• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من به پشتیبانی تیکت زدم با این عنوان اما ترجمه اش رو نفهمیدم چی گفت از دوستان کسی میتونه صریح ترجمه کنه لطف کنه ترجمه کنه
من
hi
I 5_6_7 days ago

Gift card was requested data

But I'm having trouble Email Us For Approval

what Email Us For Approval??

tnx

ایمیل جواب داده شده

Hello nima,

Thank you for contacting Swagbucks Customer Support. This email is confirmation that we have received your request and a Customer Support Agent will be in touch with you to resolve your request. Your request has been assigned the following reference number, # 451787.

We make every effort to get back to you as quickly as possible and most queries are answered within 48 hours. There are times due to high volume or holidays that the time frame is extended. In those instances, please allow up to 3-5 business days to respond. Please note, business hours are Monday-Friday 8am-6pm PDT, excluding holidays*.

We will do our best to respond to you as quickly as possible, sometimes the best way to get immediate answers is to search our Help Center at http://help.swagbucks.com where you can find answers to questions like:

• Where is the Reward I ordered? How long will it take to get to me?
• How soon after I shop are the Swag Bucks rewarded to my account?
• I completed an offer and have not received credit, what can I do?
• Why am I being prevented from participating in surveys?

If you would like to update any information on this request, please reply to this email and reference your ticket number, # 451787 .

We hope this is helpful and again, thank you for contacting us. We look forward to helping you resolve this request.

Sincerely,

Swagbucks Support
www.swagbucks.com
هیچی فقط گفته صبر کن تا پاسخ رو دریافت کنی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من به پشتیبانی تیکت زدم با این عنوان اما ترجمه اش رو نفهمیدم چی گفت از دوستان کسی میتونه صریح ترجمه کنه لطف کنه ترجمه کنه
من
hi
I 5_6_7 days ago

Gift card was requested data

But I'm having trouble Email Us For Approval

what Email Us For Approval??

tnx

ایمیل جواب داده شده

Swagbucks Compliance (Swagbucks Help Center)

Jan 03 09:53 AM

Hello nima,

Thank you for taking the time to write in regarding your Swagbucks.com account.

Your account has been selected for additional mail account verification, and your prizes have been refunded or put under review as a result. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience.

To complete this process, please first make sure the mailing address is correct in your Swagbucks profile before responding back "YES" to this email. We will then mail out an account verification postcard with pin number.

Despite what the postcard instructions say about entering your pin directly into your account, instead please email us back the pin number to this email to complete the additional mail verification process.

Is your mailing address correct, and if so, would you like me to arrange this postcard to be mailed to you?

Please note we do not provide your phone number or mailing address to any third parties, nor do we use it for any purposes besides confirming the authenticity of you as the account holder.

Thanks for your patience and for using Swagbucks.com,

Allison
Swagbucks
Manager of User Compliance
میگه اکانت شما برای وریفای پستی انتخاب شده،اول مطمئن شو آدرس توی پروفایلت صحیحه،بعد درخواست بده که یه کارت به اون آدرس ارسال بشه تا پین رو برای وریفای توی حسابت وارد کنی

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
میگه اکانت شما برای وریفای پستی انتخاب شده،اول مطمئن شو آدرس توی پروفایلت صحیحه،بعد درخواست بده که یه کارت به اون آدرس ارسال بشه تا پین رو برای وریفای توی حسابت وارد کنی
به اون آدرس ارسال بشه یعنی چی؟؟ یعنی میره دره خونشون؟؟ نگرفتم اینو!!

بعد مثلا من یه آدرس معتبر گیر بیارم از زیپ کدم اونو ثبت کنم حله؟؟

یا کلا همه آدرس رو تغییر بدم چی؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
به اون آدرس ارسال بشه یعنی چی؟؟ یعنی میره دره خونشون؟؟ نگرفتم اینو!!

بعد مثلا من یه آدرس معتبر گیر بیارم از زیپ کدم اونو ثبت کنم حله؟؟

یا کلا همه آدرس رو تغییر بدم چی؟؟
بله میره در خونه
باید یه آشنا توی بلادکفر داشته باشید تا وریفای پستی کنید :)

cakshall

Registered User
لایک‌ها
146
عرض ادب خدمت همه عزیزان و اعضای سواگ باکس
من یه خواهش دارم : آیا در صورت برخورد با این ریفای پستی
راه حلی هست یا اینکه باید زحمات رو بر باد رفته انگاشت ؟
ممنون میشم اگه پاسخم رو بدید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
سلام
دوستان یه چیزیو نفهمیدم.اونم اینکه اگه بخواهیم گیفت کارت بالاتر از 5 دلار درخواست بدیم بازم نیاز به وریفای داریم یا اینکه نه شرایط مثل همون گیفت کارت 5 دلازیه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگر کسی می دونه کمک کنه.....
آخه 5 دلاری که بیشتر از 5 تا در ماه نمبشه درخواست داد.بیشتر از 5 دلاری هم اگه وریفای بخواد که حالگیری میشه.......
دوستان کسی نمی خواد جواب سوال مارو بده؟
بابا دمتون گرم یه حالی بدید اگه کسی میدونه......

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان کسی نمی خواد جواب سوال مارو بده؟
بابا دمتون گرم یه حالی بدید اگه کسی میدونه......

من خودم تو 5 دلاریا گیر کردم_همه کاری هم میکردم از سروری و... ولی درآمدم از 5 دلارم بیشتر نرفت اما باز اینجوری شدم

بازم نمیدونم شاید سیاست کلی سایت اینجوری شده_

cakshall

Registered User
لایک‌ها
146
جستجوی "texas"
7 sb
SwagBucks7.jpg

Congratulations!
You've won 7 Swag Bucks
See what this can get you in the Rewards Store

Your Swag Bucks have been automatically added to your account.

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
کلا سوت و کور شده دلیلش چیه؟ایا همه ناامید شدن؟یا اکونت همه به یک باره بن شده؟یا چون کریسمسه و کار تو سایت تعطیل شده ؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
کلا سوت و کور شده دلیلش چیه؟ایا همه ناامید شدن؟یا اکونت همه به یک باره بن شده؟یا چون کریسمسه و کار تو سایت تعطیل شده ؟
راستش من دوتا گیفت کارت از 27 ماه پیش دارم هنوز انگار نه انگار نه تایید میکنن نه رد میکنن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا