلف بگیریم

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
منم الان زدم میگه آی پی شما مشابه 2 نفر دیگش فک کنم واسه همه همینو میزنه:D

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
داداش اینو من دقیقا نمیدونم و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.چون چند نفر قبلا با قند شکن هم استفاده کردن که مشترک هم بود اگه اشتبا نکنم.بی زحمت یه کرu خوب بگیر و خیالت هم راحت بشه.ضمنا بعضی چیز پی ن فروشا تو سایتشون میزنن یو س آ ولی وقتی میخری میبینی یو س آ نداره!پس قبل خرید با پشتیبانی در جریان بزارید.
اگه تو یه سیستم 2 تا ویندوز داشته باشیم و بخوایم 2 تا اکانت درست کنیم میفهمن؟چیز پی ان هم از 2 تا شرکت مختلف بگیریم
داداش من عرض کردم بعلاوه اینا من مک آدرسو هم تغییر دادم!! با 15 دلارم اکانت مسدود شد.با یه سیستم اصلا فکرشو هم نکن.

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
أوستان من میخوام از استارتر محترم بخوام که وریفایم کنن
فقط یه بار دیگه یه سوال کنم واسه اطمینان خودم،
خواستم بدونم در وضعیت عادی (غیر کریسمس و ... ) نمیشه با روزی 1 الی 1:30 ساعت بین 1.5 تا 2 دلار کسب کرد ؟

با تشکر از همه دوستان عزیز

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من تو حسابم تو تا 15 دلار و یک 25 دلاری داشتم که امروز زده دی اکتیو
چراش رو نمی دونم چون از اول تا همین الان با یک کریو وارد میشدم
الان کاریش میشه کرد یا بی خیالش شم ؟
حیف این چند روز که کلی زحمت کشیدم و درآمد داشتم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
امروز زیاد دی اکتیو داشته چرا شو نمیدونم شاید به خاطر ویدئو های ثانیه ای بوده زیاده روی کردیم.شاید مبلغمون بالا بوده و این سایت برای مبالغ بالا اسکم است من خودم 45 دلار .و شاید اتفاقی ای پیی که ازش استفاده میکنیم تو این سایت د ست دو نفر است

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
من تو حسابم تو تا 15 دلار و یک 25 دلاری داشتم که امروز زده دی اکتیو
چراش رو نمی دونم چون از اول تا همین الان با یک کریو وارد میشدم
الان کاریش میشه کرد یا بی خیالش شم ؟
حیف این چند روز که کلی زحمت کشیدم و درآمد داشتم
تو این چند روز درامد روزانه بالای 5 یا 6 دلار داشتی ؟
من تا حالا بالای 5 دلار نزدم ولی ویدئو ثانیه ای زیاد زدم پس احتمالا منم دی اکتیو میکنه اگه واقعا به ویدئو ثانیه ای گیر داده باشه
داستان یکم داره مشکوک میشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

این چند تا خطم به خاطر دوستان و بزرگان که هستند مینویسم و گرنه برای شما سخن گفتن همون قضیه گوش و خر و یاسین خوندن هست
واقعا چه به جاست که میگن : گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!

هرحسابی ممکن بسته بشه اگر چند نکته ساده رعایت نشه حالا میخواد یه کاربر ساده باشه یا زیر مجموعه گیر
شما نگران اکانت های بنده نباش همونجوری که از امریکا وریفای میکنم همونجوری هم بلدم حفظشون کنم
شما برو به فکر خودت باش که خر مگس معرکه ها شدی و آلت دست این و اون...
این همه دوستان که دارن کار میکنن و برداشت میکنم و هر روز پست میزنن تو تایپیک فکر کردی بیکارن ؟؟؟؟؟؟ همشون برداشت دارن که اینجا هستند.و گرنه هرکی صلاح خودش رو بهتر میدونه . هرکی خواست عضو میشه و پولشو درمیاره و نه به من و نه به شما و نه به هیچ شخص دیگه ای هم ربط نداره که چجوری دلش میخواد کار کنه و از وقتش استفاده کنه.

شما تو همه پست ها کارت معلوم و مشخصه و بدون هیچ دانشی خودت رو راهنما و راهبر همه میدونی!!!!!!!

حالا اینقدر خودتو تو این پست ها و تایپیک ها بزن به در و دیوار تا ببینیم چی گیرت میاد.
حالا کم کم باورم شد که حرفام یاسین به گوش خر خوندن بود و یکی یکی اکانت ها که دی اکتیو میشن همه میان اینجا پست میدن که وقتشون تلف شده و استارتر هم که الان با یه متن با فونت 80 میاد جواب منو میده چون باید یه جوری این دریافت کردن پول وریفای کردن حساب هایی که سر برداشت ساسپند میشن براش برقرار باشه... :)))))

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ولی من 110000 هزار تومن برداشت کرده بودم که دی اکتیو شدم یعنی ضرر نکردم حداقل ولی زمانی که 5 تا 6 دلار در میاوردم و از همون فیلتر شکن معمولی داشتمکم استفاده میکردم اتفاقی هم برام نیافتاد ولی وقتی کریو گرفتم ادرسمو عوض کردم روزی 15 دلار در اوردم یه 15 دلار رو داد و سه تاشو بست و دی اکتیو شدم و دوباره دارم کار میکنم اگر اینبار نشد بی خهیالش میشم اگرم شد که عالیه به همون ماهی 400 قانعم دیگه طمع نمیکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا